Beste Netflix VPN

Als u op zoek bent naar de beste VPN Netflix, bent u hier aan het juiste adres. Ons team van experts heeft zoveel Netflix via VPN’s getest. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.  Er is een ranglijst gemaakt van de meest effectieve, veilige en betrouwbare services op het internet.

U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de kosten. We hebben namelijk voor u de beste deals gevonden. De kosten laag te houden om zo te kunnen genieten van de beste VPN voor Netflix.

We zullen in dit artikel ingaan op allerlei vragen.  Natuurlijk wat is de beste VPN voor Netflix en vele andere vragen. Ook zullen wij u inzage geven in wat een VPN precies is.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt: 23 januari 2022

Beste VPN Netflix – Wat is een VPN?

Maar allereerst, Netflix via VPN, wat is een VPN precies? VPN staat voor ‘Virtual Private Network’ en versleutelt online communicatie om uw gegevens veilig en privé te houden. Het stelt u ook in staat om ‘geoblocking’ te omzeilen. Een methode waarbij inhoud niet beschikbaar is in bepaalde regio’s, meestal vanwege rechten- en licenties kwesties.

De beste Netflix VPN zal uw huidige locatie verbergen. U kunt zelf een nieuwe locatie aangeven.

Daarom zijn VPN’s essentieel wanneer u op reis gaat. U kunt gewoon uw series en films blijven volgen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen en voilà; het gaat zijn gangetje en de VPN software doet zijn werk automatisch.

U zult ook zien dat sommige films en series niet op Netflix in uw land te vinden zijn.  Maar wel ergens anders  bijvoorbeeld de Amerikaanse of UK Netflix. U kunt vervolgens via uw eigen lidmaatschap genieten van Amerikaanse of Engelse inhoud via een VPN. Handig toch?

Daarnaast vervult een VPN ook een andere belangrijke functie. Het verstopt of verandert uw IP adres. Wist u namelijk dat uw IP adres altijd zichtbaar is? Dit gebruiken de bedrijven om u vervolgens te blokkeren.

Dit is uw locatie

IP:
Stad:
Land:
ISP:

 

We hebben hieronder een aantal van onze favoriete en beste VPN voor Netflix op een rijtje gezet. Dit om u op weg te helpen. Vergeet ook niet ons overzicht van de allerbeste VPN in het algemeen.

Weet u nog steeds niet zeker of u een VPN nodig hebt om tv te streamen? Dit uitgebreide beste Netflix VPN artikel is er om hierheen te helpen. Check ook ons artikel  Netflix USA.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Waarom blokkeert Netflix VPN’s?

Tot ongeveer vier jaar geleden blokkeerde Netflix geen mensen en gebruikers die toegang hadden tot de service via een VPN. Het blijkt dat er veel te veel mensen waren die niet tevreden waren met de Netflix-bibliotheek in hun land. Toen VPN’s gingen gebruiken om toegang te krijgen tot Amerikaanse of Engelse Netflix.

Dit vanwege de veel superieure selectie tv-programma’s en films.

Waarom de Amerikaanse versie van de streamingdienst zo veel beter was. Dit heeft te maken met een wirwar van juridische overeenkomsten en de gebruikelijke schrik van het digitale tijdperk: licentieovereenkomsten.

Als u naar de startpagina van Netflix kijkt, zult u snel zien dat de streaming provider honderden, dan wel niet duizenden, titels biedt, waar u ook bent, maar slechts een paar daarvan zijn gemaakt door Netflix zelf.

De beste VPN Netflix aanbieders geven u gelukkig allen prima toegang tot Amerikaanse Netflix vanuit Nederland.

Beste VPN Netflix

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Hoe werkt een VPN?

Het is een beetje moeilijk om te beschrijven hoe een VPN werkt, tenzij er een klein technisch detail bij betrokken is. Voor degenen die alleen het basisconcept willen weten, creëert een VPN een veilige tunnel van uw apparaat naar de VPN-server en vervolgens van daaruit naar het world wide web.

Meer gedetailleerd uitgelegd stelt de VPN eerst een communicatieprotocol op vanaf uw apparaat. Dit protocol stelt de grenzen vast van hoe de gegevens van uw apparaat naar de VPN server worden verzonden.

Er zijn een paar belangrijke VPN-protocollen die veel voorkomen, hoewel ze elk hun eigen voor- en nadelen hebben. De beste VPN voor Netflix top ranking in dit artikel bevat echter enkel de beste VPN’s, die enkel gebruik maken van de beste en veiligste protocollen.

Gemeenschappelijke VPN-protocollen

Hoewel er veel communicatieprotocollen zijn, zijn er enkele gangbare protocollen die algemeen worden ondersteund, ongeacht de Netflix via VPN aanbieder. Sommige zijn sneller, sommige zijn langzamer, sommige veiliger, andere minder etc.

De keuze is aan u, afhankelijk van uw vereisten, dus dit kan een goed gedeelte zijn om op te letten als u overweegt een VPN gaat gebruiken, zeker als u opzoek bent naar de beste VPN voor Netflix.

In het kort:

  • OpenVPN: Open source-protocol dat een gemiddelde snelheid heeft en toch een sterke codering ondersteuning biedt (ideaal voor Netflix via VPN).
  • L2TP / IPSec: dit komt ook vrij vaak voor en biedt behoorlijke snelheden, maar wordt gemakkelijk geblokkeerd door sommige sites die geen voorkeur hebben voor VPN-gebruikers.
  • SSTP: niet zo algemeen beschikbaar en afgezien van goede codering heeft het zichzelf niet veel aan te bevelen.
  • IKEv2: Zeer snelle verbinding en vooral goed voor mobiele apparaten maar met zwakkere coderingsstandaarden.
  • PPTP: Zeer snel, maar zit door de jaren heen vol gaten in de beveiliging en is dan ook niet 100% veilig om te gebruiken.

Netflix via VPN – waarom?

U hebt helaas altijd een VPN nodig om bijvoorbeeld Nederlandse Netflix te kijken met de juiste ondertitelingen en spraak als u op vakantie bent in het buitenland. Of juist tegenovergesteld, om toegang te hebben tot de immens grote Amerikaanse Netflix contentbibliotheek vanuit Nederland. De beste Netflix VPN aanbieders kunnen dit allen gelukkig voor u laten gebeuren!

Beste VPN Netflix – Ons oordeel over de beste Netflix VPN

De beste VPN provider of beste Netflix VPN die wij u kunnen aanraden om te gebruiken in combinatie met Netflix is naar onzer mening ExpressVPN. Met naar onze mening deze beste VPN voor Netflix kunt u tegen een klein maandelijks bedrag genieten van Netflix via VPN.

Vervolgens kunt u dan de gehele Amerikaanse Netflix-bibliotheek bekijken en als u op vakantie in het buitenland zou zijn, de Nederlandse Netflix kijken met NL ondertiteling en spraak. Het is bij uitstek de beste VPN Netflix aanbieder.

Wat nog mooier is, is dat u de VPN van ExpressVPN 30 dagen geheel gratis kunt uitproberen. Om dit te doen kunt u gebruik maken van de 30 dagen gratis truc. Deze truc werkt als volgend: meldt u aan voor een van de aangeboden ExpressVPN abonnementen en betaal. Vervolgens zegt u uw ExpressVPN account op binnen de eerste 30 dagen.

Geld terug, snel en eenvoudig

De klantenservice zal uw betaalde abonnementsgeld volledig aan u retourneren en terugstorten op uw bankrekening of gekozen betaalmethode.

Ook heeft ExpressVPN een speciale klantenservice enkel en alleen voor het verwijderen van geografische blokkades voor Netflix. Dit heeft geen enkele andere VPN provider en daarom zijn zij naar onze mening de beste Netflix VPN aanbieder.

De reden dat we ExpressVPN zo geschikt vinden voor Netflix, is omdat geen enkele andere VPN aanbieder zo veel servers over de hele wereld heeft die in de streamingdienst kunnen komen, terwijl ze ook fantastische snelheden behouden. We testen ExpressVPN al jaren wekelijks, en geen enkele andere VPN-service heeft zoveel servers die het VPN-verbod kunnen verslaan en krijgt ook zo snel een back-up van “ontdekte” servers.

Deze VPN aanbieder is dan ook bij uitstek de beste Netflix VPN aanbieder.

Hoe kijk je naar Amerikaanse Netflix in Nederland?

Als u denkt dat het proces om toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix lastig wordt met een VPN, denk dan nog eens goed na. Het is eigenlijk een heel eenvoudig proces dat absoluut iedereen kan begrijpen.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw favoriete VPN openen, een Amerikaanse server selecteren om uw IP naar een Amerikaans adres te vervalsen en vervolgens naar Netflix gaan. Deze snelle en gemakkelijke actie zorgt ervoor dat Netflix denkt dat u in de VS bent terwijl u natuurlijk gewoon thuis in Nederland bent, zodat u al die geweldige inhoud kunt bekijken die normaal niet beschikbaar is.

We zijn er zeker van dat u deze simpele te nemen stappen aankunt.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Netflix via VPN – Conclusie

Kort maar krachtig. Het is dus zeker mogelijk om Amerikaanse Netflix te kijken vanuit Nederland of juist vanuit het buitenland naar Nederlandse Netflix. Dit gaat echter enkel door gebruik te maken van een VPN.

Beste Netflix VPN – Veelgestelde vragen

Is het de moeite waard om een ​​VPN voor Netflix te kopen?

Als u bang bent dat dit hele ding een beetje illegaal klinkt, kunnen we u misschien geruststellen. Het is momenteel legaal om Netflix te kijken terwijl u een VPN gebruikt, hoewel we erop moeten wijzen dat Netflix in zijn servicevoorwaarden stelt dat het uw account kan beperken zonder compensatie of kennisgeving als u betrokken bent bij “oneigenlijk” gebruik. We weten niet helemaal zeker wat dat betekent, maar beschouw uzelf als gewaarschuwd.

Het risico is misschien de beloning waard, maar het is echt aan u om te beslissen. Als u ervoor gaat, krijgt u toch tegen een kleine vergoeding veel extra content.

Hoe los ik Netflix foutcode m7111-1331-5059 op?

Als u ooit een virtueel privé-netwerk hebt gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix vanuit een ander land, zult u op een of ander moment de foutcode m7111-5059 tegenkomen: “het lijkt erop dat u een blokkeer programma of proxy gebruikt.”

De m7111-5059-fout betekent ongeveer het volgende: Netflix heeft gedetecteerd dat u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot de site en heeft u de toegang tijdelijk geweigerd. Om welke reden dan ook, de VPN of proxy die u hebt ingeschakeld, gebruikt een IP-adres waarvan Netflix weet dat het bij een deblokkering hoort en Netflix geeft u dus vervolgens deze proxy fout.

Er zijn drie manieren waarop u foutcode m7111-1331-5059 kunt verwijderen. De eerste is de gemakkelijkste, maar werkt niet altijd: u kunt eenvoudig van server wisselen met de VPN die u al gebruikt. Dus in plaats van er een te gebruiken in New York, gebruikt u er een in Boston (of Londen naar Manchester, of Amsterdam naar Rotterdam; u snapt het wel).

Tweede manier

De tweede manier is over te stappen naar een VPN aanbieder die manueel de geografische blokkades van Netflix voor u kunt deblokkeren. Zoals we hierboven besproken hebben heeft onze beste Netflix VPN Express VPN hier een aparte klanten service afdeling voor. Om deze reden zijn wij dan ook van mening dat deze VPN provider de beste VPN voor Netflix is.

Uw derde optie is om gewoon de toegang tot Netflix in een ander land op te geven en ofwel het er mee te doen wat er in uw eigen land wordt aangeboden, of de show of film die u hoopte te bekijken, te downloaden of torrenten. Hoewel het delen van P2P-bestanden niet bepaald legaal is, laat het versplinteren van online inhoud dankzij de streaming oorlogen u niet veel keuze. Gelukkig bieden de beste VPN Netflix aanbieders hier alle features die u nodig hebt om zich niet bezig te gaan houden met illegale activiteiten.

Zijn er geen gratis Netflix via VPN aanbieders?

Geen. Of in ieder geval, geen van de beste gratis VPN’s die we hebben uitgeprobeerd, werkt goed in combinatie met Netflix, en we hebben ze vrijwel allemaal uitgeprobeerd en getest. Een soort uitzondering is ExpressVPN, die u goed gratis 30 dagen kunt proberen en het heeft ook betaalde abonnementen die de geografisch Netflix blokkades doorbreken. Als u op zoek bent naar een echt gratis VPN voor Netflix, heeft u helaas pech.

Er is ook nog een andere, belangrijke reden waarom wij het gebruik van gratis VPN’s sterk afraden. Deze zitten namelijk vaak vol met malware, spam en andere stekeligheden.  De gratis VPN’s moeten toch op een bepaalde manier geld op u verdienen en dit doen zij door allerlei vervelende methoden.

Sommige verkopen zelfs uw persoonsgegevens als bron van inkomsten. De beste VPN voor Netflix aanbieders in deze toplijst zullen dat uiteraard nooit doen, en dat verzekeren wij u 100%.

De beste VPN Netflix top rankings is echt met zorg samengesteld door ons team experts en wij hebben iedere VPN uitvoerig getest.

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming