Xtra pc aanbeveling, de gadget voor 2019

Xtra PC kopen

De Xtra pc kopen,  ik heb besloten om een nieuwe gadget waar ik veel over heb gehoord uit te proberen. Hoewel het meestal wordt aanbevolen om oudere computers te versnellen, kan het gebruikers ook helpen om elke desktopcomputer anoniem te gebruiken. En je weet hoeveel ik privacy waardeer, dat is een recht wat we allemaal moeten beschermen. Daarom denk ik dat dit een oplossing zou kunnen zijn voor degenen onder jullie die het zich niet kunnen veroorloven hun apparaat onbewaakt achter te laten. Of die hun gevoelige gegevens voor henzelf willen houden! Maar laten we geen tijd verspillen: dit is mijn Xtra pc aanbeveling 2018.

Coupon korting “Klik Hier”

Wat is Xtra pc NL?

We moeten niet te enthousiast worden over dit kleine USB-apparaat. Want dit soort oplossingen zijn al jaren op de markt. Xtra pc kopen kan dus al jaren. En het werkt zoals wordt geadverteerd. Als je een beetje wat van technologie weet, heb je misschien zelfs met open source software gespeeld om je eigen bootable Linux op USB te maken, zoals ik dat een paar jaar geleden deed. Dus als je je afvraagt: werkt Xtra pc? Ja, dat doet het. Of: is XtraPC een scam? Nee, dat is het niet.

Hoewel je misschien alleen bekend bent met Windows of Mac, is er een hele nieuwe wereld met Linux. En XtraPC verzamelt de kracht van Linux om een apparaat aan te bieden dat je op je oude of trage computer kunt aansluiten en het meteen razendsnel maakt! Kortom, Xtra pc kopen betekent dat het besturingssysteem van je computer (OS) omzeilt, of het nu Windows of Mac is. En het lanceert een sessie over de XtraPC dongle, waarbij Linux en de hardware van je pc worden gecombineerd.

Xtra pc

Boost voor je computer

Nog een reden voor XtraPC aanbeveling: Omdat Linux erg licht en snel is, voelt het als een echte boost voor je computer. En je hoeft niet meer doen dan Xtra pc op de USB-stick van je pc aan te sluiten. Vervolgens zet je je apparaat aan en stelt je het gemakkelijk in. En je krijgt meteen een prestatieverbetering. Xtra pc hardware wordt geleverd met alle software die je nodig hebt om je computer efficiënt te gebruiken, waaronder: Open Office, Firefox-webbrowser, mediaspelers en meer! Xtra pc kopen is het dus waard.

Bovendien heb je nog steeds toegang tot de bestanden op je harde schijven kun je deze op de schijf opslaan. Dus als je problemen had met het extraheren van de gegevens van je oude computer, is dit een betere oplossing dan het gebruik van computerhersteldiensten.

Xtra pc NL prijs

Xtra pc aanbeveling

 

Coupon korting “Klik Hier”

Nu weet je wat Xtra pc NL is en heb je Xtra pc aanbeveling gelezen. Misschien wil je nu onmiddellijk een Xtra pc kopen. Maar hoeveel kost het? Xtra pc hardware bestaat er in drie varianten. Elk is een Xtra pc flash drive, die wordt geleverd met verschillende specificaties. Xtra pc Turbo 16 is de goedkoopste versie. En hij wordt geleverd met 16 GB aan opslagruimte. Ik zou het aanraden als je gewoon een extra pc nodig hebtom problemen met je desktopcomputer op te lossen, voor het geval er iets misgaat. Omdat je niet veel kunt opslaan op 16 GB. Dus je kunt niks met je duizenden foto’s en uren aan video’s…

Xtra pc Turbo 32 is een beter alternatief als je een Xtra pc kopen wilt. Ten eerste is het nog sneller. Ten tweede wordt het geleverd met 32 ​​GB opslagruimte, wat twee keer zoveel is als het vorige model. Dit model is met name geschikt voor notebooks. Omdat het compact is. Je kunt het dus gemakkelijk laten aansluiten, ook als je op reis bent.

Perfecte super oplossing

Als laatste is Xtra pc Pro hun ultieme oplossing. Ten eerste is het sneller dan voorgaande modellen. Ten tweede biedt het 64 GB aan opslagruimte. Ten derde heeft het FileRez, een bestand-rescue-software. Maar de voordelen gaan ten koste van de grootte. Het is niet zo compact als Xtra-pc Turbo 32…

Hoewel ik geen Xtra pc-couponcode heb, kun je korting krijgen als je in Nederland je Xtra pc kopen gaat. En dat maakt XtraPC voor iedereen betaalbaar. Als je meer dan één Xtra pc kopen zal, krijg je bovendien een extra korting van 50% op de tweede!

En welk model je ook kiest, je kunt profiteren van hun geld-terug-garantie van 30 dagen. Dus als je niet tevreden bent met hun product, kun je het eenvoudigweg terugsturen om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen.

Coupon korting “Klik Hier”

Bescherm je privacy met Xtra pc

Ik ben op hun website geweest. En ik weet wat Xtra pc is. Ik weet dat ze hun argumenten richten op computerherstel en -boost. Dus ik begrijp dat je een langzame computer kunt repareren, toegang hebt tot bestanden op je oude pc of tijd en geld kunt besparen door hetzelfde apparaat langer te gebruiken. Maar wat ik interessanter vind en nog meer tot XtraPC aanbeveling leidt is het feit dat je elke desktopcomputer kunt gebruiken zonder sporen na te laten. Omdat je het besturingssysteem van het systeem niet gebruikt, maar het besturingssysteem vanaf de Xtra pc USB. Het betekent dus dat je de bestaande bestanden op geen enkele manier aanraakt of wijzigt. Het is een volledig onafhankelijk besturingssysteem dat jij als enige kunt gebruiken.

Veilig in gebruik

Daarom kun je na een Xtra pc kopen elke pc veilig gebruiken, zonder het risico te worden bespied of zonder een virus te krijgen. En het is de perfecte tool wanneer je van hotel naar hotel reist. Je kunt namelijk het zakencentrum of zelfs de computer in de lobby gebruiken met je eigen besturingssysteem. En het zal zijn alsof je op jouw eigen computer werkt, ongeacht waar je de XtraPC hardware aansluit. Je kunt dus toegang krijgen tot gevoelige informatie, je bankrekening controleren of verbinding maken met je sociale media-accounts.

Combineer dit met een VPN voor Linux om te garanderen dat zowel online als wereldwijd jouw online activiteit anoniem blijft. En als je je paranoïde voelt, kun je het zelfs thuis gebruiken. Koop gewoon een computer en gebruik deze uitsluitend met XtraPC. En als iemand verbinding maakt met je pc terwijl je weg bent, zijn er absoluut geen gegevens om te stelen. Omdat alles wordt opgeslagen op de USB-stick, in je zak. Ik denk dat sommige journalisten dezelfde soort methode op hun werk gebruiken.

Xtra pc NL: Conclusie

Je hebt het einde van deze Xtra pc aanbeveling bereikt. En je weet wat Xtra pc is en hoe Xtra pc werkt. Naast het boosten van je oude computer, is het een apparaat dat je zou kunnen gebruiken om je privacy te vergroten wanneer je een desktopcomputer gebruikt. Omdat elk spoor van je activiteit alleen op de USB-stick blijft, dus alleen op de Xtra pc hardware. Dus wanneer je het apparaat verlaat, zal het zich in dezelfde staat bevinden als waarin het was voordat je het gebruikte.

xtra pc hardware

Het enige grote nadeel dat ik zie is dat het apparaat op Linux draait. En dit kan een probleem zijn als je software gebruikt waarvoor geen portabiliteit is. Hoewel je veel open-source alternatieven voor je behoeften zult vinden, is Gimp geen Photoshop. En Open Office is geen Microsoft Office. Zorg er dus voor dat je elke software die je gebruikt regelmatig kunt vervangen voordat je een XtraPC kopen gaat. Hoe goed is XtraPC? Uitstekend!

Xtra pc review: Uitstekend!

Xtra pc is een gadget die efficiënt zou kunnen zijn om je privacy thuis of onderweg te beschermen. Hiermee kunnen gebruikers hun trage computers versnellen en gegevens ophalen van hun oude pc. Maar je kunt elk apparaat ook anoniem gebruiken, zonder een spoor achter te laten van je activiteit. Hoewel het op Linux draait, kan iedereen het eenvoudig gebruiken. XtraPC kopen is dus je geld waard. Wanneer je waarde hecht aan je privacy dan zou een versleutelde verbinding ook een een zeer interessant middel kunnen zijn om je beveiliging te verhogen.

Coupon korting “Klik Hier”

Xtra pc