NordVPN kortingscode – tot 60% korting van 2024!

NordVPN is een van de grootste aanbieders op de markt voor VPNs. Wij hebben een NordVPN korting waar je niet omheen kunt. De aanbieder is nog nooit zo goedkoop geweest!

Download nu
NordVPN waardebon die op dit moment beschikbaar is - tot 60% korting

Hecht jij waarde aan je online veiligheid en privacy? Profiteer dan nu van deze bizarre korting. Je zal er geen spijt van krijgen! Speciale VPN-korting 2-jarig abonnement met 60% korting en 30 dagen geld terug garantie

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

NordVPN coupons

NordVPN Coupon: Bespaar 60%
NordVPN is een van de beste VPN in 2024. Ontvang nu een exclusieve korting van 66 %. Betaal slechts €3,49 per maand in plaats van € 10,49 per maand.

60% Korting

Geverifieerd

NordVPN Coupon: Gratis proefperiode van 30 dagen
Krijg een volledige, risicovrije geld-terug-garantie!
Gratis proefversie

Geverifieerd

NordVPN Coupon: Bespaar 86%
Mis de kans om te besparen niet. Wissel de coupon in en krijg 86% korting!
Verlopen

Geverifieerd

Wat is NordVPN?

NordVPN heeft als streven om het internet voor iedereen vrij te maken van online bedreigingen, censuur en bewaking.

De aanbieder is in 2012 opgezet door een paar jeugdvrienden en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste op de markt.

nordvpn aanbieding

Wereldwijd wordt de dienst door meer dan 14 miljoen mensen gebruikt en dat aantal blijft met de dag groeien. Misschien wordt jij met deze NordVPN aanbieding wel een van deze mensen!

Bij NordVPN kan je profiteren van een 0nbeperkte bandbreedte, je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele snelheidslimieten. Daarbij werkt de software ook op alle apparaten, waardoor je altijd veilig bent!’

In totaal zijn er meer dan   servers in in meer dan landen, er zal dus altijd een server tussen zitten die past bij jouw behoeftes.

Wil je nog wat meer weten voordat je de NordVPN kortingscode gaat gebruiken? Lees dan eens dit artikel.

Wat je krijgt voor de NordVPN korting

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Yes
Werkt met torrents? Yes
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Multi-login 6
Aantal landen 60
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Geld terug garantie 30
Protocols WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
Servers 5.601

Probeer nu

De prijs met de NordVPN korting

Het fijne aan NordVPN is dat alle abonnementen er hetzelfde uitzien. Het enige verschil zit hem in de duur van je abonnement.

Als je de NordVPN aanbieding gebruikt, mag je er dus altijd vanuit gaan dat je gebruik kunt maken van alle functies die de software te bieden heeft.

Ik raad altijd aan om de NordVPN kortingscode toe te passen op het abonnement met de langste duur. Deze abonnementen zijn van zichzelf altijd al het goedkoopste en met een NordVPN waardebon zorg je ervoor dat je nog meer korting krijgt!

NordVPN kortingscode

2-jarig abonnement

Probeer nu

Hoe je de NordVPN korting kunt toepassen

Als je de kortingscode NordVPN wil toepassen, moet je er rekening mee houden dat je het abonnement altijd moet afsluiten via een link op deze pagina.

In onderstaand stappenplan zal ik je precies uitleggen hoe het toepassen van de coupon Nord VPN precies werkt:

  1. Klik op een van de banners op deze pagina
  2. Kies het abonnement waar je interesse in hebt
  3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. De NordVPN aanbieding wordt vanzelf op je aankoop toegepast
  5. Controleer alles goed
  6. Klik op bevestigen
  7. Download en installeer de software
  8. Veel plezier met veilig surfen!

Veelgestelde vragen over de NordVPN korting

Hier onder vind je de vragen die het vaakst gesteld worden over de waardebon NordVPN.

nordvpn waardebon

Kan ik meer dan één NordVPN kortingscode gebruiken?

De aanbieding NordVPN is één keer geldig per account. Wat je dus wel kunt doen is de NordVPN kortingscode gebruiken voor meerder e-mailadressen. Je kunt op je persoonlijke e-mailadres een account aanmaken met de NordVPN waardebon en ook je e-mailadres van werk gebruiken. Houd er wel rekening mee dat je een van de accounts op tijd moet opzeggen, anders betaal je dubbel.

Kan ik de NordVPN korting toepassen op een bestaand account?

Helaas is het niet mogelijk om de NordVPN kortingscode toe te passen op een bestaand account. De NordVPN waardebon is alleen voor nieuwe leden, je kunt dus niet met terugwerkende kracht alsnog je geld terugkrijgen. Wat je wel kunt doen, is met een nieuw e-mailadres een nieuw account aanmaken. Gebruik een e-mailadres dat bij NordVPN nog niet bekend is en gebruik de NordVPN bon hiervoor. Zo kun je toch korting krijgen!

Is de NordVPN aanbieding beschikbaar voor alle abonnementen?

In de meeste gevallen is de NordVPN aanbieding alleen geldig voor het abonnement met de langste duur. Bij NordVPN betekent dat dat je een abonnement voor 2 jaar moet afsluiten. Je betaalt in één keer alle abonnementskosten voor de komende jaren en vaak ben je goedkoper uit dan wanneer je voor een kortere periode maandelijks betaalt.

Kan ik de NordVPN korting gebruiken voor een gratis versie?

Er is op dit moment geen Nord VPN korting waarmee je de dienst gratis kunt gebruiken. Er is echter wel een geld-terug-garantie van 30 dagen, waardoor je wel voor korte tijd gratis gebruik kunt maken van de dienst. Het enige wat je hoeft te doen is je abonnement opzeggen voordat de termijn van 30 dagen is verlopen.

Hoe vaak wordt er een nieuwe NordVPN korting toegevoegd?

VPN aanbieders staan erom bekend dat ze regelmatig met de prijzen van hun abonnementen stunten. Voornamelijk rond de feestdagen en bij evenementen als Black Friday en Cyber Monday zal je regelmatig nieuwe aanbiedingen vinden. Als je een NordVPN waardebon wil vinden, kan je het beste deze VPN aanbiedingen pagina opslaan in je favorieten. Zo blijf je altijd op de hoogte van de meest recente aanbiedingen.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl