De password manager, geen wachtwoord meer vergeten lees daarom de Everykey review

Everykey review is een zeer interessant artikel op het gebied van gadgets. Ik zal de vraag proberen te beantwoorden of het hier gaat om een leuk speeltje of iets wat we allemaal moeten hebben; de Every key wachtwoorden beheren hardware. De Everykey is ontworpen door een van de voorlopers op het gebied van beveiliging en virusbeschermingssoftware, John McAfee. Het is een apparaat voor wachtwoorden beheren. Wie wil dat niet hebben?

25 september 2022

Wat is Everykey

EveryKey password beveiliging hardware, is in de vorm van een usb stick. Een reuze handig apparaatje want hoeveel wachtwoorden heb je niet dagelijks nodig om in te loggen in al de diensten die je gebruikt op het internet?

EveryKey bestellen
Nooit meer wachtwoorden onthouden

Met deze smart gadget ben je nooit op zoek naar je wachtwoorden. Het werkt op alles met Bluetooth en wat een wachtwoord heeft

Het is helaas zeer onverstandig om telkens hetzelfde password te gebruiken en wist je dat 73% populatie elke keer hetzelfde wachtwoord gebruikt, dus echt zeer onverstandig. Ik weet zeker dat jij net zoals ik een special document gemaakt hebt waar je al je wachtwoorden hebt opgeschreven, want anders ben je ze gewoon kwijt.

Everykey prijs

Everykey kopen

Koop Everykey

Hierboven staat de aanschafprijs van de Every key wachtwoorden beheren applicatie, de bluetooth password sleutel. De hardware kost slecht 165 USD, dit voor een apparaat wat je leven een stuk makkelijker zal maken. Vele gelijksoortige applicaties zullen je een bedrag van 20-100 USD per jaar rekenen. Bij de Everykey Mcafee applicatie zal het een eenmalig bedrag zijn en hierdoor wordt het zeer competitief qua prijs kijkende naar de competitie op de markt.

Ik kan echter niet in je portemonnee kijken, misschien is het wel een portemonnee nix. Gelukkig kunnen wij van debesteVPN.nl je hierbij een beetje helpen. Een leuke korting op de standaard Every key prijs voor de Everykey wachtwoorden beheren sleutel.

We hebben namelijk goede contacten op de beveiligingsmarkt en wanneer je via onze website de Everykey password beveiliging applicatie wilt aanschaffen kan dat met een korting van maar liefst 60%. Goedkoper zal je hem nergens vinden op google, dus ga direct naar hun website.

Je loopt geen risico omdat ze een niet goed geld terug garantie hanteren. Je kan de Every key password beveiliging sleutel zelf uittesten voor 1 maand. Wanneer je niet tevreden bent stuur je de Everykey bluetooth sleutel weer terug. Lekker makkelijk toch?

Onze Everykey test 

Het onthouden van je wachtwoorden is een lastige kwestie. Wat dacht je van elke keer weer een nieuwe verzinnen en eentje natuurlijk die moeilijk te kraken is. Wanneer je vreselijk ingewikkeld wachtwoord hebt gefabriceerd zoals kn[$ugh6{d(cbftu(=e.88>{7>w8=|7#  is het de kunst deze straks in te voeren op je smartphone wanneer je een van je apps zou willen openen.

Everykey password beveiliging

Gelukkig hebben we nu de Everykey wachtwoorden beheren software. De Everykey passwordmanager is niet zomaar weer een wachtwoord beveiligings applicatie. De hardware maakt gebruik van de bluetooth technologie. Maar de Every key app kan meer naast wachtwoorden beheren. Ze voorzien of verzinnen ook zeer ingewikkelde wachtwoorden voor je. Deze wachtwoorden zijn van zeer hoog niveau en hierdoor bijna niet te kraken. We hebben het hier over dezelfde versleuteling die NSA voor zijn geheime dossiers gebruikt.

De Everykey password beveiliging werkt heel simpel. Het zal wachtwoorden voor je creëren en dan automatisch in en uit loggen op de websites of apparaten die je gebruikt in je dagelijkse leven. Je hebt alleen deze Every key sleutel nodig en je leven zal er een stuk makkelijker uitzien.

Everykey wachtwoord beveiligen

Koop NU
TOP aanbieding EveryKey

Klaar met het verleden en op naar een nieuwe toekomst van eenvoudig en snel al je wachtwoorden opslaan

Koop Everykey

Wat doet de Everykey sleutel precies?

Je zal nooit meer je passwords hoeven te onthouden of op te schrijven. In deze Everykey review zal ik duidelijk uitleggen wat de Everykey password manager precies zal doen.

De Everykey zal:

 • Een uniek wachtwoord creëren
 • Automatische ontgrendeling via bluetooth van je computer of andere apparaten in de buurt van de sleutel. Je zal niet meer in hoeven in te loggen, dit zal ook automatisch gaan.
 • In en uitloggen in je onlineaccounts
 • Het vergrendelen van je password wanneer de Every Key is verloren

Ik heb zelf ondervonden dat de EveryKey password manager niet alleen je veiligheid vergroot maar ook een stukje rust geeft in een wereld waar je elke keer weer opnieuw je wachtwoord moet invullen om in te loggen.

Everykey eigenschappen

Het zal geen goede Everykey review zijn wanneer ik niet in zou gaan op de verschillende eigenschappen van Everykey wachtwoorden beheren. Kijkende naar deze “key features” van Everykey wachtwoord beveiliging zal duidelijk worden hoe geavanceerd dit kleine apparaatje is.

 • Draadloze Bluetooth technologie

Het apparaatje is voorzien van bluetooth technologie. Het is vrij gebruikelijk op de markt dat, wanneer we data willen versturen over een kleine afstand, er gebruik wordt gemaakt van bluetooth technologie. Hierbij kunnen we denken aan wireless keyboards, muizen, speakers, koptelefoon ect. Dankzij bluetooth is alles makkelijk aan te sluiten zonder dat we lopen te klooien met kabels enzo.

 • AES 128-bit versleuteling

Deze versleutelingstechnologie zal je bekend voor moeten komen wanneer je eerder  mijn website hebt bezocht. Deze versleuteling (AES 128-bit) is geen onbekende wanneer we het hebben over VPN technologie. AES staat voor Advanced Encryption Standard, ontworpen in 2001. Het veiligheidsniveau is zo hoog dat het een veel gebruikte versleuteling is voor de Amerikaanse geheime diensten. Je hoeft niet bang te zijn dat de versleuteling makkelijk te kraken is omdat een supercomputer 1 miljard jaar nodig zal hebben de versleuteling te kraken.

EveryKey bestellen
Nooit meer wachtwoorden onthouden

Met deze smart gadget ben je nooit op zoek naar je wachtwoorden. Het werkt op alles met Bluetooth en wat een wachtwoord heeft

Koop Everykey

 • Anti poof protectie

Wanneer we te maken hebben met een netwerk weten we dat we kwetsbaar zullen zijn voor hackers die zonder onze toestemming gebruik kunnen maken van dit netwerk. De ontwikkelaars van Everykey password beveiliging sleutel hebben hiermee rekening gehouden dat niet zomaar de wachtwoorden gestolen kunnen worden wanneer de sleutel contact maakt met een van je apparaten. Er is speciale software die dit tegen zal houden.

 • De wachtwoorden opgeslagen in Everykey cloud

In eerste instantie klinkt dit erg gevaarlijk. Hoe vaak horen we niet dat er weer een cloud gehackt is. “Hoe veilig zijn de wachtwoorden op de servers van Everykey” lijkt mij een zeer legitieme vraag. Bij navraag blijken dat ook de passwords versleuteld worden op de servers. Dit betekent dat ook intern niemand zomaar met de wachtwoorden er vandoor kan gaan. De sleutel tot de wachtwoorden is jouw persoonlijke Everykey.

 • Multi functioneel gebruik

Het is mogelijk verschillende apparaten te installeren op de EveryKey sleutel.  Dit is bijna logisch omdat we verschillende apparaten hebben die we willen installeren op de Everykey app. Ga maar eens na hoeveel apparaten je hebt en die je zou willen aansluiten: dit is geen probleem.

Wanneer je de Everykey hebt verloren

Dit is iedereens grote angst natuurlijk. Al je gevoelige informatie op een klein legoblokje. Geen paniek, de Everykey is op afstand te bevriezen.

Everykey wachtwoord beveiligen

Maar het zal verder niet je wachtwoorden gebruik beïnvloeden, je bent veilig. Wanneer je de Everykey weer hebt gevonden is deze gebruiksklaar maken geen probleem. De screenshots zijn hieronder.

Everykey password manager

Koop NU
TOP aanbieding EveryKey

Klaar met het verleden en op naar een nieuwe toekomst van eenvoudig en snel al je wachtwoorden opslaan

Koop Everykey

Het uitpakken van de Everykey

Eindelijk dan is hij er: de Everykey password manager. Ik was van plan een leuke video ervan te maken. Helaas kreeg ik een Everykey opgestuurd die nog niet in de originele verpakking zat. Niets aan te doen de volgende keer dan maar. Ik heb er natuurlijk wel foto’s van gemaakt, deze zijn hieronder te bewonderen.

Everykey review

Zoals je op het plaatje kan zien zat de EveryKey sleutel in de envelop, maar ook een kabeltje en een ringetje. Dit ringetje is een extra accessoire en zeer handig wanneer je de sleutel bij je wilt dragen. De sleutel is ondanks zijn grootte gemaakt van hoogwaardig producten. Je voelt dit wanneer je de sleutel vasthoudt. Op de sleutel zit een knop en een micro ingang. Er is een rood en blauw lampje die de status van de sleutel zal weergeven.

Everykey wachtwoorden beheren

Everykey review 2018: Kopen Everykey

Het is super makkelijk om vanaf nu al je wachtwoorden te beveiligen met de Everykey password beveiliging sleutel. Wat je als eerste zal moeten doen is de Everykey kopen. Hier zijn de vier stappen:

 1. Koop Everykey sleutel
 2. Laad de sleutel op met de bijgeleverde micro kabel tot het lampje blauw is
 3. Download Everykey app op je apparaten
 4. Volg de instructies op het beeldscherm en “pair” de Everykey met je computer ect.

Vanaf nu zal je nooit een wachtwoord vergeten en super veilig zijn.

Tip: Wanneer je Everykey app aan het downloaden bent is het verstandig om je virusscan uit te zetten. Deze kan de installatie verstoren

Everykey applicatie

Voor deze Everykey test heb ik de applicatie gedownload op mijn Windows computer. Het is geen probleem om de applicatie op andere besturingssystemen te downloaden:

 • PC: Windows, MacOS, Ubuntu (binnenkort)
 • Mobile/tablet: Android, iOS
 • Browser: Firefox, Chrome, Opera, Safari, Edge

De applicatie is simpel van opzet en hierdoor zeer gebruikersvriendelijk. Wanneer je eenmaal al je apparaten op de sleutel hebt geïnstalleerd hoef je er niet meer naar om te kijken.

EveryKey bestellen
Nooit meer wachtwoorden onthouden

Met deze smart gadget ben je nooit op zoek naar je wachtwoorden. Het werkt op alles met Bluetooth en wat een wachtwoord heeft

Koop Everykey

Everykey review 2018: Conclusie

Het was lastig om neutraal te blijven bij het schrijven van de Everykey review. Mijn bewondering voor dit apparaatje is groot en dit heeft te maken met het gebruikersgemak. Het is een enorme hulp bij het inloggen van al de websites waarop ik een password moet gebruiken. Vanaf nu heb je geen excuus meer. Zeker niet wanneer je de Everykey een maand lang mag gebruiken en wanneer je niet tevreden bent je geld terugkrijgt. Ik heb met veel plezier de Everykey review geschreven.

Everykey password beveiliging

Mocht je nog meer geïnteresseerd zijn in artikels over wachtwoorden opslaan of lezen hoe je app moet verwijderen van Twitter, Facebook of Twitter. Ik heb ook een artikel geschreven over het herstellen van je harde schrijf wanneer deze gecrasht is.

Zie: Opgeslagen wachtwoord beheren

9 Totale Score
Everykey password beveiliging

Everykey password manager is een bluetooth sleutel voor al je wachtwoorden. Er wordt gebruikt gemaakt van een zeer zware versleutelingstechnologie, waardoor al je passwords veilig worden opgeslagen en niet te hacken zijn door derden. Het is mogelijk verschillende apparaten aan te sluiten op de sleutel, waardoor je leven er een stuk makkelijker zal uitzien.

Prijs
9
Makkelijk te installeren
9
Gebruiksvriendelijk
9
Pluspunten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Makkelijk te installeren
 • Bluetooth technologie
Minpunten
 • Werkt op een batterij

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

2 Opmerkingen
 1. Wat een uitvinding van deze vieze en toch briljante man, McAfee. Ik was sceptisch over zijn uitvinding, maar het werk echt en je het hebt totaal geen technische kennis nodig. Binnen een paar seconden werkte alles, ik gebruik niet anders nu en iedereen is jaloers.

 2. Haha je hebt gelijk een viezerik, maar zijn gadget werkt wel super!

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl