Zoek verloren spullen met XY Find It 2022

XY find it – Iets zoeken dat je kwijt bent binnen enkele seconden via jou Android of Apple apparaat is wat deze gadget voor jou kan bieden. Het werk voor allerlei soorten dingen zoals sleutels, huisdieren, auto’s, fietsen en meer. Het is een betrouwbaar product dat wordt aanbevolen door grote websites. Bijvoorbeeld door CNN, Fox News, Today Show, etc. Lees meer over deze gadget in dit artikel.

Ga naar de XY find it aanbieding
Op zoek naar een gadget om nooit meer spullen kwijt te raken?

Kies dan voor de XY tracker. Deze gadget staat in verbinding met je mobiel zodat je altijd weet waar bijvoorbeeld je sleutels zijn. Ontvang nu de speciale aanbieding.

Het artikel is bijgewerkt op: 5 augustus 2022

xy find it reviews duiden op een bekend probleem

De XY Find It is een gadget die je nodig denk te hebben wanneer het al te laat is. Het is zo irritant en stressvol als je belangrijke dingen kwijt bent net wanneer je ze nodig hebt. Vooral als je haast hebt, maar je kunt de deur niet uit omdat je je sleutels nergens kunt vinden. Of als je in een restaurant bent en vergeten bent waar je je portemonnee gelaten hebt, terwijl je de rekening wilt betalen. De oplossing is de XY Find It.

Dat soort schaamtevolle momenten gebeuren weleens, als we geen maatregelen nemen om ze te voorkomen. Gelukkig kunnen we nu gemakkelijk verloren spullen terugvinden en ze nooit meer kwijtraken. Lees nu onze XY find it review.

xy find it review

De beste tracking devices. Lees onze XY find it review

Iets terugvinden dat kwijt is kan in enkele seconden gebeurd zijn met XY4+ op je Android telefoon of iPhone. Dit kleine apparaatje kan alles voor je vinden. Je auto, fiets, huisdieren en meer. En het kan als key finder gebruikt worden. Wat ook opvalt aan dit apparaatje is dat verschillende betrouwbare sites zoals CNN, WIRED, Huffington Post en Qbit XY Find It reviews hebben gepubliceerd. Ik kon natuurlijk niet achter blijven. Dus bij deze: mijn review!

XY4+ is een geheel nieuwe en unieke innovatie voor het vinden van verloren spullen. Het is een Bluetooth key tracker die anders werkt dan locatie gebonden device finders. Verwar het vooral niet met een ‘track item’ apparaatje dat via satellieten zelfs bewegende objecten kan vinden.

Als je een willekeurig XYFindIt review leest zul je zien dat deze key finder wordt geprezen als de beste Bluetooth key tracker op dit moment. Het heeft het beste bereik en de langste geluidswaarschuwingen. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat de batterij het het langst volhoudt van allemaal.

Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen van deze key locator verkocht en dat getal groeit nog steeds Dat betekent dus dat consumenten blij zijn met de prestaties en steeds meer spullen voorzien van een XY4+. En dat lees je terug in hun dit reviews.

Wat kost de XY findit?

Ik kan in deze review eindeloos doorgaan over hoe geweldig de XY4+ is. Van de functionaliteit tot de prijs, ik weet zeker dat iedereen het met me eens is. Voor de schappelijke prijs van 37,43 EUR kun je zelfverzekerd door het leven gaan, zonder je zorgen te maken over de autosleutels die weer eens kwijt zijn. Vergeleken met de waarde van de spullen die je kwijt zou kunnen raken is deze tracker het geld zeker waard.

xy find it prijs

En je hoeft maar een keer te betalen als je de XY4+ koopt. Alleen wanneer het product daadwerkelijk aanschaft. Je hoeft geen geld opzij te houden voor maandelijkse rekeningen en abonnementen. En de batterij gaat wel 5 jaar mee, dus die hoef je ook niet constant nieuw te kopen.

Als je meer wilt weten over de voorwaarden dan kan je de privacy policy pagina van XY findit nog even doorlezen. Bij de aankoop van het product wordt namelijk verwacht dat je dit hebt doorgelezen en ga je hier automatisch mee akkoord. Lees het daarom even kort door zodat je weet waar je mee akkoord gaat.

XY findit kopen

XY4+ dingen die geweldig zijn

Ongelimiteerd

Je hoeft geen maandelijks abonnement te betalen voor dit trackertje. Bij vele andere tracking devices is dit wel het geval. Je hoeft niet bang te zijn voor onvoorziene kosten met de XY4+.

Jouw fantasie is de enige limiet. Je kunt het apparaat gebruiken om je hond, autosleutels, telefoon en meer te vinden. Wie weet wanneer je iets kwijt raakt ergens ter wereld? Alleen XY4+ weet dat.

Zichtbaar of juist verstopt

Met het gelikte design en de leuke kleuren is het niet nodig deze te verstoppen. Het is de perfecte accessoire voor wat je maar wilt. Het is in feite gewoon een sleutel hanger. Maar er zijn ook mensen die de tracker juist liever verstoppen. In iedere XY Find It reviews vindt men iets anders. Het maakt niet uit, verstoppen kan ook! Het is maar een klein trackertje dus dat is geen probleem.

Een perfect cadeau

Deze handige key finder is het perfecte cadeau voor je familie en vrienden. Je zal ze hier blij mee maken en dat zullen ze je laten weten. Het is misschien niet een cadeau waar je in eerste instantie aan zou denken, maar achteraf kan iedereen wel z’on handige gadget gebruiken.

xy find it reviews

Beter dan GPS

Tracking devices die via satellieten werken zijn duur. Je moet daar een maandelijks bedrag voor betalen waar nog extra kosten bovenop kunnen komen. De XY4+ biedt dezelfde voordelen zonder de omvangrijke kosten. Met een simpele Bluetooth verbinding kan je jou apparaat verbinden met de gadget. Tegenwoordig is Bluetooth beschikbaar op vrijwel ieder apparaat. Wel zo makkelijk.

Je kunt de batterij vervangen

De batterij gaat 5 lange jaren mee, verbazingwekkend genoeg. Maar je kunt de batterij ook vervangen. Je kunt voor een paar euro al een nieuw batterijtje kopen. Het vervangen van de batterij is eenvoudig. Er zijn video’s en XY find it reviews beschikbaar die stap voor stap uitleggen hoe je dit moet doen. Het vervangen kost je hooguit een aantal minuten. Ik heb het vage vermoeden dat ik deze tracking devices nog gebruik wanneer ik kleinkinderen heb.

Spullen traceren in enkele seconden

Je kunt je waardevolle spullen in enkele seconden traceren. Het vertelt je de precieze coördinaten waar je je spullen kunt vinden. Deze coördinaten worden doorgestuurd naar de bijbehorende app die je kan downloaden op je telefoon. Uit de XY findit test bleek dat het bereik van de gadget op 90 meter ligt. Dit moet meer dan genoeg zijn om jou sleutels te kunnen vinden.

xy findit

Andere XY4+ tracking devices kunnen je helpen met traceren

Voor een bluetooth tracker is het onmogelijk om op zichzelf je spullen te traceren als je deze meer dan 90 meter verderop kwijt geraakt bent. Maar zelfs dan kun je je spullen nog vinden, middels de zee van XY Find It gebruikers wereldwijd. Er zijn vandaag de dag al 1 miljoen gebruikers die jou kunnen helpen zoeken als je iets kwijt bent.

Hoe werkt dit dan? Als jouw voorwerp in de buurt van een andere XY4+ gebruiker komt stuurt hun app direct een notificatie naar jou met de exacte locatie van het voorwerp. Geweldig toch?

XY findit kopen

Het stappenplan om je spullen te vinden

Zoek je de makkelijkste manier om je spullen terug te vinden? Stop maar met zoeken, want een geweldige tracking device zo groot als een muntje kan je prima voorzien.

Je kunt de XY4+ aan wat voor spullen dan ook hangen. Met de gratis XY Findit app kun je altijd alles terugvinden, in enkele seconden. Het is makkelijk te installeren en te gebruiken. Je hoeft niet te worstelen met ingewikkelde programma’s. Binnen no time wordt ervoor gezorgd dat je niks meer kwijt kunt raken.

xy find it

We zijn beland in het beste gedeelte. Volg de instructies om ervoor te zorgen dat je spullen altijd binnen handbereik zijn.

Eerst moet je je waardevolle voorwerpen taggen. Hang het kleine lichtgewicht XY4+ tracktertje aan een voorwerp zodat je deze kunt traceren wanneer je het kwijt raakt.

Dan download je de XY Find It app gratis. Daarna voeg je de spullen die je getagd hebt toe om te kunnen traceren.

Als laatste, wanneer je vergeten bent waar je een van de spullen hebt gelaten, log je in in de app en bekijk je de exacte locatie van het verloren voorwerp.

Dat was best een kort stappenplan, niet? Zo makkelijk is het.

XY find it ervaringen

Wat ben ik blij dat ik de XY findit heb aangeschaft. Ik was regelmatig mijn sleutels kwijt en dit gebeurde altijd op het moment dat ik haast had. Nu heb ik daar gelukkig geen last meer van. Het is een kleine moeite om dit product te kopen, maar het scheelt een hoop stres en hoofdpijn.
Brian. B
Vanaf het moment dat ik deze gadget voorbij zag komen wist ik dat ik het moest hebben. Er is namelijk geen vervelender gevoel dan het kwijt zijn van mijn sleutels en dus heb ik het product meteen besteld.
Nicky. K
Ik ben erg tevreden met dit product. Het werkt naar behoren en helpt mij altijd als ik het nodig heb. De XY find it reviews waren razend enthousiast, en nu snap ik waarom. Een aanrader voor mensen die vaak hun spullen kwijt zijn.
Bobby. T

XY findit kopen

Meest gestelde vragen over de XYfindit ervaringen

Kan ik de batterij makkelijk vervangen?

Ja dit is geen probleem, maar de eerste 5 jaar zit je goed omdat geen vervanging nodig zal zijn. Meer kan je lezen in onze xy find it review.

Waarom is de XY findit zo betaalbaar?

Zoals je in de XY find it reviews kan lezen maakt de xy findit gebruik van bluetooth, dit is goedkoop omdat iedereen dit heeft en er geen duur abonnement op een satellietsysteem afgesloten hoeft te worden. We gaan ervan uit dat het voorwerp wat je kwijt bent binnen het bereik van 90 meter zal zijn. De reikwijdte is dus meer dan voldoende.

Moet ik een abonnement afsluiten voor de XY findit?

Nee, het gaat op Bluetooth en niet op GPS. Er zullen dus geen maandelijkse kosten zijn.

Conclusie: Waar kun je deze XY findit kopen?

De conclusie van mijn XY Find It reviews is eigenlijk: ga niet in op de zee van trackers die ervoor zorgen dat je meer uitgeeft dan je ermee verdient. Ga gewoon meteen voor de XY4+. Dan zijn er veel voordelen voor een redelijke prijs. Dat is alles wat je moet weten. Deze kleine key tracker is zeer gewild wereldwijd. Gelukkig is er nog voldoende voorraad.

Zorg ervoor dat je spullen bij je in de buurt blijven en vindbaar zijn wanneer dat niet zo is. Gebruik dit geweldige apparaat om wat rust in je hoofd en in je leven te creëren. Ik hoop dat de voorraad niet op geraakt is terwijl je mijn XY Find It review zat te lezen!

Mocht je nog op en aanmerkingen hebben op onze xy find it reviews. Laat het onze weten zodat wij onze XYfind it hierop kunnen aanpassen.

9 Totale Score
Key finder

De XY heeft twee primaire functies; om te helpen bij het vinden van je spullen en helpen bij het vinden van je telefoon. In de zoek functie is ook een 'laatste bekende locatie' functie, en 'houd in de buurt' functie.

Compact Design
9
Effectiviteit
9
Levensduur
9
Pluspunten
  • Houdt je spullen toegankelijk
  • Zo klein als een stuiver
  • Betaalbaar
  • Batterij met lange levensduur
Minpunten
  • Het is geen GPS tracker

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

2 Opmerkingen
  1. Ik was vaak mijn mijn spullen kwijt, maar nu niet meer. Het werkt echt. Ik ben er erg blij mee

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl