Hoe HBO kijken van overal in 2024!

If you’re traveling abroad, you may find that the streaming services of HBO Netherlands are not available. Do you still want to watch HBO everywhere and not miss anything? Then you should keep reading, as we have found a solution for you.
Dutch translation:
Als je naar het buitenland reist, kan het zijn dat de streaming diensten van HBO Nederland niet beschikbaar zijn. Wil je toch overal HBO kunnen kijken en niets missen? Blijf dan lezen, want we hebben een oplossing voor je gevonden.

Probeer vandaag uit!
Kijk HBO Nederland van overal met ExpressVPN!

Met de diensten van ExpressVPN kun je HBO van overal streamen. Maak gebruik van onze exclusieve korting en krijg tot 49% korting. Probeer het zonder zorgen uit met de 30 dagen geld terug garantie en Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS!

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

Hoe HBO kijken in Nederland?

Voor 8 maart van 2022 kon je enkel HBO films en series kijken indien je de extra diensten bij een Ziggo abonnement af zou sluiten. Echter is de eigen streaming dienst van HBO, HBO MAX, tegenwoordig ook beschikbaar in Nederland.

Iedereen die dus zijn of haar favoriete films en series van HBO kijken wilt, kan een abonnement afsluiten voor de HBO streaming Nederland. Indien je hier een abonnement voor afsluit kun je overal HBO in Nederland kijken!

HBO MAX is ook beschikbaar in verschillende andere Europese landen, maar in deze landen kan het aanbod van de films en series verschillend zijn van het aanbod van HBO in Nederland!

hbo kijken

Kun je HBO Nederland ook buiten Nederland kijken?

Nee, indien je in het buitenland zit en je inlogt op de HBO streaming Nederland website zul je waarschijnlijk een melding krijgen dat HBO niet beschikbaar is in dat land, of je zult een volledig ander aanbod krijgen dan dat je gewend bent van HBO in Nederland.

Dit komt doordat de HBO streaming Nederland diensten de rechten niet hebben om alle series en films in het buitenland uit te zenden. Wanneer je dan HBO kijken wilt zal de streaming website de locatie van je IP-adres controleren, indien deze buiten de toegestane zone ligt zullen de geo blokkers de toegang tot de stream blokkeren en wordt het dus onmogelijk om te streamen. Gelukkig hebben we hier een oplossing voor gevonden, lees snel verder en kom er alles over te weten!

Het kijken van HBO Nederland in het buitenland is eigenlijk niet al te moeilijk. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een abonnement voor de HBO streaming Nederland diensten en een VPN!

Je kunt ook met een VPN de locatie van je IP adres aanpassen zodat jouw ip adres binnen de toegestane zone van de HBO Nederland ligt! Op deze manier kun je de geo-blokkers van de streaming dienst omzeilen en toch nog HBO kijken in het buitenland!

hbo in nederland

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Hoe gebruik je een VPN om HBO Nederland te kijken?

Wil je graag gebruik maken van een VPN dienst om dezelfde HBO content te krijgen als HBO in Nederland, maar heb je nog nooit een VPN dienst gebruikt? Dan kun je best ons korte stappenplan gebruiken:

 1. Sluit een abonnement af voor een betaalde VPN dienst, wij raden de diensten van ExpressVPN aan!
 2. Download en installeer de VPN software op je apparaat
 3. Open de VPN applicatie en verbind met een server die binnen de toegestane zone ligt. Voor HBO Nederland is dit een server die in Nederland ligt.
 4. Ga naar de HBO streaming Nederland diensten en kijk je favoriete show!

Indien je dit stappenplan gebruikt zul je normaal gezien geen probleem meer hebben bij het HBO kijken van waar je ook bent!

Probeer ExpressVPN 30 dagen gratis

We hebben je net al gezegd dat er veel verschillende VPN diensten beschikbaar zijn om HBO online kijken in het buitenland mogelijk te maken. Tussen deze VPN diensten zul je ook verschillende gratis oplossingen vinden. We raden het gebruik van deze gratis diensten echter af. De gratis VPNs staan er namelijk om bekend dat ze jouw internet gebruik volgen en vaak je persoonlijke gegevens niet kunnen beschermen tegen kwaadwillige derde partijen.

Wil je er zeker van zijn dat jouw persoonlijke gegevens en je internet gebruik beschermd zijn terwijl je naar de HBO streaming Nederland diensten kijkt? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de VPN diensten van ExpressVPN. Deze VPN dienst kun je zonder zorgen uit proberen, de organisatie geeft nieuwe klanten namelijk een 30 dagen geld terug garantie wanneer ze een jaarlijks abonnement zouden afsluiten! Op deze manier kun je 30 dagen de VPN dienst uitproberen om naar de series van HBO in Nederland te kunnen kijken. Indien je niet tevreden bent over de diensten krijg je gewoon je geld terug!

De beste VPN diensten

Wanneer je op google zoekt naar een VPN dienst om HBO kijken Nederland, zul je er snel achter komen dat er enorm veel verschillende VPN diensten zijn waar je gebruik van zou kunnen maken. Dit kan een zeer vermoeiende keuze zijn, daarom zijn we hier om je te helpen! We hebben namelijk verschillende VPN diensten getest en met elkaar vergeleken om te zien welke de beste VPN diensten zijn om HBO nog kijken te kunnen. Met de resultaten hebben we de volgende ranglijst kunnen opstellen:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Zoals je kunt zien zijn de diensten van ExpressVPN een van de beste VPN diensten die je zou kunnen gebruiken om HBO kijken te kunnen!

De voordelen van VPNs

Naast het ontgrendelen van de content van HBO in Nederland kun je met een VPN dienst nog veel meer andere dingen doen. Zo kun je toegang krijgen tot diensten die HBO in Nederland niet aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld de Amerikaanse HBO GO Nederland ontgrendelen door je VPN met een Amerikaanse server te verbinden. Ook zul je met een VPN de geo restricties van verschillende andere streaming diensten zoals Netflix en Hulu omzeilen!

hbo streaming nederland

Naast het omzeilen van de censuur van streaming diensten en andere websites zal een VPN je ook helpen bij het beschermen van je online privacy en je persoonlijke gegevens. Zo wordt je IP-adres veranderd en zullen je persoonlijke gegevens op een veilige manier versleuteld worden. Op deze manier kunnen derde partijen jouw internet gebruik niet volgen en kunnen ze niet achter je persoonlijke gegevens komen. Dit geldt voor zowel op een thuis netwerk als op een openbaar gratis wifi netwerk!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Conclusie

Ga je naar het buitenland en zou je toch graag toegang hebben tot de HBO streaming Nederland diensten? Dan zal dit in de meeste gevallen onmogelijk zijn door de geo-restricties van deze streaming diensten.

Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je gevonden. Door gebruik te maken van een VPN kun je namelijk de locatie van jouw IP aanpassen zodat je de geo-restricties van de HBO streaming Nederland dienst kunt omzeilen!

Weet je niet goed welke VPN dienst je zou moeten gebruiken? Dan raden we je aan om een abonnement af te sluiten bij ExpressVPN! Met onze korting krijgen nieuwe klanten namelijk tot 49% korting en ook nog eens een 30 dagen geld terug garantie!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

4 Opmerkingen
 1. Dag Marco,

  Hoe zit het dan met NL-ondertiteling? Is dat mogelijk?

  Groeten

  Art

 2. Antwoord Avatar foto
  Marion van Merriënboer 11/17/2019 op 22:10

  Zal wel stomme vraag zijn maar hoe zit het met de ondertiteling? Ik spreek Engels en lees Engels maar vind het relaxter om Nederlandse ondertiteling te krijgen, en kan ik dan ook via een chromecast op tv kijken? Sorry ben echt een analfabeet als het om techniek gaat .

  • Hoi Marion,

   Je zal ergens de VPN provider op moeten installeren bijvoorbeelde op de router.

   Groeten,
   Marco

 3. Gek op HBO, bedankt nu kan ik ook in Amerika inloggen!!!!

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl