Black Friday Cyber Monday aanbieding

Deze twee commerciële dagen zijn over komen waaien uit Amerika. Het zijn de dagen waar vele van ons toch wel naar uit kijken, omdat je tegen veel korting mooi technologische snufjes kan aanschaffen. Tegenwoordig doen alle grote electronica verkopers er aan mee. Tv’s , wasmachines en koffiezet apparaten behoren nu ook tot het aangeboden waar.

Het zijn de dagen waar je dan soms wel tegen de helft van de prijs iets aanschaft wat normaal buiten je budget zou liggen of lang zou moeten sparen.

Gelukkige doen de aanbieders van onze site ook mee en ook hier kan je tegen mooi kortingen een VPN of super leuke gadget aanschaffen.

Wees er dus snel bij want het is een eenmalige korting alleen maar voor het weekend van 29-2 dec.

Beste black friday deals voor VPN aanbieders

Cyber monday korting

 

 

 

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl