Een product zonder franje, SYNOLOGY DS115J

De SYNOLOGY DS115J  is een zonder franje product. De behuizing heeft is rechthoekige neutrale witte, een design wat overal getolereerd zal worden.

Koop nu

SYNOLOGY DS115J

SYNOLOGY DS115J is ideaal voor de prijsbewuste thuisgebruikers op zoek naar een eenvoudige, maar toch veelzijdige NAS-server. Eenvoudig back-up van documenten, live toezicht feeds controleren of bouwen van een persoonlijke cloud om bestanden te delen met vrienden en familie.SYNOLOGY DS115J

In de tijd dat ik de SYNOLOGY DS115J kocht was het de beste prijskwaliteit verhouding. Het was nuttig voor het opzetten van mijn eigen VPN en wat overige zaken. Dit was toen en niet nu!!!! Ik zou het afraden de SYNOLOGY DS115J nu te kopen. Ook al kost die niet veel geld. Wanneer je dit model vergelijk met QNAP TS-112 heeft het gewoon een minder sterke processor en de helft minder RAM.

Ik kan wel een lang verhaal gaan schrijven en nog dieper ingaan om de specificaties en wat je er allemaal wel en niet mee kunt doen. Dit lijkt mij verder zonde van mijn tijd omdat er veel betere NAS producten op de markt zijn. Ik heb hem met name behandelt omdat ik er zelf ook mee werk(te).

Het logo staat op de zijkant. SYNOLOGY DS115J zal geen schoonheidswedstrijden winnen. Misschien kunnen we beter de prestaties gaan bespreken.

Specificaties

CPU
CPU Model Marvell Armada 370 88F6707
CPU Architecture 32-bit
CPU Frequency 800 MHz
Floating Point
Hardware Encryption Engine
Memory
System Memory 256 MB DDR3
Storage
Drive Bay(s) 1
Compatible Drive Type (See all supported drives)
  • 3.5″ SATA III / SATA II HDD
  • 2.5″ SATA III / SATA II HDD (with optional 2.5″ Disk Holder)
  • 2.5″ SATA III / SATA II SSD (with optional 2.5″ Disk Holder)
Maximum Internal Raw Capacity 8 TB (8 TB HDD x 1) (Capacity may vary by RAID types)
Maximum Single Volume Size 16 TB
External Ports
USB 2.0 Port 2
File System
Internal Drives EXT4
External Drives
  • EXT4
  • EXT3
  • FAT
  • NTFS
  • HFS+ (Read Only, with max. volume size 2TB)
Appearance
Size (Height x Width x Depth) 166 mm x 71 mm x 224 mm
Weight 0.71 kg

 

Koop nu

SYNOLOGY DS115J
7 Totale Score
SYNOLOGY DS115J

Onze waardering
7

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl