Best waarde

NordVPN, review 2022

nordvpn

NordVPN is een relatieve nieuwkomer op de VPN-markt, dat wil zeggen opgericht in 2012. Laat je je niet hierdoor misleiden. Kijk naar het totaalpakket wat Nord heeft aan te bieden en vergelijk dit met de concurrenten.

Het bedrijf is gevestigd in Panama, waar er geen wetgeving is voor het verplicht opslaan van datalogs. Ze hanteren een zogenaamd zero-log of no logs beleid. De snelheid is goed en dit gecombineerd met een gebruiksvriendelijke interface als gevolg is dit “jonkie” in de markt een geduchte concurrent voor de bestaande orde.

Lees mijn NordVPN review waarin ik mijn NordVPN ervaringen deel.

Probeer NordVPN nu
NordVPN is zelfs een van de beste VPN aanbieders van dit moment.

Met NordVPN is een uitstekende VPN-provider . Jouw online privacy en veiligheid wordt 100% gewaarborgd. Hierbij kan je ook nog eens je geld terug krijgen als je niet tevreden bent!

BIJGEWERKT: 22 mei 2022

VPNNord de expert in beveiliging en privacy

In de NordVPN review komt een de speerpunten van deze aanbieder naar boven en dit is het ontwijken van door overheden geblokkeerde data. Hier is de VPNNord voor ingericht. Mijn NordVPN ervaring is dat mijn dataverkeer beveiligd zijn waardoor de privacy is gewaarborgd.

Het netwerk van VPN Nord is zeer uitgebreid met wel 900 servers wereldwijd daarmee een snel en betrouwbaar netwerk waardoor veel streaming media zonder enige buffering gedownload kan worden. Een goed voorbeeld is Netflix USA welke veel Netflix films uitzend in HD.

Ook wanneer je een liefhebber bent van P2P en torrent kan je zonder zorgen gebruik maken van deze versleutelde verbinding. VPN Nord slaat geen logs op (surf gedrag), een belangrijk aspect wanneer wil je anoniem wilt downloaden of aan filesharing willen doen.

NordVPN review en de technische aspecten VPN Nord

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Geen data wordt opgeslagen
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Multi-login 6 gelijktijdige connecties
Aantal landen 59+
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 5.435+

Kortings Coupon “KLIK HIER

Populaire eigenschappen VPN Nord

Dedicated IP (extra kosten)

Dedicated IP is handig wanneer je een vast IP-adres nodig hebt voor het toegang krijgen tot bepaalde websites of servers. Bijvoorbeeld de toegang tot Marktplaats wanneer je vaak in het buitenland zit. Vaak is het inloggen op Marktplaats vanuit het buitenland al een noodzaak. Ook bij gebruik van een VPN Nord zal je een waarschuwing krijgen van Marktplaats omdat je telkens met een ander IP-adres inlogt.

Een vast IP-adres kan veel frustratie voorkomen ofschoon deze “extra” kost wel geld. Er zijn de volgende server landen: de Verenigde Staten, United Kingdom en Nederland!!!

Double Nord VPN

Voor de meeste is een standaard VPN-connectie al voldoende. Voor sommige internetgebruikers is dit niet voldoende en dan is er een zogenaamde “doubleVPN”. Zo’n verbinding zorgt voor een double encryptie van de data op de speciaal opgezette “multi-hop” network. Er zijn servers in bijvoorbeeld US-Canada, UK-Netherlands and Taiwan-Hong Kong.

De zogenaamde “Onion VPN”

Met deze zogenaamde connectie encrypt Nord VPN eerst de verbinding en stuurt dan de data over het TOR network. Het zal dan in kleine data pakketjes worden verstuurd waardoor de afzender anoniem blijft.

Extreem snelle tv

Nord heeft speciaal ingerichte servers voor het streamen van media. Ook wanneer deze websites geografisch geblokkeerd zijn is het met Nord mogelijk deze barrières te omzeilen om te kunnen genieten van HD-uitzendingen.

Deze snelle servers zijn tevens te gebruiken om online games te spelen op de Xbox of de Playstation.

Elke VPN heeft een Killswitch net zoals VPN Nord

Nord VPN heeft twee versies van de functie Kill Switch. Je kan de internet-verbinding uitschakelen of opgeven welke toepassingen moeten worden geblokkeerd als de verbinding met een NordVPN-server uitvalt.

Logs en NAT Firewall

Privacy behoort tot een van onze eerste rechten. Deze rechten worden niet serieus genomen door onze overheid (die ons eigenlijk moet beschermen) en het bedrijfsleven eigenlijk zijn gang mag gaan. Wanneer je op zoek bent naar een VPN zal privacy en bescherming een van de kernpunten moeten zijn. Nord VPN sluit hier volledig bij aan.

Het is een bedrijf wat veiligheid hoog in zijn vaandel heeft staan. Er is een zero-log beleid. Waar sommige aanbieders van versleutelde verbindingen nog gedeelten gebruiken om de servers te verbeteren (tenminste dat zeggen ze) slaat Nord helemaal niets op.

NordVPN ervaringen: Netflix USA streamen

De versleutelde verbinding aanbieders is een van de beste VPN-aanbieders voor het openen van de wereldwijde Netflix catalogus. De meeste Netflix landen kunnen zonder probleem worden geopend. Dit gecombineerd met snelle servers waardoor Nord VPN server de ideale partner voor al je streaming kijk plezier.

We zullen de toegang tot een van de Netflix catalogus zoals die van de VS, Canada of UK ect. moeten vergelijken met de houdbaarheid van een pak melk. Het Netflix team doet er alles aan juist deze servers te blokkeren. Ook jij als Nord VPN klant zal om deze reden vaak van inlog server moeten veranderen.

De NordVPN Software

De NordVPN Software

NordVPN ervaringen: de kosten

nordvpn prijs

Kortings Coupon “KLIK HIER

NordVPN review: De samenvatting

Onze VPN Nord is een uitstekende VPN-provider wanneer het gaan om privacy en bescherming. In deze NordVPN review ondervinden wij dat het zero-log-beleid een van de belangrijke pluspunten van deze VPN provider. Dit samen met de ultra snelle servers, waardoor HD films kijken geen probleem meer is, bufferen is hierdoor verleden tijd. Ideaal voor het openen van de wereldwijde Netflix catalogus.

Het Netflix abonnement kunnen we tegelijkertijd gebruiken op 6 verschillende apparaten daarmee kunnen we de kosten delen met vrienden.

Na het bestuderen van Nord. Zijn mijn NordVPN ervaringen zeer positief. Nord is zelfs een van de beste VPN aanbieders van dit moment. Het is daardoor een interessante VPN dienst om verbinding mee te maken.

NordVPN ervaringen
9.3 Totale Score
NordVPN ervaringen

NordVPN is een van de oudste versleutelde verbindings aanbieders op de markt. Ze leveren een stabiel en veilig netwerk en wanneer je gebruik maakt van onze speciale korting kom je tot een zeer concurrerende prijs

Gebruikersgemak
9.5
Stabiliteit netwerk
10
Prijs
9.5
Aantal beschikbare server landen
9
Flexibiliteit gebruik
9
Pluspunten
  • Servers voor Onion
  • HTTP Proxy inclusief
  • NAT Firewall inclusief
  • DoubleVPN Connectie (multi-hop)
  • Zero-log beleid
  • Voor diverse apparaten is een applicatie beschikbaar
  • 6 Multi login
Minpunten
  • Handmatige instelling nodig voor gebruik van PPTP/L2TP

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl