VPN kopen in 2021 met de beste VPN kortingscodes

buy VPN
Een VPN is een onmisbaar hulpmiddel geworden in het veilig gebruiken van het internet. Niet alleen je privacy wordt beter beschermd, een VPN kopen zorgt er ook voor dat je tot meer websites en apps toegang kunt krijgen, ook buiten Nederland. Door gebruik te maken van een coupon code, oftewel kortingscode, is een VPN aanschaffen een stuk goedkoper.

Bestel nu!
ExpressVPN met de hoogste korting!

Bestel hier de beste VPN met onze kortingscode voor de beste deal, nu met niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt: 30 september, 2022

Hoe komen we aan de beste VPN korting met kortingscodes?

Om de beste VPN aanbieding te vinden is niet eenvoudig. Als je dit zelf moet doen, kan het zijn dat je het verkeerde VPN abonnement afsluit en je er voorlopig aan vast zit. Laat het zoeken naar de beste VPN aanbiedingen aan de experts over!

VPN kopen

De beste VPN korting komt tot stand door met VPN providers te onderhandelen en de meest geschikte VPN korting af te dwingen. Dit zijn aanbieding VPN en de betrouwbaarheid providers die niet alleen winst willen maken,  maar ook de klant tevreden willen houden.

De beste VPN aanbiedingen van het moment

Ons team bestaat uit mensen die verstand van zaken hebben als het gaat om VPN’s. Zij hebben al jarenlang ervaring en kunnen de informatie bieden die jij als klant nodig hebt. Verspil je kostbare tijd dus niet en laat het zoekwerk aan ons over.

Hieronder hebben we een lijst voor je samengesteld met de beste VPN providers en de VPN korting die zij aan de hand van kortingscodes geven. Deze providers zijn samen met een tiental andere VPN aanbieders uitvoerig getest, met elkaar vergeleken en uiteindelijk zijn alleen de beste overgebleven.

Kijk welk plan het beste bij je huidige situatie past en klik op de link.

Best Allround
ExpressVPN review 2022
Aanbieding
Je kan nu 30 dagen GRATIS deze aanbieder uitproberen. Ben je niet tevreden krijg je direct je geld terug.
Best waarde
Nord VPN review 2022
Aanbieding
Wil je graag je online privacy beschermen en wil je hier een VPN dienst voor gebruiken? Denk je eraan om Nord VPN als jou VPN dienst te kiezen, maar wil je eerst weten of de VPN dienst wel iets ...
Surfshark 2022, één van de vele VPN aanbieders
Aanbieding
Surf shark VPN is goedkoop en levert interessante premium functies. Ze hebben high-speed servers en bewaren geen logs. Ook is het mogelijk met een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd ...
VyprVPN, review 2022
Aanbieding
VyprVPN behoort tot een van de beste VPN-providers wanneer het gaat om het ontwijken van censuur. VyprVPN heeft een eigen DNS mogelijkheid en een eigen protocool Chameleon™. Het is de ideale ...
AtlasVPN, review 2022
Aanbieding
Atlasvpn is een relatief nieuwe VPN die als goede optie wordt weergeven.
CyberGhost, review 2022
Aanbieding
Welkom bij mijn CyberGhost review. Dit is een van mijn favoriete VPN diensten van dit moment. Ik zal de software in detail bespreken, zodat je aan het eind van dit artikel kunt beslissen of een ...
PrivateVPN, review 2022
Aanbieding
Private VPN is een bedrijf dat in 2009 in Zweden is opgericht. Hoewel het geen marktleider is, heb je via hen gegarandeerd een betrouwbare en anonieme verbinding. Ze hebben ook servers in een ...
IPVanish, review 2022
Aanbieding
IPVanish VPN is al meer dan 15 jaar actief op de markt. Wanneer je een game fan bent dan ben je zeker bekend met deze VPN-aanbieder. De VPN is dan ook zeer populair voor zijn extreme veiligheid ...
Vriendelijk
Private Internet Access (PIA)
Aanbieding
Private Internet Access, ofwel PIA, is een van de populairste VPN’s op de markt. (Gebruikers) privacy, zoals de naam van de VPN al verraadt, wordt bij PIA erg serieus genomen. PIA logt namelijk ...
Zenmate VPN, review 2022
Aanbieding
Vandaag wil ik de ZenMate VPN bespreken, een in Duitsland gevestigde VPN, die bijzonder geschikt is voor streaming. Wanneer je op zoek bent naar een VPN die gemakkelijk te gebruiken is en zonder ...
Proton VPN, review 2022
Aanbieding
ProtonVPN is een VPN dienst van Zwitserland die zich vooral focust op online privacy en de bescherming van je persoonlijke gegevens. Doordat ze een superieure service kunnen aanbieden is het een ...
Ivacy VPN Review 2022
Aanbieding
Tijdens je zoektocht naar een geschikte VPN ben je Ivacy VPN misschien wel tegengekomen. Ben je benieuwd of het wat voor jou is? In deze IvacyVPN review lees je alles wat je over deze VPN moet ...

Na het doornemen van de lijst alvorens je de VPN korting toepast, kun je misschien nog wat twijfels hebben over de VPN aanbieding. De lijst die je op deze website ziet is betrouwbaar en bevat de beste VPN providers met de beste VPN aanbiedingen. Zoals eerder vermeld hebben we ze uitvoerig getest en met elkaar vergeleken.

De lijst is up-to-date en wordt regelmatig vernieuwd zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste kortingen. Het beste is om deze pagina in je favorieten te zetten zodat je hem niet vergeet mocht je een nieuw abonnement af moeten sluiten.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van oktober 2022

VPN kopen met kortingscodes

Veel VPN providers vragen de hoofdprijs voor een abonnement. Daar tegenover staat een slechte service. Daar willen we je voor beschermen! We hebben de beste VPN providers voor je verzameld met daarbij de beste VPN aanbiedingen die ze voor de klanten hebben. Een VPN kopen met deze kortingscodes, helpt je aanzienlijk te besparen op de abonnementskosten.

Je zult zien dat er inmiddels heel wat VPN providers bestaan die zich allemaal voordoen of ze de beste VPN aanbieding voor je hebben. Maar wat een VPN kopen aantrekkelijk maakt, zijn de kortingscodes die het de moeite waard maken om een VPN aan te schaffen.

VPN kopen

Inmiddels zijn er heel wat VPN providers die geen VPN korting geven, maar de service juist gratis aanbieden. Dit is natuurlijk de goedkoopste optie. Maar is het verstandig?

Het aanschaffen van een gratis VPN klinkt leuk, maar is niet ideaal. Het beschermt niet je privacy. Om meer toegang te krijgen moet je vaak alsnog betalen en er zit een limiet op. Het hebben van een betaalde VPN is daarom beter.

Niet-goed-geld-terug garantie

Nog een goede reden om een betaalde VPN te nemen, heeft te maken met de proefperiode. Weet je niet zeker of de VPN die je interesse heeft, ook daadwerkelijk handig is voor jou? Dan bieden veel goede VPN providers de kans om het abonnement eerst uit te proberen.

  • Meld je aan bij de VPN provider.
  • Sluit een abonnement af voor de periode die je nodig hebt.
  • Probeer dit abonnement 30 dagen uit.
  • Bevalt het niet, dan kun je het abonnement zonder opgaaf van reden gewoon opzeggen.

Veelgestelde vragen

Wat is en doet een VPN?

Een VPN is een speciaal hulpmiddel voor als je online bezig bent. Het staat voor Virtueel Privacy Netwerk en zorgt dat je anoniem op het net kunt surfen. Zo kunnen je gegevens niet met derden gedeeld worden, en geeft het hebben van een VPN je toegang tot content dat is geblokkeerd in de geografische locatie waar jij je bevindt. Je IP-adres blijft hiermee verborgen waardoor je anoniem op het internet kunt blijven surfen. Zelfs als je op een openbaar WiFi netwerk zit, worden je gegevens beschermd.

Een VPN kopen geeft je de mogelijkheid om servers in andere landen bezoeken zodat je in staat bent om streams als Netflix uit bijvoorbeeld Amerika te kijken, zonder daar letterlijk te hoeven zijn. De VPN omzeilt elke geografische blokkade en zet je op een server naar keuze. Voor meer informatie over wat een VPN is, lees hier.

Waarom een VPN kortingscode gebruiken?

Zorg bij een VPN kopen of je de mogelijkheid hebt op meerdere devices de VPN kunt gebruiken. Dan is het belangrijk om te weten welke internetsnelheid ze leveren, of ze een variatie aan servers aanbieden, versleutelen ze je data, betrouwbaarheid van de provider en of de klantenservice behulpzaam is mochten er problemen rijzen.

Waarom is het belangrijk om een VPN te gebruiken?

Door gebruik te maken van een VPN wordt je privacy beschermd en heb je meer mogelijkheden om streams en websites te bezoeken die anders niet mogelijk waren.

Is de lijst met de VPN aanbiedingen up-to-date?

De lijst die we opstellen op onze website, is up-to-date zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste VPN aanbiedingen en je zo de beste VPN korting kunt afdwingen zonder daar zelf te veel moeite voor te doen.

VPN kopen

Hoe kan ik de VPN aanbieding met kortingscodes gebruiken/activeren?

Dit werkt heel eenvoudig. Kies de provider die je wilt gebruiken, klik vervolgens op de link van de VPN aanbieding naar keuze. Volg de instructies en de kortingscode zal bij het afsluiten van het abonnement, geactiveerd worden. Je ziet, een VPN kopen is eenvoudig. Net als het activeren van een abonnement met kortingscode. Laten we de stappen doornemen zodat je snel aan het werk kunt met je nieuwe VPN!

  1. Klik op de link van de VPN provider van jouw keuze.
  2. Nadat je naar de desbetreffende website bent geleid, volg je de instructies om je aan te melden.
  3. De kortingscode wordt, zodra je je hebt aangemeld, geactiveerd.

Kan ik de kortingscodes voor mijn bestaande VPN abonnement gebruiken?

Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt alleen de VPN korting met kortingscodes gebruiken als je je aanmeld voor de eerste keer. Om toch kosten te besparen is het beter om voor een abonnement te kiezen die korting geeft gebaseerd op het aantal jaar dat je deze afsluit.

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken om geld te besparen op mijn VPN aanbieding naar keuze?

In de meeste gevallen kan dit niet. Vaak is er bij het afsluiten van het abonnement slechts een kortingscode mogelijk om te activeren.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van oktober 2022

Welke VPN aanbieding heeft onze voorkeur?

Alle VPN aanbiedingen die we voor je hebben uitgezocht en samengesteld, zijn aan te raden. Maar degene met de beste prijs en kwaliteit, is zonder twijfel ExpressVPN. De korting die zij aanbieden is vrij hoog, de VPN werkt snel, geeft je toegang tot diverse streams als Hulu en Netflix en beschermt je gegevens.

Een VPN kopen is persoonlijk en wat je keus ook is, alles wat wij aanbevelen is betrouwbaar en up-to-date. Alles is wat het lijkt en er zitten geen haken en ogen aan.

PrivacyEnBescherming.nl