PureVPN, review 2024

PureVPN, review 2024
8.4 Totale Score
PureVPN, review 2024
PureVPN, review 2024
 • Zeer competitieve prijs
 • 5 gelijktijdige log in
 • Eenvoudige interface
 • Split Tunneling
 • Torrent vriendelijk

PureVPN is een bedrijf reeds 10 jaar actief op de beveiligings- en veiligheidsmarkt en gevestigd in Hong Kong. Het beleid is een volledig en zo eerlijk mogelijk VPN product te leveren welke behoort tot een van de goedkoopste VPN providers van de markt zonder te compenseren op kwaliteit en functies van het product. Dit is dan ook een van de redenen waarom Pure VPN een populaire VPN-aanbieder is. Het is niet alleen een van de goedkoopste maar biedt ook een stabiele en betrouwbare connectie.

Kortings Coupon “KLIK HIER

BIJGEWERKT: 21 juli 2024

PureVPN beschermt je privacy tegen zeer concurrerende prijsaanbiedingen

Wanneer we het hebben over een product en dienst ter bescherming van de internet privacy zal daar een bepaalde prijs tegenover staan. Bij Pure VPN hebben ze het voor elkaar gekregen de klant een zo uitgebreid mogelijk product aan te bieden welke ze tegen zeer competitieve prijs aanbieden op de markt. Dit heeft tot resultaat dat deze VPN een van de goedkoopste aanbieders is zonder in te leveren op snelheid van het netwerk en aantal aangeboden servers waaruit de klant kan kiezen: in totaal meer dan 140 landen en groeiende.

Hierdoor zal het streamen in HD Ultra kwaliteit van bijvoorbeeld Netflix USA of hoogste kwaliteit torrents downloaden geen probleem zijn. Pure VPN heeft namelijk een zero log beleid en is torrent vriendelijk. Hierdoor wordt het mogelijk zonder restricties data te downloaden of te delen (P2P of torrent). PureVPN gebruikt de volgende functie: Smart Purpose Selection. Er wordt automatisch een verbinding gekozen voor de handeling die je wilt uitvoeren.

Tot slot is Pure VPN down te loaden op al de gangbare apparaten.

PureVPN review samenvatting

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Pas op, de data is niet veilig
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US
Multi-login 10 gelijktijdige connecties
Aantal landen 140+
Supported OS Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Geld terug garantie 31 dagen
Protocols PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 2.000+

Kortings Coupon “KLIK HIER

PureVPN ervaring:

Split Tunneling

Met Split Tunneling is het mogelijk om van tevoren te bepalen bij welke handelingen je de VPN ingeschakeld wilt hebben.

Kill Switch

Deze functie is van grote waarde wanneer je van de VPN-aanbieder een 100% veilige internet connectie eist. Er is namelijk altijd een kans dat je internet connectie even weg valt. Ook al is dit maar 1 seconde, je zal dan wel zichtbaar zijn. Wanneer de Kill Switch aanstaat zal je nooit meer zonder protectie van deze VPN optie het internet opgaan.

Een goede VPN-provider  heeft een “Kill Switch” omdat ze 100% beveiliging en protectie nastreven. Hierdoor zal je identiteit nooit in het geding komen.

NAT Firewall

De NAT Firewall is een extra bescherming zodat je bent beveiligd tegen derden die van buitenaf willen binnendringen. De functie is geïnstalleerd op de server van Pure VPN en is altijd ingeschakeld. Er zal dus altijd een veilige verbinding zijn.

Anti-DDoS Protection voor  Gaming

Wij als gamers zijn altijd competitief bezig. We willen altijd winnen en sommige medespelers willen koste wat kost een overwinning boeken. Dit kan door een zogenaamde DDos aanval. Hierdoor zal je verbinding worden vertraagd met alle gevolgen van dien.

Een VPN provider is een van de beste manieren om je te beschermen tegen deze zogenaamde DDos aanvallen. Pure VPN beschermt je tegen de meest agressieve en gecompliceerde aanvallen. Je zal er niets van merken en hierdoor zal je competitie niet de bovenhand krijgen op een onsportieve manier.

Dedicated IP-adres

Wanneer je gebruik maakt van een VPN provider zal je data lopen via een van de aangeboden servers. Je zal dan het IP-adres krijgen van de desbetreffende server waarin je inlogt. Dit IP-adres zal worden toegewezen aan verschillenden andere gebruikers. Dit is prima omdat het de anonimiteit vergroot.

PureVPN ervaring

Het is soms gevallen juist wel handig over een Dedicated IP-adres (vast IP-adres) te beschikken. Bij sommige instanties of websites zal de toegang worden geweigerd wanneer ze erachter komen dat het IP-adres steeds verandert. Dit is in vele gevallen voor je eigen veiligheid omdat ze denken dat je account misbruikt wordt. Het is alleen heel vervelend hier dan steeds over te moeten corresponderen.

Marktplaats is een goed voorbeeld waar de alarmbellen gaan rinkelen wanneer je steeds van IP-adres verandert. Pure speelt hierop in door een vast IP-adres aan te bieden.

Log beleid

Pure houdt er een zero log beleid op na, dit houdt in dat ze op geen enkele  manier het surfgedrag opslaan of monitoren. Je ISP (Internet Service Provider) en mogelijk de overheid kunnen hierdoor geen aanspraak meer maken op deze gegevens, ook niet via de juridische weg. Simpel weg omdat er geen gegevens bestaan. Je kan dus rekenen bij Pure VPN op volledige anonimiteit en beveiliging.

Tenminste dat zeggen ze. Toen de FBI op de stoep stond waren ze maar wat behulpzaam log gegevens van een gebruiker prijs te geven. Dit zullen ze ten aller tijde tegen spreken.

De Pure kan ook gerekend worden tot een zogenaamde torrent vriendelijke VPN. Dit houdt in dan ze geen regels erop na houden wat je wel en niet mag downloaden. Je kan dus zonder enige voorop gelegde restricties veel plezier beleven met P2P en torrents downloaden.

Netflix catalogus USA openen

PureVPN is een uitstekende keuze voor het streamen van media, maar niet de beste keuze voor het Netflix USA. Het is wel een belangrijke keuze criteria voor veel klanten. Ik heb niet het gevoel dat Pure VPN hier een team van techneuten op heeft zitten dat alleen maar bezig is met het open houden van een Netflix USA verbinding. Dit is jammer, voor up to date informatie check je onze website homepage. We zijn constant bezig met het controleren van verbindingen van onze aanbevolen VPN-aanbieders.

Prijs PureVPN

Prijs PureVPN

Kortings Coupon “KLIK HIER

Zoals ik al eerder in dit artikel aangaf is het prijsbeleid van PureVPN zeer agressief te noemen. De prijs PureVPN is zeer flexibel in de positieve zin en er wordt geschermd met zeer grote aanbiedingen gedurende het gehele jaar. Soms wel met kortingen van meer dan 60%. Er is een keuze uit een 1 maand, 1 jaar en 5 jaar abonnement. Vanzelfsprekend hoe langer het abonnement des te gunstiger de prijs.

Ik zou voor een 1 of 5 jaar abonnement gaan omdat er een 7 dagen geld terug garantie is.

Conclusie van deze PureVPN review

PureVPN is een goede VPN aanbieder. Niet de beste maar een uitstekende VPN voor veiligheid en privacy. Ze beschikken immers over de NAT Firewall en Kill Switch, beide zeer nuttige opties die de veiligheid vergroten.

Zonder problemen kan je ook geografisch geblokkeerde websites openen en HD streams ontvangen omdat PureVPN beschikt over snelle verbindingen. Het is een VPN die thuis hoort in het rijtje van de beste VPN providers.

Pas op want ook al is de prijs belangrijk het is niet de belangrijkste keuze factor, want wanneer we Netflix willen openen is dit niet de beste keuze.

8.4 Totale Score
PureVPN review

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit netwerk 7
7
Prijs
9
Aantal beschikbare server landen 9
9
Flexibiliteit gebruik 8
8
Pluspunten
 • Zeer competitieve prijs
 • 5 gelijktijdige log in
 • Eenvoudige interface
 • Split Tunneling
 • Torrent vriendelijk
Minpunten
 • Niet ideaal voor Netflix
 • Weinig dekking in Afrika
 • After service is niet optimaal
 • Ze geven je info aan de FBI
Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl