ExpressVPN review 2024

Best Allround ExpressVPN review 2024
9.8 Totale Score
ExpressVPN review 2024
ExpressVPN review 2024
 • Hoge snelheid
 • Het aantal landen
 • Makkelijk te installeren op diverse apparaten
 • No-log beleid
 • P2P en torrent is toegestaan
 • Gebruikersvriendelijke interface

ExpressVPN is wereldwijd bekend als een van de beste VPN diensten waar je gebruik van zou kunnen maken. Is dit echter wel zo? Is het effectief de aantal 1 VPN dienst? Lees onze review van deze VPN dienst om erachter te komen of het de aantal 1 positie wel verdient!

Probeer nu
Probeer Express VPN is een van de bekendste op de markt - tot 49% korting

Met de diensten van Express VPN kun je je persoonlijke gegevens en je online privacy beter beschermen. maak nu gebruik van onze exclusieve promotie en krijg een 30 dagen geld terug garantie en speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

Wat is Express VPN

Express is een van de meest bekende VPN diensten die er tegenwoordig op de markt zijn. VPNexpress is ook een van de grootste en meest gebruikte VPN diensten waar je gebruik van zou kunnen maken.

VPN Express is een VPN dienst die gevestigd is op de Britse Maagdeneilanden. Hierdoor hoeft de organisatie geen data bij te houden van de mensen die gebruik maken van de diensten van deze VPN. Het bedrijf is opgericht door Peter Burckhardt en Dan Pomerantz. De organisatie was in 2019 een van de oprichters van het VPN Trust Initiative.

De Express VPN kosten?

Wanneer je gebruik wilt maken van een VPN express dienst zul je hier ook altijd een abonnement voor moeten afsluiten. Om je iets meer informatie te geven over de kosten die je bij een abonnement zou hebben, hebben we de kosten van de mogelijke prijsplannen in deze blog voorzien.

ExpressVPN kosten

Wanneer je een abonnement voor de dienst af sluit heb je verschillende mogelijkheden:

 • Maandelijkse betaling
 • 6 maandelijkse betaling
 • Jaarlijkse betaling

Dit zijn de 3 verschillende prijsplannen waar je bij deze VPN dienst uit zou kunnen kiezen. We kunnen je ook al meteen meegeven dat elke nieuwe klant bij het afsluiten van een abonnement een 30 dagen geld terug garantie krijgt.

Op deze manier kun je de dienst 30 dagen zonder problemen uit proberen. Indien je dan niet tevreden bent, kun je altijd je geld terug vragen. Indien je gebruik maakt van onze exclusieve promotie, krijg je tot wel 3 maanden gratis en bijna 49% korting op een jaarabonnement.

ExpressVPN korting

Wil je meer verschillende kortingscodes vinden voor Express VPN? Dan kun je best eens een kijkje nemen op onze kortingspagina!

Technische samenvatting

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Geen data wordt opgeslagen
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 94+
Supported OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3.000+

De ExpressVPN ervaring en waar je de VPN voor kunt gebruiken!

Weet je niet goed waar je de diensten van de VPN voor zou kunnen gebruiken, of wil je graag weten waarmee je de volledige ExpressVPN ervaring krijgt? Lees er dan alles over in het volgende deel van onze blog.

Netflix

De meeste mensen die gebruik maken van een VPN dienst, doen dit om de geo-blokkers van streaming diensten zoals Netflix en ExpressVPN te omzeilen. Wanneer je namelijk in het buitenland zit, kun je met een VPN de Netflix catalogus van thuis bekijken. Dit werkt echter ook andersom, wanneer je thuis zit kun je namelijk exclusieve content van andere landen vinden door met een VPN dienst te verbinden.

ExpressVPN met Netflix

Torrent

Een ander iets waarvoor mensen vaak een VPN dienst zoals VPN express Gebruiken is om zo anoniem mogelijk te blijven tijdens het downloaden van torrent bestanden. Zo heb je bijvoorbeeld een speciale P2P connectie die op een veilige manier via de VPN gemaakt kan worden. Op deze manier kunnen derde partijen jouw torrents niet volgen en kun je op een zo veilig mogelijke manier aan torrenting doen.

China

Er zijn veel verschillende VPN diensten die niet zullen werken in China, dit komt doordat de VPN aan extreem veel verschillende voorwaarden moet voldoen om legaal te zijn in China. Gelukkig is VPN Express hier een van en zul je zonder problemen ook in China deze VPN dienst kunnen gebruiken.

Video Games

Het spelen van online Video Games is tegenwoordig zeer populair. Echter zul je altijd met een server die zo dicht mogelijk bij je originele locatie ligt. Er zijn ook mensen die liever met mensen van over heel de wereld willen spelen. Met een VPN kun je de locatie van je IP adres aanpassen zodat je met mensen uit andere landen zou kunnen spelen.

Probeer ExpressVPN vandaag GRATIS uit!

Extra toepassingen van Express VPN

Een VPN dienst werd vroeger enkel gebruikt om je ip adres te veranderen en je gegevens op een veilige manier te versleutelen. Echter kunnen VPN diensten tegenwoordig veel meer. Om je dit te laten zien hebben we in deze VPN expres review een aantal van de extra toepassingen voorzien.

 • No-Log Beleid

Een van de meest belangrijke dingen voor mensen die een VPN dienst gebruiken is de anonimiteit van de diensten. Om dit te verzekeren heeft Express VPN een No-Log beleid. Dit betekent dat er geen log bestanden van je internet gebruik bijgehouden worden. Ook al je gegevens worden versleuteld zodat er geen derde partijen aan je gegevens kunnen komen.

 • Kill Switch

Wanneer je verbinding gemaakt hebt met een VPN server, kan het wel eens zijn dat de verbinding weg valt. Indien dit gebeurt en je gewoon verder blijft surfen lopen je persoonlijke gegevens weer gevaar. Hiervoor heeft de VPN dienst een extra beveilig geïntegreerd. Zo zullen de apps die internet toegang hebben tijdelijk geen toegang meer hebben tot het internet. Zodra de VPN verbinding weer hersteld is zullen de applicaties weer gewoon internet toegang krijgen.

 • Split tunneling

Wil je gebruik maken van een VPN dienst, maar enkel voor bepaalde apps? Dan kun je dit doen door de Split-tunneling toepassing. Hiermee kun je bepalen welke applicaties informatie via de VPN diensten verzenden en welke applicaties gewoon via je normale internet verbinding gebruik van het internet kunnen maken.

 • Geïntegreerde DNS

Een DNS kun je vergelijken met een soort adresboekje dat je bij een website achterlaat zodat deze de informatie die je opzoekt ook effectief naar jouw computer kan sturen. Echter zit er in dit adres boekje vaak veel informatie die je niet zomaar zou vrijgeven.

Wanneer er dan een DNS lek is, zal deze informatie openbaar worden voor derde partijen. Met de VPN diensten van Express VPN zul je hier ook geen last van hebben. Ze zullen namelijk een ander DNS adres geven zodat jouw persoonlijke gegevens veilig kunnen worden gehouden.

 • Lightway Protocol

Met de Lightway protocol VPN express diensten zul je op een snellere en betrouwbare manier gebruik kunnen maken van een VPN dienst. Deze manier van VPN verbindingen zal ook minder zwaar zijn voor het apparaat waar u het op gebruikt en daarom minder batterij percentage verbruiken.

 • Bedreiging manager

Verschillende websites hebben trackers van, soms kwaadwillige, derde partijen. Op deze manier volgen ze je internet gebruik en krijg je ineens advertenties van producten die je zelf opgezocht hebt. Met de Bedreiging manager van VPN Express zullen deze trackers worden tegengehouden zodat uw volledige internet gebruik en uw online privacy zo goed mogelijk beschermd blijven.

 • Parallelle connecties

Er zijn verschillende manieren waarmee je VPN dienst met de VPN server kan verbinden. Om je niet te lang te laten wachten zal deze VPN dienst verschillende methodes tegelijk uitproberen en zo op de meest snelle manier een VPN verbinding kunnen maken. Zo word je ExpressVPN ervaring een stuk beter aangezien je razendsnel een verbinding hebt kunnen maken.

 • Tor over VPN

Tor, de afkorting van The Onion Router, gebruikt een reeks computers die over de hele wereld zijn verspreid om uw IP-adres te verbergen en uw digitale spoor moeilijker te volgen. In plaats van een enkel verzoek van punt A (uw huis) naar punt B (de server van de website) en weer terug, verstuurt uw computer gelaagde verzoeken, elk afzonderlijk gecodeerd.

Tor wordt meestal geassocieerd met geheime en louche Dark Web-websites, zoals Facebook. Maar het is ook een van de beste anonimiseringsinstrumenten die er zijn, en het wordt elke dag gebruikt door mensen die zich zorgen maken over veiligheid en anderen die de beperkingen van onderdrukkende overheidscensuur willen vermijden.

Het is ook gratis. ExpressVPN biedt Tor over VPN aan dus dat is handig.

 • ExpressVPN Keys Password-Manager

Keys Password-Manager steht für Nutzer von iOS und Android Betriebssysteme zur Verfügung und als Chrome-Browser-Erweiterung.

Einige Keys Passwort-Manager Funktionen umfassen:

 • Ausfüllen  auf Websites und in Apps automatisch: Key hat eine automatische Erkennung von Passwortfelder. Und es bietet an, diese für Ihnen auszufüllen, sodass sie sich mit nur einem einzigen Klick auf Websites und in Apps anmelden können.
 • Generieren von sicheren Passwörter: Keys hat einen integrierten Zufalls-Passwort-Generator, mit dem Sie für jedes Konto sichere, eindeutige Passwörter erstellen können.
 • Synchronisation von beliebig vielen Geräten: Verwendung Ihrer Passwörter von zu Hause oder unterwegs. Sobald Sie ein Passwort in Ihrer mobilen App gespeichert haben, ist es im Browser auf Ideinem Desktop verfügbar und umgekehrt – dies ist mit einer beliebigen Anzahl von Geräten möglich.
 • Speicherung von beliebig vielen Passwörter: Sie brauchen sich keine Gedanken zu machen, dass Ihnen der Speicherplatz ausgeht. In Ihrem sicheren Passwort-Manager können Sie beliebig viele Passwörter speichern – ohne Einschränkung!
 • Zero-Knowledge-Verschlüsselung: Ihre gespeicherten Logins können nur mit Ihrem Hauptpasswort entschlüsselt werden, das nur Sie kennen, oder mit biometrischen Daten, die nur Sie haben können. Anders ausgedrückt: Ihre Passwörter sind so sicher, dass nicht einmal ExpressVPN es selbst sehen kann.
 • Kostenlos für ExpressVPN-Nutzer: Keys ist für ExpressVPN-Nutzer ohne zusätzliche Kosten verfügbar. Sie können den Passwort-Manager auch weiterhin kostenlos nutzen, selbst wenn Ihr Abo abgelaufen ist.

Probeer ExpressVPN vandaag GRATIS uit!

De ExpresVPN ervaring met de Windows Applicatie

Om de VPN Express review compleet te maken hebben we de windows applicatie voor je uitgetest. We hebben deze uitgetest op verschillende vlakken zoals de gebruiksvriendelijkheid en de interface van het programma.

De interface

De organisatie vindt het zeer belangrijk dat je een goede Express VPN ervaring hebt. Daarom hebben ze de applicatie ontworpen zodat iedereen er gebruik van zou kunnen maken. Het is een zeer intuïtief programma waardoor het gemakkelijk te gebruiken is door iedereen, zelfs door mensen die nog nooit een VPN dienst gebruikt hebben.

De instellingen

Ook de instellingen zijn zeer eenvoudig aan te passen waardoor jouw ExpressVPN ervaring nog een stuk beter zal worden. Zo zul je je geen zorgen hoeven maken dat je gegevens gevaar lopen of dat er iets niet volledig werkt.

Toepassingen van ExpressVPN

Andere applicaties

VPN heeft verschillende applicaties zodat je er op alle mogelijke apparaten, zoals Mac computers, gebruik van kunt maken. ook kun je op mobiele apparaten zoals Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle de ExpressVPN ervaring krijgen!

ExpressVPN op Chrome

Test resultaten

In deze VPN review gaan we het ook hebben over de prestaties van Express VPN. We hebben namelijk verschillende testen uitgevoerd. Lees er in het volgende deel meer over.

Snelheid

De snelheid van je internet verbinding mag niet te veel veranderen wanneer je gebruik maakt van een VPN verbinding. Daarom zal express VPN automatisch de beste VPN verbinding voor je kiezen. Indien je met een VPN server in je eigen land verbindt, merk je vrijwel niets van de VPN verbinding! Ook heb je bijna geen verschil met het uploaden van bestanden wanneer je met een VPN server verbonden bent! Hierdoor behaalde deze VPN dienst een 9,5/10 op vlak van snelheid!

DNS lek bescherming en Torrenting

De anonimiteit is een zeer belangrijk iets bij een VPN, daarom hebben wij Express VPN uitgetest voor torrenting en DNS lek bescherming. We hebben via IPleak.net uitgetest of er DNS of IP-adres (IPv4 en IPv6) of WebRTC lekken zijn. Hierbij hebben we gemerkt dat Express VPN zeer goed scoort op deze testen aangezien we geen lekken gevonden hebben. Daarom krijgt de VPN een 9/10 op deze testen! Ook worden er speciale P2P verbindingen ondersteund zodat je op een anonieme manier aan torrenting kunt doen. 

Probeer ExpressVPN vandaag GRATIS uit!

Klantendienst

Bij de ExpressVPN ervaring hoort ook de ervaring die je zult hebben wanneer je contact moet opnemen met de klantendienst van de VPN dienst. Deze VPN dienst heeft een 24/7 helpdesk om je te kunnen helpen met alle vragen die je zou hebben. Deze helpdesk is wel in het engels, maar ze zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Vergelijking met andere VPN diensten

Er zijn veel verschillende VPN diensten waar je gebruik van zou kunnen maken. We hebben daarom andere VPN diensten uitgetest en vergeleken.

ExpressVPN vs NordVPN

Express heeft verschillende voordelen ten opzichte van NordVPN zo heb je bijvoorbeeld het Lightway Protocol. Ben je geïnteresseerd in het gebruikmaken van NordVPN? Dan lees je er in deze blog alles over.

ExpressVPN vs Surfshark

Surfshark is een van de meest recente VPN diensten die er beschikbaar zijn, en de enige plaats waar ze winnen is de prijs die je per maand zou moeten betalen. Echter heb je een stuk minder snelle verbindingen en een heel aantal minder beschikbare servers. Indien je dus snelheid nodig hebt, kies je best voor ExpressVPN! Toch interesse in Surfshark? Dan lees je in onze blog alles wat je zou moeten weten!

ExpressVPN vs Atlas

De VPN diensten van Atlas VPN zijn sinds 2020 actief. Het is echter een veel kleinere VPN dienst dan de diensten van Express. Het is dus wel een goedkopere VPN dienst, maar je zult er minder toepassingen mee krijgen dan bij Express. Dan lees je er in deze blog alles over.

Conclusie

Het gebruikmaken van een VPN dienst kan je enorm veel helpen en de ExpressVPN ervaring is een ervaring die je niet snel bij andere VPN diensten zou kunnen krijgen.

Je zult op een veilige manier je gegevens en je online privacy kunnen bewaren, maar ook op een veilige manier aan torrenting kunnen doen. Deze VPN dienst is een van de beste en meest populaire VPN diensten over heel de wereld en wordt ondersteund in meer dan 94 landen! 

Ga vandaag nog naar de website van ExpressVPN en probeer de VPN dienst 30 dagen zonder zorgen uit met de geld terug garantie! Zodra je als nieuwe klant een abonnement afsluit, kun je binnen de 30 dagen je geld zonder verantwoording terugkrijgen.

9.8 Totale Score
Express VPN review

ExpressVPN is een van de beste en veiligste versleutelde verbindingen op de markt. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren en staat gerand voor privacy en bescherming op het internet. Het is tevens een van de betrouwbaarste Netflix omzeiler.

Gebruikersgemak
10
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
9
Aantal beschikbare server landen
10
Flexibiliteit gebruik
10
Pluspunten
 • Hoge snelheid
 • Het aantal landen
 • Makkelijk te installeren op diverse apparaten
 • No-log beleid
 • P2P en torrent is toegestaan
 • Gebruikersvriendelijke interface
Minpunten
 • Niet de goedkoopste VPN aanbieder
 • De configuratie van de VPN, er zijn maar weinig opties
levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl