Best Allround

ExpressVPN, review 2022

expressvpn

ExpressVPN is een van de bekendste en oudste VPN-providers op de markt. Een VPN provider die inspeelt op de behoefte van de consumenten en hierdoor vele voordelen biedt.

Een van de voordelen is onder andere de vele locaties waar het mogelijk is lokaal in te loggen in Netflix, hoge stabiele snelheid en het groot aantal server landen met sub steden.

Express applicatie is makkelijk te installeren op verschillende platformen van iOS tot Android. In dit artikel delen we met u onze Express VPN ervaring.

Lees de volledige ExpressVPN review en onze ExpressVPN test hieronder.

Koop ExpressVPN nu
Probeer Express VPN is een van de bekendste op de markt

Je kan nu 30 dagen GRATIS deze aanbieder uitproberen. Ben je niet tevreden krijg je direct je geld terug.

BIJGEWERKT: 22 mei 2022

Express VPN ervaring en ExpressVPN test video

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

ExpressVPN test – een snel en betrouwbaar netwerk

Express is een van de populairste VPN-aanbieders op de markt met vele enthousiaste gebruikers vanaf het begin. Dit komt door de uitstekende gebruikerseigenschappen van Express. Deze eigenschappen hebben te maken met de snelheid en met het betrouwbare netwerk.

Hierdoor is het mogelijk, waar ook ter wereld, de BBC uitzending te ontvangen of Netflix Amerika of Engeland te streamen. Express VPN heeft servers in meer dan 145 landen, waaronder tientallen in Amerika, Engeland en Nederland.

Volgens onze Express VPN ervaring is de software te installeren op alle platforms en beschikbaar in verschillende talen. Het is een fluitje van een cent de applicatie te installeren op je mobiele telefoon. Hiervoor hoef je geen IT gestudeerd te hebben.

Niet alleen het streamen van uitzendingen ligt nu binnen je handbereik, maar mocht je een fan zijn van torrents en P2P dan is het goed om te weten dat Express VPN torrent vriendelijk is.

Ik kan je  IP-adres zien!!

Waarschuwing: zonder VPN is uw IP adres altijd zichtbaar!
IP:
Stad:
Land:
ISP:

ExpressVPN specificaties

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Geen data wordt opgeslagen
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 94+
Supported OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3.000+

Kortings Coupon “KLIK HIER

Belangrijkste eigenschapen

Nieuw: Lightway Protocol

Gebruikt u normaal OpenVPN? Dat is een gewoon, goed VPN-protocol. Maar er is nog iets beters: Lightway. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen.

 • Wat is Lightway?
  Het is een nieuw soort VPN-protocol dat ExpressVPN speciaal voor zijn gebruikers heeft ontwikkeld. Het houdt je nog veiliger terwijl je online bent. Bovendien zorgt Lightway voor een snellere en stabielere verbinding.
 • Hoge veiligheid
  Lightway zorgt ervoor dat u altijd beschermd bent en dat de VPN-verbinding intact blijft, zelfs als het signaal faalt of je schakelt tussen verschillende netwerken.
 • Snelle probleemoplossing
  Bijzonder praktisch: Lightway gebruikt de wolfSSL-codering. Dit geeft je een dubbel voordeel: Potentiële problemen worden supersnel geïdentificeerd. Het probleem oplossen gaat dus net zo snel. En u profiteert van een zeer hoge mate van veiligheid.
 • Snelle verbinding en lange levensduur van de batterij
  Kenmerkend voor Lightway is dat het protocol zich concentreert op de functies die echt noodzakelijk zijn om een snelle, stabiele en vooral veilige verbinding te garanderen. Het protocol doet het zonder onnodige functies. Zo profiteert u niet alleen van een snelle verbinding, maar wordt tegelijkertijd uw batterij ontzien.

Kill Switch

De “Kill Switch” is een belangrijke eigenschap voor torrent en P2P gebruikers, omdat deze functie je zal beschermen tegen onbeschermd het internet opgaan zonder dat je er erg in hebt.

Je loopt namelijk altijd het risico dat de verbinding hapert waardoor je VPN uitvalt en je misschien slechts 1 seconde onbeschermd contact maakt, maar zelfs 1 seconde is te veel en kan de connectie blootgeven (bijv. IP-adres).

Met de Kill Switch van Express VPN loop je nooit het risico waardoor er geen zogenaamde “Leak” kan ontstaan. Dit blijkt ook uit de uitvoerige ExpressVPN test die wij hebben gedaan.

Login beleid

VPN Express heeft een no-log beleid. Dit betekent dat het surfgedrag niet wordt opgeslagen en je volledig anoniem bent met Expess VPN.

Je huidige IP-adres is is afgeschermd wat ideaal is voor torrent of P2P fans. De enige info die VPN Express gebruikt van zijn gebruikers zijn time-stamps en de gebruikte bandbreedte.

Deze informatie wordt slechts gebruikt om de kwaliteit van de dienst te verbeteren. Uit onze ExpressVPN test blijkt dat dit no-log beleid uitstekend werkt op Express VPN.

Amerikaanse Netflix bekijken via ExpressVPN

Netflix is een van de populairste streaming video websites. Het is met Express VPN zo dat je altijd 100% toegang kan krijgen tot Netflix USA en dat willen we, namelijk toegang tot de volledig bijgewerkte videobibliotheek van Netflix Amerika.

Express zorgt niet alleen voor de toegang in Netflix USA maar er kan ook ingelogd worden in Nederland, Canada, Italië, Duitsland en England. Dit alles gaat via snelle servers waardoor HD streaming mogelijk wordt. De inlog servers hebben de houdbaarheid factor van een pak melk. Deze zullen steeds veranderen, maar geen paniek VPN zorgt altijd voor een verbinding.

Een berichtje naar de live chat van VPN Express en je bent zo geholpen. Uit onze ExpressVPN test en Express VPN ervaring blijkt dat de klantenservice van deze VPN aanbieder uitstekend van dienst is.

Express VPN ervaring: software

expressvpn screen

Prijs

express vpn prijs

Kortings Coupon “KLIK HIER

In uit onze ExpressVPN review blijkt dat Express zeker niet een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt wanneer we de prijs van deze dienst vergelijken met de concurrentie. De prijs is maar een klein aspect en hiervoor zijn product reviews zo belangrijk.

Express steekt met kop en schouder boven de rest van de VPN-providers uit. Hierin wegen factoren zwaar als stabiliteit, snelheid, multi login en bedieningsgemak.

Je kan kiezen uit 3 soorten pakketten namelijk: 1 maand, 6 maanden en 15 maanden. Wij zullen altijd het 15 maanden pakket aanraden omdat je ongeveer 49% minder betaalt. Je zal de VPN dan gedurende de eerste 30 dagen kunnen testen waarbij een niet-goed-geld-terug garantie geldt.

Je loopt dus totaal geen risico. De prijs is dan vergelijkbaar met koffie en gebak in Amsterdam. Verder is het ook mogelijk om de VPN te delen met vrienden (x5) waardoor we nog goedkoper uit kunnen zijn. Tenslotte willen we allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Online Privacy en het gebruik van een VPN

We zijn allemaal individuen die liefde waard zijn, maar voor de meeste bedrijven en overheden zijn wij enkel een nummertje. Overweeg en sta stil bij de volgende feiten: bij uw geboorte kreeg u een naam en een sofinummer. Als u een auto hebt, hebt een nummerplaat en een rijbewijsnummer verdiend. En als u online gaat, ontvangt u een IP-adres.

De meesten van ons proberen deze nummers privé te houden om onze privacy te beschermen, maar uw IP-adres is standaard verontrustend openbaar. Er zijn veel manieren om dit aantal te verbergen of te wijzigen, bijvoorbeeld door een VPN te gebruiken, en het is veel gemakkelijker te doen dan u misschien denkt.

Simpel gezegd is een IP-adres de identificatie waarmee informatie tussen apparaten op een netwerk kan worden verzonden.

Het bevat net als uw thuisadres locatiegegevens en maakt apparaten toegankelijk voor communicatie. Dit zijn geen willekeurige adressen; ze zijn wiskundig geproduceerd en toegewezen door de Internet Assigned Numbers Authority (IANA), een divisie van de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).

Dit zijn dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitzoeken van domeinnamen en andere factoren die cruciaal zijn voor internetcommunicatie.

Omdat er een eindig aantal IP-adressen is (4.294.967.296, onder IPv4) en slechts een beperkt aantal beschikbaar per locatie, hoeven gewone stervelingen zoals jij en ik zich over het algemeen geen zorgen te maken over onze IP-adressen.

Onze ISP’s wijzen ze aan ons toe (en herroepen ze soms en recyclen ze soms), onze routers gebruiken ze en we gaan met plezier verder – totdat we iets moeten veranderen.

Hoewel slechts weinigen van ons de baas zijn over onze eigen IP-adressen, zijn er enkele manieren om een ​​verandering af te dwingen. Zoek op internet en u vindt allerlei geheimzinnige toverwoorden op de opdrachtregel die u naar verluidt een nieuw adres opleveren.

Er zijn zelfs enkele websites die hetzelfde kunnen doen. U kunt uw modem ook een tijdje loskoppelen en kijken of uw internetprovider u een nieuw adres toewijst wanneer u weer online komt. Of u kunt uw ISP rechtstreeks bellen en om een ​​nieuw adres vragen, maar dat kan tot vervelende vragen leiden.

In plaats van uw IP-adres te wijzigen, is het waarschijnlijk gemakkelijker om het simpelweg te verbergen.

Wanneer u uw browser naar een website verwijst, verlaat een verzoek uw computer, gaat naar de server waarop de website staat en keert terug met de informatie die u heeft aangevraagd.

Onderweg worden locatie- en identificatiegegevens uitgewisseld en soms onderschept door aanvallers, snoopers, adverteerders en nieuwsgierige overheidsinstanties.

Met een virtueel particulier netwerk of VPN wordt er nog een laag aan de vergelijking toegevoegd.

In plaats van rechtstreeks contact op te nemen met de servers van een website, creëert de VPN een gecodeerde tunnel tussen jou en de server van de VPN-service, die op zijn beurt verbinding maakt met het openbare internet en de informatie ophaalt die je normaal hebt aangevraagd.

Dit gaat via de tunnel terug naar uw computer, zodat niemand uw webverkeer kan onderscheppen en dat een waarnemer het IP-adres van de VPN zal zien en niet die van u.

En laten we uw mobiele apparaten niet vergeten! Ze hebben ook IP-adressen. En u gebruikt ze waarschijnlijk op een grotere verscheidenheid aan locaties dan op uw thuiscomputer, ook op onbetrouwbare openbare Wi-Fi-hotspots.

Hoewel het gebruik van een VPN op een mobiel apparaat een beetje vervelend kan zijn, is het goed om er in ieder geval een te gebruiken wanneer u verbinding maakt met een netwerk dat u niet volledig vertrouwt. Natuurlijk heeft ExpressVPN VPN-apps voor Android en ook voor Apple en Windows toestellen.

Er zijn veel redenen om uzelf online te verstoppen.

IP-adressen kunnen worden gebruikt om uw fysieke locatie te bepalen, en soms met opmerkelijke nauwkeurigheid. Deze adressen werken ook als persoonlijke identificatiegegevens, een beetje als een telefoonnummer, waardoor adverteerders en tegenstanders u online kunnen volgen. Ze kunnen ook worden gebruikt om gerichte aanvallen tegen u uit te voeren.

Misschien verbergt u u zelfs voor een waakzame of onderdrukkende regering. Journalisten verbergen hun IP-adressen vooral wanneer ze berichten in gevaarlijke gebieden of over gevoelige onderwerpen. Natuurlijk moedig ik niemand aan om lokale wetten te overtreden, maar ik wil wel dat mensen weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen, mocht dat nodig zijn.

Als u uw verkeer versleutelt met een VPN, wordt het ook moeilijker voor uw internetprovider om bepaalde soorten verkeer te blokkeren. BitTorrent-gebruikers willen bijvoorbeeld een VPN gebruiken om te voorkomen dat hun downloads worden geblokkeerd.

De meeste VPN-services staan ​​BitTorrent-verkeer en het delen van bestanden in het algemeen toe, maar het is niet universeel. Zorg ervoor dat u de servicevoorwaarden van de VPN niet overtreedt wanneer u seeds gaat leechen.

Zelfs met een VPN worden uw gegevens in een min of meer rechte lijn tussen uw computer en de dingen op internet verplaatst. Maar als u uw pad omslachtiger maakt, verbergt u niet alleen je IP-adres, maar bent u ook veel moeilijker te vinden.

The Onion Router

Tor, de afkorting van The Onion Router, gebruikt een reeks computers die over de hele wereld zijn verspreid om uw IP-adres te verbergen en uw digitale spoor moeilijker te volgen. In plaats van een enkel verzoek van punt A (uw huis) naar punt B (de server van de website) en weer terug, verstuurt uw computer gelaagde verzoeken, elk afzonderlijk gecodeerd.

Je wordt dan doorgestuurd van Tor-knooppunt naar Tor-knooppunt (A naar C naar R naar Z en uiteindelijk naar B) voordat je uiteindelijk het netwerk verlaat en je bestemming bereikt.

Zelfs als iemand uw verkeer tussen knooppunten heeft onderschept, zorgen de coderingslagen ervoor dat ze alleen de vorige en volgende sprongen kunnen onderscheiden en nog steeds niet weten waar de keten begon of waar deze eindigde.

De theorie is dat de aanvaller je hele pad door het Tor-netwerk moet in kaart brengen om erachter te komen wie je bent. Natuurlijk werkt niet alles perfect in de echte wereld, maar Tor is erg transparant over zijn beperkingen en werkt actief aan het verbeteren van het netwerk.

Tor wordt meestal geassocieerd met geheime en louche Dark Web-websites, zoals Facebook. Maar het is ook een van de beste anonimiseringsinstrumenten die er zijn, en het wordt elke dag gebruikt door mensen die zich zorgen maken over veiligheid en anderen die de beperkingen van onderdrukkende overheidscensuur willen vermijden.

Het is ook gratis. ExpressVPN biedt Tor over VPN aan dus dat is handig.

9.8 Totale Score
Express VPN ervaring

ExpressVPN is een van de beste en veiligste versleutelde verbindingen op de markt. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren en staat gerand voor privacy en bescherming op het internet. Het is tevens een van de betrouwbaarste Netflix omzeiler.

Gebruikersgemak
10
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
9
Aantal beschikbare server landen
10
Flexibiliteit gebruik
10
Pluspunten
 • Hoge snelheid
 • Het aantal landen
 • 5 x aansluitingen
 • Makkelijk te installeren op diverse apparaten
 • No-log beleid
 • P2P en torrent is toegestaan
 • Gebruikersvriendelijke interface
Minpunten
 • Niet de goedkoopste VPN aanbieder
 • De configuratie van de VPN, er zijn maar weinig opties

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl