KeySmart

Niet iedereen heeft een digitaal deurslot. Dat is prima, totdat jij zoveel sleutels bij elkaar houdt met één sleutelhanger dat je net op een gevangenisbewaarder lijkt. Grote, roestige sleutels zijn de hel op aarde. Het is moeilijk om een sleutelhanger te vinden die stevig is en al jouw sleutels samen houdt. Gelukkig is de oplossing nabij! De KeySmart key organizer. De smart key holder is de key organizer die jij elke dag gebruiken kunt zonder er gek van te worden.

Toen ik de KeySmart voor het eerst zag dacht ik dat het een zwitsers zakmes was. Toen ik de KeySmart uitprobeerde was ik dan ook verbaasd. Ik was totaal niet bekend met de manier waarop deze smart key holder sleutels organiseert. Het maakt geen gebruik van de traditionele sleutelhanger om alle sleutels bij elkaar te houden. In plaats van de traditionele manieren organiseert de smart key sleutelhanger al jouw sleutels op dezelfde wijze, zodat jij enkel de S-vormige sleutelhanger ziet. Het product had dusdanig hoge verwachtingen, waar het ook zeker aan voldoet, dat het aandacht kreeg in Insider, Entrepeneur, Androïd Central etc.

smart key sleutelhanger

Key Smart

In deze Smart Key Holder review lees jij alle specificaties van de key organizer en waarom jij een keysmart kopen moet!

Transformeer jouw giga sleutelhanger in een compacte sleutelhanger

KeySmart is de originele sleutel fabrikant met het gepatenteerde S-vormige ontwerp. De strakke afwerking is een frisee divergentie ten opzichte van de ouderwetse sleutelhangers. Zoals ik al eerder heb gezegd, lijkt op een Zwitsers zakmes. In uitstraling, maar ook in gebruik. Je hoeft alleen de sleutels te bevestigen door de gaten aan beide uiteinden van de smart key sleutelhanger. Als je het niet gebruikt, plaats je de sleutels gewoon terug in de key organizer zoals je ook zou doen met een zwitsers pocket knife. Wanneer je de desbetreffende sleutel gebruiken wilt schuif je deze gewoon naar buiten.

key organizer

Je kunt de smart key sleutelhanger personalsieren door de door jouw geprefereerde kleur te kiezen. Voor een toeslag kun je ook kiezen om accessoires zoals een bottle opener, nano licht, Flash Drive etc. toe te voegen. De smart key sleutelhanger is niet alleen georganiseerd, maar dus ook multi-functioneel. Ik ben zelf verliefd op de smart key sleutelhanger, want door het handige design krassen de sleutels niet op het scherm van mijn telefoon wanneer ze in dezelfde broekzak zitten. De smart key sleutelhanger is een handige smart key holder voor mensen die heel wat sleutels met zich mee moeten brengen.

Handige specs

Na het persoonlijk getest te hebben van de smart key sleutelhanger van KeySmart vielen de volgende specificaties mij op. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de specs die de smart key sleutelhanger voor jou een absolute must-have maken!

S-vormig ontwerp. Het ontwerp is uniek omdat het is gepatenteerd, dus geen ander alternatief ziet er zo uit. Het S-vormige ontwerp geeft het een glad en modieus gevoel, terwijl het 2-8 sleutels gemakkelijk kan opslaan. De sleutels vouwen gemakkelijk in, als bij een zwiters mes, zodat je niet een prik krijgt als je in je zak zitten. Stel even voor dat er 14 sleutels in jouw broekzak zitten. Niet erg comfortabel, of wel? Met de smart key sleutelhanger is dit totaal geen probleem meer!

Duurzaam materiaal. In tegenstelling tot gewone sleutelhangers die van goedkoop metaal worden gemaakt, is de smart key sleutelhanger duurzaam en gemaakt voor het leven! Het is gemaakt van aluminium en roestvrijstaal. Naast het feit dat de smart key sleutelhanger gemaakt is van hoogwaardige materialen, is het ook zeer licht, stijlvol en modern.

Key Smart

Multifunctioneel. Een andere verbazende eigenschap is dat het niet alleen een sleutelhanger is, maar ook een multifunctioneel hulpmiddel. Het is bijna als een Zwitsers mes, behalve dat het niet een mes is. Maar jij kunt zelf nuttige hulpmiddelen eraan toevoegen zoals een flesopener of hard drive, zoals eerder benoemd.

Personaliseren. Deze sleutelhouder is verkrijgbaar in 8 kleuren zodat jij een Keysmart kopen kunt die bij jou past. Er is rood, zwart, blauw, groen, paars, roze, grijs en geel beschikbaar. Om het nog meer te personaliseren kun jij er ook voor kiezen om jouw eigen naam, of iets anders, te laten graferen in het materiaal van de smart key sleutelhanger.

Iedere sleutel past. De smart key holder is geschikt voor elke sleutel. Of het nou lang, kort, breed, smal of buitenlands is. De smart key sleutelhanger is de oplossing. Bijgeleverd wordt een speciale loop waaraan je een extra lange sleutel vast kunt maken. Zo zul je geen problemen hebben met grotere sleutels, want deze passen ook.

smart key holder

Geschikt voor iedereen

De smart key sleutelhanger is de beste smart key holder die iedereen moet hebben. Het is perfect voor mensen die zeer georganiseerd willen zijn. Ook is het een toffe gadget voor mensen die het voor hun werk gebruiken willen zoals een portier, directeurs of de gevangenisbewaarders. Ten slotte, het is een must-have gadget voor iedereen die het leven makkelijk wil maken. Het is natuurlijk geen toeval dat je deze SmartKey review leest. Wellicht wilde je al een KeySmart kopen, maar was je nog aan het twijfelen.

Prijs en Plaats

KeySmart vraagt absoluut niet de hoofdprijs voor deze toch zeer handige en duurzame gadget. 19,99 per unit plus verzending. Waarom zou je er slechts één kopen? Het is het perfecte cadeau voor uw familie en vrienden. Geniet van korting wanneer je meerdere units koopt. Als je er 2 koopt, krijg je er 1 gratis en betaal je dus slechts $13,33 per stuk. Als je er 3 afneemt, krijg je er 2 gratis en betaal je slechts $11,99 per stuk. Wanneer je er 4 koopt, krijg je er 3 gratis en betaal je slechts $11,42 per stuk. Alle aanbiedingen zijn inclusief gratis verzending in de VS. Als dit geen deal is, dan weet ik het ook niet meer! Dus ben jij jouw oude rommelige sleutelhanger ook helemaal zat, koop dan snel deze handig multi tool.

Conclusie

Ik hou van de SmartKey, ben volledig verkocht en kan mij geen leven meer voorstelling zonder de KeySmart. Ik waardeer de compactheid en de multifunctionaliteiten van de KeySmart. Het ziet er niet goedkoop uit, en is beschikaar in mijn favoriete kleur. Ik koop er absoluut een paar voor mijn familie. Ga jij de KeySmart kopen? Doe jezelf een plezier en neem het ervan. Je zult zien hoe handig deze gadget is en hoe makkelijker het jouw leven maakt!

Key Smart

Heb je genoten van deze review? Op onze website vind je nog veel meer reviews over diverse producten! Like ook onze Facebook pagina voor regelmatige updates.

Smart key holder
9 Totale Score
Smart key holder

Design
9
Gebruikersgemak
9
Kwaliteit
9
Pluspunten
  • Nuttig
  • Kwaliteit materiaal
  • Design
Minpunten
  • Je ziet eruit als een HTSer

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl