De anti diefstal rugzak voor al je kostbaarheden

Mensen die graag in de buitenlucht zijn kennen dit al te goed. Jouw kostbaarheden achterlaten en naar buiten gaan. We kennen allemaal het probleem van lekker naar het strand gaan, terwijl je jouw kostbaarheden achterlaat bij een persoon die je vertrouwt.

Als je geen voorzorgsmaatregelen neemt zijn al jouw spullen blootgesteld aan het gevaar wat op de loer ligt: dieven. Het bleek een onmogelijke kwestie, totdat ik de FlexSafe anti diefstal rugzak ontdekte. In deze FlexSafe review maak jij kennis met deze anti diefstal rugzak die jij als handige vakantie tas kunt gebruiken voor extra veiligheid.

De anti diefstal tas

anti diefstal rugzak

FlexSafe kopen

Waarom FlexSafe?

Het maakt niet uit in welke buurt jij je begeeft, dieven zijn er altijd. Juist op het moment dat jij je verdediging laat zakken, zullen ze toeslaan. Je zet eventjes je smartphone op tafel en voordat je het weet is jouw mobiele telefoon gestolen. Plaats je tas naast je op de vloer en hij is binnen de kortste keren weg. Het is zenuwslopend en stressvol. Maar FlexSafe is een draagbare kluis, ja, je hoorde het goed. Het is een kluis, net als de metalen box die is beveiligd met een wachtwoord, die uw kostbaarheden veilig houdt!

Het product had zulke hoge verwachtingen dat het de aandacht kreeg in populaire programma’s zoals Shark Tank, Goodmorning America, Forbes, Today en ABC. Na al deze media-aandacht wilde ik het voor mijzelf uitproberen, om te kijken of deze anti diefstal rugzak werkelijk een revolutionaire vakantie tas zou zijn. In deze Flexsafe review lees jij alles over deze gehypte anti diefstal tas en of de FlexSafe daadwerkelijk de investering waard is.

Bescherm jouw kostbaarheden met deze draagbare kluis

vakantie tasFlexSafe is een veilige vakantie tas die ontworpen is om jouw spullen veilig te houden, waar je ook bent. De anti diefstal tas kan vastgebonden worden aan een vast object zoals een paal of stoel. De FlexSafe bestaat uit 5 lagen slash resistant materiaal, inclusief RIFD blokkering om jouw elektronische apparaten veilig te houden. Zo kun je jouw laptop en andere apparaten meenemen zonder zorgen. Ook brengt het je veilig naar het strand, omdat het nylon is, dus waterbestendig en zand-proof.

Handig tasje

Je denkt waarschijnlijk dat het er gewoon uitziet als een reguliere heuptas. Dat kan ik begrijpen, echter gebaseerd op mijn ervaring is het gemakkelijk om deze handige anti diefstal tas te onderschatten. Maar als je de functies ziet, die ik later zal beschrijven, weet ik zeker dat het binnenkort op jouw must-have lijstje staat voor de volgende vakantie! Naast het beschermen van uw kostbaarheden, biedt deze handige anti diefstal rugzak natuurlijk ook peace of mind.

Jij hoeft namelijk niet meer telkens om te kijken naar jouw vakantie tas om er zeker van te zijn dat niemand hem gestolen heeft. Jij hoeft ook geen vertrouwenspersoon meer aan te wijzen om even een tijdje bij de spullen te blijven. Dit wordt compleet uit handen genomen door deze compacte en slimme anti theft tas. Ook wel eens fijn als je partner mee naar het strand wilt! Ondanks dat dit een nieuw product in de markt is, verwacht ik dat de FlexSafe snel de consumenten zal overtuigen om deze anti diefstal rugzak te gaan gebruiken.

Specs en voordelen

Na het persoonlijk getest te hebben van de FlexSafe, durf ik met zekerheid te zeggen in mijn FlexSafe review dat ik overtuigd ben van de functionaliteiten van deze Portable Safe. In de volgende paragrafen ga ik dieper in op de specifacties en de voordelen van de FlexSafe ten opzichte van alternatieven.

5-laags materiaal

Je hoeft je nooit zorgen te maken over dieven die je tas open kunnen snijden. Deze kluis heeft 5 lagen slash-resistent materiaal om dit te voorkomen. De buitenste laag is gemaakt van Denier nylon, in combinatie met slash-resistente stof, 3 mm EVA schuim, een RFID-blokkerings materiaal gecombineert met en een nylon interieur voering. Deze stevige materialen zijn gebouwd om voor duurzaamheid, om snijschade te voorkomen en om waterschade tegen te gaan.

3-cijferig combination lock

Deze anti diefstal rugzak houdt jouw spullen veilig. Het maakt gebruik van een heavy-duty nikkel slot met een 3-cijferige combinatie naar keus. Het slot is corrosiebestendig, dus het is resistent voor water, brand en roest. Het is ook individueel getest op sterkte en duurzaamheid, dus er is geen zorgen te maken over dieven die het slot proberen te kraken.

FlexSafe kopen

Riemlus en schouderband

Met de riemlus maak jij de tas gemakkelijk vast aan een object, zoals eerder beschreven. Je kunt het vastmaken aan een stoel, de tafel, uw fiets etc. Je kunt de anti diefstal rugzak ook dragen als een heuptas of schoudertas wanneer je loopt. Ten slotte kunnen de externe mesh pockets gebruikt worden voor opslag van diverse items waar je snel bij wilt kunnen.

Lichtgewicht

In tegenstelling tot een draagbare metalen kluis, is de FlexSafe wel geschikt als portable safe. Aangezien het gemaakt is van slash-resistente stof, is het sterk genoeg om al jouw spullen veilig op te slaan. Gelijktijdig is het licht genoeg om mee te nemen. Deze anti diefstal rugzak ziet er uit als een gewone rugtas, zodat het niet overduidelijk is dat er kostbaarheden in opgeslagen zijn.

RFID blocking material

Dit punt verdient extra aandacht. Het RFID-blokkerende materiaal beschermt u tegen RFID-skimming, een vorm van elektronische diefstal. Het verhindert jouw debit cards, credit cards, paspoorten en de rijbewijzen van de eigenaar zodat er geen informatie kan worden gestolen van de pasjes. Met deze geïmplementeerde specificaties is de FlexSafe de ultieme oplossing voor al jouw spullen, zodat jij overal veilig naartoe gaat.

Waterbestendig 

Een ander kenmerk dat ik waardeer is het water-resistente materiaal. Dit is uiteraard belangrijk voor de strandliefhebbers. Ik heb liever geen simpele doorzichtige plastic tasjes bij me. FlexSafe houdt al mijn spulletjes veilig die ik graag meeneem naar het strand, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken dat het nat wordt. Tip: Neem hem niet mee in het water, want zwemmen kan hij niet. Grapje natuurlijk!

FlexSafe review

Wat kost de FlexSafe

Voor degelijke duurzame en veilige trafel safes vraagt FlexSafe niet de hoofdprijs. De prijs bedraagt $59,99 inclusief verzendkosten, met de optie voor korting wanneer er meerdere units gekocht worden. Koop een FlexSafe en ontvang de tweede met 25% korting (voor slechts $104,98). Koop 2 FlexSafes en ontvang de derde met 75% korting (voor slechts $134,98). Beide deals hebben gratis verzending in de VS.

Algemeen overzicht

De FlexSafe krijgt 5 sterren van mij. Ik denk dat het werkelijk een goede investering is voor iedereen die graag op stap gaat. De slash-resistente materialen plus RIFD blokkering is iets wat echt indruk op mij maakt. Het vermindert aanzienlijk het risico op diefstal, maar uiteraard moet je nooit onoplettend zijn. Je moet nog steeds je bezittingen in de gaten houden, maar FlexSafe geeft je geruststelling dat het niet gemakkelijk zal gestolen wordt. In het algemeen wordt dit mijn go-to tas voor iedere trip, en ik recommendeer de FlexSafe anti diefstal tas iedereen aan! De FlexSafe is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat de tas ook nog is bij jouw past.

FlexSafe kopen

Genoten van deze FlexSafe product review? Laat een reactie hieronder en vertel ons wat je denkt. Browse door onze website voor meer reviews en check onze Facebook voor regelmatige updates!

De anti diefstal rugzak
9.3 Totale Score
De anti diefstal rugzak

Nooit meer bang hoeven zijn dat je spullen op het strand worden gejat met de Flexsafe aan je strandbedjes vast gemaakt

Kwaliteit product
10
Hippe tas
9
Handzaam
9
Pluspunten
  • Lust voor het oog dit tasje
  • Goede kwaliteit
  • Past genoeg in: mobiel, sleutels iPad, portomonee
Minpunten
  • Het is geen strandtas mbt grote

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl