Best Allround

ExpressVPN, review 2020

expressvpn

ExpressVPN is een van de bekendste en oudste VPN-providers op de markt. Een VPN provider die inspeelt op de behoefte van de consumenten en hierdoor vele voordelen biedt. Een van de voordelen is onder andere de vele locaties waar het mogelijk is lokaal in te loggen in Netflix, hoge stabiele snelheid en het groot aantal server landen met sub steden. Express  applicatie is makkelijk te installeren op verschillende platformen van iOS tot Android. Lees de volledige ExpressVPN review hieronder.

Kortings Coupon “KLIK HIER

BIJGEWERKT: 29 november 2020

ExpressVPN review video

ExpressVPN beheert een snel en betrouwbaar netwerk

Express is een van de populairste VPN-aanbieders op de markt met vele enthousiaste gebruikers vanaf het begin. Dit komt door de uitstekende gebruikerseigenschappen van Express. Deze eigenschappen hebben te maken met de snelheid en met het betrouwbare netwerk. Hierdoor is het mogelijk, waar ook ter wereld, de BBC uitzending te ontvangen of Netflix Amerika of Engeland te streamen. ExpressV PN heeft servers in meer dan 145 landen, waaronder tientallen in Amerika, Engeland en Nederland.

Express VPN is te installeren op alle platforms en beschikbaar in verschillende talen. Het is een fluitje van een cent de applicatie te installeren op je mobile telefoon. Hiervoor hoeft je geen IT gestudeerd te hebben.

Niet alleen het streamen van uitzendingen ligt nu binnen je handbereik maar mocht je een fan zijn van torrents en P2P dan is het goed om te weten dat Express VPN torrent vriendelijk is.

ExpressVPN specificatie

ONDERWERPSPECIFICATIE
Logs Geen logs opgeslagen
Torrents Toegestaan
Netflix UK, US, CA, AU, DE, IT
Multi login 5 gelijktijdige login
Landen 94+
Apparaten Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Geld-terug-garantie? 30 dagen
Protocols OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Dataverkeer Ongelimiteerd
Encryptie Military 256 bit
IP-Adres Onbekend
Servers 150+

Kortings Coupon “KLIK HIER

Belangrijkste eigenschapen

Kill Switch

De “Kill Switch” is een belangrijke eigenschap voor torrent en P2P gebruikers, omdat deze functie je zal beschermen tegen onbeschermd het internet opgaan zonder dat je er erg in hebt. Je loopt namelijk altijd het risico dat de verbinding hapert waardoor je VPN uitvalt en je misschien slechts 1 seconde onbeschermd contact maakt, maar zelfs 1 seconde is te veel en kan de connectie blootgeven (bijv. IP-adres). Met de Kill Switch van Express VPN loop je nooit het risico waardoor er geen zogenaamde “Leak” kan ontstaan.

Login beleid

VPN Express heeft een no-log beleid. Dit betekent dat het surfgedrag niet wordt opgeslagen en je volledig anoniem bent met Expess VPN. Je huidige IP-adres is is afgeschermd wat ideaal is voor torrent of P2P fans. De enige info die VPN Express gebruikt van zijn gebruikers zijn time-stamps en de gebruikte bandbreedte. Deze informatie wordt slechts gebruikt om de kwaliteit van de dienst te verbeteren.

Amerikaanse Netflix bekijken via ExpressVPN

Netflix is een van de populairste streaming videowebsites. Het is met Express VPN zo dat je altijd 100% toegang kan krijgen tot Netflix USA en dat willen we, namelijk toegang tot de volledig bijgewerkte videobibliotheek van Netflix Amerika. Express zorgt niet alleen voor de toegang in Netflix USA maar er kan ook ingelogd worden in Nederland, Canada, Italië, Duitsland en England. Dit alles gaat via snelle servers waardoor HD streaming mogelijk wordt. De inlog servers hebben de houdbaarheid factor van een pak melk. Deze zullen steeds veranderen, maar geen paniek VPN zorgt altijd voor een verbinding. Een berichtje naar de live chat van VPN Express en je bent zo geholpen.

ExpressVPN review:  software

Expressvpn provider

Prijs

 

express vpn ervaring

Kortings Coupon “KLIK HIER

In uit onze ExpressVPN review blijkt dat Express  zeker niet een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt wanneer we de prijs van deze dienst vergelijken met de concurrentie. De prijs is maar een klein aspect en hiervoor zijn product reviews zo belangrijk. Express steekt met kop en schouder boven de rest van de VPN-providers uit. Hierin wegen factoren zwaar als stabiliteit, snelheid, multi login en bedieningsgemak.

Je kan kiezen uit 3 soorten pakketten namelijk: 1 maand, 6 maanden en 12 maanden. Wij zullen altijd het 12 maanden pakket aanraden omdat je ongeveer 35% minder betaalt. Je zal de VPN dan gedurende de eerste 30 dagen kunnen testen waarbij een niet-goed-geld-terug garantie geldt. Je loopt dus totaal geen risico. De prijs is dan vergelijkbaar met koffie en gebak in Amsterdam. Verder is het ook mogelijk om de VPN te delen met vrienden (x5) waardoor we nog goedkoper uit kunnen zijn. Tenslotte willen we allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Conclusie ExpressVPN

Express is een van de best geteste VPN-aanbieders van dit moment. Het is de volledige oplossing voor het gehele gezin en is eenvoudig te downloaden op diverse apparaten (Android, iPad, iPhone pc en Mac). Het is de VPN Express met de meest betrouwbare servers die telkens weer toegang verschaffen tot streaming websites van o.a. Netflix. Ook bij het downloaden van torrents of P2P zal je identiteit worden afgeschermd.

De VPN is ideaal voor het omzeilen van geblokkeerde websites in lokale dictaturen (China), waardoor het gewoon mogelijk blijft vanuit dit regime contact te maken met Facebook, Instagram of Westerse Media.

Geen enkele VPN provider is perfect. Het is daarom ook belangrijk dat, voordat je overgaat tot de aanschaf van een VPN, je goed voor jezelf weet aan welke eisen de VPN aanbieder zal moeten voldoen.

Het enige negatieve aspect wat we kunnen bedenken is waarschijnlijk de prijs en de mogelijkheden van configuratie van de ExpressVPN. Verder wegen de positieve bevindingen veel zwaarder dan deze punten.

9.8 Totale Score
ExpressVPN

ExpressVPN is een van de beste en veiligste versleutelde verbindingen op de markt. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren en staat gerand voor privacy en bescherming op het internet. Het is tevens een van de betrouwbaarste Netflix omzeiler.

Gebruikersgemak
10
Stabiliteit netwerk
9
Prijs
10
Aantal beschikbare server landen
10
Flexibiliteit gebruik
10
Pluspunten
 • Hoge snelheid
 • Het aantal landen
 • 5 x aansluitingen
 • Makkelijk te installeren op diverse apparaten
 • No-log beleid
 • P2P en torrent is toegestaan
 • Gebruikersvriendelijke interface
- Minpunten
 • Niet de goedkoopste VPN aanbieder
 • De configuratie van de VPN, er zijn maar weinig opties
Marco

Ik ben Marco en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Privacy en bescherming