Hoe stream je HBO online kijken 2022

Game of Thrones, de geweldige hit serie van HBO now Nederland. Wie kent deze ultieme thriller serie niet? Hoe zal het leven zich momenteel vorderen in ons favoriete dromenland Westeros? Wie zal er eindigen op de troon? Mensen die HBO kijken zullen zich natuurlijk afvragen of er überhaupt wel karakters over blijven die kunnen regeren.

Onze grote vriend George RR Martin is onvoorspelbaar wanneer we het hebben over het in- en uitschrijven van personages in de serie. 14 April 2019 is het dan eindelijk zo ver, het wachten is voorbij. Het achtste, en teven het laatste, seizoen! Maar hoe kun je HBO kijken en van Game of Thrones genieten zonder Ziggo? Dat wordt in dit artikel uitgebreid besproken. Dus wil je erachter komen hoe ook jij HBO online kijken kunt zonder een klant te zijn van Ziggo Go? Een HBO abonnement voor alle HBO films en series is de oplossing.

Lees dan snel verder!

BIJGEWERKT: 22 mei 2022

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

HBO online kijken met een hbo abonnement

GOT HBO

Huidige klanten Ziggo Go die HBO series kijken weten als geen ander dat Game of Thrones niet de enige goede serie is uit het wijde arrangement van HBO. Het HBO abonnement wat zij

afnemen zal het ook zeker waard zijn, want serie liefhebbers zijn als een kind in de snoepwinkel bij deze leverancier van goede content.

Naast Game of Thrones kun je ook nog genieten van Westworld en True Detective, the Sopranos, The Wire die ook zeer populair zijn en als goed beschouwd worden door critici. Dan zijn er natuurlijk nog de klassiekers van vroeger zoals The Sopranos en The Wire. Dus zelfs wanneer Game of Thrones straks tot haar einde komt, en je niet meer gezellig op de zaterdagavond kunt binge-watchen, dan heb je nog genoeg andere redenen om een HBO abonnement te hebben. Dus, HBO online kijken? Lees verder!

Beste VPN voor HBO series

Hiervoor zal je een hbo abonnement nodig hebben de onderstaande VPN aanbieders zijn hiervoor de beste oplossing. Nu kan je hbo online kijken.

HBO Now Nederland: Het nieuwe seizoen

Een paar jaar geleden was het voor de consument nog mogelijk om een  HBO Now Nederland te abonneren, wat erg geliefd was. HBO Now Nederland hield in dat je voor ongeveer een tientje per maand HBO kijken kon, met alle series die ze per direct tot jouw beschikking stelde. Direct nadat de reguliere aflevering aan de andere kant van de oceaan, Amerika, tot het einde was gekomen stond de episode direct online en tot jouw beschikking op HBO Now Nederland.

Een erg perfecte oplossing dus voor mensen die amerikaanse HBO kijken wilde op een maandagochtend om te kijken wat onze favoriete personages in Westeros hadden uitgespookt. Zij haalde letterlijk alles uit het HBO films en series abonnement.

Helaas, voor de consument, duurde dit niet eeuwig en aan het geweldige tijdperk van HBO Now Nederland kwam een einde. Ziggo maakte permanent een einde aan het werven van de rechten van HBO Now Nederland, en de consument kon het HBO online kijken wel vergeten. Of HBO er geen zin er meer in had, of Ziggo het overnam blijft voor de menigte onbekend. Het is dus helaas niet duidelijk wat er met ons geliefde HBO abonnement gebeurde, we weten alleen dat het gebeurde. Maar hbo online kijken behoort nu tot de mogelijkheden.

Ziggo movies series 

Dus, wanneer het HBO Now Nederland tijdperk helaas haar einde had geaccepteerd, kon je via Ziggo vervolgens een HBO abonnement krijgen. Dit werkte helaas niet helemaal hetzelfde als HBO Now Nederland. De opinie van de meerderheid was zelfs dat de service van Ziggo helemaal niet zo goed werkte als dat ze in eerste instantie gedacht hadden.

De afleveringen van Game of Thrones stonden er pas laat op, en niet per direct na het end van de aflevering in Amerika, en soms werkte het vervolgens totaal niet omdat de servers van de provider overbelast waren door het hoge aantal Game of Thrones liefhebbers die stonden te popelen om de avonturen tot zich te nemen. De consument wordt bedrogen.

Mensen betaalden heel wat geld voor een service die ten minste gelijk zou moeten zijn aan de kwaliteit van HBO Now Nederland, maar het kwam niet eens in de buurt van wat de voorganger bereikt had. Het volgende seizoen ging gelukkig beter, met hier en daar wat aanpassingen en verbeteringen, maar het was te laat. De mensen die speciaal voor Game of Thrones een subscription hadden afgesloten bij Ziggo waren al op zoek gegaan naar andere mogelijkheden om de serie te bekijken.

Waar kan ik Game of Thrones kijken buiten Ziggo?

We moeten even realistisch blijven. Game of Thrones kijken op Netflix gaan nooit gebeuren. HBO heeft nou eenmaal een eigen streamingdienst en werkt in sommige landen dus met lokale aanbieders om de content aan te bieden voor de bevolking. Ze gaan dus hun series echt niet verkopen aan derden, en zeker niet concurrenten. Game of Thrones kijken zonder Ziggo is gelukkig wel mogelijk op twee diverse methodes. Dus als je HBO kijken wilt, dan heb je een VPN verbinding nodig.

HBO kijken via een Amerikaans HBO abonnement

HBO online kijken? Je hebt de mogelijkheid om HBO te kijken met een Amerikaans HBO abonnement. Dit werkt op de volgende methode.

1) Schaf een goede VPN dienst aan

Er zijn allerlei geschikte VPN aanbieders die goed zijn om HBO te kijken. Later in dit artikel zal ik er een aantal beschrijven. Zorg er in ieder geval voor dat je niet zomaar met een VPN aanbieder akkoord gaat. Ze zijn lang niet allemaal goed om te kunnen streamen in hoge kwaliteit of de meekomende geografische blokkades te ontwijken.

2) Verbind met een Amerikaanse server

Het virtuele privé netwerk (VPN) doet net alsof jij inlogt vanuit de Verenigde Staten, waardoor de dus de geografische barrières gemakkelijk omzeilt, omdat het lijkt alsof jij inlogt vanuit Amerika. Er wordt jou een speciaal Amerikaans IP adres toegewezen, waardoor andere relevante websites gewoon denken en accepteren dat jouw apparaat in de Verenigde Staten staat, en je toegang geven.

3) Maak een HBO Now US account aan

Via de website kun je je gemakkelijk aanmelden voor HBO Now. Er zitten wel een paar aandachtspuntjes aan vast. Want je kunt niet met een non-Amerikaanse creditcard een betaling verrichten. Maar je kunt gelukkig wel van een andere oplossing gebruik maken. Koop online HBO cadeaukaarten. Met deze kaarten kun je jouw abonnement ook afsluiten en dus alsnog HBO kijken. Een abonnement kost $15 per maand. Met een beetje creatieve geest kom je al een heel eind.

4) Kijken maar!

Dit is natuurlijk de stap waar iedereen op zit te wachten. HBO kijken is nu mogelijk, dus ga je gang. Dit heb je gerealiseerd zonder speciaal over te moeten stappen naar Ziggo. Mooi toch?

HBO via een streamingdienst

Nu is het ook nog mogelijk HBO te kijken via een streamingdienst die HBO aanbiedt, met name SlingTV. Maar er zijn er nog meer waar jij gebruik van kunt maken. Ook voor deze services heb je een VPN provider nodig en moet je verbinding leggen met de Amerikaanse server. Wanneer jij deze stappen uitgevoerd hebt kun je naar de website van SlingTV gaan en een abonnement afnemen. Je kunt kiezen uit 3 versies. Deze versies zijn oranje, blauw of allebei. Oranje en blauw kosten allebei een pittige $25 per maand. Als je ze beide afneemt betaal je $40 per maand, slimme prijsstrategie als je het mij vraagt. Maar dan ben je er helaas nog niet. De HBO toevoeging moet je er dan nog bijkopen voor nog eens $15 per maand.

Dit is dus wel een manier die wat rekeningen met zich mee zal brengen. Maar als je wellicht toch op zoek was naar een methode om Amerikaanse zenders zoals ESPN, HGTV, AMC of Adult Swim te kijken dan is dit een redelijk interessant alternatief.

ExpressVPN

ExpressVPN is een welbekende en gerespecteerde verbinding, mede om de snelle verbindingen. Ze zijn de eigenaar van hoge snelheids servers in de Verenigde Staten. En jij wilt natuurlijke Game of Thrones kijken, dan heb je nou eenmaal een snelle verbinding nodig, voor de optimale ervaring. ExpressVPN is in het algemeen ook een goede optie als VPN leverancier. Zij hebben de beveiliging helemaal geoptimaliseerd. Je geniet dan ook volledige anonimiteit online. Ook ExpressVPN heeft een proefperiode van een hele week en een 30 dagen niet goed geld terug garantie, waar ze zich goed aan houden naar ervaringen.

cyberghost VPNCyberGhost speciale GOT korting

Super korting met de Cyberghost GOT VPN. Deze VPN is perfect voor het streamen van bijvoorbeeld alle nieuwe afleveringen van Game of Thrones. Dit komt door de snelle en ook stabiele connectie van de welgeliefde service. Naast dit hebben ze nog een speciale korting voor de echte liefhebbers via onze link. Dus ik wens je alvast veel plezier met CyberGhost en het komende Games of Thrones seizoen.

Wat kan een VPN verbinding mij nog meer bieden?

Een VPN verbinding is eigenlijk nooit verkeerd om in te investeren. Het is niet alleen voordelig als je jouw favoriete series op HBO Now of Netflix kijken wilt. Het is gewoon slim om al je online activiteiten via een VPN te laten lopen. Helemaal in het moderne technologische tijdperk waarin wij ons bevinden. Hiermee ben je voor kwaadaardige intenties van derden partijen zoals hackers, de regering of zelfs je internetprovider beveiligd en kun jij je gang gaan. Je bent anoniem online en dat is de primaire veilige manier van browsen. Kies voor veilig, kies voor VPN.

Kan dat niet gratis?

Nederlanders zijn verliefd op gratis. Alles waar we op kunnen besparen willen we graag gebruik van maken. Maar niets is gratis. Je betaalt soms niet alleen met geld, maar ook met privé gegevens. We vergeten namelijk vaak dat je voor gratis producten ook betaald. Natuurlijk zal er ergens een manier zijn waar je de series gratis kijken kunt. Maar de manier die ik hier heb beschreven is volledig legaal, dus kan er eigenlijk niets gebeuren. Bovendien steun je hiermee dan ook serie producenten zoals HBO en Netflix, zodat zij deze content blijven maken kunnen. Wanneer niemand wil betalen voor hun diensten raakt uiteindelijk het geld op om dit soort geweldige content te kunnen maken, en dat heeft de consument dan aan zichzelf te danken. Ja, er zijn ook gratis VPN diensten te vinden.

De barriers

Maar om geo-blokkades opeenvolgend te kunnen ontwijken en een stabiele kwaliteit verbinding te bieden is een flink netwerk nodig, plus een toegewijd team die hier constant aan werkt. Dat heeft een gratis aanbieder nou eenmaal niet in huis. Zij moeten ergens geld vandaan halen, en als dat niet uit jouw portemonnee komt, dan moeten zijn naar andere methodes gaan kijken. Zij verkopen jouw privé gegevens aan derden, wat ten koste gaat van het fundamentele punt waar een VPN voor staat. Veiligheid. Hoe dan ook, een gratis VPN brengt een hoop ellende met zich mee.

Game of Thrones online kijken

Net als jullie, kan niet wachten tot de ontknoping van Game of Thrones. Ik ben blij dat het kijken van de serie mogelijk is, zelfs zonder Ziggo. Het wisselen van  internet service provider (ISP)  alleen maar om deze serie te kijken is wel de laatste optie die ik wil. Met een HBO abonnement kun jij dan ook veel meer dan alleen Game of Thrones bekijken. HBO biedt heel veel goede content.

Eerder in dit artikel zijn er al een paar goede series genoemd, maar er zijn er nog zoveel meer te vinden op dit platform! Mocht je nou overwegen om te stoppen met het kijken van Game of Thrones, houd dan in ieder geval de VPN verbinding om van optimale online veiligheid en anonimiteit te genieten.

Meest gestelde vragen

Welke zenders zenden Game of Thrones uit?

Via HBO Amerika kan je GOT kijken. Je zal wel gebruik moeten maken van een VPN aanbieder zodat je je huidige IP-adres kan veranderen in dat van een Amerikaans IP-adres. Wanneer je dit niet zal doen zal je worden geblokkeerd. Ja kan ook op Ziggo GOT volgen maar dan heb je een vast abonnement nodig. HBO kijken is nu super makkelijk.

Game of thrones kijken zonder ziggo. Is dit mogelijk?

Ja, dit is geen probleem wanneer je een abonnement bij VPN aanbieder neemt. Hierdoor kan je een Amerikaans IP-adres nemen waardoor je niet meer wordt geblokkeerd wanneer je wilt inloggen op HBO USA, HBO kijken is nu een fluitje van een cent.

Heb ik een VPN nodig voor HBO USA?

Ja, je het een versleutelde verbinding nodig om in HBO Amerika in te loggen, anders zal je worden geblokkeerd. Een VPN maakt anoniem surfen mogelijk maar nog belangrijk voor dit voorbeeld is dat je je IP-adres kan veranderen. HBO online kijken is nu mogelijk.

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

4 Opmerkingen
 1. Dag Marco,

  Hoe zit het dan met NL-ondertiteling? Is dat mogelijk?

  Groeten

  Art

 2. Antwoord
  Marion van Merriënboer 11/17/2019 op 22:10

  Zal wel stomme vraag zijn maar hoe zit het met de ondertiteling? Ik spreek Engels en lees Engels maar vind het relaxter om Nederlandse ondertiteling te krijgen, en kan ik dan ook via een chromecast op tv kijken? Sorry ben echt een analfabeet als het om techniek gaat .

  • Hoi Marion,

   Je zal ergens de VPN provider op moeten installeren bijvoorbeelde op de router.

   Groeten,
   Marco

 3. Gek op HBO, bedankt nu kan ik ook in Amerika inloggen!!!!

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl