PureVPN | Een snelle en goedkope VPN

PureVPN | Een snelle en goedkope VPN

PureVPN is een bedrijf reeds 10 jaar actief op de beveiligings- en veiligheidsmarkt en gevestigd in Hong Kong. Het beleid is een volledig en zo eerlijk mogelijk VPN product te leveren welke behoort tot een van de goedkoopste VPN providers van de markt zonder te compenseren op kwaliteit en functies van het product. Dit is dan ook een van de redenen waarom PureVPN een populaire VPN-aanbieder is. Het is niet alleen een van de goedkoopste maar biedt ook een stabiele en betrouwbare connectie.

PureVPN beschermt je privacy tegen zeer concurrerende prijsaanbiedingen

Wanneer we het hebben over een product en dienst ter bescherming van de internet privacy zal daar een bepaalde prijs tegenover staan. Bij PureVPN hebben ze het voor elkaar gekregen de klant een zo uitgebreid mogelijk product aan te bieden welke ze tegen zeer competitieve prijs aanbieden op de markt. Dit heeft tot resultaat dat deze VPN een van de goedkoopste aanbieders is zonder in te leveren op snelheid van het netwerk en aantal aangeboden servers waaruit de klant kan kiezen: in totaal meer dan 140 landen en groeiende.

Hierdoor zal het streamen in HD Ultra kwaliteit van bijvoorbeeld Netflix USA of hoogste kwaliteit torrents downloaden geen probleem zijn. PureVPN heeft namelijk een zero log beleid en is torrent vriendelijk. Hierdoor wordt het mogelijk zonder restricties data te downloaden of te delen (P2P of torrent). PureVPN gebruikt de volgende functie: Smart Purpose Selection. Er wordt automatisch een verbinding gekozen voor de handeling die je wilt uitvoeren.

Tot slot is PureVPN down te loaden op al de gangbare apparaten.

Samenvatting PureVPN

ONDERWERP SPECIFICATIE
Logs Geen logs opgeslagen
Torrents Toegestaan
Netflix US
Multi login 5 gelijktijdige login
Landen 141+
Apparaten Windows, Mac, Android, iOS, Compatible routers
Geld-terug-garantie? 7 dagen
Protocols PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, SSL-based OpenVPN
Dataverkeer Ongelimiteerd
Encryptie Military 256 bit
IP-Adres 80 000+
Servers 750+

Bezoek Pure website

Belangrijkste functies van PureVPN

Split Tunneling

Met Split Tunneling is het mogelijk om van tevoren te bepalen bij welke handelingen je de VPN ingeschakeld wilt hebben.

Kill Switch

Deze functie is van grote waarde wanneer je van de VPN-aanbieder een 100% veilige internet connectie eist. Er is namelijk altijd een kans dat je internet connectie even weg valt. Ook al is dit maar 1 seconde, je zal dan wel zichtbaar zijn. Wanneer de Kill Switch aanstaat zal je nooit meer zonder protectie van deze VPN optie het internet opgaan.

Een goede VPN-provider  heeft een “Kill Switch” omdat ze 100% beveiliging en protectie nastreven. Hierdoor zal je identiteit nooit in het geding komen.

NAT Firewall

De NAT Firewall is een extra bescherming zodat je bent beveiligd tegen derden die van buitenaf willen binnendringen. De functie is geïnstalleerd op de server van PureVPN en is altijd ingeschakeld. Er zal dus altijd een veilige verbinding zijn.

Anti-DDoS Protection voor  Gaming

Wij als gamers zijn altijd competitief bezig. We willen altijd winnen en sommige medespelers willen koste wat kost een overwinning boeken. Dit kan door een zogenaamde DDos aanval. Hierdoor zal je verbinding worden vertraagd met alle gevolgen van dien.

Een VPN provider is een van de beste manieren om je te beschermen tegen deze zogenaamde DDos aanvallen. PureVPN beschermt je tegen de meest agressieve en gecompliceerde aanvallen. Je zal er niets van merken en hierdoor zal je competitie niet de bovenhand krijgen op een onsportieve manier.

Dedicated IP-adres

Wanneer je gebruik maakt van een VPN provider zal je data lopen via een van de aangeboden servers. Je zal dan het IP-adres krijgen van de desbetreffende server waarin je inlogt. Dit IP-adres zal worden toegewezen aan verschillenden andere gebruikers. Dit is prima omdat het de anonimiteit vergroot.

Het is soms gevallen juist wel handig over een Dedicated IP-adres (vast IP-adres) te beschikken. Bij sommige instanties of websites zal de toegang worden geweigerd wanneer ze erachter komen dat het IP-adres steeds verandert. Dit is in vele gevallen voor je eigen veiligheid omdat ze denken dat je account misbruikt wordt. Het is alleen heel vervelend hier dan steeds over te moeten corresponderen.

Marktplaats is een goed voorbeeld waar de alarmbellen gaan rinkelen wanneer je steeds van IP-adres verandert. PureVPN speelt hierop in door een vast IP-adres aan te bieden.

Log beleid

PureVPN houdt er een zero log beleid op na, dit houdt in dat ze op geen enkele  manier het surfgedrag opslaan of monitoren. Je ISP (Internet Service Provider) en mogelijk de overheid kunnen hierdoor geen aanspraak meer maken op deze gegevens, ook niet via de juridische weg. Simpel weg omdat er geen gegevens bestaan. Je kan dus rekenen bij PureVPN op volledige anonimiteit en beveiliging.

De PureVPN kan ook gerekend worden tot een zogenaamde torrent vriendelijke VPN. Dit houdt in dan ze geen regels erop na houden wat je wel en niet mag downloaden. Je kan dus zonder enige voorop gelegde restricties veel plezier beleven met P2P en torrents downloaden.

Netflix catalogus USA openen

PureVPN is een uitstekende keuze voor het streamen van media, maar niet de beste keuze voor het Netflix USA. Het is wel een belangrijke keuze criteria voor veel klanten. Ik heb niet het gevoel dat Pure VPN hier een team van techneuten op heeft zitten dat alleen maar bezig is met het open houden van een Netflix USA verbinding. Dit is jammer, voor up to date informatie check je onze website homepage. We zijn constant bezig met het controleren van verbindingen van onze aanbevolen VPN-aanbieders.

PureVPN Software

PureVPN prices

PureVPN Prijzen

Bezoek Pure website

Zoals ik al eerder in dit artikel aangaf is het prijsbeleid van PureVPN zeer agressief te noemen. Er wordt geschermd met zeer grote aanbiedingen gedurende het gehele jaar. Soms wel met kortingen van meer dan 60%. Er is een keuze uit een 1 maand, 6 maanden, 1 jaar en 2 jaar abonnement. Vanzelfsprekend hoe langer het abonnement des te gunstiger de prijs.

Ik zou voor een 1 of 2 jaar abonnement gaan omdat er een 7 dagen geld terug garantie is.

Conclusie PureVPN

PureVPN is een goede VPN aanbieder. Niet de beste maar een uitstekende VPN voor veiligheid en privacy. Ze beschikken immers over de NAT Firewall en Kill Switch, beide zeer nuttige opties die de veiligheid vergroten.

Zonder problemen kan je ook geografisch geblokkeerde websites openen en HD streams ontvangen omdat PureVPN beschikt over snelle verbindingen. Het is een VPN die thuis hoort in het rijtje van de beste VPN providers.

Pas op want ook al is de prijs belangrijk het is niet de belangrijkste keuze factor, want wanneer we Netflix willen openen is dit niet de beste keuze.

Overige voor en nadelen op een rijtje:

Voordelen

 • Zeer competitieve prijs
 • 5 gelijktijdige log in
 • Eenvoudige interface
 • Split Tunneling
 • Torrent vriendelijk & geen logs
Nadelen:
 • Niet ideaal voor Netflix
 • Weinig dekking in Afrika
 • After service is niet optimaal
 • Bezoek Pure website

  Comments are closed.