VPN kopen in 2021 met de beste VPN kortingscodes

buy VPN
Een VPN is een onmisbaar hulpmiddel geworden in het veilig gebruiken van het internet. Niet alleen je privacy wordt beter beschermd, een VPN kopen zorgt er ook voor dat je tot meer websites en apps toegang kunt krijgen, ook buiten Nederland. Door gebruik te maken van een coupon code, oftewel kortingscode, is een VPN aanschaffen een stuk goedkoper.

Bestel nu!
ExpressVPN met de hoogste korting!

Bestel hier de beste VPN met onze kortingscode voor de beste deal, nu met niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt: 19 juli, 2024

Hoe komen we aan de beste VPN korting met kortingscodes?

Om de beste VPN aanbieding te vinden is niet eenvoudig. Als je dit zelf moet doen, kan het zijn dat je het verkeerde VPN abonnement afsluit en je er voorlopig aan vast zit. Laat het zoeken naar de beste VPN aanbiedingen aan de experts over!

VPN kopen

De beste VPN korting komt tot stand door met VPN providers te onderhandelen en de meest geschikte VPN korting af te dwingen. Dit zijn aanbieding VPN en de betrouwbaarheid providers die niet alleen winst willen maken,  maar ook de klant tevreden willen houden.

De beste VPN aanbiedingen van het moment

Ons team bestaat uit mensen die verstand van zaken hebben als het gaat om VPN’s. Zij hebben al jarenlang ervaring en kunnen de informatie bieden die jij als klant nodig hebt. Verspil je kostbare tijd dus niet en laat het zoekwerk aan ons over.

Hieronder hebben we een lijst voor je samengesteld met de beste VPN providers en de VPN korting die zij aan de hand van kortingscodes geven. Deze providers zijn samen met een tiental andere VPN aanbieders uitvoerig getest, met elkaar vergeleken en uiteindelijk zijn alleen de beste overgebleven.

Kijk welk plan het beste bij je huidige situatie past en klik op de link.

ExpressVPN Coupon: Bespaar 49%

ExpressVPN is de meest betrouwbare VPN service in 2024. De VPN heeft een uitgebreid netwerk, volledige gebruiksfuncties en is ook gebruiksvriendelijk. Krijg nu 49% korting. Bespaar door per maand 6,22€ te betalen in plaats van 12,07€. Lees onze recensie.

 • 3.000 servers in 94 landen
 • Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP protocollen
 • 5 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie

NordVPN Coupon: Bespaar 66%

NordVPN is een van de beste VPN in 2024. Je kunt profiteren van verschillende privacyfuncties en de nieuwste VPN-technologie. Ontvang nu een exclusieve korting van 66%. Betaal slechts 3,49€ per maand in plaats van 10,49€ per maand. Lees onze recensie.
 • 5.601 servers in 60 landen
 • WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec protocollen
 • 6 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie

Surfshark VPN Coupon: Bespaar 82%

Surfshark heeft het in zich om de beste VPN van 2024 te worden. Geniet van hoge snelheden, online privacy en veiligheid en nog veel meer. Probeer het nu met 82% korting! Betaal slechts 2,49€ per maand, wat goedkoper is dan de originele prijs van 12,95€ per maand. Lees onze recensie.

 • 3.200 servers in 100 landen
 • WireGuard, IKEv2, OpenVPN protocollen
 • gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie

Atlas VPN Coupon: Bespaar 81%

AtlasVPN is de best beoordeelde VPN-service van 2024 door de sterke beveiligingsfuncties, de afwezigheid van advertenties en een solide no-logs beleid. Bespaar tot . Betaal slechts per maand in plaats van per maand. Lees onze recensie.

 • 750 servers in 45 landen
 • WireGuard, IKEv2/IPSec protocollen
 • gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie

Private VPN Coupon: Bespaar 79%

PrivateVPN is de top VPN provider in 2024. PrivateVPN biedt een ruime keuze op het gebied van beveiligingsfuncties, is eenvoudig in gebruik en heeft een hoge snelheid. Bespaar nu tot 79%. Betaal 2,08€ per maand in plaats van de volle prijs van 10,39€ per maand. Lees onze recensie.

 • 200 servers in 63 landen
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec protocollen
 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie

Na het doornemen van de lijst alvorens je de VPN korting toepast, kun je misschien nog wat twijfels hebben over de VPN aanbieding. De lijst die je op deze website ziet is betrouwbaar en bevat de beste VPN providers met de beste VPN aanbiedingen. Zoals eerder vermeld hebben we ze uitvoerig getest en met elkaar vergeleken.

De lijst is up-to-date en wordt regelmatig vernieuwd zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste kortingen. Het beste is om deze pagina in je favorieten te zetten zodat je hem niet vergeet mocht je een nieuw abonnement af moeten sluiten.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

VPN kopen met kortingscodes

Veel VPN providers vragen de hoofdprijs voor een abonnement. Daar tegenover staat een slechte service. Daar willen we je voor beschermen! We hebben de beste VPN providers voor je verzameld met daarbij de beste VPN aanbiedingen die ze voor de klanten hebben. Een VPN kopen met deze kortingscodes, helpt je aanzienlijk te besparen op de abonnementskosten.

Je zult zien dat er inmiddels heel wat VPN providers bestaan die zich allemaal voordoen of ze de beste VPN aanbieding voor je hebben. Maar wat een VPN kopen aantrekkelijk maakt, zijn de kortingscodes die het de moeite waard maken om een VPN aan te schaffen.

VPN kopen

Inmiddels zijn er heel wat VPN providers die geen VPN korting geven, maar de service juist gratis aanbieden. Dit is natuurlijk de goedkoopste optie. Maar is het verstandig?

Het aanschaffen van een gratis VPN klinkt leuk, maar is niet ideaal. Het beschermt niet je privacy. Om meer toegang te krijgen moet je vaak alsnog betalen en er zit een limiet op. Het hebben van een betaalde VPN is daarom beter.

Niet-goed-geld-terug garantie

Nog een goede reden om een betaalde VPN te nemen, heeft te maken met de proefperiode. Weet je niet zeker of de VPN die je interesse heeft, ook daadwerkelijk handig is voor jou? Dan bieden veel goede VPN providers de kans om het abonnement eerst uit te proberen.

 • Meld je aan bij de VPN provider.
 • Sluit een abonnement af voor de periode die je nodig hebt.
 • Probeer dit abonnement 30 dagen uit.
 • Bevalt het niet, dan kun je het abonnement zonder opgaaf van reden gewoon opzeggen.

Veelgestelde vragen

Wat is en doet een VPN?

Een VPN is een speciaal hulpmiddel voor als je online bezig bent. Het staat voor Virtueel Privacy Netwerk en zorgt dat je anoniem op het net kunt surfen. Zo kunnen je gegevens niet met derden gedeeld worden, en geeft het hebben van een VPN je toegang tot content dat is geblokkeerd in de geografische locatie waar jij je bevindt. Je IP-adres blijft hiermee verborgen waardoor je anoniem op het internet kunt blijven surfen. Zelfs als je op een openbaar WiFi netwerk zit, worden je gegevens beschermd.

Een VPN kopen geeft je de mogelijkheid om servers in andere landen bezoeken zodat je in staat bent om streams als Netflix uit bijvoorbeeld Amerika te kijken, zonder daar letterlijk te hoeven zijn. De VPN omzeilt elke geografische blokkade en zet je op een server naar keuze. Voor meer informatie over wat een VPN is, lees hier.

Waarom een VPN kortingscode gebruiken?

Zorg bij een VPN kopen of je de mogelijkheid hebt op meerdere devices de VPN kunt gebruiken. Dan is het belangrijk om te weten welke internetsnelheid ze leveren, of ze een variatie aan servers aanbieden, versleutelen ze je data, betrouwbaarheid van de provider en of de klantenservice behulpzaam is mochten er problemen rijzen.

Waarom is het belangrijk om een VPN te gebruiken?

Door gebruik te maken van een VPN wordt je privacy beschermd en heb je meer mogelijkheden om streams en websites te bezoeken die anders niet mogelijk waren.

Is de lijst met de VPN aanbiedingen up-to-date?

De lijst die we opstellen op onze website, is up-to-date zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste VPN aanbiedingen en je zo de beste VPN korting kunt afdwingen zonder daar zelf te veel moeite voor te doen.

VPN kopen

Hoe kan ik de VPN aanbieding met kortingscodes gebruiken/activeren?

Dit werkt heel eenvoudig. Kies de provider die je wilt gebruiken, klik vervolgens op de link van de VPN aanbieding naar keuze. Volg de instructies en de kortingscode zal bij het afsluiten van het abonnement, geactiveerd worden. Je ziet, een VPN kopen is eenvoudig. Net als het activeren van een abonnement met kortingscode. Laten we de stappen doornemen zodat je snel aan het werk kunt met je nieuwe VPN!

 1. Klik op de link van de VPN provider van jouw keuze.
 2. Nadat je naar de desbetreffende website bent geleid, volg je de instructies om je aan te melden.
 3. De kortingscode wordt, zodra je je hebt aangemeld, geactiveerd.

Kan ik de kortingscodes voor mijn bestaande VPN abonnement gebruiken?

Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt alleen de VPN korting met kortingscodes gebruiken als je je aanmeld voor de eerste keer. Om toch kosten te besparen is het beter om voor een abonnement te kiezen die korting geeft gebaseerd op het aantal jaar dat je deze afsluit.

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken om geld te besparen op mijn VPN aanbieding naar keuze?

In de meeste gevallen kan dit niet. Vaak is er bij het afsluiten van het abonnement slechts een kortingscode mogelijk om te activeren.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Welke VPN aanbieding heeft onze voorkeur?

Alle VPN aanbiedingen die we voor je hebben uitgezocht en samengesteld, zijn aan te raden. Maar degene met de beste prijs en kwaliteit, is zonder twijfel ExpressVPN. De korting die zij aanbieden is vrij hoog, de VPN werkt snel, geeft je toegang tot diverse streams als Hulu en Netflix en beschermt je gegevens.

Een VPN kopen is persoonlijk en wat je keus ook is, alles wat wij aanbevelen is betrouwbaar en up-to-date. Alles is wat het lijkt en er zitten geen haken en ogen aan.

PrivacyEnBescherming.nl