Netflix USA kijken openen en je kan genieten van meer films dan ooit tevoren

De Netflix Amerika kijken in Nederland was nog nooit zó makkelijk als nu, door middel van simpele technologische ontwikkeling. Iedereen kent de streaming gigant wel, en het Amerikaanse Netflix aanbod is nou eenmaal de populairste. Het is dan natuurlijk zonde als niet iedereen van de Amerikaanse versie kan genieten. In dit artikel geven wij een slim trucje vrij waarbij jij directe toegang krijgt tot alle films en series die in het Amerikaanse aanbod te vinden zijn!

GRATIS ExpressVPN testen
30 dagen gratis gebruiken

Bijgewerkt:  8 October, 2021

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

Netflix USA is uitgegroeid tot één van de grootste streaming providers van de wereld. Tegenwoordig produceert Netflix ook eigen films, de Netflix Originals. Elk land waar Netflix actief in is heeft een eigen bibliotheek gevuld met films en series. Dit heeft als gevolg dat niet iedere serie te vinden is in elk land. Nu willen we juist om deze reden Amerikaanse Netflix kijken in Nederland.

We worden geblokkeerd door Netflix USA en dit betekenen dat wij als Nederlanders geen toegang krijgen tot series op Netflix USA. Juist die series en films die erg populair zijn in Amerika en dus te zien zijn op Netflix USA. Wij willen dus Netflix Amerika kijken en voor deze meest up-to-date bibliotheek zal je toegang moeten ontvangen om het Amerikaanse aanbod op Netflix USA. In dit artikel ,,Amerikaanse Netflix kijken in Nederland” geven wij een slim trucje vrij waarbij jij directe toegang krijgt tot alle films en series die op Netflix USA te vinden zijn!

De betrouwbaarste VPN om Amerikaanse Netflix kijken in Nederland mogelijk te maken

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland kan en is heel eenvoudig met een versleutelde verbinding. Klik op de onderstaande video hoe het moet:

Netflix Amerika kijken is niet moeilijk dit heb je kunnen zien in de video. Amerikaanse Netflix kijken in Nederland of waar dan ook ter wereld kan met een VPN. Vanaf nu zullen we geen blokkades meer hebben mits je de VPN gebruikt. Niet alleen kan je Netflix Amerika kijken, maar ook Netflix Duitsland, Netflix Engeland, Netflix Canada ect. Je zal toegang krijgen tot elk land waar Netflix te vinden is.

Beste VPN Netflix USA

Met welke VPN je het Amerikaanse Netflix kijken in Nederland kan waarmaken zonder veel problemen blijft een interessante vraag. VPN aanbieders zijn constant aan het innoveren met nieuwe specificaties en technologieën om hun toepasselijkheid te optimaliseren. Met als doel het Amerikaanse Netflix kijken in Nederland zo vlekkeloos te laten verlopen. De eis van de klant is namelijk Netflix Amerika kijken!

Wij hebben in-huis specialisten die wekelijks de VPN’s grondig testen en doorlopen, zodat wij jou altijd een accurate aanbeveling kunnen geven over de beste en betrouwbaarste VPN’s voor Netflix. ExpressVPN, is een uitermate goede VPN aanbieder, voor jou om te gebruiken tijdens het internetten of om de geografische blokkades van Netflix te ontwijken.

Deze VPN services hebben VPN servers op locatie zodat jij met een ander IP adres kunt surfen, en Netflix USA om de tuin kan leiden! Zo geniet jij gewoon van Netflix Amerika kijken genieten en de TV shows en series kijken die je anders alleen met een Amerikaans Netflix account had kunnen kijken. Uit ervaring van onze testers is gebleken dat ExpressVPN de beste keus voor jouw wensen zal zijn. ExpressVPN is de beste VPN verbinding voor Netflix. Daarnaast hanteren ze een zeer soepel en klantvriendelijk beleid.

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

In de volgende afbeelding kan je zien hoe je stap voor stap Amerikaanse Netflix kijken in Nederland mogelijk kan maken. Vanaf nu heeft Netflix Amerika geen geheimen voor je en wordt Netflix Amerika kijken een fluitje van een cent!

netflix amerika

Zoals je hebt kunnen zien in het bovenstaande “Netflix Amerika kijken” model is het heel eenvoudig om Netflix Amerika kijken mogelijk te maken waardoor nu iedereen het kan.

Geografische blokkades; wat is het en hoe ontwijk deze zodat je gewoon Netflix Amerika kijken kan

Als je in Nederland woont, zal je waarschijnlijk ook een Nederlands Netflix account hebben. Zoals eerder besproken heeft ieder land waarin Netflix actief is een eigen bibliotheek, afgestemd op de preferenties van de doelgroep in dit land. Zo kan het dus zijn dat jij je favoriete series niet kunt kijken, omdat deze alleen te zien zijn in de bibliotheek van een ander land. Is je huidige locatie dus Nederland, dat zal je alleen toegang hebben tot Netflix Nederland.

Probeer het maar eens! Netflix is overal ter wereld. Ze opereren in gigantisch veel landen, en hebben dus superveel bibliotheken ter beschikking. Echter denken ze globaal, maar werken ze lokaal. Ook werkt deze theorie in de tegenovergestelde richting. Wanneer jij als Nederlander lekker op vakantie bent, en je denkt even een mooi filmpje te streamen op de Nederlandse Netflix, dan wordt jouw toegang geblokkeerd. Waarschijnlijk surf je dan met een IP adres buiten Europa, of in welk land je dan ook mag zijn, en dan denkt Netflix NL dat je niet in Nederland bent. Tegenwoordig is binnen Europa wel mogelijk echter dit is slechts geldig voor 3 maanden. Verder is het sowieso altijd veiliger om buit je normale eigen Wifi een VPN te gebruiken.

De Netflix blokkades

Dit zijn dus geografische blokkades. Vooropgestelde barrières door Netflix, of elke andere website beheerder die deze manier van beveiliging toepast, die bezoekers buiten het geaccepteerde land proberen te weerhouden. Echter hebben er recentelijk veel ontwikkelingen plaatsgevonden omtrent deze geografische blokkades. Voornamelijk dicht bij huis.

Zoals ik al eerder schreef is gelukkig de wet- en regelgeving al flink versoepeld, maar echter is buiten Europa het probeer nog steeds zeer aanwezig. Toegang krijgen tot de Netflix bibliotheek van de Verenigde Staten is dan nog steeds geen makkie. Als consument willen we natuurlijk toegang krijgen tot de grootste bibliotheek die Netflix te bieden heeft. USA heeft namelijk alle laatste series, films en documentaires. Gelukkig is dit voor de consument redelijk simpel op te lossen, via een VPN aangeboden door meerdere VPN providers zoals in de vorige paragrafen beschreven. Zo kun jij de geografische blokkades omzeilen en de Amerikaanse Netflix kijken in Nederland!

Het openen van Netflix account USA

Dus al wil je de Amerikaanse Netflix kijken in Nederland, dan ben je op het goede adres. Dit is voor de reguliere doorsnee gebruiker niet mogelijk. Een IP adres is eigenlijk gewoon een digitaal adres wat de website beheerder direct laat zien waar jij eigenlijk woont. Je IP adres verraadt direct dat je gewoon in Nederland zit, en dan kan je wel zwaaien naar jouw toegang tot de Amerikaanse Netflix. Nu je weet wat de geografische blokkades zijn en wat het precies inhoudt, wordt het tijd dat je gebruik gaat maken van een virtueel privé netwerk, aangeboden door vele verschillende organisaties die jouw privacy en bescherming als hoofdprioriteit hebben.

Met deze services is het mogelijk om de geografische hindernissen gemakkelijk te overkomen en Netflix USA te kijken in Nederland. Een VPN is een geheime tunnel voor jou alleen, waar al jouw dataverkeer doorheen geleid wordt door de aanbieder. Jouw activiteiten op het internet worden grondig versleuteld door middel van encryptie. Het wordt pottenkijkers en overheden onmogelijk gemaakt deze gegevens te ontcijferen waardoor jij veilig bent voor inbreuk op jouw privacy. Niemand, behalve jij, heeft dus toegang tot jouw privégegevens voor wat voor doeleinden dan ook.

Netflix USA in Nederland

Het is direct mogelijk om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix, om dit te kijken in Nederland. Met dank aan de virtuele privénetwerken waarover wij het hebben. Het werkt eigenlijk zeer eenvoudig! Afhankelijk van de VPN aanbieder waarbij jij aangesloten zit, krijg jij toegang tot een VPN server in de Verenigde Staten van Amerika. Zorg er dan wel voor dat de VPN aanbieder die jij kiest ook daadwerkelijk servers beschikbaar heeft op deze locatie, anders kom je niet ver. Door op één van deze vooropgestelde servers te klikken maak jij contact met deze server.

Vervolgens wordt jou een ander IP adres gegeven. Eéntje die overeenkomt met het land van herkomst, Amerika dus. Nu voel je hem natuurlijk al aankomen. Netflix USA zal denken dat je gewoon in Amerika bent, en je toegang geven tot de grootste en tevens populairste bibliotheek van de wereld! Amerikaanse Netflix kijken in Nederland was nog nooit zo makkelijk!

Je IP-adres staat hieronder:

IP:
City:
Country:
ISP:

 

Wat is een IP adres? Zoals eerder al beschreven is het eigenlijk een soort online adres. Net als jouw fysieke adres, duidt jouw online adres aan op jouw locatie. Dus, waar je vandaan komt. Zo ben je herkenbaar en traceerbaar voor derden.

Er zijn vele VPN aanbieders op de markt. Wij hebben een groot aanbod aan artikelen die jou voorzien van de laatste informatie omtrent deze VPN aanbieders. Voordat je een VPN aanbieder uitkiest moet je wel even kijken op deze daadwerkelijk geschikt is voor Netflix USA gebruik, dit zijn ze namelijk niet allemaal. Netflix is namelijk op de hoogte van deze ‘’legale omweg’’ om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix. Omdat het erg moeilijk is deze strijd strafrechtelijk te winnen, doen ze er alles aan op het de VPN aanbieders zo moeilijk mogelijk te maken. Kleine partijen zijn eigenlijk geen tegenstander voor Netflix. Het zijn enkel de grote bekende VPN aanbieders die er in slagen om jouw constante toegang te geven tot de Amerikaanse Netflix bibliotheek. Uiteraard zijn er diverse uitzonderingen, maar die werken maar tijdelijk.

Toegang en update kost geld

Zelf prefereer ik zekerheid. Onbekende VPN spelers krijgen het soms voor elkaar om onder de Netflix radar te blijven, voor een redelijk korte periode. Echter zie je ze wel altijd na een bepaalde periode weer verdwijnen. Het kost namelijk veel geld voor deze kleinere partijen om telkens van servers te veranderen.

Dit is nou eenmaal de enige methode om Netflix voor te blijven, en de kleinere partijen kunnen dit niet doorlopend aanbieden. Daar hebben ze de tijd en financiële middelen niet voor. Mijn advies is dus, ga voor een bekendere grote VPN dienst. Dan heb je nooit problemen.

Op onze site zijn wij constant bezig met het testen van de VPN netwerken. Zo blijven wij up to date en is het voor ons mogelijk om jou te voorzien van accurate informatie omtrent de laatste ontwikkelingen van deze markt! Handig voor jou en leuk voor ons.

In de wildernis van de VPN aanbieders, hebben sommige het voor zichzelf mogelijk gemaakt om gratis te zijn. Dit klinkt natuurlijk uitermate aantrekkelijk voor de Nederlandse consument. Wie wil dit natuurlijk niet, gratis boven alles. Helaas is niets minder waar. De gratis aanbieders gaan er al vaak met jouw privégegevens vandoor, en verkopen deze aan multinationals voor commerciële doeleinden.

Gratis 30 dg een VPN

De reden voor een VPN is natuurlijk om juist onder de radar alles te kunnen doen, en gratis VPN aanbieders doen nou precies het tegenovergestelde. Ook zijn ze vaak niet compatibel met Netflix, dus heb je er al helemaal niets aan al is dit je doel! Voor een optimale VPN dienst zit je wellicht op de 3 tot 9 euro per maand. Dit is het naar mijn mening zeer waard. Dan maar een patatje minder per maand.

Veel goede VPN aanbieders hebben ook een zeer soepel niet-goed-geld-terug garantie. ExpressVPN doet hier zeer makkelijk over. Probeer dit dus een maand gratis uit, door gebruik te maken van dit beleid. Let er dan wel op dat je voor het einde van de maand het abonnement op stop zet, anders werkt het beleid niet. Met andere VPN aanbieders zou je hier dus ook gebruik van kunnen maken voor jouw voordeel. Kijk dus makkelijk en snel de Amerikaanse Netflix op de Nederlandse bank!

GRATIS ExpressVPN testen
30 dagen gratis gebruiken

Netflix Amerika kijken, de geo toegangsoorlog

Er vindt zich een doorlopende oorlog plaats tussen Netflix en de VPN aanbieders, namelijk we willen allemaal Netflix Amerika kijken, toch???

Maar Netflix moet wel blokkades opbouwen omdat zij natuurlijk verbonden zijn aan afspraken met betrekking tot uitzendrechten. Ze zullen de content aanbieders en filmproducenten moeten kunnen bewijzen dat ze er alles aan doen om deze geografische blokkades te beschermen en handhaven. Hiervoor heeft Netflix veel technici in dienst, als gevolg dat IP adressen van VPN servers herkent worden, waardoor ze direct geblokkeerd worden!

De VPN bedrijven daarentegen zijn continu bezig met het veranderen van hun servers en het verversen van de gehanteerde IP adressen. Op deze manier is het voor de consument, vervolgens absoluut geen probleem om Netflix Amerika te kunnen blijven kijken met een VPN provider. De VPN diensten zetten werkelijk alles op alles zodat wij Netflix USA kunnen kijken in Nederland.

Helaas ervaren sommige Amerikanen hier negatieve gevolgen van, wanneer zij ook een VPN gebruiken, puur voor andere doeleinden. Niet om Netflix Amerika om de tuin te leiden, kan Netflix ook deze gebruikers blokkeren terwijl ze wel gewoon in Amerika zijn! Echter voor sommige Amerikaanse Netflix gebruikers wordt het dus verplicht gesteld om hun VPN uit te schakelen alleen maar om Netflix te kunnen streamen.

Hoe kies ik de juiste VPN voor Netflix USA

De criteria die wij hebben gehanteerd om Amerikaanse Netflix kijken in Nederland mogelijk te maken zijn:

  1. Gebruiksvriendelijkheid, makkelijk en eenvoudig om mee te werken.
  2. Bandbreedtesnelheid van de VPN welke belangrijk is voor streaming.
  3. Hoe vaak wordt de VPN geblokkeerd door Netflix en hoe snel zijn er weer een nieuwe server beschikbaar. Dit zegt iets over de technische afdeling van de VPN. Hier is geld voor nodig en daarom zal je bij goedkopere service deze flexibiliteit missen. Netflix Amerika is niet altijd een zekerheid bij deze aanbieders.

Netflix Amerika kijken

Hierbij een korte handleiding hoe we Netflix USA kunnen openen en Netflix Amerika kijken mogelijk kunnen maken. Het is een beetje een algemene uitleg maar het zal wel toepasbaar zijn bij de meeste VPN aanbieders.

  1. Kies een VPN uit onze recommandaties om Netflix Amerika te kunnen streamen
  2. Creëer je account, downloadt de software en installeer
  3. Wanneer je de software hebt geïnstalleerd log je in en kies je vervolgens voor een Amerikaanse server. Deze stap is zeer belangrijk anders werkt het niet.
  4. Vervolgens ga je naar Netflix Amerika, voor de zekerheid “refresh” je de browser.
  5. Kijken maar!

Gefeliciteerd. Het is jou nu gelukt om Netflix Amerika kijken mogelijk te maken en heb je nu toegang tot de populairste Netflix bibliotheek van de wereld! Amerikaanse Netflix kijken in Nederland is nu geen probleem meer!!!

Wil je nou meer informatie over de VPN’s, welke er betrouwbaar zijn, welk goed zijn voor andere streamingdiensten en nog veel meer? Dit lees je allemaal terug in onze artikelen. Blijf up-to-date en bezoek regelmatig onze website voor de meest recente informatie zodat jij ook altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen!

Paulien is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

1 Comment
  1. Bedankt voor het artikel over Netflix. Ik kan nu lekker inloggen in USA!!! SUPER

Leave a reply

Privacy en bescherming