Hoe Netflix USA kijken in 2024? Netflix-streaminggids voor de VS

De Netflix Amerika kijken in Nederland was nog nooit zó makkelijk als nu, door middel van simpele technologische ontwikkeling. Iedereen kent de streaming gigant wel, en het Amerikaanse Netflix aanbod is nou eenmaal de populairste. Het is dan natuurlijk zonde als niet iedereen van de Amerikaanse versie kan genieten. In dit artikel geven wij een slim trucje vrij waarbij jij directe toegang krijgt tot alle films en series die in het Amerikaanse aanbod te vinden zijn!

Klik hier!
Wil je toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix met ExpressVPN 49% korting?

Gebruik dan ExpressVPN, de beste en meest betrouwbare VPN voor het omzeilen van de geografische blokkades van Netflix. Nu met hoge kortingen en Inclusief 30-dagen niet goed geld terug actie!

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

Netflix Amerika: De geografische blokkades

Netflix is een van de grootste streaming diensten ter wereld. Om toegang te krijgen tot het grote aanbod aan films en series moet je betalen. De prijs per maand verschilt per land. Dit komt door de verschillen in levensonderhoud en het feit dat landen andere valuta hanteren. Dit is afgesteld op de taal die wordt gesproken in het land en de voorkeuren van de bevolking.

Als je in Nederland woont, zal je waarschijnlijk ook een Nederlands Netflix account hebben. Nu heeft ieder land waarin Netflix actief is een eigen bibliotheek, afgestemd op de preferenties van de doelgroep in dit land. Zo kan het dus zijn dat jij je favoriete series niet kunt kijken, omdat deze alleen te zien zijn in de bibliotheek van een ander land. Is je huidige locatie dus Nederland, dat zal je alleen toegang hebben tot Netflix Nederland.

amerikaanse netflix kijken

Netflix wet- en regelgeving

Dit zijn dus geografische blokkades. Vooropgestelde barrières door Netflix, of elke andere website beheerder die deze manier van beveiliging toepast, die bezoekers buiten het geaccepteerde land proberen te weerhouden.

Gelukkig zijn de wet- en regelgeving al flink versoepeld, maar buiten Europa is het nog steeds zeer aanwezig. Toegang krijgen tot de Netflix bibliotheek van de Verenigde Staten is dan nog steeds geen makkie. Als consument willen we natuurlijk toegang krijgen tot de grootste bibliotheek die Netflix te bieden heeft. Amerika heeft namelijk alle laatste series, films en documentaires.

We worden geblokkeerd door Netflix Amerika en dit betekent dat wij als Nederlanders geen toegang krijgen tot series en films dankzij het Netflix USA aanbod. Wij willen dus Netflix Amerika kijken en voor deze meest up-to-date bibliotheek zal je toegang moeten ontvangen om het Amerikaanse aanbod op Netflix.

In dit artikel ,”Amerikaanse Netflix kijken in Nederland” geven wij een slim trucje vrij waarbij jij directe toegang krijgt tot alle films en series die op Netflix te vinden zijn!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

Nu je weet wat de geografische blokkades zijn en wat het precies inhoudt, wordt het tijd dat je gebruik gaat maken van een virtueel privé netwerk. Amerikaanse Netflix kijken in Nederland kan en is heel eenvoudig met een versleutelde verbinding.

Een VPN is een geheime tunnel, waar al jouw dataverkeer doorheen geleid wordt door de aanbieder. Jouw activiteiten op het internet worden grondig versleuteld door middel van encryptie waardoor jij veilig bent voor inbreuk op jouw privacy.

Niemand, behalve jij, heeft dus toegang tot jouw privégegevens voor wat voor doeleinden dan ook. Met deze services is het mogelijk om de geografische hindernissen gemakkelijk te overkomen en Netflix Amerika kijken in Nederland.

Vervolgens wordt jou een ander IP adres gegeven. Eéntje die overeenkomt met het land van herkomst, Amerika dus. Nu voel je hem natuurlijk al aankomen. Netflix zal denken dat je gewoon in Amerika bent, en je toegang geven tot de grootste en tevens populairste bibliotheek van de wereld! Amerikaanse Netflix kijken in Nederland was nog nooit zo makkelijk!

Netflix handleiding

Hierbij een korte handleiding hoe we Netflix kunnen openen en Netflix Amerika kijken mogelijk kunnen maken. Het is een beetje een algemene uitleg maar het zal wel toepasbaar zijn bij de meeste VPN aanbieders.

  1. Kies een VPN uit onze recommandaties om Netflix Amerika te kunnen streamen: ExpressVPN
  2. Creëer je account, downloadt de software en installeer
  3. Wanneer je de software hebt geïnstalleerd log je in en kies je vervolgens voor een Amerikaanse server. Deze stap is zeer belangrijk anders werkt het niet.
  4. Vervolgens ga je naar Netflix Amerika, voor de zekerheid “refresh” je de browser.
  5. Kijken maar!

Gefeliciteerd. Het is jou nu gelukt om Netflix Amerika kijken mogelijk te maken en heb je nu toegang tot de populairste Netflix bibliotheek van de wereld! Amerikaanse Netflix kijken in Nederland is nu geen probleem meer!!!

Klik op de onderstaande video hoe het moet:

In de volgende afbeelding kan je zien hoe je stap voor stap Amerikaanse Netflix kijken in Nederland mogelijk kan maken. Vanaf nu heeft Netflix Amerika geen geheimen voor je en wordt Netflix Amerika kijken een fluitje van een cent!

Netflix Amerika kijken

De beste VPN 2024 om de Amerikaanse Netflix te kijken in Nederland

Met welke VPN je het Amerikaanse Netflix kijken in Nederland kan waarmaken zonder veel problemen blijft een interessante vraag.

Er zijn tegenwoordig zo veel VPN aanbieders beschikbaar dat het haast een onmogelijke taak is om er één uit te kiezen. Helemaal voor mensen die nieuw zijn in de wereld van VPN’s. Welke VPN is betrouwbaar en biedt goede diensten aan. Daarom hebben wij in ieder geval een lijst opgesteld met de beste VPN providers.

Ook hebben wij een groot aanbod aan artikelen die jou voorzien van de laatste informatie omtrent deze VPN aanbieders. Voordat je een VPN aanbieder uitkiest moet je wel even kijken op deze daadwerkelijk geschikt is voor Netflix Amerika kijken, dit zijn ze namelijk niet allemaal.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Deze VPN services hebben VPN servers op locatie zodat jij met een ander IP adres kunt surfen, en Netflix om de tuin kan leiden! Zo geniet jij gewoon van Netflix Amerika kijken genieten en de TV shows en series kijken die je anders alleen met een Amerikaans Netflix account had kunnen kijken.

Uit ervaring van onze testers is gebleken dat ExpressVPN de beste keus voor jouw wensen zal zijn. ExpressVPN is de beste VPN verbinding voor Netflix. Daarnaast hanteren ze een zeer soepel en klantvriendelijk beleid.

Lees meer over de beste Netflix VPN’s.

Pas op voor gratis VPN-aanbiedingen om Amerikaanse Netflix te kijken

In de wildernis van de VPN aanbieders, hebben sommige het voor zichzelf mogelijk gemaakt om gratis te zijn. Dit klinkt natuurlijk uitermate aantrekkelijk voor de Nederlandse consument. Wie wil dit natuurlijk niet, gratis boven alles.

Helaas is niets minder waar. De gratis aanbieders gaan er al vaak met jouw privégegevens vandoor, en verkopen deze aan multinationals voor commerciële doeleinden.

De reden voor een VPN is natuurlijk om juist onder de radar alles te kunnen doen, en gratis VPN aanbieders doen nou precies het tegenovergestelde. Ook zijn ze vaak niet compatibel met Netflix, dus heb je er al helemaal niets aan al is dit je doel!

amerikaanse netflix

VPN aanbieders zijn constant aan het innoveren met nieuwe specificaties en technologieën om hun toepasselijkheid te optimaliseren. Met als doel het Amerikaanse Netflix kijken in Nederland zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De eis van de klant is namelijk Netflix Amerika kijken!

Wij hebben in-huis specialisten die wekelijks de VPN’s grondig testen en doorlopen, zodat wij jou altijd een accurate aanbeveling kunnen geven over de beste en betrouwbaarste VPN’s voor Netflix. De resultaten van de VPN’s testen worden vergeleken met elkaar. Op deze manier is het eenvoudig om te zien welke VPN beter scoort. ExpressVPN, is een uitermate goede VPN aanbieder, voor jou om te gebruiken tijdens het internetten of om de geografische blokkades van Netflix te ontwijken. Het is bewezen de beste en meest betrouwbare VPN op dit moment. Ook hebben ze momenteel hoge kortingen. Daarnaast bieden ze ook nog eens een 30 dagen, niet goed geld terug garantie!

Gratis 30 dagen een VPN

Veel goede VPN aanbieders hebben ook een zeer soepel niet-goed-geld-terug garantie. ExpressVPN doet hier zeer makkelijk over. Probeer dit dus een maand gratis uit, door gebruik te maken van dit beleid.

Let er dan wel op dat je voor het einde van de maand het abonnement op stop zet, anders werkt het beleid niet.

Met andere VPN aanbieders zou je hier dus ook gebruik van kunnen maken voor jouw voordeel. Kijk dus makkelijk en snel de Amerikaanse Netflix op de Nederlandse bank!

De voordelen van VPN’s

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland of waar dan ook ter wereld kan met een VPN. Vanaf nu zullen we geen blokkades meer hebben mits je de VPN gebruikt.
Niet alleen kan je Netflix Amerika kijken, maar ook Netflix Duitsland, Netflix Engeland, Netflix Canada ect. Je zal toegang krijgen tot elk land waar Netflix te vinden is.

Ze opereren in gigantisch veel landen, en hebben dus superveel bibliotheken ter beschikking. Echter denken ze globaal, maar werken ze lokaal.
Ook werkt deze theorie in de tegenovergestelde richting. Wanneer jij als Nederlander lekker op vakantie bent, en je denkt even een mooi filmpje te streamen op de Nederlandse Netflix, dan wordt jouw toegang geblokkeerd.

Waarschijnlijk surf je dan met een IP adres buiten Europa, of in welk land je dan ook mag zijn, en dan denkt Netflix NL dat je niet in Nederland bent. Tegenwoordig is binnen Europa wel mogelijk echter dit is slechts geldig voor 3 maanden.
Verder is het sowieso altijd veiliger om buit je normale eigen Wifi een VPN te gebruiken.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

FAQ

Hoe kijk ik Netflix in het buitenland?

Als je Netflix wilt kijken in het buitenland dan ga je naar de app of website van de VPN aanbieder. Hier kan je een server kiezen van het land waarvan je de Netflix bibliotheek wilt zien. Als je de Nederlandse Netflix wilt zien selecteer je een Nederlandse server. Wanneer je het Netflix kijken wilt selecteer je een Amerikaanse server. Ook kan je een ander artikel lezen dat nog verder in gaat op het streamen van Netflix in het buitenland.

Conclusie

Netflix USA is uitgegroeid tot één van de grootste streaming providers van de wereld. Elk land waar Netflix actief in is heeft een eigen bibliotheek gevuld met films en series. Dit heeft als gevolg dat niet iedere serie te vinden is in elk land.

Gelukkig is dit voor de consument redelijk simpel op te lossen, via een VPN. Zo kun jij de geografische blokkades omzeilen en de Amerikaanse Netflix kijken in Nederland!

Het is direct mogelijk om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix, om dit te kijken in Nederland. Met dank aan de virtuele privénetwerken waarover wij het hebben. Het werkt eigenlijk zeer eenvoudig! Afhankelijk van de VPN aanbieder waarbij jij aangesloten zit, krijg jij toegang tot een VPN server in de Verenigde Staten van Amerika.

Zorg er dan wel voor dat de VPN aanbieder die jij kiest ook daadwerkelijk servers beschikbaar heeft op deze locatie, anders kom je niet ver. Door op één van deze vooropgestelde servers te klikken maak jij contact met deze server.

De ExpressVPN is alleen de grote bekende VPN-providers die erin slagen u constant toegang te geven tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. Uiteraard zijn er diverse uitzonderingen, maar die werken maar tijdelijk.

Zoals je hebt kunnen zien in het bovenstaande “Netflix Amerika kijken” model is het heel eenvoudig om American Netflix kijken mogelijk te maken waardoor nu iedereen het kan.

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

1 Reactie
  1. Bedankt voor het artikel over Netflix. Ik kan nu lekker inloggen in USA!!! SUPER

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl