Hoe vind je de beste ExpressVPN korting van 2024

Iedereen die op zoek is naar een ExpressVPN kortingscode zal op deze pagina zijn hart ophalen. Wij hebben de beste en meest exclusieve deal van dit moment. Lees hier onder meer!

Claim nu!
Express VPN korting nodig?

Nergens op internet zal je een betere deal vinden. Bespaar tot 49% met 12 maanden + 3 maanden GRATIS. Met 30 dagen geld terug garantie!

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

ExpressVPN korting

ExpressVPN Coupon: Bespaar 49%

ExpressVPN is de meest betrouwbare VPN service in 2024. De VPN heeft een uitgebreid netwerk, volledige gebruiksfuncties en is ook gebruiksvriendelijk. Krijg nu 49% korting. Bespaar door per maand 6,22 te betalen in plaats van 12,07.

49% Korting

Geverifieerd

ExpressVPN Coupon: gratis proefperiode
Probeer ExpressVPN 30 dagen zonder risico! Krijg een volledige geld-terug-garantie!
30 dagen GRATIS

Geverifieerd

ExpressVPN Coupon: Bespaar 35%
Mis de kans om te besparen niet. Wissel de coupon in en ontvang 35% korting!

Verlopen

Geverifieerd

Over ExpressVPN

Als je het hebt over een VPN, dan zullen veel mensen met de naam ExpressVPN aankomen. Binnen de wereld van online veiligheid, zijn zij namelijk al jarenlang een gevestigde naam.

Wereldwijd wordt de VPN door meer dan drie miljoen mensen gebruikt.

Je kunt gebruikmaken van 3.000 supersnelle servers in 94 landen, waardoor er altijd een server bij zit die past bij wat jij nodig hebt.

De software is beschikbaar voor al je apparaten. Zowel je laptop, telefoon, tablet als router kunnen met ExpressVPN worden beveiligd. Ook alle besturingssystemen werken met deze aanbieder.

express vpn korting

Het hoofdkantoor van ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, wat voor jou als gebruiker erg gunstig is. Het land heeft namelijk geen wetten die de dienst verplichten om jouw gegevens te bewaren en te delen, waardoor je zeker weet dat jouw gegevens veilig zijn.

Alle servers van ExpressVPN draaien op RAM, een vluchtig geheugen, deze technologie noemt ExpressVPN TrustedServer.

Het Lightway protocol dat ExpressVPN gebruikt is erg gemakkelijk te auditeer en twee keer sneller dan het OpenVPN dat door veel andere aanbieders wordt gebruikt.

Wil je meer weten over deze aanbieder? Lees dan dit ExpressVPN ervaring van ons dat eerder verscheen.

ExpressVPN in één oogopslag

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Yes
Werkt met torrents? Yes
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5
Aantal landen 94
Supported OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie 30
Protocols Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
Servers 3.000

De prijs met de ExpressVPN korting

De prijs van een product is altijd het belangrijkste en daarom wil natuurlijk weten wat je kunt besparen als je de Express VPN korting gebruikt.

Bij ExpressVPN worden geen verschillende abonnementen aangeboden. Met de Express VPN korting kun je altijd  gebruik maken van onbeperkte bandbreedte, 256-bit encryptie en alle servers.

expressvpn korting

Per abonnement kun je tot wel vijf verschillende apparaten aansluiten. Voor de meeste mensen is dat genoeg om een volledige dekking van veiligheid en privacy te garanderen.

Het enige verschil zit hem in de duur van het abonnement. Je kunt kiezen voor een abonnement van 1 maand, 6 maanden of 12 maanden.

Hoe langer het abonnement loopt, hoe meer je kunt besparen. De ExpressVPN aanbieding voor het abonnement van 12 maanden is dat je er 3 maanden gratis bij krijgt, waardoor je tot 49% bespaart.

Krijg de korting

Hoe je de ExpressVPN kortingscode toepast

Het is heel gemakkelijk om van de ExpressVPN aanbieding gebruik te maken. Hiervoor volg je ons simpele stappenplan:

  1. Klik op deze site op de ExpressVPN coupon
  2. Kies op het volgende scherm het abonnement uit
  3. Selecteer de door jou gewenste betaalmethode
  4. Voer je gegevens in
  5. De Express VPN korting wordt automatisch verwerkt
  6. Download en installeer de software
  7. Log in met je account
  8. De software is nu klaar om jou te beschermen!

Iedere seconde dat je geen VPN gebruikt, zijn jouw gegevens toegankelijk voor hackers en andere derden met slechte bedoelingen.

Maak dus vandaag nog gebruik van deze ExpressVPN aanbieding en bescherm al je apparaten!

Veelgestelde vragen over de ExpressVPN kortingscode

Voordat je de ExpressVPN-coupon gebruikt, is het verstandig om eerst de veelgestelde vragen goed door te lezen. Zo weet je zeker dat de coupon bij je past.

expressvpn aanbieding

Kan ik meer dan één ExpressVPN kortingscode gebruiken?

Helaas is het niet mogelijk om meerdere ExpressVPN coupons te gebruiken. Per e-mailadres kun je slechts één kortingscode toepassen.

Het is wel mogelijk om met meerdere e-mailadressen verschillende accounts aan de maken en daar de Express VPN korting meerdere keren op te gebruiken.

Zo kun je bijvoorbeeld je persoonlijke e-mailadres en het e-mailadres van je werk gebruiken om meerdere accounts aan te maken.

Voor ieder e-mailadres kun je dezelfde coupon Express VPN gebruiken.

Kan ik de ExpressVPN kortingscode gebruiken voor een bestaand abonnement?

Als je al een abonnement bij ExpressVPN hebt is het helaas niet mogelijk om de ExpressVPN aanbieding nog te gebruiken.

De aanbieding is alleen geldig voor nieuwe leden. Het is wel mogelijk om van de korting gebruik te maken door een nieuw e-mailadres te gebruiken.

Kan ik de ExpressVPN korting toepassen op elke abonnement?

Over het algemeen is de ExpressVPN aanbieding alleen van toepassing op het langst lopende abonnement van 12 maanden. Om de hoogste korting te kunnen krijgen, is het dus verstandig om meteen voor het langste abonnement te kiezen.

Is er ook een ExpressVPN kortingscode voor een gratis versie?

Helaas kun je geen gratis versie van ExpressVPN krijgen met de coupon. Je kunt wel profiteren van de gratis proefperiode van 30 dagen.

Bij een nieuw abonnement kun je binnen 30 dagen via de klantenservice aangeven dat je niet tevreden bent en dan krijg je zonder problemen je geld terug.

Hoe vaak is er een nieuwe ExpressVPN aanbieding beschikbaar?

Het hele jaar door komen er nieuwe aanbiedingen voor ExpressVPN beschikbaar. Met name in de vakantieperiodes en op speciale feestdagen zoals Black Friday en Cyber Monday.

Houd onze speciale pagina in de gaten om er zeker van te zijn dat je altijd de meest actuele Express VPN korting te pakken hebt. Sla de pagina op in je favorieten en bekijk hem regelmatig.

Ook als je liever een andere aanbieder probeert zit je bij ons goed, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Bij ons vind je altijd de meest exclusieve deals.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl