DAZN stream ontvangen is nu mogelijk! 2022

expressvpn feestdagen special

DAZN, de nieuwe wereldwijde live sports streamingservice is helaas nog niet beschikbaar in Nederland. In dit DAZN streaming artikel gaan we het hebben over wat je kunt doen om toch de DAZN live stream te kunnen ontvangen zonder haperingen en ongewenste reclame.

Ga naar ExpressVPN
De beste VPN om DAZN in Nederland te zien!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt: 2 december, 2022

DAZN Live Stream mogelijkheden

Ten eerste is DAZN dus niet beschikbaar in Nederland. Mocht je toch de DAZN live stream willen kijken, kan dat enkel met een DAZN Nederland. Gelukkig is er software beschikbaar waarmee je toch DAZN in Nederland kan kijken. Gelukkig kan je wel DAZN live kijken in onder andere Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Dit is een mooi gegeven, want nu kunnen wij dus met een VPN doen alsof wij daar zijn en zo toch DAZN kijken terwijl we gewoon thuis zitten.

dazn nederland

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van december 2022

Wij moeten er wel even bij vermelden dat deze verschillende landen verschillende uitzendrechten hebben op de wedstrijden.

Dit betekent dus dat als je een VPN gebruikt je af en toe van VPN-server moet veranderen om de wedstrijd die je wilt kijken live te kunnen streamen. Hierover later in dit DAZN Nederland artikel meer informatie.

Stream DAZN via VPN instellen

Om vanuit Nederland toch aan een DAZN-abonnement te komen moet je de volgende stappen volgen:

1. Download en installeer ExpressVPN naar keuze.
2. Log in op de VPN met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
3. Maak verbinding met een VPN-server in Duitsland.
4. Wacht tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen.
5. Surf naar viabuy.com om een virtuele MasterCard aan te vragen.
6. Navigeer naar dazn.com en schrijf je in. Betaal je DAZN-abonnement met de gegevens van de virtuele MasterCard die je zojuist hebt aangevraagd.

Als je de stappen hierboven keurig gevolgd hebt kan je voortaan gewoon inloggen op een VPN-server in een van de genoemde landen. Vervolgens surf je naar DAZN.com en stream je welke wedstrijden je maar wilt zien.

Is je doel om de VPN-diensten te gebruiken voor illegale activiteiten zoals het schenden van gebruikersvoorwaarden of auteursrechten, dan zul je dit op eigen verantwoordelijkheid moeten doen. Hetzelfde geldt voor wanneer je de VPN-dienst gebruikt om de geografische beperkingen van een streaming dienst te omzeilen.

Beste DAZN NL VPN’s

Wij hebben enkele betaalde, premium VPN-aanbieders voor je geselecteerd om de DAZN live stream in Nederland mee te kunnen ontvangen. Iedere VPN-provider in deze lijst hebben wij uitbundig getest en wij hebben vervolgens de voor- en nadelen van iedere VPN-software genoteerd in uitgebreide VPN-reviews.

In deze VPN-reviews kan je per VPN-aanbieder precies lezen wat de desbetreffende VPN-dienst nu zo goed of slecht maakt. Om deze onafhankelijke VPN-reviews tot stand te laten komen, hebben wij per aanbieder gekeken naar een aantal punten.

Zo komen naast de abonnementsprijs ook de kwaliteit van de klantenservice, mate van beveiliging eventuele extra functies aan bod. Op deze manier kan je tot een weloverwogen beslissing komen wat betreft het kiezen van een DAZN NL VPN.

5 Redenen waarom je geen gratis VPN moet gebruiken

Veel mensen denken dat zij een kosteloze VPN kunnen gebruiken om bijvoorbeeld DAZN Nederland te kunnen ontvangen. Wij zullen je haarfijn uitleggen waarom je dit absoluut niet moet doen.

1. Deze aanbieders monitoren en verkopen je data

VPN’s zouden je digitale identiteit moeten beschermen terwijl je surft op het internet. De bedoeling van een VPN is dat deze al je dataverkeer, online activiteit en persoonlijke informatie beschermt tegen je internetaanbieder, de overheid en cybercriminelen.

Gratis VPN’s doen dit juist niet. Jij wordt hun melkkoe en zij verzamelen ontzettend veel informatie over je. Deze gevoelige informatie wordt vervolgens verkocht aan derde partijen en dit kan zeer gevaarlijk uitpakken. Niet alleen word je gebombardeerd met spam en andere ongewenste reclame, ook kunnen je creditcard-gegevens verkocht worden aan hackers.

2. De VPN’s lekken je IP-adres

Betaalde, premium VPN-diensten versleutelen al je dataverkeer en maken je bijna onzichtbaar op het web. Deze diensten bieden je beveiliging tegen allerlei vormen van cybercriminaliteit.

Kosteloze VPN’s daarentegen bevatten zoveel gaten in hun beveiliging dat je IP-adres juist spreekwoordelijk op straat komt te liggen. Hackers kunnen je surfgedrag volgen en je digitale privacy loopt als gevolg hiervan een groot gevaar.

3.Deze VPN’s zijn niet veilig

Gratis VPN’s zijn ontzettend risicovol in gebruik. Een VPN-dienst up-and-running houden kost veel geld. Hoe kunnen deze VPN-aanbieder hun dienst dan blijven voortzetten? Je raadt het al, door jouw data op te slaan en te verhandelen.

4. Aggressieve advertenties

VPN’s voor niets zitten bomvol agressieve advertenties en gerichte reclame. Voordat je het weet klik je per ongeluk op een pop-up en zit je op een website vol met virussen.

Binnen no-time hebben hackers toegang tot je persoonlijke informatie en bestanden. Door het grote aantal Ads kun je systeem of toestel ook aanzienlijk langzamer gaan werken. In het geval van smartphones kan de batterij snel op gaan.

5. Malware

Kosteloze VPN’s bevatten doorgaans malware die niet alleen schade kan aanrichten aan je digitale privacy en je toestellen.

Tegenwoordig zijn hackers doordachter en installeren zij via gratis VPN’s ransomware op je toestellen. Ze willen dan dat je een geldbedrag betaalt om weer toegang tot je PC of ander toestel te krijgen. Betaal je niet, verkopen zij je bankgegevens op het deepweb.

dazn nederland

Gratis DAZN Nederland streamen

Als je dan toch op zoek bent naar een gratis DAZN NL VPN, hebben wij goed nieuws voor je! Via de links op onze website kan je de betaalde, premium VPN-aanbieder ExpressVPN  uitproberen.

Om gebruik te maken van deze DAZN live stream VPN dien je wel al een VPN-abonnement aan te schaffen via de ExpressVPN. Als je dit doet krijg je je betaalde lidmaatschapsgeld binnen 5 werkdagen teruggestort op je bankrekening.

Op deze manier zou je dus tijdelijk gratis DAZN NL kunnen streamen. Echter kost ExpressVPN maar een paar euro per maand en wij raden aan gewoon je VPN-abonnement te behouden. Je kan met een VPN namelijk veel meer dan alleen DAZN Nederland streamen.

Andere voordelen van een VPN gebruiken

Je kan een VPN voor nog voor meer dingen gebruiken dan om alleen de DAZN live stream in Nederland te kijken. Zo kan je de geografische content blokkades van Netflix USA en andere streamingdiensten als Hulu, Amazon Prime etc. omzeilen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix kijken in Nederland of juist Nederlandse Netflix streamen terwijl je in het buitenland zit.

Een ander groot voordeel van het gebruik van een VPN is dat je dataverkeer versleuteld is. Zo ben je als je inlogt op gratis, publieke Wi-Fi netwerken zo goed mogelijk beschermd en kunnen cybercriminelen je niet hacken. Ook kan je digitiale censuur vermijden. Er zijn nog aardig wat landen waar strenge censuurregels gelden op het internet. Hier heb je met het gebruik van een VPN geen last van.

dazn nederland

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van december 2022

DAZN Nederland – Veelgestelde Vragen

Wat moet ik doen als mijn VPN stopt te werken?

Als je VPN-verbinding om wat voor reden dan ook stil komt te vallen is het raadzaam opnieuw verbinding te maken, maar dit keer met een andere VPN-server. Het kan dat je hiervoor even van land moet wisselen. Om de DAZN live stream goed te kunnen ontvangen raden wij een server in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland aan.

Kan ik DAZN gratis kijken?

Hoewel je technisch gezien de DAZN live gratis kunt kijken op illegale streaming websites, raden wij dit niet aan. Eigenlijk raden wij dit af om dezelfde redenen als waarom wij het gebruik van gratis VPN’s afraden. Illegale streaming websites zitten vaak vol spam, malware en virussen om zo toch indirect geld op je te kunnen verdienen.

Op hoeveel toestellen kan ik DAZN tegelijkertijd kijken?

Dit ligt er een beetje aan welke VPN-software je gebruikt. Doorgaans kan je de betaalde, premium VPN-software uit onze beste VPN top rankings op zo’n 5 toestellen tegelijkertijd gebruiken.

DAZN NL – Conclusie

DAZN NL kijken is mogelijk, maar enkel met een VPN. Dit heeft alles te maken met de uitzendrechten van DAZN op de verschillende sportwedstrijden en de geografische content blokkades die hiermee gepaard gaan. Gelukkig hebben wij dus een aantal VPN’s geselecteerd die prima werken in combinatie met DAZN en waarmee je DAZN gewoon in Nederland kunt streamen.

Je hoeft absoluut geen IT-expert te zijn om deze VPN’s in te stellen. Volg simpelweg de stappen die wij eerder in dit artikel besproken hebben en je kunt direct je favoriete DAZN live kijken.

Naast dat je een VPN kunt gebruiken om DAZN Nederland te kijken, kan je deze voor nog veel meer dingen gebruiken. Denk aan buitenlandse versies van streamingdiensten als Netflix kijken, torrents downloaden en digitale censuur vermijden. Daarnaast ben je met een VPN goed beschermd tegen hackers en andere vormen van cybercriminaliteit.

Wil je meer weten over streamen en hoe je veilig kan surfen op het internet zal je onze VPN-aanbieder home-site moeten bezoeken. Hierin krijg je een goed overzicht van alle onderwerpen die we hebben behandelt. Mocht je vragen hebben laat en reactie achter op een van de onderwerpen.

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl