The Photostick USB is de ideale opslag USB voor al je digitale files

ThePhotoStick usb opslag is een van de “must have” gadgets van de laatste tijd. The PhotoStick USB is een kleine USB stick die automatisch al je foto’s en video’s opslaat zodat er weer ruimte vrijkomt op je telefoon. Nooit meer zal je PC onverwacht vol zitten of dubbele fotos. Ideaal voor gebruikers zoals ik. Gelukkig is  The PhotoStick USB ook geschikt voor Mac en Windows computers.

Koop The Photostick USB
TOP aanbieding ThePhotoStick

Sla al uw foto op in een paar seconde. Nooit meer zal je meer data kwijt raken met deze eenvoudig te gebruiken geheugen hardware

BIJGEWERKT: 23 januari 2022

ThePhotoStick opslag is ideale foto en video back-up 

The PhotoStick USB mag eigenlijk niet missen in de lijst van “apparaatjes” die je dagelijks gebruikt. Ik noemde het een gadget en dat is het naar mijns inziens niet. Het is de beste externe opslag voor foto- en video files voor je Mac en Windows Apparatuur. Geen gezeik meer met gevaarlijke Cloud opslag.

Het werk zeer simpel, je drukt ThePhoto Stick gewoon in je apparaat en alles wordt gesorteerd opgeslagen. Het gaat volgens het “plug and play” principe. Er hoeft van tevoren geen ingewikkelde software worden gedownload. De foto’s en video’s worden niet alleen opgeslagen maar ook gesorteerd, dubbele bestanden worden ook herkenden en verwijdert. Ideaal nu hoef je daar ook geen tijd meer aan te besteden

Een cadeautje voor onze moeders, vader, opa en oma’s ideale voor personen die niet veel met techniek hebben.

Prijs van ThePhotoStick

ThePhotostick

TOP aanbieding ThePhotoStick

De voordelen van The Photostick USB

ThePhotostick

Hieronder zal ik een samenvatting geven van alle gebruiksgemakken van de krachtige UBS-stick voor de opslag van al je foto en video materiaal.

 • Plug en Play. ThePhoto Stick heeft geen ingewikkelde software nodig die van tevoren geïnstalleerd hoeft te worden. Je downloaden is gratis. Makkelijker kan het niet.
 • Makkelijk geïnstalleerd via een App.Het is dan slecht een druk op de knop en alles wordt opgeslagen.
 • Ondersteund vele soorten files. Het maakt niet uit welke format de file is .jpg, .png tot .tif worden zonder problemen allemaal opgeslagen.
 • Geen internet connectie nodig.Het lijkt wel toverkunst maar geen internet is nodig voor het opslaan van al je data. Dit in vergelijk de Cloud, waar altijd een internet connectie nodig is.
 • Dubbele bestanden worden automatisch verwijdert. Een van de laatste handigheden is dat wanneer je weer update alle dubbele bestand worden verwijderd. Je hoeft dus later niet weer er doorheen om te kijken of er twee dezelfde bestanden zijn. Dit scheelt natuurlijk veel tijd. Tijd die we natuurlijk veel beter kunnen gebruiken.

Geen zin om voor deze handigheid geld te betalen?

ThePhoto stick

Natuurlijk kan je geld besparen door “ThePhoto stick opslag” links te laten liggen en alles zelf te downloaden. We leven echter in een wereld waar alles veel sneller gaat en nu zijn er eenmaal van die uitvindingen die reuze handig zijn. We hoeven wanneer we dit willen niet meer alles uit te zoeken en dan manueel te downloaden naar een externe hardeschijf.

Met de The Photostick USB besparen we veel tijd. De ThePhoto stick opslag is voor iedereen geschikt maar vooral voor individuelen die niet veel met technologie hebben zullen kunnen profiteren van de unieke eigenschappen van deze Photo USB-stick.

Wil jij de held worden van je oma dan is de The Photostick het ideale verjaardagscadeau.

TOP aanbieding ThePhotoStick

Wat is nu zo bijzonder aan deze foto en video opslag USB stick

Het meest bijzonder aan ThePhotostick USB is dat er tot op heden geen opslagapparaat op de markt was die zo makkelijk een back-up maakte van al je foto- en videomateriaal.

Vaak ontstaan dan de problemen met opslag, zodat je genoodzaakt bent foto- en videomateriaal te delete zonder dat je ze op hebt geslagen. Dit doe je natuurlijk nooit………. Met dit foto en video opslag apparaatje behoort dit probleem tot de verleden tijd.

Wat kost de “The Photostick USB”

ThePhotostick

Toen dit apparaat op de markt kwam was ik in eerste instantie sceptisch, maar zoals je nu opmaken uit deze review ben ik super enthousiast over de ThePhoto stick. Op de website kan je kiezen uit verschillende opslag varianten. Er zal een geheugen zijn van 32GB, 64GB en 128GB meer dan voldoende ruimte dus. Je nieuwe aanwinst zal je ongeveer 59 USD gaan kosten. Niet goedkoop maar zeker de moeite waard.

Ik heb er zelfs een tweede gekocht voor mijn oma. Ondanks haar leeftijd is altijd in de weer met haar computer en dit zal haar enorm helpen. Als ze 100 jaar zal worden is het mede te danken aan dit slimme apparaatje hahah…..

Ik was onlangs ook zeer onder de indruk van Xtra-PC. Dit apparaat maakt een oude computer weer zo snel als een nieuwe. Er is ook ThePhotoStick voor je mobiele telefoon. Deze stick is net zo handig als voor je computer.

Meest gestelde vragen

Waarom is de ThePhoto stick handig?

De ThePhoto stick is een hele handige USB stick die al je foto’s download en dubbele foto’s delete. De USB stick is er in verschillende geheugens 32 GB, 64 GB, 128 GB.

Waar kan je de ThePhoto stick kopen

De USB stick kan je alleen maar via het internet kopen, zoals via deze website.

Is de ThePhotostick plug & play?

Ja, je hoeft alleen maar het programmaatje op de stick te downloaden en dan kan je alles heel simple downloaden.

9.4 Totale Score
The PhotoStick USB

Toen dit apparaat op de markt kwam was ik in eerste instantie sceptisch, maar zoals je nu opmaken uit deze review ben ik super enthousiast over de The Photo stick. Op de website kan je kiezen uit twee varianten namelijk voor je Android of de iPhone. Er zal een geheugen zijn van 32GB meer dan voldoende ruimte dus. Je nieuwe aanwinst zal je ongeveer 59USD gaan kosten. Niet goedkoop maar zeker de moeite waard.

Installatie
10
Gebruik is super eenvoudig
10
Plug and play
9
Support
9
Prijs waard
9
Pluspunten
 • Geen internetverbinding nodig
 • Eenvoudig te gebruiken
 • iPhone en Android
Minpunten
 • Er zijn geen nadeel

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

3 Opmerkingen
 1. Worden fotos uit whattsappberichten ook opgeslagen?

 2. Het is net een magische truc alles in een keer van mijn telefoon opgeladen en gesorteerd. Nu voor altijd veilig opgeslagen. een kind kan de was doen omdat je namelijk echt geen technische kennis nodig hebt

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming