ThePhotoStick mobile, de toekomst voor foto en video back up!

Maak kennis met The PhotoStick mobile die je zal verhelpen van het onnodig verliezen van dierbare foto’s en videos. Het meest frustrerende wat je kan overkomen is het kwijtraken of kapot gaan van je telefoon. Om er vervolgens achter te komen dat je vergeten bent om alles op te slaan in de cloud of een back up te maken.

Al je herinneringen die je hebt gemaakt in de laatste paar maanden of zelfs jaren, die foto’s naar boven brengen, zijn in een klap verdwenen.

Koop ThePhotostick MOBILE
TOP aanbieding ThePhotoStick MOBILE

Sla al uw foto op van je MOBILE TELEFOON in een paar seconde. Nooit meer zal je meer foto's en filmpjes kwijtraken met deze eenvoudig te gebruiken geheugen hardware

BIJGEWERKT: 26 juni 2022

The photostick mobile

the photostick mobile

Daarnaast is de technologie van de telefoons heel erg ontwikkeld. Ook de functies die origineel niet de grootste focuspunten van de telefoon waren zijn belangrijker geworden om mensen aan te trekken. Om mensen te verleiden om een nieuwe telefoon te kopen.

Naast de originele functies zoals het bellen en sturen van berichten, is de focus meer gericht op de kwaliteit en de vele opties van de camera’s die op de telefoon zitten. Ook de groeiende invloed van sociale media in onze levens heeft een stijging zien gebeuren in het aantal foto’s en video’s dat we maken.

Daardoor is een ander veel voorkomend probleem dat vele mensen vaak ervaren dat het geheugen van de telefoon vol is. Daardoor moeten ze constant andere foto’s verwijderen om weer nieuwe te kunnen maken. Dit is super irritant, maar vanaf nu makkelijk op te lossen met de The PhotoStickMobile app.

De oplossing voor je problemen met de back up van foto’s en videos:

Coupon korting “Klik Hier”

Dan vraag je jezelf natuurlijk af wat ThePhotoStick mobile is en hoe het dit probleem op kan lossen. Dat is zeer simpel. Deze app kan gratis worden gedownload in de Google Play Store en de App Store. Het zorgt ervoor dat je al je foto’s en videos op kunt slaan met een klik.

Naast de app is er een geheugenstick nodig die beschikbaar is in 32GB, 64GB en 128GB. Alle bestanden kunnen hier op gezet worden zodat ze eventueel ook op een computer of laptop kunnen worden geplaatst. Deze stick heeft een USB ingang en een ingang voor de telefoon. De geheugen stick is verkrijgbaar voor IOS en Android, zowel de nieuwe (USB C) als de oude (Micro USB) Android ingangen.

Wat zijn de mogelijkheden die de The PhotoStick Mobile aanbiedt?

the photostick mobile

De app biedt vele mogelijkheden op het gebied van het opslaan en overzetten van foto’s en videos. Zodra je  The PhotoStickMobile in de telefoon inplugt, kan je kiezen om een back up te maken van alles of zelf te selecteren welke bestanden je wilt overzetten op de The PhotoStick Mobile.

Hiernaast kan je ook gemakkelijk bekijken welke bestanden er momenteel op de PhotoStick staan. Hierdoor voorkom je dat er dubbele bestanden opgeslagen worden. Verder geeft het een goed overzicht en kan je zien of er belangrijke foto’s of videos vergeten zijn.

Ook kan je bestanden herstellen die je van de telefoon op de USB hebt gezet. Deze functie geeft je de mogelijkheid om foutjes te herstellen en de foto’s terug op de telefoon te zetten.

Waarom kiezen voor The PhotoStickMobile en niet voor andere opties?

the photostick mobile

Coupon korting “Klik Hier”

De voornaamste reden om te kiezen voor The PhotoStick Mobile is dat het super gebruiksvriendelijk is. Daarom kan iedereen gemakkelijk zijn foto’s opslaan op deze stick. Daarnaast is de app gratis om te gebruiken. Waarbij je bij vele andere cloud services moet betalen om je bestanden om te kunnen slaan.

Ook bestaat er de kans dat je meer moet gaan betalen naarmate er een bepaalde data limiet wordt bereikt in de cloud. De cloud is een plek die door hackers steeds makkelijker gehackt kan worden. Met al de privé foto’s en video’s heb je dan toch liever een veiligere plek om dit allemaal op te slaan.

Met de PhotoStick kun je voor maximaal 128GB aan data opslaan. Het goede aan deze stick is dat je foto’s en video’s kunt overzetten. Dit kan naar toestellen met meer geheugen zoals een computer of laptop zodat de MobileStick niet vol komt te staan. Je kunt zelf bepalen hoeveel geheugen je wilt hebben voor de USB stick om de bestanden over te zetten.

We zullen hier alle voordelen en nadelen van ThePhotoStick mobile nog even op een rijtje te zetten:

Voordelen

– Back up al je foto’s en videos binnen enkele minuten

– Na het downloaden van de app kunnen de foto’s overgezet worden op de PhotoStick zonder dat er internetconnectie nodig is

– Al de dubbele foto’s worden automatisch verwijderd

– De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store

– Eenmalige aanschaf van de Photo USB Stick waarna je veilig foto’s en videos op kunt slaan en overzetten op PC of laptop

Cadeau tip

Naast het aanschaffen voor eigen gebruik is het ook een ideal cadeau om te geven aan vrienden of familie. Een perfect cadeau waar deze persoon nog erg lang van kan gaan genieten

Nadelen

– Het enige nadeel is de aankoop die je moet doen voor The PhotoStick Mobile. Het is niet goedkoop, maar het is zeker het geld waard. Je zal er erg lang plezier van hebben en het is een super simpele oplossing voor het veilig opslaan van foto’s en videos.

ThePhotoStick mobile reviews:

Nu is het natuurlijk makkelijk om te zeggen dat de app een top uitkomst is om je foto’s en videos op te slaan en over te zetten om een back up te maken, maar wat vinden de mensen die de app gebruiken er zelf van. Dit zijn een aantal reviews die zijn geplaatst op de product page:

  • Super ding, ik heb al mijn foto’s en videos over kunnen zetten op The PhotoStick Mobile met klik. Het duurde maar een paar minuten voordat ik ze waren overgezet op de stick. Erg tevreden en ik zou hem zeker aanraden.
  • Na vele verschillende dingen te hebben uitgeprobeerd ben ik eindelijk op deze optie gekomen. De app in combinatie met The PhotsStick Mobile is echt perfect. Het is zo makkelijk om het te gebruiken en alle functies spreken voor zich. Ik kan nu eindelijk weer foto’s maken zonder die stomme melding steeds op mijn beeldscherm te krijgen met de mededeling dat ik niet genoeg ruimte heb.
  • Aangezien ik erg veel foto’s en videos maak was dit voor mij de perfecte manier om op een snelle en veilige manier mijn bestanden op te slaan en over te zetten. Ik ben erg blij met de gebruikers vriendelijkheid sinds ik geen technisch wonder ben, maar zelf voor iemand als ik is dit makkelijk te doen.

Wat kost het mij om ThePhotoStickMobile aan te schaffen?

the photostick mobile prijs

Coupon korting “Klik Hier”

Zoals eerder al aangegeven is ThePhotoStick mobile app gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van deze app zal er de The PhotoStick Mobile aangeschaft moeten worden. Deze kan online worden besteld.

De prijs verschilt omdat ze worden aangeboden in verschillende hoeveelheden in geheugen. De gemiddelde prijs voor de USB stick is 59 US dollars. Dat klinkt misschien als een hoop geld, maar het is een investering in de toekomst doordat deze stick je voor goed zal helpen om al je bestanden op te slaan en over te zetten op computer en laptop. Voor de exacte prijzen van ThePhotoStick Mobile kan je gerust even een kijkje nemen op deze site.

Dus twijfel niet en download de PhotoStick Mobile app nu GRATIS en back up al je foto’s en videos binnen enkele minuten. Vergeet niet om de USB stick te bestellen zodat de bestanden kunnen worden overgezet van de telefoon zodat er een back up kan worden gemaakt. Je zult nooit meer last hebben van verloren bestanden doordat je alles hebt opgeslagen op de The PhotoStickMobile!

Meest gestelde vragen:

Geeft The PhotoStickMobile USB stick ruimte om verschillende typen bestanden op te slaan?

Jazeker, met The PhotoStickMobile kan je allerlei verschillende bestanden opslaan. Je kan hierbij denken aan jpg, png, etc. Het is mogelijk om foto’s en videos over te zetten op de The PhotoStickMobile. De hoeveelheid foto’s verschilt per USB stick aangezien er verschillende geheugencapaciteiten beschikbaar zijn.

Hoe werkt het opslaan en overzetten van bestanden van telefoon naar de ThePhotoStick Mobile?

Wanneer je The PhotoStick Mobile USB stick hebt aangeschaft kan je de stick inpluggen in de telefoon aangezien er 2 plug ins aan de stick zitten. Er is 1 USB uitgang en 1 uitgang voor de telefoon, zowel verkrijgbaar voor iOS als Android apparaten. De telefoon uitgang kan in de telefoon worden geplugd waarna je de app kunt openen. Hier kun je kiezen om alle bestanden over te zetten of zelf kunt kiezen welke bestanden je wilt overzetten.

Waar kan ik ThePhotoStick mobile aanschaffen?

The PhotoStick Mobile kan je online kopen. Een van de sites die deze verkoopt voor een scherpe prijs is deze website waar je nu dit artikel op leest. Dus als je geïnteresseerd bent in de USB stick die vanaf nu je leven een stuk makkelijker zal maken dan kan je gerust even een kijkje nemen op de productpagina en een keuze maken voor hoeveel GB geschikt is voor jou. Er zal tevens ook aangegeven worden hoeveel foto’s er ongeveer geplaatst kunnen worden op de stick zodat je een beter overzicht hebt voor jou wensen en benodigdheden.

9.5 Totale Score
ThePhotoStickMobile

Bruikbaarheid
9.5
Snelheid
10
Kwaliteit
9.7
Gebruikers vriendelijkheid
9.9
Pluspunten
  • Gebruikersvriendelijk app
  • Dubbele foto’s worden automatisch verwijderd
  • Bestanden worden overgezet in enkele minuten
  • Geen maandelijksekosten
Minpunten
  • USB stick is klein en kan je kwijtraken
  • Alleen via ons en producent verkrijgbaar
  • Prijs

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl