Thephotostick is de oplossing voor opslag ruimte van 2022

ThePhotoStick usb is een van de “must have” gadgets van de laatste tijd. ThePhotoStick USB is een kleine USB foto stick die automatisch al je foto’s opslaat zodat er weer ruimte vrijkomt op je telefoon. Nooit meer zal je apparaat onverwacht vol zitten en ook dubbele foto’s worden automatisch verwijdert. Ideaal voor gebruikers zoals ik. Gelukkig is de Photostick ook geschikt voor Mac en Windows computers.

Koop
Op zoek naar een manier om foto’s op te slaan en over te zetten?

Kies dan voor de Photostick en sla al jou foto’s op binnen een paar seconden. Zo zal je nooit meer problemen hebben met opslag ruimte.

Het artikel is bijgewerkt op: 30 september 2022

Het bekende probleem van te weinig opslag ruimte

Iedereen heeft het wel is meegemaakt. Je zit lekker op je telefoon en opeens ontvang je een pop-up bericht met de melding dat de opslag van je telefoon bijna vol zit. Dit betekend dat je opslag moet vrij maken. Bijvoorbeeld door foto’s of apps te verwijderen. Dit is een vervelende bezigheid. Ook is het overzetten van foto’s een tijdrovende activiteit. Zo kan het lastig zijn om alle foto’s te organiseren en sorteren op een locatie. Daarom bieden wij een foto stick aan die jou zal helpen om gemakkelijk foto’s en video’s over te zetten en op te slaan.

Thephotostick opslag is de ideale foto en video back-up 

Thephotostick USB mag eigenlijk niet missen in de lijst van “gadgets” die je dagelijks gebruikt. Ik noemde het een gadget en dat is het naar mijns inziens niet. Het is de beste externe opslag voor foto- en video files voor je Mac en Windows Apparatuur. Geen gezeik meer met gevaarlijke Cloud opslag.

Het werk zeer simpel, je drukt de foto stick gewoon in je apparaat en alles wordt gesorteerd opgeslagen. Het gaat volgens het “plug and play” principe. Er hoeft van tevoren geen ingewikkelde software worden gedownload. De foto’s en video’s worden niet alleen opgeslagen maar ook gesorteerd, dubbele bestanden worden ook herkend en verwijdert. Ideaal nu hoef je daar ook geen tijd meer aan te besteden.

Een perfect cadeautje voor onze moeders, vaders, opa’s en oma’s. En ook ideaal voor personen die niet veel met technologie hebben. Het is namelijk erg eenvoudig om te gebruiken. Dat blijkt wel uit The photo stick review.

Prijs van Thephotostick

Zoals je kunt zien op de foto hierboven zijn er verschillende foto sticks beschikbaar. Allen hebben ze verschillende opslag capaciteiten. Hoe meer opslag ruimte hoe duurder de stick is. Op dit moment hebben ze hoge kortingen dus wees er snel bij!

the photostick prijs

Als je niet tevreden bent met de foto stick om welke reden dan ook dan kan je binnen 60 dagen van de verscheping het volledige bedrag terug krijgen, exclusief verzendkosten. Het retourneer process is simpel. Je stuurt een email naar returns@thephotostick.com en ontvangt instructies voor het terug sturen van het product. Later in dit artikel is er ook nog een onderdeel over The photo stick review waarin klanten hun mening geven over het product.

Photostick aanbieding

The photostick review – Hoe ziet het product er uit

De foto stick is een compacte en lichte stick die gemaakt is om jou foto’s op te slaan en te archiveren. Er is geen technologisch verstand benodigd om dit product te gebruiken. Uit the photo stick review blijkt dat de ingebouwde software de foto’s scant op jou telefoon en ze bewaard in het geheugen van de stick. Verder is de Photostick van goede kwaliteit en kan het altijd offline gebruikt worden. In tegenstelling tot veel back-up en cloud services online. Ook is het goed om te vermelden dat de stick niet opgeladen hoeft te worden en ten aller tijde bruikbaar is.

foto stick

Hoe gebruik je Thephotostick precies

Uit the photo stick reviews is gebleken dat de foto stick als volgt werkt. Je stopt de stick in je apparaat, of dat nou je computer is of een telefoon dat maakt niet uit. Wanneer de stick is ingebracht wordt er een kopie gemaakt van alle foto’s. Ook wordt er rekening gehouden met dubbele foto’s. Deze worden namelijk verwijderd, wat jou weer extra ruimte scheelt. Je kan dus foto’s opslaan op de photostick en daarnaast kan je ook bestanden verplaatsen van een apparaat naar de ander. Zo kan je door middel van de foto stick die je hebt aangeschaft enorm veel foto’s opslaan.

Photostick aanbieding

De voordelen van Thephotostick USB

Hieronder zal ik een samenvatting geven van The photo stick review en alle gebruiksgemakken van de krachtige UBS-stick voor de opslag van al je foto en video materiaal.

ThePhotostick

 • Plug en Play. ThePhoto Stick heeft geen ingewikkelde software nodig die van tevoren geïnstalleerd hoeft te worden. Je downloaden is gratis. Makkelijker kan het niet.
 • Makkelijk geïnstalleerd via een App.Het is dan slecht een druk op de knop en alles wordt opgeslagen.
 • Ondersteund vele soorten files. Het maakt niet uit welke format de file is .jpg, .png tot .tif worden zonder problemen allemaal opgeslagen.
 • Geen internet connectie nodig.Het lijkt wel toverkunst maar geen internet is nodig voor het opslaan van al je data. Dit in vergelijk de Cloud, waar altijd een internet connectie nodig is.
 • Dubbele bestanden worden automatisch verwijdert. Een van de laatste handigheden is dat wanneer je weer update alle dubbele bestand worden verwijderd. Je hoeft dus later niet weer er doorheen om te kijken of er twee dezelfde bestanden zijn. Dit scheelt natuurlijk veel tijd. Tijd die we natuurlijk veel beter kunnen gebruiken.

The photo stick review

Ik was op zoek naar een oplossing voor het overzetten van foto’s en video’s van mijn telefoon naar mijn computer. Via de mail gaat de kwaliteit van de foto of video vaak erg achteruit. Daarom is dit voor mij geen optie. Toen werd mij Thephotostick® voorgesteld door een goede vriend van mij. Hij liet mij zien hoe de stick precies werkte en ik was meteen verkocht.
Jeroen. B

Ik heb het perfecte product gevonden voor mijn meest voorkomende frustratie. Namelijk dat mijn telefoon weer vol zat en ik geen opslag ruimte meer had. Dit gebeurde altijd precies wanneer ik net een mooie foto wilde maken op vakantie. Hierdoor moest ik eerst weer foto’s verwijderen om ruimte vrij te maken. Maar met de Photostick heb ik voor iedere vakantie begon mijn foto’s overgezet naar mijn laptop waardoor ik nooit meer in de problemen ben gekomen. Echt een aanrader!
Lisa. A
Wat een fantastische gadget is dit. Het maakt mijn leven een stuk makkelijker en bespaart mij een hoop tijd. Ik zou willen dat ik eerder over dit product had gehoord. Dan had ik het meteen gekocht. Ook is het echt gaaf om te zien dat de technologie zo snel innoveert met deze nieuwe software die wordt toegepast.
Jonathan. G

Photostick aanbieding

Meest gestelde vragen uit The photo stick review

Waarom is de Photostick handig?

De ThePhoto stick is een hele handige USB stick die al je foto’s download en dubbele foto’s delete. De USB stick is er in verschillende geheugens 32 GB, 64 GB, 128 GB.

Waar kan je de Photostick kopen

De USB stick kan je alleen maar via het internet kopen, zoals via deze website.

Is de Photostick plug & play?

Ja, je hoeft alleen maar het programmaatje op de stick te downloaden en dan kan je alles heel simpel downloaden.

Thephotostick conclusie

Dus is een foto stick echt een gadget dat jou een hoop tijd en moeite zal besparen. Verder is het een veilige en eenvoudige manier om foto’s over te zetten en op te slaan. Het is echt de oplossing voor al jou backup en opslag problemen. Het is makkelijk mee te nemen en het heeft een grote opslag ruimte. Iedereen kan het gebruiken en je hoeft zelf ook niet over bepaalde technologische kennis te beschikken.

The PhotoStick USB
9.4 Totale Score
The PhotoStick USB

Toen dit apparaat op de markt kwam was ik in eerste instantie sceptisch, maar zoals je nu opmaken uit deze review ben ik super enthousiast over de The Photo stick. Op de website kan je kiezen uit twee varianten namelijk voor je Android of de iPhone. Niet goedkoop maar zeker de moeite waard.

Installatie
10
Gebruik is super eenvoudig
10
Plug and play
9
Support
9
Prijs waard
9
Pluspunten
 • Geen internetverbinding nodig
 • Eenvoudig te gebruiken
 • iPhone en Android
Minpunten
 • Er zijn geen nadeel

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

3 Opmerkingen
 1. Worden fotos uit whattsappberichten ook opgeslagen?

 2. Het is net een magische truc alles in een keer van mijn telefoon opgeladen en gesorteerd. Nu voor altijd veilig opgeslagen. een kind kan de was doen omdat je namelijk echt geen technische kennis nodig hebt

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl