VPN-Coupon codes voor korting in 2021

VPN coupon codes voor korting 2021. Een VPN beschermt de privacy en anonimiseert alle activiteiten op het internet. Dit is in eerste instantie een goede zaak, maar er moet altijd rekening worden gehouden met de kostenfactor. Gratis VPN’s bieden geen bescherming. Integendeel, ze brengen zelfs de gebruiker in gevaar. Een abonnement op een betrouwbaar VPN gaat gepaard met maandelijkse kosten.

Ook al zijn de kosten zeer laag in vergelijking met de baten, zodat de prijs-prestatieverhouding zeer goed is, toch is het voor veel mensen een kostenprobleem. Een korting VPN komt hier goed van pas. Ik heb hier alle VPN-kortingscodes opgesomd voor betrouwbare aanbieders die korting geven.

Ik heb onderhandeld met de providers die ik heb getest en heb voor u een VPN-korting kunnen bedingen. Met de volgende VPN-couponcodes krijgt je een aanzienlijke kortingen. Dit als mijn manier om te zeggen hoeveel ik mijn lezers en volgers waardeer.

Inmiddels is mijn website een van de meest gelezen informatiepagina’s over privacy, anoniem surfen en bescherming op het internet. Daarom bedank ik al mijn lezers met deze VPN-bonnen.

BIJGEWERKT: 25 juli 2021

Mijn exclusieve VPN-cheques

Hier is een lijst van alle VPN-bonnen die ik voor je heb kunnen onderhandelen. Nogmaals: Dank u wel, beste lezer!

ExpressVPN kortingscode

Waardebon Express VPN
Express VPN Waardebon: Ontvang 3 maanden gratis

Gebruik deze coupon en krijg 3 maanden gratis - exclusief voor mijn lezers.

CyberGhost kortingscode

Waardebon CyberGhost
CyberGhost Waardebon: Ontvang 5 maanden gratis

Gebruik deze voucher en krijg 6 maanden gratis - alleen voor jou!

NordVPN kortingscode

Waardebon NordVPN
NordVPN Waardebon:

Gebruik deze VPN-bon en krijg 2 jaar voor de prijs van één. Dit is een korting van 50% alleen voor jou!

VyprVPN kortingscode

Waardebon VyprVPN
VyprVPN Waardebon: Dikke korting 68%. Gebruik deze voucher en krijg 2 jaar voor de prijs van minder dan een jaar

PrivateVPN kortingscode

Gutschein benutzen
Waardebon PrivateVPN: Ontvang 5 maanden gratis

Gebruik deze voucher en krijg 6 maanden gratis - alleen voor jou!

Hoe gebruik je de voucher codes?

Het is echt heel eenvoudig: het is niet nodig om iets te kopiëren, in te loggen of te registreren of om iets af te drukken! Klik op de knop “Gebruik voucher” om naar de officiële website van de desbetreffende VPN-aanbieder te gaan. De voucher wordt geactiveerd zodra de pagina is geladen. U krijgt de korting en vervolgens wanneer u een abonnement neemt. Dit is de gemakkelijke manier om geld te besparen!

Als u niet weet welke provider het beste bij u past, kunt u de VPN-reviews van mijn tests bekijken door te klikken op “VPN Review“. Daar vindt u alle belangrijke informatie over de betreffende aanbieder. Ik heb alle bovengenoemde VPN-aanbieders persoonlijk getest en mijn ervaringen samengevat in rapporten. Hopelijk maakt dit de keuze van een geschikte VPN-aanbieder voor u gemakkelijker en kunt u in de toekomst veilig en volledig anoniem op het internet surfen, Netflix streamen of torrents downloaden!

Ik wens je veel plezier!

Ik ben Marco en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming