Het veranderen van jouw IP adres voor Ziggo 2021

Ziggo IP adres veranderen is waar we het vandaag over gaan hebben in dit artikel. Dit is een belangrijk onderwerp omdat veel mensen geen idee hebben over de gevaren van het niet gebruiken van een VPN als ze online Ziggo bekijken. In dit artikel zal je kennis maken met deze gevaren en daarnaast ook de voordelen van het Ziggo IP veranderen. Binnen enkele minuten ben je weer up to date en kan je weer veilig online Ziggo kijken!

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  8 October, 2021

Wat is Ziggo?

Ziggo is de grootste Tv en telefoon provider in Nederland. Door het grote aanbod aan verschillende tv programma’s zoals Ziggo Sport, Ziggo Racing, Ziggo Voetbal, Fox Sports en vele andere speciale zenders is het ook niet zo gek dat velen mensen voor deze aanbieder kiezen.

Er zijn zelfs sport wedstrijden die worden uitgezonden zonder extra geld te hoeven betalen. De Voetbalwedstrijden uit de Premier League, de Serie A en de La Liga worden uitgezonden op het Ziggo sport kanaal. Normaal gesproken moet je enorm veel extra geld betalen om een abonnement aan te schaffen om deze competities te kunnen bekijken. Maar bij Ziggo is dit niet het geval.

Waarom zou ik de Ziggo IP veranderen willen?

De voornaamste reden waarom je jouw Ziggo IP adres veranderen zou moeten is omdat je online te volgen bent. Ziggo kan achterhalen dat je bijvoorbeeld in het buitenland zit en je hierdoor blokkeren. Jouw IP adres is traceerbaar waardoor mensen en bedrijven jouw locatie kunnen achterhalen. Ook is het zo dat jouw zoekgeschiedenis eenvoudig te vinden valt.

Waarom zou ik de Ziggo IP veranderen willen

IP veranderen Ziggo

Je zou het misschien niet denken en de meeste mensen zijn zich er ook helemaal niet van bewust. Maar, al jouw gegevens worden online opgeslagen. Of het nou gaat om jouw zoekgeschiedenis, een comment onder een Facebook post of een bestand dat je downloadt. Door jouw IP adres te veranderen zullen deze gegevens niet meer opgeslagen worden.

Jouw informatie wordt verzameld, omdat informatie geld waard is. In een wereld waar we ons steeds meer online begeven valt er ook meer te weten over ons allemaal. Dit kan helaas ook later tegen je gebruikt worden als je bijvoorbeeld een baan gaat zoeken en jouw werkgever onderzoek doet naar jouw naam. En dan vervolgens terecht komt op Facebook waar jij nou net een hele vervelende reactie hebt geplaatst. Dit kan de doorslag geven of jij de baan krijgt of niet. Kies daarom nu meteen er voor om de IP adres veranderen zodat er geen gevolgen zijn voor jouw acties online.

IP adres verbergen Ziggo met een VPN

IP adres verbergen Ziggo is met een VPN erg gemakkelijk en betaalbaar. Met een kleine bijdrage per maand voor de VPN service zal je veilig online kunnen rond surfen zonder dat je gevolgd wordt door bedrijven die informatie verzamelen voor marketingdoeleinden. Maar ook hackers en dieven die proberen informatie van jou te verzamelen voor verkeerde doeleinden, zoals het stelen van bankrekening gegevens of andere privé informatie.

Het enige wat je nodig hebt is een VPN aanbieder om je Ziggo IP adres te veranderen,  zodat je ongecensureerd  Ziggo op de mobiele telefoon, tablet of computer/laptop kan streamen in het buitenland.

Hoe kan je jouw Ziggo IP adres veranderen?

Je kan jouw Ziggo IP adres veranderen door een VPN in te schakelen. Deze VPN zorgt ervoor dat je jouw apparaat verbindt met een andere server, eventueel in het buitenland of in het Ziggo voorbeeld met een Nederlandse server (vanuit het buitenland).

De VPN zorgt ervoor dat wanneer je jouw apparaat met een andere server verbindt. Het IP veranderen Ziggo wordt automatisch in gang gezet. Hierdoor kan je geografisch geblokkeerde video’s nu wel bekijken. Het is namelijk zo dat wanneer je je buiten Europa begeeft je geen Ziggo Go tot je beschikking hebt waardoor je geen Nederlandse tv kunt kijken. Je zal een notificatie krijgen met de mededeling dat je geen toegang hebt tot de content in de regio waar je je bevindt.

Ook is het zo dat wanneer je voor IP veranderen Ziggo kiest jouw IP adres niet meer traceerbaar zal zijn waardoor je veilig en anoniem online video’s kan kijken. Dit geeft een gerust gevoel, omdat je zeker bent dat niemand je volgt of probeert je data te stelen.

Hoe heeft de Ziggo app in de gaten of jij je in het buitenland begeeft?

De Ziggo app kan jouw locatie op ieder moment traceren door jouw IP adres in de gaten te houden. Daardoor kunnen ze op ieder moment jouw locatie en telefoon provider achterhalen waardoor je dus geen enkele privacy hebt. Niet alleen Ziggo, maar vrijwel iedereen kan deze gegevens achterhalen als je geen VPN gebruikt. Je kan jouw Ziggo IP veranderen met een VPN waardoor jouw IP adres en locatie niet meer bereikbaar zijn voor Ziggo. Hierdoor krijg je toegang tot de tv programma’s, ook al bevindt je je buiten Europa. IP adres verbergen Ziggo wordt erg aangeraden, omdat het niet alleen toegang geeft tot Nederlandse tv programma’s. Maar, jouw ook beschermt online.

De voordelen van het gebruik van een VPN voor IP veranderen Ziggo

De voordelen van het gebruik van een VPN voor IP veranderen Ziggo

  • Kijk Ziggo Go buiten Europa, terwijl dit normaal gesproken helemaal niet kan. Met een aantal simpele stappen kan je het IP veranderen Ziggo, wat het toch erg speciaal maakt.
  • Geen zorgen over mensen die jouw locatie en zoek geschiedenis proberen te achterhalen. Doordat je jouw Ziggo IP veranderen kan met de VPN zijn jouw online activiteiten niet te achterhalen.
  • Anoniem videos kijken en betere bescherming tegen hackers en dieven.
  • Gemakkelijk Ziggo IP veranderen met VPN en een ruim aanbod aan verschillende buitenlandse servers.

De beste VPN voor Ziggo IP veranderen

Er zijn vele verschillende VPN aanbieders beschikbaar op de markt. Nou is het zo dat het lastig is om uit te vinden welke daadwerkelijk de beste is. Ook is het erg tijdrovend om dit allemaal uit te gaan moeten zoeken. Daarom hebben wij alvast voor jou uitgezocht welke VPN het beste de Ziggo IP adres veranderen kan. Daarvoor is er uitgebreid onderzoek gedaan en zijn er honderden VPN’s uitgetest. Hieronder is een overzicht voor de beste VPN voor IP veranderen Ziggo:

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Nou zou je denken, als ik dit artikel een half jaar later lees dan kan het best zo zijn dat de VPN aanbieders niet meer up to date zijn. Daarom houden wij dit continu in de gaten en passen we de ranking aan als er nieuwe test testresultaten naar boven komen. Zodat IP adres verbergen Ziggo gemakkelijk en snel kan worden geregeld met een betrouwbare aanbieder.

Ook is het zo dat er nog veel meer verschillende VPN’s op de markt beschikbaar zijn. Deze zijn alleen helaas niet altijd even goed en betrouwbaar. Daarom is het van groot belang om een van de aanbevolen aanbieders te kiezen zodat je tenminste echt kwaliteit en veiligheid krijgt voor wat je betaald. De prijzen van de VPN pakketten zijn betaalbaar, zoals met ExpressVPN deze VPN kan je eerst een maand gebruiken en ben je niet tevreden krijg je het volledige bedrag terug.

Installatie van de VPN voor IP veranderen Ziggo

Om de VPN te kunnen verbinden met jouw apparaat en het IP adres verbergen Ziggo, moet je eerst een aantal stappen volgen om gebruik te kunnen maken van de diensten die worden aangeboden. Hieronder hebben we een stappen plan gemaakt zodat jij eenvoudig de VPN zelf kunt installeren.

  1. Kies een VPN die betrouwbaar (ExpressVPN) is en bij jou past zodat je gemakkelijk de IP adres wijzigen Ziggo kan regelen.
  2. Installeer de VPN applicatie in de “App Store” of de “Google Play Store”.
  3. Log-in of maak een nieuw account aan.
  4. Kies een pakket dat het beste jouw behoeften vervuld.
  5. Verbindt de VPN met jouw telefoon, tablet of computer en jouw Ziggo nieuw IP adres wordt automatisch gecreëerd.
  6. Je bent klaar om veilig te genieten van jouw favoriete tv programma’s met een nieuw IP adres Ziggo, waar je je ook bevindt!

Conclusie

Voor de volgende keer dat je naar het buitenland gaat weet je nu dus wat je moet doen om het IP adres veranderen Ziggo. Zo kan je zorgeloos genieten van jouw favoriete Nederlandse tv programma’s. Maar ook in Nederland wordt het aangeraden om een VPN te gebruiken wanneer je je online begeeft als je tenminste jouw privacy wilt behouden. IP adres Ziggo veranderen is dus vooral handig in het buitenland, maar ook binnen Nederland moet je een VPN gebruiken voor je eigen veiligheid. Vergeet dus nooit je Ziggo IP adres veranderen.

Ziggo IP adres veranderen

FAQ

Kan ik een VPN overal ter wereld gebruiken voor het IP veranderen Ziggo?

Ja dit kan zeker, alleen is het wel zo dat je niet overal ter wereld de mogelijkheid hebt om een VPN te downloaden omdat dit geblokkeerd is in bepaalde regio’s zoals bijvoorbeeld in China. Zorg er daarom voor dat je de VPN gedownload hebt voordat je arriveert in het land waar je naar toe gaat. Als je de VPN al hebt gedownload is het namelijk zo dat je de service overal ter wereld gewoon kunt gebruiken.

Moet ik verbonden zijn met een Wi-Fi verbinding om mijn Ziggo IP adres veranderen te kunnen?

Normaal gesproken heb je een statisch IP adres Ziggo dat in verbinding staat met jouw WiFi. Daarvoor is het dus niet mogelijk om een VPN te gebruiken voor als je een internet connectie als 3G, 4G of 5G gebruikt. Als je bent verbonden met een WiFi verbinding is het altijd mogelijk om je te verbinden met een VPN. Daardoor kan het IP adres verbergen Ziggo meteen ingezet worden zodat je kan genieten van Nederlandse tv programma’s.

Een trucje dat je kan gebruiken op de meeste Android toestellen is dat als je een mobiele hotspot opzet en je jouw apparaat verbindt met deze hotspot, dit wordt gezien als een WiFi verbinding en je dus een VPN kunt gebruiken. Ook hiermee is IP adres verbergen Ziggo mogelijk!

Waarom is Ziggo niet beschikbaar in het buitenland?

Ziggo is niet beschikbaar buiten Europa, omdat ze uitzendrechten hebben die alleen maar geldig zijn in de landen waarvoor betaald is. Aangezien er voor Europa een wetgeving is die aangeeft dat de content in alle Europese landen beschikbaar moet zijn is dit ook het geval voor Ziggo. Maar, buiten Europa kan je geen Ziggo kijken tenzij je je Ziggo IP veranderen kan. Dit kan je doen met een VPN.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Privacy en bescherming