ExpressVPN Gratis Proefperiode 2024

Laten we beginnen met het feit dat je hier waarschijnlijk bent omdat je graag kennis wilt maken met de gratis proefperiode van ExpressVPN. Wij hebben de oplossing voor je, met ons stappenplan kun je moeiteloos je gratis en veilige VPN claimen. Maak kosteloos gebruik van de ExpressVPN proefperiode en laat je meeslepen door een geweldige ervaring!

Claim gratis VPN nu!
Probeer de beste VPN uit, ExpressVPN!

Wil je een gratis en veilige VPN? Zoek dan niet langer en probeer ExpressVPN! Geniet 30 dagen lang kosteloos van inhoud waar je eerst geen toegang toe had. Risicoloos, kosteloos en betrouwbaar, wat wil je nog meer?

Het artikel is bijgewerkt op: 12 april 2024

Geld terug garantie aanvragen: Stappenplan

Je kunt nu een VPN uitproberen van ExpressVPN om geen restricties meer te hebben op locatie gebonden content. Deze aanbieder biedt veilige servers aan in 94 landen, waardoor je je horizon meer dan 94 keer verbreed. Grijp nu je kans om ExpressVPN 30 dagen lang gratis in te zetten wegens een geld terug garantie vanuit deze aanbieder. We geven graag een overzichtelijk stappenplan, zodat je kunt meegenieten van een gratis vpn:

  1. Ga naar de website van ExpressVPN: Waar je gelijk op de startpagina de ExpressVPN proefperiode van 30 dagen ziet staan. We hebben hier een interessante coupon beschikbaar die je ook kunt inzetten als aanbieding.
  2. Druk Aan de slag: Zodat je alle abonnementen kunt vinden. Kies voor een abonnement, bijvoorbeeld een 6 of 12 maanden abonnement (waar ook de ’30-dagen geld-terug garantie’ staat aangegeven).
  3. Abonneer jezelf: De betaling wordt in rekening gebracht bij de aanmelding. Kies de door jouw gewenste betaalmethode. Je zit hier nergens aan vast, wees gegarandeerd van een terugbetaling (mits je dit binnen 30 dagen indient).
  4. Herinnering in te stellen: Is het belangrijk om een herinnering in te stellen. Zodat je je abonnement tijdig opzegt voordat de terugbetalingsperiode is verstreken (30 dagen).
  5. Het opzeggen van het abonnement: Contact op met het ExpressVPN ondersteuningsteam. Dit kan via de chat of e-mail (support@expressvpn.com), om je abonnement te annuleren en je geld terug te krijgen. Hier zullen verder geen vragen over worden gesteld vanuit ExpressVPN, waardoor je gegarandeerd je terugbetaling krijgt.

Met dit snelle 5-stappenplan, kun je binnen enkele minuten een van de meest kwalitatief hoogstaande aanbieders van VPN’s voor 30 dagen gebruiken. Een maand lang genieten van alle aanbod op het internet, zonder enige kosten, en met een veilige server!

Na die maand kan dit feestje zelfs nog doorgaan. Er is een simpele truc die we graag met je delen en nu zullen uitleggen om ExpressVPN meer dan 30 dagen gratis te kunnen gebruiken. Je kunt natuurlijk een ander e-mailadres gebruiken om een nieuw account aan te maken en de geld-terug-garantie om de 30 dagen opnieuw in te zetten. Zo kun je mateloos genieten van ExpressVPN! Gebruik onze link om de speciale korting/geld-terug-garantie te laten werken.

Gratis proefperiode vs. geld terug garantie

In principe zijn er twee manieren om gratis VPN bij de kwalitatief hoogstaande aanbieder ExpressVPN te krijgen. Je kunt ofwel een gratis proefperiode aangaan ofwel de geld terug garantie benutten. Beide manieren zijn mogelijk, maar we raden toch aan te betalen met een geld terug garantie.

Bij de gratis proefperiode heb je ook maar 7 dagen om er – wel erg vluchtig – van te genieten. Ook is het maar beperkt tot je mobiele apparaat.

Maar met de geld terug garantie, kun je 30 dagen achterover leunen, je VPN aanzetten en toegang krijgen tot immens veel digitaal aanbod. Dit kan ook op andere apparaten, zoals je laptop of smart tv, worden gedaan.

expressvpn proefperiode

Je hoeft geen risico’s te lopen met onveilige, gratis VPN’s die je gevoelige informatie traceren en doorverkopen. Nu heb je ook een gratis VPN, maar dan van de uiterst betrouwbare aanbieder ExpressVPN, waar je met een gerust hart gebruik van kunt maken. Waarom zou je voor 7 dagen gratis ExpressVPN gaan, als je ook gelijk voor 30 dagen kunt kiezen met de geld terug garantie? Beide opties werken, dus mocht je toch voor de gratis proefperiode willen gaan, dan hebben we hieronder een stappenplan uitgelegd.

Probeer ExpressVPN Nu

Proefperiode aanvragen: Stappenplan

Je kunt ExpressVPN ook kosteloos gebruiken voor 7 dagen met de gratis proefperiode. Dit kan wel voor maximaal 7 dagen, maar het geeft je alsnog één week inzicht in (hoe goed) ExpressVPN is, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te leggen! Hieronder leggen we het stapsgewijs voor je uit:

1. Open de store (App Store voor iOS of Google Play Store voor Android)

2. Type in de store ‘ExpressVPN’ om de app van deze aanbieder te installeren

3. Druk op start een 7-daagse gratis proefperiode en abonneer

4. Stel een herinnering in om je abonnement minstens 24 uur voordat de gratis ExpressVPN proefperiode eindigt, te annuleren

5. Geef toestemming om de VPN configuratie aan je apparaat toe te voegen

6. Annuleer je gratis ExpressVPN proefperiode

Waarom zou je kiezen voor ExpressVPN?

ExpressVPN is de allerbeste aanbieder op het gebied van VPN’s. Ze bieden veilige, anonieme en snelle servers, met gegarandeerde kwaliteit. Vanwege sterke data encryptie, zorgt ExpressVPN ervoor dat je activiteiten en gevoelige data (zoals bankgegevens) niet worden waargenomen door je internetprovider, wifi netwerken of andere derde partijen. Zo kun je 100% veilig surfen op het web terwijl je toegang hebt tot een grotere digitale wereld. ExpressVPN komt als beste uit de bus. Lees hier de recensie.

ExpressVPN gratis VPN

Veelgestelde vragen

Zou ik een gratis VPN moeten gebruiken?

Een gratis VPN is erg onveilig om te gebruiken. Je data is niet in veilige handen, want het wordt verkocht aan derde partijen. Kies liever voor de gratis proefperiode van de betrouwbare ExpressVPN.

Worden er kosten in rekening gebracht nadat de gratis proefperiode van ExpressVPN is verlopen?

Indien je het benoemde stappenplan goed doorloopt, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Als je louter kosteloos gebruik wilt maken van ExpressVPN, moet je het door jouw gekozen abonnement annuleren voordat de proefperiode verloopt.

Heb ik een creditcard nodig om me aan te melden voor de gratis proefperiode van ExpressVPN?

Nee, je hebt hiervoor geen creditcard nodig.

Werkt de gratis proefperiode van ExpressVPN op elk apparaat?

De gratis proefperiode van ExpressVPN is beperkt to één mobiel apparaat. In tegenstelling tot de geld-terug-garantie, kun je de gratis proefperiode niet uitproberen op andere apparaten zoals je laptop.

Hoe annuleer ik de gratis proefperiode van ExpressVPN?

Je kan je abonnement simpelweg opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan worden gedaan via de chat of e-mail.

Hoe lang duurt het totdat ik mijn refund ontvang?

Gemiddeld genomen wordt de refund, na het doorgeven van de opzegging, binnen enkele dagen ontvangen.

Probeer ExpressVPN Nu

Conclusie

Voor degenen die op zoek zijn naar een gratis proefperiode, ben je bij ExpressVPN aan het juiste adres. Geen gratis proefperiode zorgt ervoor dat je niet kosteloos kennis kunt maken met de aanbieder. Kortom: Expressvpn proefperiode biedt een ideale oplossing voor een gratis VPN, maar dan zonder de onnodige risico’s. Zoals we hebben gezien, zijn er zelfs twee manieren om gratis gebruik te maken van ExpressVPN. Niet alleen via een 7-daagse proefperiode, maar ook zelfs een (herhaaldelijke) 30-daagse niet goed geld terug garantie. Kan het nog mooier?

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl