Blog

Netflix Amerika kijken openen en je kan genieten van meer films dan ooit tevoren

Netflix Amerika kijken is geen illusie het kan met een simpel technologisch trucje. Wie wil nu niet toegang krijgen tot de volledige lijst van films die Netflix in Amerika aanbied.

Tegenwoordig produceert Netflix ook eigen films. Inmiddels zijn ze verspreid over meer dan 190 verschillenden landen. Elke van deze landen heeft zijn eigen bibliotheek. Dit betekent dat niet elke serie te vinden of up to date is, dit verschilt per land. Voor de grootste en meest up to date bibliotheek zal je toegang moeten krijgen tot de database van de Amerikaanse Netflix. In het onderstaande artikel zullen we uitleggen hoe je zo eenvoudig mogelijk Netflix Amerika kijken kunnen realiseren.

De betrouwbaarste VPN voor Netflix?

Dit is een zeer goede vraag. Uit ervaring is bleken dat voor het deblokkeren van Netflix de volgde 5 VPN’s de beste zijn. ExpressVPN steekt daar met kop en schouder bovenuit. Onze TOP VPN keuze lijst bestaat alleen maar uit de grote aanbieders. De reden hiervoor heb ik hierboven al gegeven omdat het nu eenmaal geld kost om Netflix elke keer een stap voor te blijven. De kleinere VPN’s hebben hier nu eenmaal niet het geld voor.

Het openen van geblokkeerde data van o.a Netflix Amerika

Je huidige abonnement zal je alleen maar toegang verschaffen tot het Netflix land waar je nu aanwezig bent. Is je huidige locatie Nederland dan zal je toegang krijgen tot Netflix Nederland. Netflix werk overal ter wereld, het is dan ook een soort van wereld abonnement, maar dus geen Amerikaanse Netflix wanneer we niet in de VS zitten. Het werk ook andersom wanneer we juist wel Nederlandse Netflix willen zien maar we zitten buiten Nederland. Ook in dit geval zal je geen zit geen toegang krijgt tot de Nederlandse Netflix. We hebben hier te maken met uitzendrechten die per land verschillen. Gelukkig zal hier in Europa een eind aan komen in 2018. Ga je op vakantie buiten Europa dan blijft het probleem gewoon bestaan.

Het openen van de Amerikaanse Netflix bibliotheek is hierdoor dan ook nog niet opgelost. We willen juist toegang krijgen tot deze grootste bibliotheek van Netflix. Genieten van de laatste series en de nieuwste documentaires en films. Gelukkig kunnen we dit vrij eenvoudig oplossen met een VPN provider zodat we waar we ook maar zijn de Netflix USA kunnen openen.

Het openen van Netflix USA

Je bent op de juiste website terecht gekomen wanneer je Netflix Amerika wilt openen. Dit is normaal gesproken niet mogelijk omdat de Netflix website herkent dat je van buiten de VS probeert in te loggen. Je *IP-adres verraadt dat je in Nederland bent en hierdoor zal de toegang worden geweigerd. Om dit te kunnen ontwijken zal je gebruik moeten maken van een VPN provider want deze maskeert je IP-adres en verandert je locatie. Het zal nu mogelijk zijn geografisch geblokkeerde informatie te openen.

Een VPN staat voor Virtuel Privat Network. Simpelweg zorgt een VPN verbinding ervoor dat de internet communicatie versleuteld zal worden en dat het onmogelijk is deze te ontcijferen waardoor je veilig bent voor pottenkijkers.

Nu is het mogelijk toegang te krijgen tot Netflix USA. Met dank aan de VPN. Het werkt heel simpel. Met behulp van de VPN krijg je toegang tot 1 of meerdere servers in de VS. Door op een van deze geprepareerde servers te klikken maak je contact. Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden om te controleren of je daadwerkelijk van IP-adres bent veranderd en wat je huidige locatie nu is. Wanneer je nu naar Netflix gaat zal de site denken dat je in de VS zit omdat je nu gebruik maakt van de server van de VPN aanbieder.

IP-adres:

Een IP-adres is een uniek nummer dat wordt toegekend aan iedereen die een internet verbinding maakt. Zo ben je herkenbaar en traceerbaar.

Er zijn vele VPN-aanbieders op de markt, maar voordat je overgaat tot de aanschaf zal je even op onderzoek moeten uitgaan omdat niet alle VPN providers zullen werken. Netflix is namelijk niet blij met deze “legale omweg” om toegang te krijgen tot Netflix USA. Ze doen er alles aan om de VPN-aanbieders tegen te werken. Het zijn daarom alleen maar de grote bekende VPN providers die er in slagen om je constante toegang aan te kunnen bieden. Er zijn wel een aantal redelijk onbekende VPN spelers die voor een korte tijd onder de Netflix rader blijven. Je ziet ze altijd na een bepaalde tijd weer verdwijnen omdat het te veel geld kost om steeds van servers te veranderen. Ze hebben eenvoudig de middelen niet.

Op onze site proberen we zo up to date mogelijk te blijven welke VPN wel werken en welke niet. We hebben er een vast team op zitten die het elke week controleert.

Er zijn ook gratis VPN aanbieders op de markt. Wie wil er natuurlijk niet “als het kan” voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Helaas gaat deze vlieger niet op. Veel gratis VPN providers werken niet met Netflix. Voor een goed werkende VPN zal je 3 euro tot 8,50 euro per maand kwijt zijn. Wij raden altijd een jaarabonnement aan, omdat je dan veel goedkoper uit bent. Vele VPN’s hebben een niet-goed-geld-terug-garantie. Maak hier dan ook gebruik van want het zal je uiteindelijk geld besparen.

Netflix Amerika kijken, de geo toegangsoorlog

Er is een constante oorlog tussen Netflix en de VPN aanbieders. Netflix moet wel omdat zij ook gebonden zijn aan afspraken met betrekking tot uitzendrechten. Ze zullen de filmproducenten moeten kunnen aantonen dat ze er alles aan doen om de geografische blokkades te handhaven. Hierdoor zijn er technische teams bij Netflix die zich bezig houden met het herkennen van deze VPN servers om vervolgens de IP-adressen te blokkeren.

Op hun beurt zijn de VPN-bedrijven constant bezig met het veranderen van servers en verversen van de IP adressen, zodat wij zonder problemen Netflix Amerika kunnen blijven openen met een VPN-provider.

Sommige Amerikaanse internet gebruikers ondervinden hier dan ook de negatieve gevolgen van. Wanneer ze een VPN gebruiken kan Netflix denken dat ze juist vanuit het buitenland proberen in te loggen en dan ze worden geblokkeerd. Ze zullen dan de VPN uit moeten schakelen om Netflix VS te kunnen streamen. Heel vervelend want je hebt juiste een VPN aangeschaft om onzichtbaar te zijn.

Hoe kies ik de juiste VPN voor Netflix USA

De criteria die wij hebben gebruikt om tot onze eigen ranking te komen zijn de volgende:

  1. Onze algemene ervaring met de VPN o.a. gebruikersgemak
  2. De snelheid van de VPN: Netflix zendt ook uit in HD, er is dus wel degelijk een bepaalde snelheid nodig.
  3. Hoe vaak wordt de VPN geblokkeerd door Netflix en hoe snel is er weer een nieuwe server beschikbaar. Is de helpdesk efficiënt met de juiste informatie welke server te gebruiken.

Netflix Amerika kijken

Hierbij een korte handleiding hoe we Netflix USA kunnen openen. Het is een beetje een algemene uitleg maar het zal wel toepasbaar zijn bij de meeste VPN aanbieders.

  1. Kies een VPN uit de TOP 5
  2. Klik op de “orange knop” om gebruik te kunnen maken van de laatste aanbiedingen
  3. Creëer je account, downloadt de software en installeer
  4. Wanneer je de software hebt geïnstalleerd log je in en kies je voor een USA server. Deze stap is zeer belangrijk anders werkt het niet. Je logt vervolgens in.
  5. Vervolgens ga je naar Netflix, voor de zekerheid “refresh” je de browser.

Gefeliciteerd!! Amerikaanse Netflix kijken in Nederland is je nu gelukt. Je zit nu in Netflix Amerika met de meest uitgebreide film, serie en documentaire bibliotheek.

Related posts

The Photostick USB review Ideale opslag USB voor al je digitale files

pauliene

De beste torrent websites van 2019

pauliene

Xtra pc aanbeveling, de gadget voor 2019

pauliene

Leave a Comment