IPVanish een snelle en veilige VPN provider voor de gamer van 2019

IPVanish

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt. Wanneer je een game fan bent dan ben je zeker bekend met deze VPN-aanbieder. De VPN is dan ook zeer populair voor zijn extreme veiligheid aspecten, zoals de NAT firewall, de snelheid van de servers (een must voor games) en de eenvoud in het gebruik.

We zullen in dit artikel dieper ingaan op de aspecten van IPVanish, zodat je kan bepalen of deze VPN aansluit bij je behoefte.

IPVanish VPN: wanneer je op zoek bent naar beveiliging, protectie en snelheid

De VPN is ideaal voor games, je hoeft niet per se gamer te zijn om ook te kunnen profiteren van de technische aspecten van deze VPN. IPVanish is een plezierige VPN voor iedereen die op zoek is naar een goede, stabiele, betrouwbare en veilige verbinding.

Het feit dat gamers zweren bij deze VPN zegt al zeker iets over de snelheid en betrouwbaarheid van de verbinding, dit is namelijk zeer belangrijk voor het spelen van online games.

Met een netwerk van meer dan 750 servers wereldwijd is IPVanisch een TOP VPN. Een VPN waar je zonder enig probleem anoniem mee kan surfen, geografisch geblokkeerde websites mee kan openen en HD-kwaliteit films kan streamen.

Het is ook geen probleem om IPVanish te downloaden en op diverse apparaten te installeren. De software wordt op meerdere platformen ondersteund.

Belangrijke eigenschappen IPVanish

ONDERWERPSPECIFICATIE
Logs Geen logs opgeslagen
Torrents Toegestaan
Netflix Het werkt niet
Multi login 10 gelijktijdige login
Landen 60+
Apparaten PC (Windows, Mac, Linux), Android, iOS, Compatible routers
Geld-terug-garantie? 7 dagen
Protocols OpenVPN, PPTP, L2TP/IPsec
Data verkeer Ongelimiteerd
Encryptie Military 256 bit
IP Address 40 000++
Servers 1 000++

NAT Firewall & DDoS Protectie

De NAT Firewall wordt geleverd met het totale VPN-pakket. Het is een van die USP (Unique Selling Points) die de VPN anders maakt dan zijn VPN-concurrenten. Het betekent in het kort dat wanneer je IPVanish gebruikt geen kwaadwillende derden zomaar je IP-adres kunnen beïnvloeden. Je zal hier niets van merken omdat de NAT Firewall is geïntegreerd in de servers van IPVanish.

Bij het gebruik van deze VPN zullen collega gamers niet meer de verbinding negatief kunnen beïnvloeden door bijvoorbeeld malware te installeren op je computer zodat de connectie vertraagd wordt.

Tevens ben je 100% beschermd tegen alle DDos aanvallen, zelfs tegen de meest geavanceerde aanvallen ben je veilig. Je zal je nu volledig kunnen focussen op het winnen van de game.

Kill Switch

De Kill Switch is ook een van die functies die elke goede VPN provider nu wel heeft. Heeft de VPN-aanbieder deze functie niet, sla die VPN gelijk maar over en ga naar de volgende VPN.

De Kill Switch zorgt ervoor dat je nooit meer onbeschermd contact zal maken met een server mocht de connectie uitvallen ook als is dit slechts minder dan 1 seconde. Je zal altijd anoniem weer het internet opgaan.

Deze functie zal ook altijd “aan” moeten staan wanneer je kiest voor absolute anonimiteit op het internet.

Log beleid en torrent gebruik

Het log beleid van IPVanish is heel makkelijk, er is namelijk geen log beleid. Er wordt niets opgeslagen.

Deze VPN is uitermate geschikt voor torrent gebruik en P2P. Er is de mogelijkheid  van een zogenaamde SOCKS5 proxy om je IP-adres te verbergen wanneer je bezig bent met P2P.

Toch zouden we nog een kleine opmerking willen plaatsten. Jij blijft verantwoordelijk voor wat je download en in sommige landen ben je in overtreding van de wet.

Netflix USA kijken met IPVanish

Wanneer je opzoek bent naar een VPN voor Netflix Amerika dan zouden wij niet IPVanish willen aanraden want er zijn betere opties op de markt zoals ExpressVPN en NordVPN.

Het altijd toegang kunnen verschaffen tot de Amerikaanse Netflix vereist toch wel wat technische capaciteit omdat Netflix constant bezig is de VPN te blokkeren. Als VPN zal je er echt een gespecialiseerd team op moeten zetten.

IPVanish Software

De prijs van IPVanish

IPVanish prijzen

De meeste VPN aanbieders bieden geen korting aan op hun maandelijkse abonnement, dit doet IPVanish wel. Of dit nu een aantrekkelijk aanbod is daar kunnen de meningen over verschillen.

Wij kijken altijd naar het jaarabonnement, dit is altijd goedkoper dan het maand of halfjaar pakket wat ze aanbieden. Het grappige is dat er vaak een soort van proeftijd is, in dit geval 7 dagen zodat je de VPN uitgebreid kan testen. Ben je niet tevreden dan is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Je loopt dus geen risico!!!

Conclusie IPVanish

IPVanish is de ideale VPN wanneer je opzoek bent naar snelheid. Het is een van de snelste VPN aanbieders op de markt en precies om deze reden geliefd onder gamers.

Geografisch geblokkeerde websites kunnen openen is voor IPVanish ook geen probleem. Wanneer er de behoefte aan Netflix USA is dan kan je beter een andere VPN kiezen (ExpressVPN of NordVPN).

Laat je reactie achter