Computer sneller maken Xtra PC 2022

Moet je de Xtrapc kopen, lees onze XtraPC test? Ik heb besloten om een nieuwe gadget waar ik veel over heb gehoord uit te proberen. Een trage computer versnellen is een van de voordelen, tevens kan deze uitvinden ook helpen bij het anoniem gebruiken van computers.

BIJGEWERKT: 7 augustus 2022

Computer sneller maken en je laptop versnellen, lees onze XtraPC test  !

xtra pc

De computer is traag? Uit onze XtraPC test blijkt dat je geen technische kennis nodig om je PC weer sneller te maken. Bij de installatie van deze gadget kan je binnen enkele seconde de oude trage computer omtoveren in een beest. Dit is de manier om je PC sneller te maken. Wanneer je niet tevreden bent of het mislukt je laptop sneller te maken krijg je je geld retour.

Maar laten we geen tijd verspillen: Uit onze XtraPC test blijkt hoe eenvoudig je de computer sneller maken. Hier zijn onze aanbeveling voor 2022.

Xtra-PC bestellen
Maak van je oude trage computer weer een beest

Xtra-PC is een kleine, krachtige flashdrive die op de USB-poort van uw computer wordt aangesloten

XtraPC test Video bewijs: computer sneller maken, het echt werkt!!

Coupon korting “Klik Hier”

Computer versnellen

We moeten niet te enthousiast worden over dit kleine USB-apparaat. Want dit soort oplossingen zijn al jaren op de markt. USB PC kopen kan dus al jaren. En het werkt zoals wordt geadverteerd. Als je een beetje wat van technologie weet, heb je misschien zelfs met open source software gespeeld om je eigen bootable Linux op USB te maken, zoals ik dat een paar jaar geleden deed. Dus als je je afvraagt: werkt Xtra-pc? Ja, dat doet het. Of: is het een scam? Nee, uit onze XtraPC test blijkt dat het werkt en is bij deze geen oplichting.

Hoewel je misschien alleen bekend bent met Windows of Mac, is er een hele nieuwe wereld met Linux. Het verzamelt de kracht van Linux om een apparaat aan te bieden dat je op je oude of trage computer kunt aansluiten en het meteen razendsnel maakt! Kortom, de extra PC kopen betekent dat het besturingssysteem van je computer (OS) omzeilt, of het nu Windows of Mac is. En het lanceert een sessie over de dongle, waarbij Linux en de hardware van je pc worden gecombineerd.

De prijs

Xtra pc aanbeveling

 

Coupon korting “Klik Hier”

Nu we je hebben verteld hoe we de desktop of trage laptop sneller kunnen maken, is de prijs de volgende belangrijke factor.

Hoeveel kost het? Extra PC hardware bestaat er in drie varianten. Elk is een Extra PC flash drive, die wordt geleverd met verschillende specificaties. Xtra-pc Turbo 16 is de goedkoopste versie. En hij wordt geleverd met 16 GB aan opslagruimte. Ik zou het aanraden als je gewoon een extra pc nodig hebt om problemen met je desktop computer op te lossen, voor het geval er iets misgaat. Omdat je niet veel kunt opslaan op 16 GB. Dus je kunt niks met je duizenden foto’s en uren aan video’s…

Xtra-pc Turbo 32 is een beter alternatief als je een extra PC kopen wilt. Ten eerste is het nog sneller. Ten tweede wordt het geleverd met 32 ​​GB opslagruimte, wat twee keer zoveel is als het vorige model. Dit model is met name geschikt voor notebooks. Omdat het compact is. Je kunt het dus gemakkelijk laten aansluiten, ook als je op reis bent.

Uit onze XtraPC test blijkt dat een computer sneller perfect werkt

x tra pc

Het laatste model wat wordt aangeboden om de laptop sneller maken is de Xtra-pc Pro. Dit is de ultieme oplossing . Ten eerste is het sneller dan voorgaande modellen. Ten tweede biedt het 64 GB aan opslagruimte. Ten derde heeft het FileRez, een bestand-rescue-software. Maar de voordelen gaan ten koste van de grootte. Het is niet zo compact als Xtra-pc Turbo 32.

Hoewel ik geen Extra PC-couponcode heb, kun je korting krijgen als je in Nederland je Xtra-pc kopen gaat. En dat maakt het de gadget voor iedereen betaalbaar. Als je meer dan één extra PC kopen zal, krijg je bovendien een extra korting van 50% op de tweede! Vergeet niet je bespaart veel geld, omdat je geen nieuwe computer hoeft te kopen.

En welk model je ook kiest, je kunt profiteren van hun geld-terug-garantie van 30 dagen. Dus als je niet tevreden bent met hun product, kun je het eenvoudigweg terugsturen om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen.

USB PC bestellen
Maak van je oude trage computer weer een beest

Xtra-PC is een kleine, krachtige flashdrive die op de USB-poort van uw computer wordt aangesloten

Coupon korting “Klik Hier”

Boost voor je harde schijf (computer sneller maken)

Uit onze XtraPC test is dit de oplossing: Omdat Linux erg licht en snel is, voelt het als een echte boost voor je computer. is nog nooit makkelijker geweest.

En je hoeft niet meer doen dan Extra PC op de USB-stick van je pc aan te sluiten. Vervolgens zet je je apparaat aan en stelt je het gemakkelijk in. En je krijgt meteen een prestatieverbetering. De hardware wordt geleverd met alle software die je nodig hebt om je computer efficiënt te gebruiken, waaronder: Open Office, Firefox-webbrowser, mediaspelers en meer! Extra PC kopen is het dus waard. Je laptop sneller maken is nog nooit goedkoper geweest.

Bovendien heb je nog steeds toegang tot de bestanden op je harde schijven kun je deze op de schijf opslaan. Dus als je problemen had met het extraheren van de gegevens van je oude computer, is dit een betere oplossing dan het gebruik van computer hersteldiensten.

Bescherm je privacy met deze uitvinding

xtra-pc

Ik ben op hun website geweest. En ik weet wat extra PC is. Ik weet dat ze hun argumenten richten op computerherstel en computer sneller maken. Dus ik begrijp dat je een langzame computer kunt repareren, toegang hebt tot bestanden op je oude pc of tijd en geld kunt besparen door hetzelfde apparaat langer te gebruiken.

Maar wat ik interessanter vind en nog meer tot XtraPC aanbeveling leidt is het feit dat je elke desktopcomputer kunt gebruiken zonder sporen na te laten. Omdat je het besturingssysteem van het systeem niet gebruikt, maar het besturingssysteem vanaf de extra PC . Het betekent dus dat je de bestaande bestanden op geen enkele manier aanraakt of wijzigt. Het is een volledig onafhankelijk besturingssysteem dat jij als enige kunt gebruiken.

Veilig in gebruik

Daarom kun je na een Xtra-pc kopen elke pc veilig gebruiken, zonder het risico te worden bespied of zonder een virus te krijgen. En het is de perfecte tool wanneer je van hotel naar hotel reist. Je kunt namelijk het zakencentrum of zelfs de computer in de lobby gebruiken met je eigen besturingssysteem. En het zal zijn alsof je op jouw eigen computer werkt, ongeacht waar je de hardware aansluit. Je kunt dus toegang krijgen tot gevoelige informatie, je bankrekening controleren of verbinding maken met je sociale media-accounts.

Combineer dit met een VPN voor Linux om te garanderen dat zowel online als wereldwijd jouw online activiteit anoniem blijft. En als je je paranoïde voelt, kun je het zelfs thuis gebruiken. Koop gewoon een computer en gebruik uitsluitend deze gadget. En als iemand verbinding maakt met je pc terwijl je weg bent, zijn er absoluut geen gegevens om te stelen. Omdat alles wordt opgeslagen op de USB-stick, in je zak. Ik denk dat sommige journalisten dezelfde soort methode op hun werk gebruiken.

De Conclusie van onze XtraPC test

Je hebt het einde van deze extra PC aanbeveling bereikt. En je weet wat Extra PC is en hoe het werkt. Naast de pc sneller maken is het een apparaat dat je zou kunnen gebruiken om je privacy te vergroten wanneer je een desktopcomputer gebruikt. Omdat elk spoor van je activiteit alleen op de USB-stick blijft, dus alleen op de Xtra-pc hardware. Dus wanneer je het apparaat verlaat, zal het zich in dezelfde staat bevinden als waarin het was voordat je het gebruikte.

xtra pc hardware

Het enige grote nadeel dat ik zie is dat het apparaat op Linux draait. En dit kan een probleem zijn als je software gebruikt waarvoor geen portabiliteit is. Hoewel je veel open-source alternatieven voor je behoeften zult vinden, is Gimp geen Photoshop. En Open Office is geen Microsoft Office. Zorg er dus voor dat je elke software die je gebruikt regelmatig kunt vervangen voordat je een Xtra-PC kopen gaat. Hoe goed is deze uitvinding? Uitstekend!

Xtra-pc review: Uitstekend!

Uit de XtraPC test blijkt dat de gadget ideaal is om je computer sneller te maken. Hiermee kunnen gebruikers hun trage computers versnellen en gegevens ophalen van hun oude pc. Maar je kunt elk apparaat ook anoniem gebruiken, zonder een spoor achter te laten van je activiteit. Hoewel het op Linux draait, kan iedereen het eenvoudig gebruiken. XtraPC kopen is dus je geld waard. Wanneer je waarde hecht aan je privacy dan zou een versleutelde verbinding ook een een zeer interessant middel kunnen zijn om je beveiliging te verhogen.

Coupon korting “Klik Hier”

Xtra PC: Computer sneller maken hier is de perfecte oplossing
9.6 Totale Score
Xtra PC: Computer sneller maken hier is de perfecte oplossing

Xtra-PC is een kleine, krachtige flashdrive die op de USB-poort van uw computer wordt aangesloten. Binnen enkele seconden omzeilt het uw oude, trage besturingssysteem (Windows of Mac) en vervangt het door een volledig functioneel Linux-besturingssysteem dat razendsnel en gemakkelijk te gebruiken is!

Installatie
9
Gebruik is super eenvoudig
10
Plug and play
10
Support
9
Prijs waard
10
Pluspunten
 • bespaar geld op een nieuwe computer
 • Werkt op alle besturingssystemen
 • Plug en play
 • Mocht u problemen hebben is er een helpdesk
 • Meer geheugen sneller is de stick
 • Geld terug garantie
Minpunten
 • Ik heb geen kunnen vinden

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

12 Opmerkingen
 1. De Xtra PC Test Xtra-PC Turbo 64 was de meest robuuste met veel functies.Dit fijne apparaat slaat uw gegevens op met zijn opslagcapaciteit van 64 GB, of het nu foto s, video s, documenten of muziek betreft. Met zijn razendsnelle snelheid kan u uw verouderde Snail-pc nauwelijks herkennen. Maar het beste aan dit apparaat is de FileRez-software. Hiermee kunt u alle belangrijke gegevens van uw oude Windows pc ophalen, zelfs als deze is gecrasht. Maak u geen zorgen als u hier geen back-up voor hebt! Het feit dat deze USB-stick ook groter is dan zijn twee buurversies, maakt dat u dezenauwelijks zult verliezen. De Turbo 64 wordt standaard verkocht voor $ 160, maar tijdens de sale aan halve prijs

 2. Mijn PC is gecrasht. Was echt niet meer in gang te krijgen. Helpt Extra pc?

 3. Hoi

  Ik heb een Samsung Tv/pc met usb ingang zou die stick daar ook op werken?

 4. is dit allemaal wel echt waar, en geen geld sterkerij .
  ik heb hier wel mijn bedenkingen over.
  als dit echt waar is licht de PC wereld binnen kort plat.
  van daar mijn grote argwaan .????????? !!!!

  • Hoi John,

   Ik had ook mijn bedenkingen, maar het werkt echt. Ik maak binnenkort een eigen video om de argwaan een beetje weg te nemen.

   Groetjes,
   Mike

 5. Oké zeg, perfect, dus ik kan dan ook al mijn Windows programma’s blijven gebruiken: Pinnacle Studio, Microsoft Outlouk , Excel, Word, Sound Forge Pro,, Coreldraw, paintshop pro en nog vele anderen??

 6. Bullshit

  • Haha Djenghis Khan,

   In jouw eeuw zou dit inderdaad onmogelijk zijn. Ik zal zelf binnenkort een video maken zodat ik kan bewijzen dat het geen “BuLLshit” is.

   To be continued!!!

 7. Inderdaad van sloop oud log w… naar een supersnelle computer. Ik ben blij met deze aankoop omdat het mijn ook veel geld bespaard

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl