Onze ranglijst van de beste VPN voor Netflix in 2024

VPN voor Netflix is een hulpmiddel om toegang te krijgen tot een enorm aanbod aan films en series. Dit aanbod is normaal gesproken niet beschikbaar in Nederland. Maar doordat een Netflix VPN de geografische restricties kan omzeilen kan je hier toegang voor krijgen. Lees in dit artikel meer over de beste VPN Netflix.

Probeer nu!
Deblokkeer Netflix in het buitenland met ExpressVPN - TOT 49% KORTING!

Met ExpressVPN kunt u geografische beperkingen van Netflix omzeilen! Schrijf je in en krijg 3 MAANDEN GRATIS. Gebruik hun geld-terug-garantie van 30 dagen om een volledige terugbetaling te krijgen als je niet tevreden bent.

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

Netflix via VPN – waarom?

U hebt helaas altijd een VPN nodig om bijvoorbeeld Nederlandse Netflix te kijken met de juiste ondertitelingen en spraak als u op vakantie bent in het buitenland. Of juist tegenovergesteld, om toegang te hebben tot de immens grote Amerikaanse Netflix contentbibliotheek vanuit Nederland.

De beste Netflix VPN aanbieders kunnen dit allen gelukkig voor u laten gebeuren!

De beste VPN Netflix

Ons team heeft een hele hoop verschillende VPN aanbieders getest. Op deze manier hebben we de resultaten van iedere VPN kunnen vergelijken. Aan de hand van onderzoek en de resultaten hebben we een lijst met de beste VPN voor Netflix opgesteld.

Ook was het hierbij belangrijk om te kijken welke VPN werkt met Netflix. Aangezien niet iedere VPN werkt in combinatie met Netflix. Dit komt door de strenge regels van Netflix.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Wij doen regelmatig nieuwe onderzoeken en testen om de Netflix VPN providers in de gaten te houden. Om te zien of de laatste resultaten nog steeds representatief zijn. Als er resultaten veranderen kunnen we de lijst met beste VPN Netflix aanpassen. Op deze manier kunnen we de ranglijst up to date houden.

Het kiezen van de beste VPN voor Netflix

Bij het uitzoeken van de beste VPN Netflix hebben we een speciaal test programma doorgelopen. Hierbij hebben we factoren voor het VPN Netflix kijken meegenomen in de beoordeling. Zoals bijvoorbeeld verbindingssnelheid, klantenservice, privacy, prijs en wereldwijd server bereik. Hieronder gaan we per factor iets verder in op wat we er precies mee bedoelen.

Wereldwijd server bereik

Een belangrijk onderdeel voor Netflix VPN’s is dat ze veel servers beschikbaar hebben in veel verschillende landen. Op deze manier kunnen de gebruikers altijd de Netflix bibliotheek van het land naar keuze gebruiken.

Verbindingssnelheid

Één van de meest belangrijke punten is de verbindingssnelheid. Niemand vindt het namelijk fijn om te moeten wachten. Stel je wilt een film kijken en je krijgt telkens de buffering te zien. Dan verpest dit het kijkplezier en zal je op een gegeven de film weg klikken. Daarom is het van groot belang dat de VPN zorgt voor goede verbindingssnelheden.

Privacy

Privacy is daarnaast super belangrijk omdat het hele idee van het gebruiken van een VPN is dat je veilig op het internet kan surfen. Zonder dat iemand kan achterhalen wat je allemaal uitspookt. Tegenwoordig heb je online bijna geen privacy meer wat toch wel een beetje zorgelijk is. Daarom hebben we privacy en veiligheid van de Netflix VPN als een van de meet punten in de testen meegenomen.

Klantenservice

Verder is het ook fijn als er een klantenservice klaar staat om de vragen van de klanten te beantwoorden. Vaak als er geen klantenservice aanwezig is kan je je al afvragen of de provider te vertrouwen valt. Het kan om kleine dingen gaan zoals hulp bij de installatie van een VPN tot problemen met betaling of het opzeggen van het abonnement. Een goede klantenservice is hier de sleutel tot een goede klanten beleving.

Prijs

Uiteraard is ook de prijs van de VPN een belangrijk punt om naar te kijken. Ook om de prijs te vergelijken met de kwaliteit van de service die ze aanbieden.

Kleine partijen zijn eigenlijk geen tegenstander voor Netflix

Onbekende VPN spelers krijgen het soms voor elkaar om onder de Netflix radar te blijven, voor een redelijk korte periode. Echter zie je ze wel altijd na een bepaalde periode weer verdwijnen. Het kost namelijk veel geld voor deze kleinere partijen om telkens van servers te veranderen.
Dit is nou eenmaal de enige methode om Netflix voor te blijven, en de kleinere partijen kunnen dit niet doorlopend aanbieden. Daar hebben ze de tijd en financiële middelen niet voor. Mijn advies is dus, ga voor een bekendere grote VPN dienst. Dan heb je nooit problemen.

netflix vpn

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Kijk uit voor gratis VPN Netflix

Het lijkt leuk om een gratis Netflix VPN te gebruiken. Maar dit kan nadelige effecten hebben en zeer gevaarlijk zijn. Voor niks gaat de zon op. Doordat de VPN zelf gratis is moet de provider toch op een manier geld verdienen. Dit doen ze door jou gegevens door te verkopen aan derde partijen. Hier kunnen ook gevoelige gegevens tussen zitten.

beste vpn voor netflix

Ook zijn er minder functies beschikbaar bij de gratis versie. Hier zitten vaak ook functies tussen die van groot belang zijn om jou privacy te kunnen waarborgen. Kies daarom voor ExpressVPN, de beste VPN voor Netflix op de markt. Zo kan je veilig films en series kijken terwijl je de geografische restricties omzeilt.

Ze hebben momenteel hoge kortingen, die mag je niet missen. Verder hebben ze een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Op deze manier kan je de VPN voor Netflix uitproberen. Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

De voordelen van het gebruik van een VPN

Het eerste voordeel van het gebruiken van één de beste VPN voor Netflix is dat je censuur kan omzeilen. In sommige landen zijn bepaalde websites of applicaties geblokkeerd. Dit zijn geografische blokkades die zijn ingesteld door de overheid. Door je IP adres te veranderen naar een server in een ander land kan je dan wel toegang krijgen tot de geblokkeerde websites. Het is ook goed om te weten dat VPN Netflix legaal is en je je dus geen zorgen hoeft te maken wanneer je een VPN gebruikt.

beste vpn netflix

Daarnaast ben je ook beter beveiligd online wanneer je een Netflix VPN gebruikt. Alle data, gegevens en zoek resultaten worden versleuteld. Hierdoor kan niemand deze gegevens achterhalen en kan je anoniem op het internet surfen. Wees je er wel van bewust dat meestal alleen de provider de beste bescherming en privacy bieden.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Het installeren van een VPN op jou apparaat

Voor het gebruiken van een VPN raden wij je aan om de app te gebruiken. Maar het is ook mogelijk om via de website de VPN in te stellen. Hieronder hebben we een stappenplan gemaakt voor het installeren van een VPN. Zodat je zelf niet alles uit hoeft te zoeken. Wij hopen je een hoop tijd te besparen op deze manier.

  1. De eerste stap is om een Netflix VPN te kiezen die je wilt gebruiken. Wij raden je aan om ExpressVPN te gebruiken. Omdat uit de test resultaten is gebleken dat dit de beste VPN voor Netflix is.
  2. Als je een van de beste VPN Netflix hebt gekozen ga je naar de App Store of Google Play Store en download je de app van de VPN.
  3. Wanneer de applicatie is gedownload open je de app. Daar maak je een nieuw account aan of log je in als je al een account hebt.
  4. Daarna kan je een abonnement kiezen die jij wilt gebruiken. Er zijn een aantal verschillende opties die verschillen in de lengte van het abonnement.
  5. Als dit is gelukt is het tijd om de instellingen te controleren. Het kan namelijk zo zijn dat niet alle functies en instellingen al automatisch staan ingeschakeld.
  6. Verder kan je nu een server van een land selecteren waarvan je de Netflix bibliotheek wilt streamen.
  7. Dan ben je nu klaar om de Netflix app te openen en te genieten van het extra aanbod aan films en series.

Veelgestelde vragen

Welke VPN voor Netflix?

De beste VPN Netflix top rankings is echt met zorg samengesteld door ons team experts en wij hebben iedere VPN uitvoerig getest.

Onze aanbeveling voor de beste VPN voor Netflix is ExpressVPN.

Hoe werkt VPN Netflix?

Het is een beetje moeilijk om te beschrijven hoe een VPN werkt, tenzij er een klein technisch detail bij betrokken is. Voor degenen die alleen het basisconcept willen weten, creëert een VPN een veilige tunnel van uw apparaat naar de VPN-server en vervolgens van daaruit naar het world wide web.

Meer gedetailleerd uitgelegd stelt de VPN eerst een communicatieprotocol op vanaf uw apparaat. Dit protocol stelt de grenzen vast van hoe de gegevens van uw apparaat naar de VPN server worden verzonden.

Er zijn een paar belangrijke VPN-protocollen die veel voorkomen, hoewel ze elk hun eigen voor- en nadelen hebben. De beste VPN voor Netflix top ranking in dit artikel bevat echter enkel de beste VPN’s, die enkel gebruik maken van de beste en veiligste protocollen:

  • OpenVPN: Open source-protocol dat een gemiddelde snelheid heeft en toch een sterke codering ondersteuning biedt (ideaal voor Netflix via VPN).
  • L2TP / IPSec: dit komt ook vrij vaak voor en biedt behoorlijke snelheden, maar wordt gemakkelijk geblokkeerd door sommige sites die geen voorkeur hebben voor VPN-gebruikers.
  • IKEv2: Zeer snelle verbinding en vooral goed voor mobiele apparaten maar met zwakkere coderingsstandaarden.

Is het de moeite waard om een ​​VPN voor Netflix te kopen?

Als u bang bent dat dit hele ding een beetje illegaal klinkt, kunnen we u misschien geruststellen. Het is momenteel legaal om Netflix te kijken terwijl u een VPN gebruikt, hoewel we erop moeten wijzen dat Netflix in zijn servicevoorwaarden stelt dat het uw account kan beperken zonder compensatie of kennisgeving als u betrokken bent bij “oneigenlijk” gebruik. We weten niet helemaal zeker wat dat betekent, maar beschouw uzelf als gewaarschuwd.

Het risico is misschien de beloning waard, maar het is echt aan u om te beslissen. Als u ervoor gaat, krijgt u toch tegen een kleine vergoeding veel extra content.

Hoe los ik Netflix foutcode m7111-1331-5059 op?

Als u ooit een virtueel privé-netwerk hebt gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix vanuit een ander land, zult u op een of ander moment de foutcode m7111-5059 tegenkomen: “het lijkt erop dat u een blokkeer programma of proxy gebruikt.”

De m7111-5059-fout betekent ongeveer het volgende: Netflix heeft gedetecteerd dat u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot de site en heeft u de toegang tijdelijk geweigerd. Om welke reden dan ook, de VPN of proxy die u hebt ingeschakeld, gebruikt een IP-adres waarvan Netflix weet dat het bij een deblokkering hoort en Netflix geeft u dus vervolgens deze proxy fout.

Er zijn drie manieren waarop u foutcode m7111-1331-5059 kunt verwijderen. De eerste is de gemakkelijkste, maar werkt niet altijd: u kunt eenvoudig van server wisselen met de VPN die u al gebruikt. Dus in plaats van er een te gebruiken in New York, gebruikt u er een in Boston (of Londen naar Manchester, of Amsterdam naar Rotterdam; u snapt het wel).

Hoe kijk je naar Amerikaanse Netflix in Nederland?

Als u denkt dat het proces om toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix lastig wordt met een VPN, denk dan nog eens goed na. Het is eigenlijk een heel eenvoudig proces dat absoluut iedereen kan begrijpen.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw favoriete VPN (ExpressVPN) openen, een Amerikaanse server selecteren om uw IP naar een Amerikaans adres te vervalsen en vervolgens naar Netflix gaan. Deze snelle en gemakkelijke actie zorgt ervoor dat Netflix denkt dat u in de VS bent terwijl u natuurlijk gewoon thuis in Nederland bent, zodat u al die geweldige inhoud kunt bekijken die normaal niet beschikbaar is.

We zijn er zeker van dat u deze simpele te nemen stappen aankunt.

Check ook ons artikel Netflix USA.

Conclusie

Het doel van dit artikel is om gebruikers te informeren hoe ze een betrouwbare Netflix VPN kunnen vinden en herkennen. Dus als je wilt weten welke VPN voor Netflix je moet gebruiken dan raden wij je aan om ExpressVPN te gebruiken. Dit is namelijk de beste VPN voor Netflix. En daarnaast is het ook de meest betrouwbare aanbieder om Netflix via VPN te kijken. Daarnaast bieden ze ook nog eens hoge kortingen. Verder is er een 30 dagen, niet goed geld terug actie. Dus wees er snel bij en ga vandaag nog voor ExpressVPN!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl