Wil je meer over ons weten?

Mijn naam is Jesper en ik ben de oprichter van deze blog. Ik heb Journalisme aan de VU in Amsterdam gestudeerd waar ik interesse heb gekregen in internet (en alles wat erbij komt kijken).

Eenmaal ik voor mijzelf ben begonnen heb ik een team van experts om mij heen weten te verzamelen. Zij hebben jarenlange ervaring in het testen en evalueren van cyber security producten.

Wij waarderen onze lezers en zijn toegewijd om jouw de nodige informatie te verschaffen om genoeg te weten te komen over alle mogelijke cyber security keuzes.

Heeft u een vraag of opmerking, neemt contact met ons op via deze pagina.

Missie

Ons team geloofd in transparantie. Onze opdrachten en meningen worden niet beïnvloed door bronnen van buitenaf. Wij geloven dat onze lezers eerlijke en oprechte informatie verdienen.

Geen advertenties!

Onze website laat geen advertenties zien en we accepteren geen betalingen voor advertenties. Betaalde reclame bevordert vooroordelen en creëert belangenverstrengelingen. Als wij afhankelijk zouden zijn van het inkomen van betaalde advertenties, grote kans dat wij negatief zouden schrijven over de service.

Een ander probleem met advertenties is het schenden van de privacy van onze lezers, ook ontstaat er een beveiligingsrisico. (Bijna alle advertenties functioneren ook als ‘tracking’)

Geen sponsorship, geen betaalde reviews!

We hebben altijd geloofd dat eerlijkheid een van de belangrijkste waardes in onze levens is. Dit betekent dat al onze assessments 100% onpartijdig zijn.

We accepteren geen sponsorship of betalingen om producten of services te promoten. Producten en services worden alleen aanbevolen op basis van onze eigen testresultaten en onderzoek. privacyenbescherming.nl behandeld geen betaalde reviews. Veel websites worden door bedrijven betaald om voor hun producten/services reviews te schrijven. Dit komt in veel verschillende vormen voor, maar essentieel: het product/service koopt een goede review. Helaas komt dit momenteel online vaak voor.

Al onze producten/services worden onafhankelijk van elkaar beoordeeld en we worden nooit betaald voor een beoordeling of om de service te testen. We worden nooit betaald om een review aan te passen of te veranderen.

Als laatste: we zullen nooit meedoen aan betaalde links. In andere woorden: we zullen nooit ons laten betalen om sommige websites/blogs/artikelen te linken.

Geen invasieve tracking!

We gebruiken geen invasieve tracking software. We schrijven gewoon simpel over onderwerpen waarvan wij vinden dat ze belangrijk zijn. We updaten oude artikelen met nieuwe feiten. We doen alles in overeenstemming met de GDPR data privacy regulaties voor data beveiliging nakoming. Het zou zeer raar zijn als wij schrijven over veiligheid en beveiliging en daarna onze lezers misbruiken.

Hoe verdient het herstel van privacy geld?

privacyenbescherming.nl weigert om advertenties te plaatsen wegens de volgende redenen:

  • Advertenties zouden de privacy van onze lezers misbruiken (advertenties functioneren vaak als geavanceerde data collectie tools en tracking voor ad netwerken – gebruik een ad-blocker)
  • Klachten kunnen een beveiligingsrisico vormen (zie Malvertising)
  • Er kan een conflict van interesse zijn.

Geen advertenties plaatsen limiteert de website in geld verdienen. Om dat te compenseren zijn er donatie mogelijkheden voor onze lezers om deze website te financieren.

Helaas hebben we geleerd dat bijna niemand geld doneert aan een website die gratis informatie weggeeft. Het dekken van de kosten en tijd dat het kost om de website te beheren d.m.v. donaties is simpelweg niet mogelijk.

Gelukkig ben ik, Jesper, financieel onafhankelijk en alle kosten worden betaald van mijn eigen bronnen. Echter, ik zou dit niet alleen kunnen doen, er is een heel team dat achter mij staat met eenzelfde gedachtegoed. Anders zou het erg moeilijk zijn geweest om dit project in leven te houden.

PrivacyEnBescherming.nl