De Surfshark coupon met de hoogste korting van 2024

Ben je op zoek naar een Surfshark aanbieding, omdat je niet de volle mep wil betalen? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je altijd de meest actuele kortingen die Surfshark VPN te bieden heeft.

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

VPN Coupons

Surfshark VPN Coupon: Bespaar 82%

Surfshark heeft het in zich om de beste VPN van 2024 te worden. Probeer het nu met 82% korting! Betaal slechts EUR 2,49 per maand, wat goedkoper is dan de originele prijs van EUR 12,95 per maand.

82% Korting

Geverifieerd

Surfshark VPN: gratis proefperiode van 30 dagen
Probeer Surfshark nu 30 dagen GRATIS.
Gratis proefversie

Geverifieerd

Surfshark VPN Coupon: Bespaar 51%
Wissel deze coupon in en ontvang 51% korting!
Verlopen

Geverifieerd

Over Surfshark

Het is goed om te weten dat het hoofdkantoor van Surfshark VPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Dit betekent dat ze een no-log beleid kunnen voeren en ook niet door de lokale overheid kan worden gedwongen om dat wel te doen.

Hierdoor weet je zeker dat het bedrijf geen informatie bijhoudt over hun gebruikers. 

Op dit moment zijn er meer dan 3.000 servers in 94 landen wereldwijd. Er zal dus altijd een server zijn die past bij jouw behoeftes en wensen.

De app is compatibel met de meest gebruikte besturingssystemen, van Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle

Surfshark Coupon

Encryptie bij deze aanbieder is ook heel sterk. Als je een van de Surfshark deals gebruik maakt, kun je erop rekenen dat jouw gegevens worden beveiligd met 256 AES encryptie.

Ook de meest dingen waarvoor een VPN het meest wordt gebruikt zijn met Surfshark geen probleem. Netflix kijken in het buitenland en torrenting zijn op het gebied van snelheid en veiligheid zeker aan te raden.

Tot slot kun je met een Surfshark kortingscode ook toegang krijgen tot veel verschillende en handige functies. Denk daarbij aan een Kill Switch, een ad- en malwareblocker, split-tunneling en de mogelijkheid om tegelijkertijd met twee servers te verbinden.

Wil je echt alles over Surfshark weten? Lees dan deze review.

Surfshark in het kort

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Yes
Werkt met torrents? Yes
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5
Aantal landen 94
Supported OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie 30
Protocols Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
Servers 3.000

Prijs met de Surfshark aanbieding

Er zijn bij Surfshark drie verschillende opties als het op een abonnement aankomt. De kortste looptijd is 1 maand, je kunt kiezen uit 12 maanden of je meteen vastleggen aan 24 maanden.

Surfshark aanbieding en prijs

Hoe langer je je vastlegt, hoe hoger de korting zal zijn. Het is verstandig om meteen voor het langst lopende abonnement te kiezen.

Wanneer je niet tevreden bent, kun je namelijk binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Je hoeft de VPN dan niet nog 24 maanden te gebruiken.

AANBIEDING VORD NU

Hoe je de Surfshark aanbieding gebruikt

Je kunt de Surfshark kortingscode alleen gebruiken als je de link op onze website gebruikt. Volg hiervoor het simpele stappenplan:

  1. Klik op de link op deze pagina
  2. Maak een account aan
  3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. Kies de door jou gewenste betaalmethode
  5. De Surfshark kortingscode wordt nu vanzelf toegepast
  6. Rond de betaling af
  7. Download en installeer de software
  8. Geniet van een veilige verbinding met je VPN!

Veelgestelde vragen over de Surfshark aanbieding

Natuurlijk willen we dat je na het lezen van deze pagina alles over de Surfshark kortingscode weet. Daarom hebben we hier de vragen die het meest worden gesteld voor je op een rijtje gezet:

Surfshark kortingscode

Kan ik meer dan één Surfshark kortingscode gebruiken?

Ook als er meerdere Surfshark deals zijn, kun je er maar één tegelijk gebruiken. Het is wel mogelijk om meerdere keren van een deal te profiteren, daarvoor moet je de deal simpelweg koppelen aan een e-mailadres dat je nog niet eerder hebt gebruikt.

Is het mogelijk om de Surfshark coupon voor een bestaand abonnement te gebruiken?

Op dit moment is het niet mogelijk om Surfshark coupons toe te passen op een abonnement dat je al hebt afgesloten en betaald. Je kunt wel een nieuw abonnement afsluiten en de Surfshark coupon gebruiken, maar niet met een e-mailadres dat al bekend is.

Kan ik de Surfshark coupon gebruiken voor alle abonnementen?

Deze Surf Shark coupon is alleen geldig voor de abonnementen met de langste looptijd. Voor hoe langer je een abonnement afsluit, hoe meer korting je zal krijgen.

Is er een Surfshark coupon voor een gratis abonnement?

Helaas kun je met de Surfshark vpn-coupon geen aanspraak maken op een gratis abonnement, maar je kunt wel gebruik maken van de geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen bij de klantenservice aangeeft dat je niet tevreden bent met de service, kun je zonder problemen je geld terugkrijgen. Je kunt ook een abonnement afsluiten met meerdere e-mailadressen, waardoor je de Surfshark deals meerdere keren kunt gebruiken. Zo lang je maar op tijd weer opzegt.

Hoe vaak zijn er nieuwe Surfshark deals beschikbaar?

Er worden het hele jaar door nieuwe Surfshark deals aangeboden, met name rondom de feestdagen en bij Black Friday en Cyber Monday. Je kunt het beste onze pagina’s opslaan in je favorieten en ze regelmatig controleren, zo weet je zeker dat je geen aanbieding mist. Wil je alle aanbiedingen in de gaten kunnen houden? Bekijk dan onze algemene VPN coupon pagina.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl