Nederlandse Netflix in het buitenland streamen van overal 2024

Iedereen wil toch gewoon Netflix in buitenland kunnen streamen? In het verleden was het alleen mogelijk Netflix Nederland te streamen vanuit… nou Nederland dus.Inmiddels zijn er bepaalde EU-wetgevingen gewijzigd. Je kunt nu de Netflix Nederland kijken vanuit ieder land in de Europese Unie. Buiten de EU zijn de geo-restricties echter nog wel van kracht. Wij in ieder geval wel en zijn dus op zoek gegaan naar methodes om mijn favoriete programma’s te kunnen bekijken. En hieronder vertellen we er alles over.

Probeer nu!
Kijk jouw Netflix series met de exclusieve 49% korting van ExpressVPN!

Ga je voor een tijdje naar het buitenland, maar wil je je eigen series blijven kijken? Dan je met de diensten van ExpressVPN de geo blokkers van Netflix omzeilen! Probeer het nu 30 dagen zonder zorgen uit !


Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

De Europese regelgeving en Netflix-streaming

Op 1 april 2018 is er een wet gewijzigd in de Europese Unie, waarmee de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen de EU is opgeheven. Dit betekent dat je Netflix in het buitenland kunt kijken vanuit ieder EU-land.

Je kunt je Netflix account gewoon gebruiken binnen de Europese Unie om Netflix in het buitenland te kijken.

Overigens geldt deze EU regel alleen voor 3 maanden. Als u voor langere tijd buiten Nederland verblijft, heeft u toegang tot de catalogus van het land waar u verblijft, en niet meer de Nederlandse.

netflix in het buitenland

Maar buiten de EU heb je dus nog steeds te maken met de geo-blokkades. Als je dan inlogt op je Netflix Nederlandse account, word je met de plaatselijke Netflix verbonden. Ga je op zakenreis naar Kenia en log je in met je Netflix buitenland NL account, dan word je verbonden met de Keniaanse Netflix.

Ga je vervolgens op wintersport in Zwitserland? En wil je na een lange dag op de piste met een mok warme chocolademelk Netflix in het buitenland kijken? Dan kom je van een koude kermis thuis. Je wordt met de Zwitserse Netflix verbonden in plaats van Netflix buitenland (Nederland). Want zoals je weet ligt Zwitserland wel in Europa, maar horen ze niet bij de Europese Unie.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Netflix in buitenland kijken

Er zijn mensen die voor hun baan veel moeten reizen. ’s Avonds in het hotel zitten we dan vaak films op Netflix te kijken met Nederlandse ondertitels. Of Nederlandse series Netflixen. Het klinkt misschien stom, maar Netflix Nederland is voor mij super belangrijk. Als we op Netflix Nederlandse films en series kunnen kijken, zullen we ons overal ter wereld thuis voelen.

En buiten ons zijn er ook vele Nederlanders die voor hun werk naar het buitenland verhuisd zijn. Of mensen die gewoon warmere klimaten opgezocht hebben. Binnen Europa is het geen probleem je favoriete Netflix in het buitenland te bekijken. Heb je echter in je nieuwe thuisland een lokaal Netflix account aangemaakt en wil je toch de Nederlandse films zien op Netflix?

Als je Netflix buitenland  (Nederlandse films) wilt streamen vanuit een niet-EU-land heb je een versleutelde verbinding (VPN) nodig. Deze VPN zal je namelijk helpen om Netflix Nederland in het buitenland kijken kunnen!

Een VPN gebruik je om anoniem te blijven op internet. Het is een verbinding van A naar B die gecodeerd is, zodat pottenkijkers niet mee kunnen spieken. Een versleutelde verbinding is niet te kraken.

Een VPN verbinding zorgt ervoor dat je IP-adres en locatie afgeschermd worden. Zo ben je anoniem en veilig online. Je kiest simpelweg een server ergens ter wereld om mee te verbinden. Overheden, hackers en andere pottenkijkers kunnen je nu niet meer traceren. En omdat je met servers over de hele wereld kunt verbinden omzeil je op deze manier ook geo-blokkades.

Hieronder zie je een plaatje hoe eenvoudig Netflix Nederland werkt. Je hoeft alleen maar je provider, ExpressVPN, te kiezen en verbinding te maken met een NL server. Netflix buitenland is nu een feit en zo zie je maar weer dat Netflix in buitenland is super makkelijk om te kijken!

Nederland Netflix

De beste VPN aanbieders om Netflix kijken in het buitenland.

Niet alle VPN diensten zijn geschikt voor het streamen van Nederlandse Netflix in buitenland. Je komt al snel veel providers tegen die doen alsof ze Netflix deblokkeren, echter dat is niet waar. Je krijgt een uitgeklede VPN voorgeschoteld die vaak niet eens werkt.

De volgende aanbieders zijn hier het beste voor Netflix original NL. Nu hoef je niets te missen van Carice van Houten, Frank Lammers, Pierre Bokma, Jeroen van Koningsbrugge en natuurlijk nog veel meer beste Nederlandse series.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Lees hier meer

Gratis VPN aanbieders voor Netflix in buitenland

Wij horen je al denken “Ho eens even, we gaan toch niet betalen voor een VPN verbinding. Voor Netflix moeten we ook al betalen!”

We kunnnn het niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is toch een abonnement aan te schaffen. Gratis VPN verbindingen zijn niet veilig. Er zijn echt maar heel weinig betrouwbare gratis VPN aanbieders. Netflix in buitenland zal bijna niet mogelijk zijn met een GRATIS aanbieder!!

Waarom is het gebruik van gratis VPN diensten onverstandig?

  • Het is onveilig. Kom niet bij mij klagen over alle malware die je op je apparaat hebt staan nadat je een gratis VPN dienst gebruikt hebt. We hebben je gewaarschuwd!
  • Je bent niet anoniem. Het punt van een VPN verbinding is juist anonimiteit. Maar veel gratis diensten gebruiken software die jouw surfgedrag opslaan en soms doorverkopen. Deze software vertraagt ook vaak de verbinding.
  • Pop-ups. Deze vorm van advertenties is ontzettend irritant. Met een gratis aanbieder kun je er donder op zeggen dat er ineens overal pop-ups verschijnen. Want gratis aanbieders willen ook geld verdienen. Deze advertenties vertragen de verbinding ook vaak.
  • Opzettelijke vertragingen. Deze is geniepig. Naast de vertragingen die je oploopt vanwege de trackingsoftware en reclames, vertragen de aanbieders vaak opzettelijk de vertraging. Met als doel je over te halen toch ergens een geldbedrag voor te laten betalen.
  • Bandbreedte wordt beperkt. De gratis aanbieders zullen je bandbreedte beperken, waardoor je niet alles via de VPN doen kan.
  • Bandbreedte verkopen. Last but not least. Er zijn VPN aanbieders die in de voorwaarden hebben opgenomen dat ze gebruik maken van jouw bandbreedte in ruil voor hun service. Dat betekent dat hun betalende klanten gebruik maken van jouw bandbreedte. En wie weet wat voor illegale praktijken zij daarmee uitspoken. Let hier dus op! Ga er alsjeblieft niet mee akkoord want voor je het weet staan de mannen in pak voor je deur.

De volgende aanbieder, ExpressVPN geeft zonder blikken of blozen gewoon je geld terug. De competitie voert ook dit beleid maar het is altijd lastig om werkelijk je geld terug te krijgen. Je moet altijd aan bepaalde voorwaarde doen. Bij ExpressVPN is dit niet het geval. Dit beleid kunnen we dan gebruiken om een maand gratis van een volledig functionerende VPN gebruik te maken.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Het nut van VPN verbindingen naast Netflix in buitenland kunnen kijken.

Netflix kijken in buitenland, natuurlijk met Nederlandse ondertiteling is een belangrijke reden voor een VPN abonnement. Maar er zijn dus nog meer voordelen als je een VPN verbinding gebruikt. Misschien zijn deze nog wel belangrijker dan Netflix buitenland (Nederland ) ontvangen.

netflix buitenland

  • Veilig thuiswerken. Je werkgever hoeft niet bang te zijn dat er gevoelige bedrijfsinformatie op straat komt te liggen. Hackers kunnen jouw verbinding niet kraken.
  • Veilig gebruik van openbare Wi-Fi. Je weet nooit wie er op zo’n openbaar Wi-Fi netwerk mee gluurt. Met een VPN kunnen ze je niet meer volgen.
  • Ontwijken van censuur. Als je bijvoorbeeld naar landen zoals China reist krijg je te maken met internetcensuur. Met een VPN verbinding kun je dit ontwijken. En vergis je niet! Er zijn meer landen die internetcensuur toepassen dan je denkt. Hierdoor kun je vaak niet aan streamen van Netflix buitenland doen!
  • Amerikaanse Netflix kijken. Maar niet alleen voor Netflix in buitenland, ook voor het streamen van de Amerikaanse Netflix zijn deze aanbieders zeer geschikt. Met een Amerikaans Netflix account kun je je sowieso wat vrijer bewegen tussen de catalogi die de verschillende Netflix landen te bieden hebben.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Meest gestelde vragen over Netflix Buitenland VPN

We weten dat je waarschijnlijk een aantal vragen hebt over het Netflix kijken in het buitenland of dat je misschien wel vragen hebt over de VPN diensten om aan Netflix kijken in het buitenland te kunnen doen. Daarom hebben we voor jou in deze blog een aantal van de meest gestelde vragen in dit artikel gelijst.

netflix in buitenland

Hoe kun je Amerikaanse Netflix kijken in het buitenland?

Om toegang te krijgen en om in staat te zijn om de Amerikaanse Netflix kijken in het buitenland, zul je gebruik moeten maken van een VPN dienst. Hiermee kun je namelijk jouw IP adres naar een locatie in Amerika veranderen om zo de geo-blokkers te omzeilen. Op deze manier krijg je toegang zodat jij kunt Amerikaanse Netflix kijken in het buitenland!

Kunnen we Series op Netflix kijken in het buitenland

Er zijn veel series die je op Netflix kijken in het buitenland kunt, maar er zijn vaak ook series die specifiek voor bepaalde landen beschikbaar zijn. Om de series van jouw Netflix kijken in het buitenland zul je gebruik moeten maken van een VPN dienst waarmee je jouw IP adres naar een locatie binnen Nederland kunt brengen! Zo omzeil je de Geo blokkers van de Nederlandse Netflix.

Je hebt ook de mogelijkheid om op een mobiel apparaat, zoals een tablet, verschillende episodes van jouw favoriete serie te downloaden. Zo kun je zonder internet, en van waar je ook bent, naar jouw favoriete series op Netflix in buitenland kijken. Het enige nadeel is dat wanneer je weer internet hebt en je geen volgende episode meer gedownload hebt, je ook niet meer naar je favoriete serie kan kijken! Daarom raden we het gebruik van een VPN aan!

Is er een gratis VPN die we kunnen gebruiken om Netflix in het buitenland te streamen?

Wanneer je VPN diensten om Netflix in het buitenland te kijken opzoekt, zul je al snel merken dat er veel verschillende opties zijn waaruit je kunt kiezen. Zo zullen er ook een aantal “gratis” VPN diensten zijn waar je gebruik van zou kunnen maken.

Dit raden we echter af aangezien deze diensten niet te vertrouwen zijn! Zo verkopen ze vaak hun bandbreedte meerdere keren door en staan ze bekend om jouw online internet gebruik te volgen en eventueel je persoonlijke gegevens te stelen en door te verkopen! Wil je zonder zorgen Netflix in buitenland kunnen kijken? Dan raden we je de diensten van ExpressVPN aan! Deze VPN dienst is niet al te duur en zal je helpen om van overal naar jouw favoriete Netflix series te kunnen kijken!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Alles wat je moet weten om Netflix in het buitenland te kunnen kijken

Er zijn genoeg Nederlandse films op Netflix die de moeite waard zijn om te kijken. Wil je Netflix in het buitenland streamen en nog steeds de beschikking hebben over de Nederlandse film bibliotheek. Is dit geen probleem met een VPN.

Je kunt via een VPN met een Nederlandse server verbinden. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen met een Amerikaanse server te verbinden. De Amerikaanse Netflix heeft namelijk een veel groter aanbod dan de Nederlandse.

Een goede VPN service voor Netflix buitenland omzeilen, zoals ExpressVPN, is helemaal niet zo duur! Het is echt de moeite hier een klein bedrag voor te betalen, zodat je niet met deze onzin te maken krijgt. Je kunt dan onbezorgd genieten van Netflix in het buitenland. Of juist buitenlandse Netflix vanuit Nederland. Netflix in het buitenland met Nederlandse ondertiteling is dus heel simpel.

Wij hopen dat je iets aan ons artikel “Netflix kijken in het buitenland” hebt gehad. Veel plezier met Netflixen!

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl