Hoe je Netflix VPN Express gebruikt in 2024

Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe je Netflix VPN Express gebruikt. Als je dit weet, kun je namelijk vanuit het buitenland altijd toegang krijgen tot de Nederlandse Netflix en vanuit Nederland juist de buitenlandse bibliotheken bekijken!

Probeer het zelf
Blijf overal Netflix kijken met ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

ExpressVPN deblokkeert Netflix in het buitenland! Probeer de service 30 dagen zonder risico met hun geld-terug-garantie, en krijg 3 MAANDEN GRATIS bij je abonnement

Het artikel is bijgewerkt op: 19 juli 2024

Hoe je met Express VPN Netflix kijkt

Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar gelukkig is het heel gemakkelijk om met ExpressVPN Netflix Nederland te kijken vanuit het buitenland en andersom.

Om te beginnen moet je bij ExpressVPN een abonnement afsluiten en de bijbehorende software downloaden. Dit kun je via hun eigen website doen, maar je kunt bij ons ook een link vinden.

Netflix VPN Express

Nadat de software is geïnstalleerd, zie je een lijst met verschillende servers. Kies nu een server voor Nederland als je Netflix in Nederland wil kijken. Je kunt ook een server in een ander land kiezen.

Log in op je Netflix account en kies de show uit die jij wil bekijken. Je kijkt nu naar Netflix via ExpressVPN!

Waarom Netflix VPN Express?

Je denkt misschien dat het een beetje omslachtig is om Netflix via ExpressVPN te kijken, maar niks is minder waar! Wij hebben verschillende aanbieders getest en de combinatie Express VPN Netflix kwam daarbij altijd als winnaar uit de bus!

In de eerste plaats heeft ExpressVPN de hoogste snelheid, waardoor je zeker weet dat je altijd onafgebroken naar je favoriete film of serie kunt kijken.

Daarbij heeft de Express VPN Netflix server ook onbeperkte bandbreedte, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over je verbruik. Je kunt zo lang en zo veel kijken als je zelf wil!

Je kunt ook een Express VPN Netflix server vinden op verschillende locaties in de wereld, waardoor je altijd een server kan vinden die past bij de bibliotheek die jij wil bekijken.

Tot slot, en dat is misschien wel het meest belangrijke punt, is Netflix via ExpressVPN kijken ook mogelijk. Netflix probeert het omzeilen van geo-blokkades al een tijdje te blokkeren, waardoor sommige IP-adressen van VPN-aanbieders worden geblokkeerd.

Bekijk in deze video het bewijs dat Express VPN Netflix echt werkt!

De beste Express VPN Netflix server

Je vind de beste Express VPN Netflix server aan de hand van een aantal criteria. In de eerste plaats moet je natuurlijk rekening  houden met de content die je wil bekijken.

Als jij via Express VPN Netflix wil kijken en je bent verbonden met een server in Amerika, dan krijg je ook de bibliotheek van de Amerikaanse Netflix te zien. Hetzelfde geldt voor alle andere landen, je kunt dus ook Netflix kijken in Canada, Japan, Australië of het Verenigd Koninkrijk!

Daarbij moet je rekening houden met de snelheid van de Express VPN Netflix server. Je moet namelijk wel in staat zijn om een serie of film te streamen en daarvoor heb je voldoende snelheid nodig.

Bij de meeste VPN-aanbieders moet je er rekening mee houden dat de servers die wat verder weg zijn, vaak ook wat vertraging hebben. Met de Express VPN Netflix server heb je daar geen last meer van!

Express VPN Netflix

Voor de beste ervaring raad ik je aan om de een van deze Express VPN Netflix server opties te gebruiken:

Amerika: Los Angeles, Atlanta, San Jose

Canada: Vancouver en Montreal

Australië: Brisbane

Verenigd Koninkrijk: Londen, East Londen, Wembley

Je kunt ook altijd contact opnemen met de klantenservice van ExpressVPN om daar na te vragen wat op dat moment de best werkende servers zijn.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Voordelen van ExpressVPN

Niet alleen Netflix via ExpressVPN kijken is een groot voordeel van de dienst, er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen!

In de eerste plaats is het netwerk van ExpressVPN erg stabiel en als gebruiker heb je de keuze uit veel servers in verschillende landen. Sommige landen hebben zelfs meer dan één server. Dat is erg fijn, want zo kan je altijd een VPN Express Netflix server vinden die past bij wat je wil kijken.

Netflix via ExpressVPN

Daarbij zijn veel gebruikers ook te spreken over het gebruiksgemak van ExpressVPN. Je kunt de software gemakkelijk installeren op je apparaat. Het maakt daarvoor niet uit wat voor apparaat je hebt, ExpressVPN werkt met alle grote besturingssystemen, zoals iOS en Android.

Het grootste voordeel van ExpressVPN is dat ze een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen hebben. Als je dus niet tevreden bent met de Netflix ExpressVPN combinatie, kun je dat bij de klantenservice aangeven en krijg je gewoon je geld terug!

Lees onze volledige review van ExpressVPN.

Probeer Netflix VPN Express gratis

Wil je voor langer dan 30 dagen Netflix via ExpressVPN kijken? Dan hebben wij een handige truc voor je. Je kunt namelijk per e-mailadres één keer een abonnement afsluiten en daarvoor je geld terugvragen.

Als je iedere keer een nieuw account aanmaakt met een nieuw e-mailadres, kan je meerdere keren je geld terugvragen. Op die manier kun je Netflix VPN Express onbeperkt blijven gebruiken!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Troubleshooter voor ExpressVPN Netflix werkt niet

Heb je problemen met de Express VPN Netflix combinatie omdat deze niet werkt? Probeer dan eens de onderstaande oplossingen!

Express VPN Netflix server

Zet de Netflix VPN Express aan en uit

De beste oplossingen zijn meestal de simpelste en daarom moet je altijd eerst proberen om de VPN aan en uit te schakelen als Netflix via ExpressVPN niet lukt. Je kunt ervoor kiezen om je verbinding met de server te verbreken en daarna weer opnieuw op te starten, maar het is ook een optie om de software helemaal uit te schakelen en opnieuw op te starten.

Verander de Netflix VPN Express server

Lukt Netflix via ExpressVPN niet bij de ene server? Probeer dan eens een andere. Sommige servers worden veel gebruikt en raken daardoor licht overbelast. Het kan ook zijn dat Netflix het IP-adres van een server heeft aangemerkt als frauduleus en daardoor de content blokkeert. Gelukkig is het niet moeilijk om een geschikte Express VPN Netflix server te vinden, er zijn per land verschillende opties!

Neem contact op met de klantenservice

Werken de twee bovenstaande oplossingen niet en kom je er niet uit? Probeer dan eens om contact op te nemen met de klantenservice. Er is een Livechat die 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar is, als je deze probeert, krijg je het snelste antwoord.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Netflix VPN Express conclusie

De ExpressVPN Netflix combinatie is echt goud waard! Je kunt als gebruiker altijd vanuit andere delen van de wereld naar de Nederlandse Netflix kijken en andersom!

Het beste is nog dat je altijd kunt profiteren van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Met een nieuw e-mailadres kun je deze truc zelfs eindeloos herhalen!

Neem voor de werkende servers altijd contact op met de klantenservice en doe dat ook als de Express VPN Netflix combinatie even niet werkt. Zo zul je nog heel lang plezier hebben van je abonnement!

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl