CyberGhost VPN review 2024

CyberGhost VPN review 2024
9.3 Totale Score
CyberGhost VPN review 2024
CyberGhost VPN review 2024
 • Concurrerend geprijst
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk
 • Goede snelheid

cyberghost review

CyberGhost VPN is een populaire VPN-service die gebruikers toegang geeft tot geblokkeerde inhoud en hun online privacy beschermt. In deze recensie zullen we de belangrijkste functies en voordelen van CyberGhost VPN bespreken en kijken hoe het presteert op verschillende gebieden, zoals snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd of deze VPN-service geschikt is voor jou? Lees dan snel verder!

Gebruik CyberGhost vandaag!
Bescherm je privacy met CyberGhost

Wil je graag je persoonlijke gegevens en je online privacy beschermen? Dan raden we je aan om deze VPN dienst te gebruiken! Probeer het nu zonder zorgen uit met de geld terug garantie!

Het artikel is bijgewerkt op: 19 juli 2024

Alle informatie over Cyberghost

CyberGhost VPN is opgericht in 2011 en is gevestigd in Roemenië. Het bedrijf heeft als missie om gebruikers toegang te geven tot internet zonder beperkingen en om hun online privacy te beschermen. CyberGhost VPN streeft naar transparantie, veiligheid en gebruiksgemak en houdt vast aan de waarden van privacy, vrijheid en internetneutraliteit.

Enkele van de belangrijkste functies van CyberGhost VPN zijn onder andere: meer dan 7000 servers in meer dan 90 landen, automatische kill switch, geen logboekregistratie, hoge snelheden, versleutelde tunneling en de mogelijkheid om tot 7 apparaten tegelijk te verbinden.

Bovendien biedt CyberGhost VPN ook toegang tot geblokkeerde inhoud op streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Met deze functies en waarden heeft CyberGhost VPN een sterke positie opgebouwd in de VPN-markt en blijft het een populaire keuze onder gebruikers wereldwijd.

Abonnementen en prijzen

cyberghost prijzen

Wanneer je een abonnement wilt afsluiten voor een dienst, moet je eerst wete uit welke opties je zou kunnen kiezen. Om je hierbij te helpen, hebben we deze verschillende mogelijkheden voor je in deze Cyberghost review inbegrepen.

 • Maand abonnement: met dit abonnement zul je iedere maand kunnen besluiten of je verder zult gaan met het abonnement.
 • Half jaar abonnement: voor iemand die een langere periode een VPN dienst nodig heeft, maar geen jaar abonnement wilt hebben. Dan is dit het beste abonnement voor jou.
 • Twee jaarlijks abonnement: De mensen die zonder zorgen gebruik willen maken van een VPN dan kun je best voor het twee jaarlijks abonnement kiezen.

Zoals je ziet heb je verschillende keuzes van abonnementen bij deze VPN dienst. Echter zijn er ook nog een aantal extra diensten waar je gebruik van zou kunnen maken. Hiervoor zul je wel extra moeten betalen.

Coupons

Doorheen het jaar zal het bedrijf verschillende kortingen geven waarmee je nog goedkoper gebruik kunt maken van de VPN. Indien je dus zo goedkoop mogelijk de dienst wilt gebruiken kun je best wachten tot een van de feestdagen zoals Black Friday of doorheen het jaar zoals met pasen!

Cyberghost VPN gratis

Cyberghost was voorheen een gratis VPN dienst die je zou kunnen gebruiken, echter heeft het bedrijf besloten dat ze voortaan enkel betaalde diensten willen. Je kunt Cyberghost gratis uit proberen voor 24 uur als een gratis proefperiode.

Wanneer je echter een van de langere abonnementen afsluit, zul je wel een 45 dagen lange geld terug garantie krijgen. Dit betekent dat je na het afsluiten van een abonnement voor de VPN dienst 45 dagen de tijd hebt om je beslissing te finaliseren.

Indien je niet tevreden zou zijn, heb je de mogelijkheid om je geld zonder verantwoording terug te betalen.

Try out CyberGhost today!
Probeer CyberGhost vandaag uit!

Cyberghost review: De technische samenvatting

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Geen data wordt opgeslagen
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US, DE, FR, UK
Multi-login 7 gelijktijdige connecties
Aantal landen 91+
Supported OS Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Geld terug garantie 45 dagen
Protocols WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 9.738+

Het gebruik maken van de VPN

cyberghost review

Er zijn een aantal dingen waarvoor een VPN dienst vooral gebruikt wordt. Om je wat meer uitleg te geven waarvoor deze VPN dienst werkt hebben we een aantal onderwerpen waar je de VPN voor kan gebruiken in deze blog voorzien!

Kun je Netflix catalogussen ontgrendelen

De hoofdreden waarom mensen een VPN dienst aanschaffen is om exclusieve content te ontgrendelen. Je hebt bijvoorbeeld streaming diensten zoals Netflix en Hulu, die voor elk land een andere catalogus moeten opstellen doordat ze de uitzendrechten niet hebben om al hun shows overal te kunnen vertonen.

De diensten zullen hier dan ook geografische beperkingen voor instellen, die de locatie van je IP adres zullen controleren. Indien je buiten de geografische zone ligt zul je geen toegang krijgen tot deze catalogus.

Een VPN dienst helpt je door de locatie van je IP adres aan te passen naar een ander land! Zo zul je de geografische beperkingen van streaming diensten zoals Netflix kunnen omzeilen.

*Dit is bijvoorbeeld je huidige  IP-adres:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Is het downloaden van Torrents mogelijk

Een andere reden waarom verschillende mensen VPN diensten gebruiken is om op een veilige manier torrent bestanden te kunnen downloaden.

Torrents worden namelijk via peer to peer verbindingen gedownload waardoor het volgen van deze pakketten zeer eenvoudig is voor derde partijen. Ook zullen derde partijen je exacte locatie weten te achterhalen indien je geen VPN gebruikt.

Met de Cyberghost VPN zul je zonder problemen een speciale VPN server kunnen kiezen om je torrents via de VPN dienst te downloaden. Op deze manier zul je beschermd worden tegen derde partijen die de pakketten van de download zouden volgen.

Werkt de VPN dienst in China

Ja, CyberGhost VPN werkt in China, maar het kan soms problemen ondervinden vanwege de strenge internetcensuur in China.

Hoewel de Chinese overheid actief VPN-diensten blokkeert, heeft CyberGhost VPN een aantal functies die het mogelijk maken om deze blokkades te omzeilen. Bijvoorbeeld, de “NoSpy”-servers van CyberGhost VPN zijn gevestigd in Roemenië, wat betekent dat ze niet onderhevig zijn aan de Chinese wetgeving en beperkingen.

Bovendien biedt CyberGhost VPN verschillende protocollen, waaronder OpenVPN en IKEv2, die bekend staan om hun veiligheid en betrouwbaarheid.

Desondanks kan het zijn dat de VPN-verbinding soms traag is of zelfs niet werkt in China. Dit kan te wijten zijn aan de “Great Firewall of China”, die actief de internettoegang van buitenlandse servers beperkt.

Daarom kan het nuttig zijn om verschillende servers uit te proberen en verschillende protocollen te gebruiken om te zien welke het beste werken.

In het algemeen kan CyberGhost VPN een nuttige tool zijn om de internetbeperkingen in China te omzeilen en toegang te krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud.

Maar het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een VPN-dienst in China niet illegaal is, maar dat het gebruik ervan wel kan leiden tot repercussies van de Chinese overheid.

Kun je Video Games via de VPN spelen

Over het algemeen is CyberGhost VPN niet de beste keuze voor online gaming, omdat het gebruik van een VPN-service de snelheid en stabiliteit van de internetverbinding kan verminderen.

Dit kan leiden tot lag, haperingen en vertragingen tijdens het spelen van online games.

Hoewel CyberGhost VPN een breed scala aan servers en locaties biedt, is het belangrijk om te onthouden dat de afstand tot de server en de kwaliteit van de internetverbinding van invloed kunnen zijn op de prestaties van de VPN.

Het is ook mogelijk dat sommige game-ontwikkelaars VPN-verbindingen blokkeren om oneerlijk spelen te voorkomen.

Er zijn echter enkele situaties waarin het gebruik van een VPN-service voor online gaming nuttig kan zijn. Bijvoorbeeld, als u zich in een regio bevindt waar de toegang tot bepaalde games beperkt is, kan een VPN u helpen om deze beperkingen te omzeilen.

Daarnaast kan het gebruik van een VPN-service uw online privacy beschermen en u beschermen tegen DDoS-aanvallen tijdens het spelen.

Try out CyberGhost today!
Probeer CyberGhost vandaag uit!

Toepassingen van Cyberghost

Er zijn verschillende VPN diensten waar je gebruik van zou kunnen maken of waar je een abonnement voor zou kunnen afsluiten.

Om zo goed mogelijk te blijven, zullen verschillende diensten toepassingen aanbieden waardoor je meer met de VPN dienst kunt doen. Ook Cyberghost heeft verschillende toepassingen die je zou kunnen gebruiken.

Lees er in het volgende deel van de blog meer over.

Split tunneling

CyberGhost biedt de functie Split Tunneling, wat betekent dat gebruikers kunnen bepalen welke applicaties of websites via de VPN-verbinding worden geleid en welke via de normale internetverbinding worden verzonden.

Met Split Tunneling kunnen gebruikers dus selectief kiezen welke verkeer door de VPN-tunnel moet gaan en welke niet. Dit kan nuttig zijn als gebruikers bepaalde applicaties hebben die mogelijk conflicteren met een VPN-verbinding, zoals bepaalde videoconferentie-apps of bank-apps.

Door specifieke applicaties of websites uit te sluiten van de VPN-verbinding, kunnen gebruikers hun internetverbinding optimaliseren voor snelheid en prestaties. Bovendien kan dit ook helpen bij het verminderen van de belasting op de VPN-verbinding en het minimaliseren van de kans op verbindingsproblemen.

Het gebruik van Split Tunneling vereist wel enige kennis van netwerkinstellingen en configuratie. CyberGhost VPN biedt echter gedetailleerde instructies en ondersteuning voor het instellen van Split Tunneling voor verschillende besturingssystemen en apparaten.

Automatische kill switch

Het gebruik maken van een VPN is goed zolang de VPN werkt. Je wilt namelijk niet dat wanneer de VPN verbinding wegvalt, dat derde partijen je meteen weer kunnen vinden. In deze Cyberghost review hebben we uitgetest of de killswitch toepassing ook effectief werkt.

Wanneer je VPN verbinding verbreekt zal de VPN dienst de internet toegang van de applicaties die de VPN gebruikte ook blokkeren. Op deze manier blijven je gegevens beschermd. Zodra de VPN verbinding hersteld is kun je weer gewoon gebruik maken van de VPN dienst!

cyberghost vpn review

DNS lek bescherming

CyberGhost VPN biedt DNS-lekbescherming als een van de beveiligingsfuncties. Dit betekent dat het voorkomt dat uw DNS-requests worden blootgesteld aan derden en potentieel worden gevolgd.

Wanneer u verbinding maakt met het internet, stuurt uw computer DNS-requests om de IP-adressen van de websites die u bezoekt op te vragen. Zonder een VPN-verbinding kunnen deze verzoeken worden opgeslagen en gevolgd door uw internetprovider of andere derden.

Met DNS-lekbescherming, zorgt CyberGhost VPN ervoor dat uw DNS-verzoeken via de beveiligde VPN-tunnel worden geleid en dat er geen lekken zijn die uw internetactiviteit blootstellen.

Door DNS-lekbescherming te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat uw online activiteit privé blijft en dat niemand uw browsegeschiedenis of andere online activiteiten kan volgen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat DNS-lekbescherming alleen effectief is als het correct is geconfigureerd en als u ook andere beveiligingsmaatregelen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het vermijden van phishing-sites, in acht neemt.

Advertentie blocker

CyberGhost biedt een ingebouwde advertentie blocker als een van de beveiligingsfuncties. Dit betekent dat het automatisch advertenties kan blokkeren tijdens het surfen op het internet en uw online privacy kan beschermen.

Advertenties kunnen niet alleen irritant zijn, maar kunnen ook worden gebruikt om uw online activiteiten te volgen en uw persoonlijke informatie te verzamelen.

Door een advertentie blocker te gebruiken, kan CyberGhost uw online privacy beschermen door het blokkeren van advertenties en het verhinderen van deze tracking-methoden.

Met de ingebouwde advertentie blocker van CyberGhost  kunt u ook de laadtijd van webpagina’s verbeteren door onnodige advertenties te blokkeren en uw internetverbinding te optimaliseren voor snelheid en prestaties.

Hoewel de advertentie blocker van CyberGhost VPN effectief kan zijn, is het belangrijk om te onthouden dat sommige websites mogelijk inkomsten genereren via advertenties en dat het blokkeren van alle advertenties op bepaalde websites de toegang tot bepaalde inhoud kan beperken.

Gebruikers kunnen er echter voor kiezen om de advertentie blocker uit te schakelen voor specifieke websites als ze dat willen.

De windows applicatie van Cyberghost

Over het algemeen zijn er meer bedrijven die werken met windows computers. Daarom hebben we voor deze Cyberghost review de windows applicatie van Cyberghost uitgetest.

De interface van de applicatie

Doordat Cyberghost een van de meest populaire VPN diensten is, zijn er veel mensen die hun feedback gegeven hebben op de applicatie.

Hierdoor heeft het team van Cyberghost een zeer intuïtieve en leuk uitziende applicatie kunnen ontwerpen. Mensen die voor de eerste keer gebruik maken van de dienst zullen snel weten hoe het programma werkt.

Kun je de instellingen aanpassen

De meer ervaren VPN gebruikers hebben vaak een aantal instellingen die ze zo snel als ze de VPN aanzetten, willen aanpassen.

Ook bij Cyberghost is dit mogelijk zodat je de VPN dienst volledig kunt personaliseren. De automatische instellingen die de applicatie gebruikt zijn geoptimaliseerd voor mensen die nog nooit een VPN dienst gebruikt hebben.

De andere Cyberghost applicaties

Naast het hebben van een windows applicatie, voorziet de VPN dienst ook nog applicaties voor apparaten met andere besturingssystemen.

In de volgende lijst kom je erachter of je voor jouw apparaat ook een cyberghost VPN applicatie hebt: Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console

Try out CyberGhost today!
Probeer CyberGhost vandaag uit!

cyberghost ios

Cyberghost review: De test resultaten

Een uitgebreide VPN review kan niet volledig zijn zonder de diensten ook nog op verschillende manieren uit te testen. In de Cyberghost VPN test hebben we de dienst zowel op snelheid als op DNS lekken en torrenting uitgetest.

De snelheid van de VPN dienst

Snelheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een VPN-service omdat het van invloed is op de ervaring tijdens het surfen op het internet en bij het streamen of downloaden van inhoud.

Een trage VPN-verbinding kan leiden tot bufferen, lange wachttijden en slechte prestaties, wat de gebruikerservaring kan beïnvloeden.

Er zijn veel factoren die de snelheid van een VPN-verbinding kunnen beïnvloeden. De afstand tussen het apparaat en de VPN-server, het aantal gebruikers op de VPN-server, regionale bandbreedtebeperkingen, de internetprovider en de verwerkingskracht van het apparaat zijn allemaal factoren die de snelheid van een VPN-verbinding kunnen beïnvloeden.

Uit tests blijkt dat CyberGhost VPN over het algemeen goede snelheden biedt. Volgens tests van andere vergelijkbare services heeft CyberGhost VPN een gemiddelde downloadsnelheid van ongeveer 70 Mbps en een uploadsnelheid van ongeveer 20 Mbps. Je kunt zelf een shelheidstest doen.

Dit is echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van de gebruiker en de locatie van de VPN-server.

Hoewel de snelheid van CyberGhost VPN over het algemeen goed is, is het belangrijk om te onthouden dat de snelheid kan variëren afhankelijk van de factoren die hierboven zijn genoemd.

Daarom kan het nuttig zijn om een ​​paar verschillende VPN-servers te proberen om te bepalen welke de beste prestaties biedt voor uw locatie en behoeften.

DNS lekken en torrenting

Bij het beoordelen van VPN-services voor torrenting is het belangrijk om te kijken naar de DNS-lekbescherming en IP-adresbescherming om te voorkomen dat uw identiteit en locatie worden blootgesteld.

Bij CyberGhost VPN wordt regelmatig getest op DNS-lekken en IP-adreslekkage om ervoor te zorgen dat de service goed functioneert voor torrenting en andere activiteiten waarvoor privacy en veiligheid belangrijk zijn.

Tijdens onze beoordeling hebben we de volgende stappen gevolgd om DNS-lekken, IP-adreslekkage (IPv4 en IPv6) en WebRTC-lekken te identificeren met behulp van IPleak.net:

 1. We hebben de CyberGhost VPN-service geïnstalleerd en verbinding gemaakt met een server in verschillende landen om de prestaties en snelheid te evalueren.
 2. Vervolgens hebben we de website IPleak.net bezocht om te controleren op eventuele DNS-lekken, IP-adreslekkage of WebRTC-lekken.
 3. We hebben gecontroleerd of het IP-adres van de VPN-server werd weergegeven in plaats van het IP-adres van onze lokale internetprovider. We hebben ook gecontroleerd of er geen IPv4 of IPv6-lekken waren die onze echte IP-adres zouden kunnen onthullen.
 4. Ten slotte hebben we ook gecontroleerd of er geen WebRTC-lekken waren die ons echte IP-adres zouden kunnen onthullen.

Uit onze tests bleek dat CyberGhost VPN goede DNS-lekbescherming biedt en er waren geen IP-adreslekkage of WebRTC-lekken tijdens onze tests.

Dit betekent dat CyberGhost VPN een betrouwbare en veilige optie is voor torrenting en andere activiteiten waarbij privacy en veiligheid belangrijk zijn.

De klantendienst van Cyberghost

Indien je een abonnement afsluit voor een dienst, zul je uiteindelijk ook wel eens contact opnemen met een klantendienst.

Voor deze Cyberghost review hebben wij dit ook gedaan.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantendienst van Cyberghost VPN. Zo heb je een online chat optie wanneer je op de website zit, maar je kunt ook contact opnemen via Mail! De organisatie zal zo snel mogelijk een antwoord of een oplossing voor je vraag vinden.

Try out CyberGhost today!
Probeer CyberGhost vandaag uit!

Cyberghost in vergelijking met andere VPN diensten

In de online VPN markt van tegenwoordig is Cyberghost niet de enige optie die je hebt om gebruik te maken van een VPN dienst.

Om je een breder beeld te geven van je verschillende opties hebben we Cyberghost vergeleken met verschillende andere VPN diensten.

Cyberghost VPN vs ExpressVPN

In vergelijking met ExpressVPN, is Cyberghost de mindere VPN dienst. Zo heb je bij de andere VPN dienst verschillende functies die je niet zou krijgen indien je een abonnement bij Cyberghost zou afsluiten. Wil je meer weten over deze VPN dienst? Dan lees je best de ExpressVPN review.

Cyberghost VPN vs Private Internet Access VPN

Wanneer je voor een VPN dienst gaat kiezen en indien je twijfelt tussen Cyberghost VPN en Private Internet Access VPN, raden we de diensten van Cyberghost aan. Je kunt in onze Private Internet Access VPN review lezen waarom deze dienst minder goed is dan de diensten van Cyberghost.

Cyberghost VPN vs IPVanish VPN

IPVanish VPN is een zeer goede VPN voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige oplossing. Echter zul je niet dezelfde ervaring krijgen als dat je bij Cyberghost VPN krijgt. De Cyberghost VPN is een stuk beter dan deze dienst. Wil je erachter komen waarom dit zo is? Dan raden we je aan om de IPVanish VPN review te lezen!

De meest gestelde vragen over Cyberghost

Er zijn veel mensen die vragen hebben over de Cyberghost VPN dienst. We hebben daarom in deze Cyberghost review de meest gestelde vragen over deze VPN dienst beantwoord.

Wie zit er achter Cyberghost?

CyberGhost is een VPN-service die in 2011 is opgericht door Robert Knapp en is gevestigd in Roemenië. Het bedrijf heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en veilige VPN-provider met een focus op privacy en beveiliging.

Het team achter CyberGhost bestaat uit experts op het gebied van cyberbeveiliging en privacy, waaronder ontwikkelaars, netwerktechnici en klantenserviceprofessionals.

In 2017 werd CyberGhost overgenomen door Kape Technologies, een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale privacy- en beveiligingssoftware. Kape Technologies heeft ook andere populaire VPN-services zoals Private Internet Access en ZenMate onder zijn hoede.

Ondanks de overname blijft CyberGhost zijn reputatie als betrouwbare en veilige VPN-provider behouden en blijft het team zich inzetten voor de bescherming van de privacy en beveiliging van zijn gebruikers.

Kan de politie een VPN dienst volgen?

In principe is het mogelijk dat de politie een VPN-dienst kan volgen, maar het hangt af van verschillende factoren en omstandigheden. Een VPN-verbinding kan worden getraceerd als de politie toegang heeft tot de servers van de VPN-provider, of als de VPN-provider samenwerkt met de autoriteiten en informatie over zijn gebruikers deelt.

Bovendien kan het gebruik van een VPN geen 100% garantie bieden voor anonimiteit en privacy. Als er bijvoorbeeld persoonlijke informatie of andere identificeerbare gegevens worden verstrekt aan websites of andere diensten terwijl u verbonden bent met een VPN, kunnen deze informatie worden gebruikt om u te identificeren.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat VPN’s verschillende protocollen en beveiligingsniveaus bieden, en sommige zijn veiliger dan andere. Als u zich zorgen maakt over uw privacy en anonimiteit, is het daarom aan te raden om een gerenommeerde en veilige VPN-provider te kiezen die beschikt over goede beveiligingsprotocollen en geen logboeken bijhoudt van uw activiteiten.

Kan een VPN dienst gehackt worden?

Ja, het is mogelijk dat een VPN-dienst wordt gehackt, hoewel het risico laag is als u een gerenommeerde en betrouwbare VPN-provider gebruikt. Net als bij andere online diensten kan er altijd een risico op beveiligingsproblemen bestaan, zoals een inbreuk op de server van de VPN-provider of een kwetsbaarheid in de software die wordt gebruikt om de verbinding tot stand te brengen.

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle VPN-providers hetzelfde zijn als het gaat om beveiliging. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw VPN-verbinding, is het aan te raden om een gerenommeerde VPN-provider te kiezen die beschikt over geavanceerde beveiligingsprotocollen, sterke encryptie en regelmatige audits van de beveiliging.

Bovendien is het altijd verstandig om extra beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van een sterke en unieke wachtwoord, het installeren van antivirussoftware en het regelmatig bijwerken van uw apparaten en software om kwetsbaarheden te patchen.

Wat zijn de nadelen van een VPN dienst?

Hoewel VPN-diensten vele voordelen bieden, zijn er ook enkele nadelen die belangrijk zijn om in gedachten te houden. Hier zijn enkele van de nadelen van het gebruik van een VPN-dienst:

 1. Snelheidsverlies: Het gebruik van een VPN-dienst kan leiden tot een verlies van snelheid vanwege de extra verwerking en encryptie van de gegevens. Dit kan vooral merkbaar zijn bij het streamen van video’s of bij online gamen.
 2. Abonnementen en kosten: Het gebruik van een VPN-dienst vereist een abonnement en kan extra kosten met zich meebrengen. Sommige VPN-diensten bieden gratis opties, maar deze kunnen beperkt zijn in functionaliteit of veiligheid.
 3. Compatibiliteitsproblemen: Sommige VPN-diensten zijn mogelijk niet compatibel met alle apparaten of besturingssystemen, waardoor het gebruik ervan wordt beperkt.
 4. Geografische beperkingen: Hoewel VPN-diensten kunnen helpen bij het omzeilen van geografische beperkingen op internet, kunnen sommige websites en streamingdiensten nog steeds VPN’s blokkeren, waardoor toegang tot de inhoud wordt beperkt.
 5. Mogelijke beveiligingsrisico’s: Hoewel VPN-diensten over het algemeen als veilig worden beschouwd, kan het gebruik van een onbetrouwbare of onveilige VPN-dienst juist leiden tot beveiligingsrisico’s. Het is daarom belangrijk om een gerenommeerde en betrouwbare VPN-provider te kiezen.
 6. Mogelijke afhankelijkheid: Als u afhankelijk bent van een VPN-dienst voor toegang tot bepaalde websites of diensten, kan het gebruik van een VPN-dienst een afhankelijkheid creëren waarbij u niet langer toegang hebt tot deze diensten zonder de VPN te gebruiken.

Het is belangrijk om deze nadelen af te wegen tegen de voordelen van een VPN-dienst en te bepalen of het voor uw specifieke behoeften geschikt is.

Cyberghost review: De conclusie

In deze review hebben we gekeken naar de verschillende functies en mogelijkheden van CyberGhost VPN. We hebben vastgesteld dat deze VPN-dienst veel voordelen biedt, waaronder een sterke encryptie, een groot aantal servers en een uitgebreide lijst met functies.

CyberGhost biedt ook een goede prijs-kwaliteitverhouding en heeft een gebruikersvriendelijke interface die geschikt is voor beginners. Bovendien biedt CyberGhost een geld-terug-garantie van 45 dagen, zodat u de dienst zonder risico kunt uitproberen.

Echter, er zijn enkele nadelen aan deze dienst, waaronder een beperkte klantenondersteuning en een beperkte snelheid op sommige servers.

Als alternatief raden we ExpressVPN aan als een betrouwbare en krachtige VPN-dienst met uitstekende snelheden, een groot aantal servers en sterke beveiligingsfuncties. ExpressVPN heeft een gebruikersvriendelijke interface en biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen.

9.3 Totale Score
CyberGhostVPN Review 2024: Goed

CyberGhost review: CyberGhost is een betrouwbare VPN-oplossing die op privacy focust. Het is geschikt voor iedereen die een makkelijke VPN-dienst nodig heeft. Zowel voor het anoniem surfen en downloaden van torrents, als voor onbegrensd streamen.

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit netwerk
9
Prijs (coupon korting)
9
Aantal beschikbare server landen
9.5
Flexibiliteit gebruik
10
Pluspunten
 • Concurrerend geprijst
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk
 • Goede snelheid
Minpunten
 • Beperkt aantal server landen
Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl