Password Boss

Password Boss
8.6 Totale Score
  • Schoon en aantrekkelijk ontwerp
  • Maakt gebruik van een aantal spannende nieuwe encryptie-technologie
  • Behulpzaam en responsief klantenserviceteam

Onze Password Boss Review. Het bedrijf is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en dus zijn er steeds meer ondernemers die iets willen opbouwen in deze markt.

Dat geldt ook voor de nieuwe partner PasswordBoss Test, die is gespecialiseerd in het beveiligen van je gegevens, evenals Passwords en inlog informatie.

En deze beheert ze zo dat de aanmelding bij geselecteerde websites wordt geautomatiseerd. Bovendien kan Password Boss Test op meerdere apparaten tegelijkertijd worden gebruikt, waardoor het een duidelijk hulpmiddel is als het erom gaat jouw gegevens op één plek te hebben.

Met een PasswordBoss beveiliging hoef je nooit ingewikkelde wachtwoorden of inloggegevens onthouden. Of laten we dat zeggen.Je hoeft slechts één password te onthouden, ongeacht hoeveel je der hebt. Maar hoe goed is PasswordBoss beveiliging echt en wat krijg je voor je geld. Dit en nog veel meer zul je nu ontdekken in mijn Password Boss Test.

BIJGEWERKT: 23 juni 2024

PasswordBoss-functies

Hoewel de ontwikkelaars hebben geprobeerd de trend van de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface te volgen, hebben mijn Password Boss Review aangetoond dat het gebruik van het platform enige oefening vereist als je alles effectief wilt gebruiken. Zodra deze eerste hindernis is overwonnen, laat Password Boss je direct zien wat erin zit.

Een absoluut pluspunt is bijvoorbeeld dat deze Password Boss beveiliging de opgeslagen gegevens automatisch categoriseert op basis van verschillende criteria, waarvan de belangrijkste de categorie aanmeldingsgegevens is. Omdat dit veld alle wachtwoorden bevat (zowel voor websites als voor op internet gebaseerde applicaties), digitale wallets (bankrekeningen, creditcards), persoonlijke informatie en geheime notities.

Bovendien hebben de individuele categorieën ook verschillende subcategorieën. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je de belangrijkste referenties aan jouw favorieten toevoegen door ze gewoon te markeren en vervolgens in de aangepaste map te plakken.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van passwords in deze jungle van categorisaties of het verliezen van de weg. Omdat ik in mijn Password Boss test een zoekbalk tegenkwam die ervoor zorgt dat al je gegevens worden gefilterd op alfabet, type, favoriet of de datum van het verhuren, mocht je ooit op zoek zijn naar iets specifieks.

Bovendien zorgen regelmatige back-ups en continue synchronisatie via de cloud ervoor dat alle gebruikte opslaglocaties altijd up-to-date zijn, waarbij de manager de belangrijkste items in het midden van het hoofdvenster installeert.

En dat is handig, omdat dit venster je veel opties biedt om je te helpen het maximale uit jouw gegevens te halen door eenvoudigweg een gewenste webpagina te kopiëren, aan te passen of direct te openen

password boss

Wachtwoord Boss-test

Mijn PasswordBoss Reviews hebben echter aangetoond dat het programma zelf een Password generator mist omdat de bestaande alleen beperkt is tot de add-on van de software. En helaas is er geen belangrijke vervanging voor dit nadeel, behalve dat je de mogelijkheid hebt om de kleur van het toestemmingspictogram te wijzigen. Toegegeven, dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, ongeacht of dit een betere oriëntatie binnen de software mogelijk maakt of niet.

Daarnaast heeft de autoLog-in ook een klein probleempje. Hoewel het hulpprogramma de benodigde gegevens invoegt in de juiste velden zoals je zou verwachten, kan het programma niet automatisch inloggen zonder hulp, ook al zijn alle opties correct ingesteld.

Afgezien daarvan is het toch de moeite waard om over de veilige browser te praten, die in principe niet anders werkt, zoals de incognitomodus van een traditionele webbrowser, omdat er geen gevoelige informatie wordt opgeslagen.

De verschillende Password Boss Reviews laten ook duidelijk zien dat een PasswordBoss beveiliging zelf zo trots is op zijn veilige browser dat het bedrijf net twee speciale functies heeft toegevoegd:

  1. Het Share Center om geselecteerde gegevens of zelfs folders met anderen te delen.
  2. De noodtoegang, in geval van diefstal

Password Boss Reviews: Apps en Browser-extensies

De browserextensie van Password Boss test is beschikbaar voor vrijwel elke webbrowser en is eigenlijk wat je zou verwachten van een Add-on Password Manager, omdat deze alles wat in de datastore van de desktop-app is ingevoerd, kan weergeven.

Lege vakjes op een inlogscherm worden automatisch ingevuld door de extensie en de app heeft dezelfde zoekbalk als de software zelf, terwijl ze met slechts één klik toegang geven tot de desktop-gegevensopslag.

Er is echter een serieus verschil tussen het hoofdprogramma en de Add-on. Namelijk, dat alleen de add-on een geïntegreerde Passwordgenerator heeft.

Over de app zelf kan gezegd worden dat het niet uitmaakt of voor iOS of Android precies hetzelfde is als de desktopversie. En dat omvat de aanpassing van de verschillende files.

Daarom heeft de Password Boss-app ook de beveiligde browser van het bedrijf, waardoor je automatisch kunt inloggen op de gewenste websites. De app kan zelfs worden verbonden met Google Chrome om automatisch in te loggen voor geselecteerde websites die zijn opgeslagen in de mobiele versie van de browser.

Een ander verschil, in tegenstelling tot de downloadversie, is dat de mobiele versie automatisch na 10 minuten wordt vergrendeld, waarbij de desktopversie gedurende de dag wordt ontgrendeld. Door het hoofdwachtwoord te vervangen door een viercijferige pincode, kan de app de gebruiker echter snel authenticeren

password boss

Password Boss-test:

Het duurt maar een paar seconden om Password Boss te installeren. Een antivirusprogramma kan echter tot complicaties leiden, waardoor het programma bepaalde services ten onrechte als een bedreiging beschouwt en de juiste installatie belemmert. Daarom moet je het programma uitschakelen voordat je het installeert.

Dit is het geval bij veel anti-virus programma’s het advies is uitzetten.

Nadat het programma is geïnstalleerd, moet er echter een account worden aangemaakt en moet een licentie (indien al gekocht) worden geactiveerd.

Daarna gaat het verder met het hoofdwachtwoord, dat gelukkig direct wordt geëvalueerd, voordat je vervolgens de benodigde gegevens voor het auto-fill formulier ingeeft. Bovendien biedt Password Boss een functie waarmee je door de hoofdfuncties kunt inloggen om nog een paar referenties toe te voegen. En tegelijkertijd zal het programma je vertellen hoe je het het meest effectief kunt gebruiken.

Na het aanmelden zal er een kleine verrassing zijn. Omdat mijn password Boss test heeft aangetoond dat het programma alle inloggegevens heeft geïmporteerd die al in mijn standaard webbrowser waren opgeslagen voordat de Add-ons werden geïnstalleerd. Dat heeft echter een nadeel, omdat dus ook informatie wordt geïmporteerd, die je misschien niet per se binnen wilt hebben. En deze moeten dan afzonderlijk worden verwijderd, anders is er geen plaats voor de inloggegevens van andere applicaties of browsers.

Je moet ook weten dat de Browser Add-ons niet automatisch worden geïnstalleerd. Je kan het programma echter zo instellen dat een installatiequery wordt weergegeven wanneer een browser wordt gestart en Password Boss wordt uitgevoerd.

Wachtwoord Boss-beveiliging en privacy

Als het gaat om de Password Boss beveiliging, moet worden gezegd dat we op dit gebied op een enorm hoog niveau zitten. Omdat het programma niet alleen rechtstreeks het hoofdwachtwoord evalueert, maar ook elk ander wachtwoord dat in de database wordt ingevoerd.

Maar dat is niet alles. Omdat, om een ​​nog hogere Password Boss beveiliging te garanderen, het programma ook een Password beveiligings checker biedt. Namelijk de Security Report Card, die je dubbele, zwakke of oude wachtwoorden toont.

Bovendien kan je niet alleen het hoofdwachtwoord koppelen aan een verificatieoptie via een authenticatie-app van derden, maar je kan ook alle apparaten die niet zijn geverifieerd, associëren met de gegevensopslag.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Password Boss jouw ook lokale AES-256-codering om alle gegevens op het apparaat te coderen voordat het in de cloudopslag wordt geladen. Hetzelfde gebeurt met alle referenties die worden gedeeld om ervoor te zorgen dat er geen gevoelige gegevens worden gepubliceerd.

De Password Boss beveiliging kan ook phishing-sites detecteren om zichzelf na een bepaalde tijd te vergrendelen of, in geval van diefstal, de gebruiker om de autorisatie in te trekken. In dit geval wordt toegang verkregen tot de reeds genoemde noodtoegang, waardoor een bepaalde persoon toegang heeft tot de database

Password Boss kosten

password boss review

Speciale Aanbieding “KLIK HIER”
Dutch Translation: Speciale Aanbieding “KLIK HIER”

Betreffende de Password Boss kosten, krijg je in totaal vier opties. Twee voor individuen en twee voor groepen. Hoewel er een permanent gratis versie is voor individuen, maar deze heeft slechts uiterst beperkte functies. De gratis versie mist bijvoorbeeld de belangrijkste functies van de Password Boss, zoals tweefactorauthenticatie, onbeperkt delen, cloudsynchronisatie en back-up en noodtoegang in geval van diefstal.

Wat kost Password Boss nu eigenlijk?

De kosten van het programma moet je daarom noodzakelijkerwijs accepteren. Omdat alleen dan je voldoende beveiligd bent, zijn de Password Boss kosten met $ 2,50 per maand (jaarabonnement) absoluut eerlijk. En het zal nog goedkoper zijn als je het driejarige abonnement voltooit. Omdat je dus zelfs slechts $ 1,53 per maand betaalt.

Als je echter voor de gratis versie kiest, ontvang je onbeperkte diensten van een maand, waarbij premiumversiegebruikers een 30-dagen-geld-terug-garantie krijgen.

Dan zijn er de twee pakketten, Standard en Advanced, voor teams, die elk $ 2 en $ 3 per maand kosten. Ja, de Password Boss kosten zijn hier iets hoger, maar voor deze prijs krijgen klanten aanpasbaar beveiligingsbeleid, goedkeuring van goedkeuring door teams en de optie van een controlelogboek voor teams van vijf of meer.

*prijzen genoemd zijn een moment opname deze kunnen fluctueren.

Password Boss Review: Conclusie

Al met al hebben mijn Password Boss Review me laten zien dat er altijd pro en contras zijn in dergelijke programma’s. Password Boss biedt echter een extreem hoge beveiligingsstandaard tegen een absoluut redelijke prijs.

Een van de negatieve aspecten is echter het automatisch importeren van inloggegevens voordat de installatie is voltooid. Want zelfs als dat in de eerste plaats erg handig lijkt, is het nog steeds erg vervelend om individuele bestanden te verwijderen die je niet nodig hebt.

Wat ik naar mijn mening nog steeds over het hoofd kan zien. Omdat het vooral gaat om het hebben van een programma dat veiligheid en bescherming biedt. En dat wordt zeker bevestigd door mijn Password Boss-reviews.

8.6 Totale Score
Password Boss Ervaringen

Wanneer je opzoek bent naar een wachtwoord manager is dit een van de beste op de markt.

Eenvoudige interface
8
Betrouwbare software
7
Goede beveiliging
8
Pluspunten
  • Schoon en aantrekkelijk ontwerp
  • Maakt gebruik van een aantal spannende nieuwe encryptie-technologie
  • Behulpzaam en responsief klantenserviceteam
Minpunten
  • Niet veel bonusfuncties
Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl