IPVanish VPN review 2023

IPVanish VPN review 2023
9 Totale Score
IPVanish VPN review 2023
IPVanish VPN review 2023
 • Snelle servers ideaal voor gamers
 • NAT Firewall is geïntegreerd
 • Goede dekking in USA en Europa
 • Geen log beleid, ideaal voor P2P en BitTorrent

IPVanish VPN is al meer dan 15 jaar actief op de markt. Wanneer je een game fan bent dan ben je zeker bekend met deze VPN-aanbieder. De VPN is dan ook zeer populair voor zijn extreme veiligheid aspecten, zoals de NAT firewall, de snelheid van de servers (een must voor games) en de eenvoud in het gebruik.

We zullen in dit artikel dieper ingaan op de aspecten van IPVanish VPN, zodat je kan bepalen of deze VPN aansluit bij je behoefte.

Kortings Coupon “KLIK HIER

Het artikel is bijgewerkt op: 27 januari 2023

Onze IPVanish test: wanneer je op zoek bent naar beveiliging, protectie en snelheid

De VPN is ideaal voor games, je hoeft niet per se gamer te zijn om ook te kunnen profiteren van de technische aspecten van deze VPN. IPVanish is een plezierige VPN voor iedereen die op zoek is naar een goede, stabiele, betrouwbare en veilige verbinding.

Het feit dat gamers zweren bij deze VPN zegt al zeker iets over de snelheid en betrouwbaarheid van de verbinding, dit is namelijk zeer belangrijk voor het spelen van online games.

Met een netwerk van meer dan 750 servers wereldwijd is IPVanisch een TOP VPN. Een VPN waar je zonder enig probleem anoniem mee kan surfen, geografisch geblokkeerde websites mee kan openen en HD-kwaliteit films kan streamen.

Het is ook geen probleem om IPVanish te downloaden en op diverse apparaten te installeren. De software wordt op meerdere platformen ondersteund.

Belangrijke eigenschappen IPVanish VPN

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Geen data wordt opgeslagen
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US, UK, CA, DE, FR, ES, IT
Multi-login ∞ gelijktijdige connecties
Aantal landen 75+
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols IKEv2, OpenVPN, IPSec, WireGuard
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 40.000+
Servers 2.000+

Kortings Coupon “KLIK HIER

NAT Firewall & DDoS Protectie

De NAT Firewall wordt geleverd met het totale VPN-pakket. Het is een van die USP (Unique Selling Points) die de VPN anders maakt dan zijn VPN-concurrenten. Het betekent in het kort dat wanneer je IPVanish gebruikt geen kwaadwillende derden zomaar je IP-adres kunnen beïnvloeden. Je zal hier niets van merken omdat de NAT Firewall is geïntegreerd in de servers van IPVanish.

Bij het gebruik van deze VPN zullen collega gamers niet meer de verbinding negatief kunnen beïnvloeden door bijvoorbeeld malware te installeren op je computer zodat de connectie vertraagd wordt.

Tevens ben je 100% beschermd tegen alle DDos aanvallen, zelfs tegen de meest geavanceerde aanvallen ben je veilig. Je zal je nu volledig kunnen focussen op het winnen van de game.

Kill Switch

De Kill Switch is ook een van die functies die elke goede VPN provider nu wel heeft. Heeft de VPN-aanbieder deze functie niet, sla die VPN gelijk maar over en ga naar de volgende VPN.

De Kill Switch zorgt ervoor dat je nooit meer onbeschermd contact zal maken met een server mocht de connectie uitvallen ook als is dit slechts minder dan 1 seconde. Je zal altijd anoniem weer het internet opgaan.

Deze functie zal ook altijd “aan” moeten staan wanneer je kiest voor absolute anonimiteit op het internet.

Log beleid en torrent gebruik

Het log beleid van IPVanish is heel makkelijk, er is namelijk geen log beleid. Er wordt niets opgeslagen.

Deze VPN is uitermate geschikt voor torrent gebruik en P2P. Er is de mogelijkheid  van een zogenaamde SOCKS5 proxy om je IP-adres te verbergen wanneer je bezig bent met P2P.

Toch zouden we nog een kleine opmerking willen plaatsten. Jij blijft verantwoordelijk voor wat je download en in sommige landen ben je in overtreding van de wet.

Netflix USA kijken met IPVanish

Wanneer je opzoek bent naar een VPN voor Netflix Amerika dan zouden wij niet IPVanish willen aanraden want er zijn betere opties op de markt zoals ExpressVPN en NordVPN.

Het altijd toegang kunnen verschaffen tot de Amerikaanse Netflix vereist toch wel wat technische capaciteit omdat Netflix constant bezig is de VPN te blokkeren. Als VPN zal je er echt een gespecialiseerd team op moeten zetten.

IPVanish Software

De prijs van IPVanish

IPVanish prijzen

De meeste VPN aanbieders bieden geen korting aan op hun maandelijkse abonnement, dit doet IPVanish wel. Of dit nu een aantrekkelijk aanbod is daar kunnen de meningen over verschillen.

Wij kijken altijd naar het jaarabonnement, dit is altijd goedkoper dan het maand of halfjaar pakket wat ze aanbieden. Het grappige is dat er vaak een soort van proeftijd is, in dit geval 7 dagen zodat je de VPN uitgebreid kan testen. Ben je niet tevreden dan is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Je loopt dus geen risico!!!

Kortings Coupon “KLIK HIER

Conclusie IPVanish ervaring

Uit onze IPvanish ervaring is gebleken dat IPVanish is de ideale VPN is wanneer je opzoek bent naar snelheid. Het is een van de snelste VPN aanbieders op de markt en precies om deze reden geliefd onder gamers.

Geografisch geblokkeerde websites kunnen openen is voor IPVanish ook geen probleem. Wanneer er de behoefte aan Netflix USA is dan kan je beter een andere VPN kiezen (ExpressVPN of NordVPN).

IPVanish VPN
9 Totale Score
IPVanish

De focus van IPVanish ligt niet bij streaming, het is een VPN voor veiligheid en anonimiteit, ze richten zich meer op gamers, P2P en torrent gebruikers. Voor het anoniem downloaden van torrents is IPVanish de VPN die je moet hebben.

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
8.5
Aantal beschikbare server landen
9
Flexibiliteit gebruik
8.5
Pluspunten
 • Snelle servers ideaal voor gamers
 • NAT Firewall is geïntegreerd
 • Goede dekking in USA en Europa
 • Geen log beleid, ideaal voor P2P en BitTorrent
Minpunten
 • Niet voldoende opties
 • De Amerikaanse Netflix werkt niet
 • Niet ideaal voor streaming

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl