Zoek verloren spullen met XY Find It

Nu de XY Find It wat kan deze gadget?  Het is zo irritant en stressvol als je belangrijke dingen kwijt bent net wanneer je ze nodig hebt. Vooral als je haast hebt, maar je kunt de deur niet uit omdat je je sleutels nergens kunt vinden. Of als je in een restaurant bent en vergeten bent waar je je portemonnee gelaten hebt, terwijl je de rekening wilt betalen. De oplossing is de XY Find It.

Dat soort schaamtevolle momenten hebben we allemaal weleens in ons dagelijks leven, als we geen maatregelen nemen om ze te voorkomen. Gelukkig kunnen we nu gemakkelijk verloren spullen terugvinden en nooit meer kwijtraken. Nu lees onze XY find it review.

xy find it review

Koop XY NU
Waar kan je XY tracker kopen

De key finder zodat je nooit meer je spullen kwijt ben. Deze gadget mag niet missen in je dagelijkse leven

BIJGEWERKT: 9 januari 2022

Het beste tracking devices. Lees onze XY find it review

Iets terugvinden dat kwijt is kan in enkele seconden gebeurd zijn met XY4+ op je Android telefoon of iPhone. Dit kleine apparaatje kan alles voor je vinden. Je auto, fiets, huisdieren en meer. En het kan als key finder gebruikt worden. Wat ook opvalt aan dit apparaatje is dat verschillende betrouwbare sites zoals CNN, WIRED, Huffington Post en Qbit een XYFindIt review hebben gepubliceerd. Ik kon natuurlijk niet achter blijven. Dus bij deze: mijn XY Find It review!

tracking devices

XY4+ is een geheel nieuwe en unieke innovatie voor het vinden van verloren spullen. Het is een Bluetooth key tracker die anders werkt dan locatie gebonden device finders. Verwar het vooral niet met een ‘track item’ apparaatje dat via satellieten zelfs bewegende objecten kan vinden.

Als je een willekeurig XYFindIt review leest zul je zien dat deze key finder wordt geprezen als de beste Bluetooth key tracker op dit moment. Het heeft het beste bereik en de langste geluidswaarschuwingen. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat de batterij het het langst volhoudt van allemaal.

Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen van deze key locator verkocht en dat getal groeit nog steeds Dat betekent dus dat consumenten blij zijn met de prestaties en steeds meer spullen voorzien van een XY4+. En dat lees je terug in hun XYFindIt review.

 

Wat kost de xyfindit?

xyfindit prijs

 

Koop XY Finder

Ik kan in deze XY Find It review eindeloos doorgaan over hoe geweldig de XY4+ is. Van de functionaliteit tot de prijs, ik weet zeker dat iedereen het met me eens is. Voor de schappelijke prijs van $39,99 kun je zelfverzekerd door het leven gaan, zonder je zorgen te maken over de autosleutels die weer eens kwijt zijn. Vergeleken met de waarde van de spullen die je kwijt zou kunnen raken is deze tracker het geld zeker waard.

En je hoeft maar een keer te betalen als je de XY4+ koopt. Alleen wanneer het product daadwerkelijk aanschaft. Je hoeft geen geld opzij te houden voor maandelijkse rekeningen en abonnementen. En de batterij gaat wel 5 jaar mee, dus die hoef je ook niet constant nieuw te kopen.

Houd je spullen bij je met de KeepNear functie

Is het niet geweldig om alles altijd binnen handbereik te hebben? Maar dat is nagenoeg onmogelijk, behalve met de XY4+ KeepNear functie. Hiermee word je gewaarschuwd als je bij het apparaat vandaan loopt. Dat niet alleen, want als je deze slimme tracker gebruikt kun je je kwijtgeraakte telefoon vinden door gewoon op de XY4+ apparaat knop te drukken. Super handig daar kwam ik achter tijdens het schrijven van de xy find it review.

En ook: waar vind je een Bluetooth key finder die cooler is dan deze? Bluetooth tracking devices zijn al enkele jaren in trek bij consumenten. En er is gebleken dat het product winstgevend is. Had ik al gezegd dat de tracking device markt volgens experts $2,8 miljard moet gaan opleveren rond 2023?

Dat is over 4 jaar. Het is duidelijk dat een gelikt apparaat zoals deze behoorlijk veel potentie heeft. Een klein gadget dat een onoplosbaar probleem oplost voor veel mensen. Regelmatig laten mensen per ongeluk iets achter.

key finder

Een geweldige tracker zo groot als een muntje

Zoek je de makkelijkste manier om je spullen terug te vinden? Stop maar met zoeken, want een geweldig tracking device zo groot als een muntje kan je prima voorzien.

Je kunt de XY4+ aan wat voor spullen dan ook hangen. Met de gratis XYFindIt app kun je altijd alles terugvinden, in enkele seconden. Het is makkelijk te installeren en te gebruiken. Je hoeft niet te worstelen met ingewikkelde programma’s. Binnen no time wordt ervoor gezorgd dat je niks meer kwijt kunt raken.

XY4+ dingen die geweldig zijn

Ongelimiteerd

Je hoeft geen maandelijks abonnement te betalen voor dit trackertje. Bij vele andere tracking devices is dit wel het geval. Je hoeft niet bang te zijn voor onvoorziene kosten met de XY4+

key finder

Jouw fantasie is de enige limiet. Je kunt het apparaat gebruiken om je hond, autosleutels, telefoon en meer te vinden. Wie weet wanneer je iets kwijt raakt ergens ter wereld? Alleen XY4+ weet dat.

Zichtbaar of juist verstopt

Met het gelikte design en de leuke kleuren is het niet nodig deze te verstoppen. Het is de perfecte accessoire voor wat je maar wilt. Maar er zijn ook mensen die de tracker juist liever verstoppen. In iedere XY Find It review vindt men iets anders. Het maakt niet uit, verstoppen kan ook! Het is maar een klein trackertje dus dat is geen probleem.

Een perfect cadeau

Deze handige key finder is het perfecte cadeau voor je familie en vrienden.

Beter dan GPS

Tracking devices die via satellieten werken zijn duur. Je moet daar een maandelijks bedrag voor betalen waar nog extra kosten bovenop kunnen komen. De XY4+ biedt dezelfde voordelen zonder de omvangrijke kosten.

Koop XY NU
Waar kan je XY tracker kopen

De key finder zodat je nooit meer je spullen kwijt ben. Deze gadget mag niet missen in je dagelijkse leven

Je kunt de batterij vervangen

De batterij gaat 5 lange jaren mee, verbazingwekkend genoeg. Maar je kunt de batterij ook vervangen. Ik heb het vage vermoeden dat ik deze tracking devices nog gebruik wanneer ik kleinkinderen heb.

Spullen traceren in enkele seconden

Ja, je kunt je waardevolle spullen in enkele seconden traceren. Het vertelt je de precieze coördinaten waar je je spullen kunt vinden.

Andere XY4+ tracking devices kunnen je helpen met traceren

Voor een bluetooth tracker is het onmogelijk om op zichzelf je spullen te traceren als je deze meer dan 90 meter verderop kwijt geraakt bent. Maar zelfs dan kun je je spullen nog vinden, middels de zee van XY Find It gebruikers wereldwijd. Er zijn vandaag de dag al 1 miljoen gebruikers die jou kunnen helpen zoeken als je iets kwijt bent.

Hoe werkt dit dan? Als jouw voorwerp in de buurt van een andere XY4+ gebruiker komt stuurt hun app direct een notificatie naar jou met de exacte locatie van het voorwerp. Geweldig toch?

Het stappenplan om je spullen te vinden

We zijn beland in het beste gedeelte. Volg de instructies om ervoor te zorgen dat je spullen altijd binnen handbereik zijn.

Eerst moet je je waardevolle voorwerpen taggen. Hang het kleine lichtgewicht XY4+ tracktertje aan een voorwerp zodat je deze kunt traceren wanneer je het kwijt raakt.

Dan download je de XY Find It app gratis. Daarna voeg je de spullen die je getagd hebt toe om te kunnen traceren.

Als laatste, wanneer je vergeten bent waar je een van de spullen hebt gelaten, log je in in de app en bekijk je de exacte locatie van het verloren voorwerp.

Dat was best een kort stappenplan, niet? Zo makkelijk is het.

Waarom vinden mensen XYfindit zo geweldig?

Als je iets vindt dat de moeite waard is om te houden, dan moet je het natuurlijk niet kwijt raken. Vele mensen die graag hun spullen in de gaten houden kopen deze key finder meerdere malen en geven deze ook aan hun naasten. Wie zou nu niet blij worden van dit kleine apparaatje dat voor zoveel gemak en rust zorgt?

Het kan zoveel tijd en frustratie schelen. Vind je sleutels, tas, bagage en meer op de precieze plek die de app aangeeft. Zo kom je nooit meer te laat op het station en mis je geen belangrijke vergaderingen meer.

Waar kun je deze XYfindit kopen?

De conclusie van mijn XY Find It review is eigenlijk: ga niet in op de zee van trackers die ervoor zorgen dat je meer uitgeeft dan je ermee verdient. Ga gewoon meteen voor de XY4+. Dan zijn er veel voordelen voor een redelijke prijs. Dat is alles wat je moet weten. Deze kleine key tracker is zeer gewild wereldwijd. Gelukkig is er nog voldoende voorraad.

Zorg ervoor dat je spullen bij je in de buurt blijven en vindbaar zijn wanneer dat niet zo is. Gebruik dit geweldige apparaat om wat rust in je hoofd en in je leven te creëren. Ik hoop dat de voorraad niet op geraakt is terwijl je mijn XY Find It review zat te lezen!

Mocht je nog op en aanmerkingen hebben op onze xy find it review. Laat het onze weten zodat wij onze xy find it review hierop kunnen aanpassen.

Meest gestelde vragen over de XYfindit

Kan ik de batterij makkelijk vervangen?

Ja dit is geen probleem, maar de eerste 5 jaar zit je veilig omdat geen vervanging nodig zal zijn. Meer kan je lezen in onze xy find it review.

Waarom is de XYfindit zo betaalbaar?

Zoals je in de XY find it review kan lezen maakt de xyfindit gebruik van bluetooth, dit is goedkoop omdat iedereen dit heeft en er geen duur abonnement op een satellietsysteem afgesloten hoeft te worden. We gaan ervan uit dat het voorwerp wat je kwijt bent binnen het bereik van 90 meter zal zijn. De reikwijdte is dus meer dan voldoende.

Moet ik een abonnement afsluiten voor de XYfindit?

Nee, het gaat op Bluetooth en niet op GPS. Er zullen dus geen maandelijkse kosten zijn.

9 Totale Score
Key finder

De XY heeft twee primaire functies; om te helpen bij het vinden van je spullen en helpen bij het vinden van je telefoon. In de zoek functie is ook een 'laatste bekende locatie' functie, en 'houd in de buurt' functie.

Compact Design
9
Effectiviteit
9
Levensduur
9
Pluspunten
  • Houdt je spullen toegankelijk
  • Zo klein als een stuiver
  • Betaalbaar
  • Batterij met lange levensduur
Minpunten
  • Het is geen GPS tracker

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

2 Opmerkingen
  1. Ik was vaak mijn mijn spullen kwijt, maar nu niet meer. Het werkt echt. Ik ben er erg blij mee

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming