Over ons

Hoe het allemaal begon

Welkom bij het geschiedenisgedeelte van onze website, waar we graag ons bijzondere traject met u willen delen. Deze website is opgericht met een specifiek doel voor ogen: het verstrekken van waardevolle informatie en inzichten op het gebied van cyber security en internet.

Het avontuur begon op 07.31.2018, toen ik, Jesper, na mijn studie Journalisme aan de Vrije Universiteit in Amsterdam een diepgaande interesse ontwikkelde in het internet en alles wat daarmee samenhangt. Met deze passie in gedachten, begon ik mijn eigen blog met het doel anderen te informeren en bewust te maken van online veiligheid en privacy.

Het was geen eenvoudige start, en we werden geconfronteerd met verschillende uitdagingen in de beginfase. Echter, we hebben nooit opgegeven en onze vastberadenheid heeft ons geholpen om te groeien en te evolueren.

Gedurende de jaren hebben we een opvallende groei doorgemaakt. We hebben belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder de uitbreiding van onze contentcategorieën en het inzetten van gebruikersfeedback om onze website te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze lezers. Daarnaast hebben we ons team van experts kunnen samenstellen, die een schat aan ervaring hebben op het gebied van het testen en evalueren van cyber security producten.

Onze website heeft in de loop der tijd een bloeiende gemeenschap van lezers en bijdragers opgebouwd. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de betrokkenheid van onze lezers, die ons hebben geholpen om een positieve impact te creëren in hun leven. Of het nu gaat om het vinden van succesvolle earning-strategieën of het verkrijgen van waardevolle inzichten, we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de online ervaring van onze lezers.

Geen van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de toewijding van ons getalenteerde team. Samen hebben we een plek gecreëerd waar we samenwerken en ons inzetten voor het verstrekken van betrouwbare en waardevolle informatie op het gebied van cyber security. Mijn naam is Jesper en ik ben de oprichter van deze blog, maar ik ben omringd door experts met jarenlange ervaring in het testen en evalueren van cyber security producten. Zij vormen de ruggengraat van ons team en dragen bij aan ons succes.

We zijn verheugd om onze reis met u te delen en we hopen dat u de komende jaren met ons zult blijven groeien en evolueren. Dank u voor uw voortdurende steun en betrokkenheid. Samen werken we aan een veiliger en beter online ecosysteem.

Wij waarderen onze lezers en zijn toegewijd om jouw de nodige informatie te verschaffen om genoeg te weten te komen over alle mogelijke cyber security keuzes.

Heeft u een vraag of opmerking, neemt contact met ons op via deze pagina.

Missie

Ons team geloofd in transparantie. Onze opdrachten en meningen worden niet beïnvloed door bronnen van buitenaf. Wij geloven dat onze lezers eerlijke en oprechte informatie verdienen.

Geen advertenties!

Onze website laat geen advertenties zien en we accepteren geen betalingen voor advertenties. Betaalde reclame bevordert vooroordelen en creëert belangenverstrengelingen. Als wij afhankelijk zouden zijn van het inkomen van betaalde advertenties, grote kans dat wij negatief zouden schrijven over de service.

Een ander probleem met advertenties is het schenden van de privacy van onze lezers, ook ontstaat er een beveiligingsrisico. (Bijna alle advertenties functioneren ook als ‘tracking’)

Geen sponsorship, geen betaalde reviews!

We hebben altijd geloofd dat eerlijkheid een van de belangrijkste waardes in onze levens is. Dit betekent dat al onze assessments 100% onpartijdig zijn.

We accepteren geen sponsorship of betalingen om producten of services te promoten. Producten en services worden alleen aanbevolen op basis van onze eigen testresultaten en onderzoek. privacyenbescherming.nl behandeld geen betaalde reviews. Veel websites worden door bedrijven betaald om voor hun producten/services reviews te schrijven. Dit komt in veel verschillende vormen voor, maar essentieel: het product/service koopt een goede review. Helaas komt dit momenteel online vaak voor.

Al onze producten/services worden onafhankelijk van elkaar beoordeeld en we worden nooit betaald voor een beoordeling of om de service te testen. We worden nooit betaald om een review aan te passen of te veranderen.

Als laatste: we zullen nooit meedoen aan betaalde links. In andere woorden: we zullen nooit ons laten betalen om sommige websites/blogs/artikelen te linken.

Geen invasieve tracking!

We gebruiken geen invasieve tracking software. We schrijven gewoon simpel over onderwerpen waarvan wij vinden dat ze belangrijk zijn. We updaten oude artikelen met nieuwe feiten. We doen alles in overeenstemming met de GDPR data privacy regulaties voor data beveiliging nakoming. Het zou zeer raar zijn als wij schrijven over veiligheid en beveiliging en daarna onze lezers misbruiken.

Hoe verdient het herstel van privacy geld?

privacyenbescherming.nl weigert om advertenties te plaatsen wegens de volgende redenen:

  • Advertenties zouden de privacy van onze lezers misbruiken (advertenties functioneren vaak als geavanceerde data collectie tools en tracking voor ad netwerken – gebruik een ad-blocker)
  • Klachten kunnen een beveiligingsrisico vormen (zie Malvertising)
  • Er kan een conflict van interesse zijn.

Geen advertenties plaatsen limiteert de website in geld verdienen. Om dat te compenseren zijn er donatie mogelijkheden voor onze lezers om deze website te financieren.

Helaas hebben we geleerd dat bijna niemand geld doneert aan een website die gratis informatie weggeeft. Het dekken van de kosten en tijd dat het kost om de website te beheren d.m.v. donaties is simpelweg niet mogelijk.

Gelukkig ben ik, Jesper, financieel onafhankelijk en alle kosten worden betaald van mijn eigen bronnen. Echter, ik zou dit niet alleen kunnen doen, er is een heel team dat achter mij staat met eenzelfde gedachtegoed. Anders zou het erg moeilijk zijn geweest om dit project in leven te houden.

PrivacyEnBescherming.nl