VyprVPN, review 2024

VyprVPN, review 2024
8.6 Totale Score
VyprVPN, review 2024
VyprVPN, review 2024
 • Chameleon™ protocol (Premium pack)
 • Encrypted cloud (Premium pack)
 • NAT Firewall (Premium pack)
 • Geen log beleid
 • Torrent vriendelijk
 • VyprDNS
 • Snel netwerk

VyprVPN behoort tot een van de beste VPN-providers wanneer het gaat om het ontwijken van censuur. VyprVPN heeft een eigen DNS mogelijkheid en een eigen protocool Chameleon™. Het is de ideale reisgenoot wanneer je bijvoorbeeld vaak naar China, Turkije of Rusland reist. Ze hebben nu ook hun focus verlegd naar online gaming en hiervoor heeft VypreVPN specifiek ingerichte servers die een bepaalde snelheid kunnen garanderen.

Lees het volledige VyprVPN review hieronder.

Kortings Coupon “KLIK HIER

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

VyprVPN voor je veiligheid en bescherming

VyprVPN is de goede keus voor het beveiligen van je internet privacy, een ideale keuze om geblokkeerde websites te openen.

Het netwerk van Vypr VPN bestaat uit meer dan 700 servers wereldwijd. Het garandeert een stabiel en snel netwerk voor de meest gangbare apparaten. Kortom een allround VPN-oplossing.

VyprVPN prijs

vypr vpn prijs

VyprVPN beoordeling

Eigenschappen Toepassingen
Zero-logs? Geen data wordt opgeslagen
Werkt met torrents? Streamen kan veilig & anoniem
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 73+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 200.000+
Servers 700+

Kortings Coupon “KLIK HIER

De belangrijkste functies van VypreVPN

1. Chameleon™ Protocol

Vypr VPN

In landen zoals China, Iran, Turkije, Thailand, Duitsland, Singapore, Rusland ect….. zal je problemen hebben om toegang te krijgen tot bepaalde websites, ongeacht het gebruik van een VPN provider. De reden hiervoor is dat de regering op de hoogte is van de VPN-technologie en koste wat het kost deze probeert tegen te werken. Misschien realiseerde je dit niet maar bijna elke regering past wel een “beetje” censuur toe.

Het OpenVPN protocol is een van die technologieën die goed werkt om censuur tegen te gaan, maar beschermt je niet tegen “deep packet inspection”, afgekort DPI.

Hiervoor heeft VypreVPN zijn eigen protocol ontwikkeld. De basis is OpenVPN maar er is een extra laag van beveiliging ontwikkeld waardoor je nu ook beschermd bent tegen DPI.

2. De DNS van VyprVPN

Vypr VPN reviewDNS staat voor Domain Name System. De functie van het systeem is het vertalen van een domeinnaam naar een IP adres. Wanneer we niet zorgen dat ook deze informatie wordt afgeschermd ben je zichtbaar bij je IPS (Internet Service Provider).

Je bent wel degelijk in staat je hiertegen te beschermen door de DNS server te veranderen met bijvoorbeeld Google DNS of OpenDNS. Vypr VPN biedt je meer voordelen o.a. bescherming tegen DNS logs. Hierdoor zal je zogenaamde DNS censuur kunnen ontwijken. Het zal nu mogelijk zijn volledig ongecensureerd te surfen. Er is een zero censuur beleid. Dit in tegenstelling tot wanneer we bijvoorbeeld gebruik zouden maken van Google DNS. Bij Google DNS is het bezoeken van sommige websites nog steeds onmogelijk onder het mom van veiligheid of illegaliteit.

3. VyprVPN NAT Firewall

VyprVPN reviewWanneer je een abonnement afsluit met VypreVPN is de NAT firewall inbegrepen, ongeacht of je al een firewall gebruikt op je pc. De Vypr VPN NAT Firewall zal je beschermen tegen derden die proberen in te breken op je verbinding.

Je zal hiervoor geen extra technische handelingen hoeven te verrichten omdat de Vypr VPN NAT Firewall direct op de server is geïnstalleerd.

4. VyprVPN Kill Switch

Deze functie is zeer handig omdat je altijd gebruik zal maken van een beschermde connectie op het internet ook al valt de verbinding even weg. Hierdoor zal nooit je IP-adres zomaar zichtbaar zijn ook al is het maar 1 seconde.

5. Log en torrent beleid

VyprVPN zal de activiteiten niet vastleggen. Ze hebben een zero logbeleid.

VyprVPN beleid was tegen P2P en torrent gebruik. Een jaar gelden zou ik je ook een andere VPN hebben aangeraden maar sinds (NOV/2018). Is het een perfecte versleutelde verbinding om torrents mee te kunnen downloaden.

Kortings Coupon “KLIK HIER

Netflix USA streamen met VyprVPN

In de praktijk zal je met Vypr VPN geen problemen hebben om Netflix USA te openen en te genieten van de volledige Netflix catalogus. Niet alleen is het mogelijk de Amerikaanse Netflix te openen maar ook andere regio’s zijn mogelijk zoals Netflix nl, Canada, Australië. Kortom er gaat een wereld voor je open en geografische restricties zijn geen probleem meer.

Netflix heeft er een technisch team op zitten om dit tegen te gaan. Controleer  voor de meest recente update de tabel. Het is geen 100% garantie maar we doen ons best om deze servers elke week te testen.

Om de Netflix servers zo goed mogelijk te kunnen ontvangen heeft VypreVPN extra snelle servers ingericht zodat ze de uitzending in HD of in HD ultra kunnen ontvangen.

VyprVPN software

VPN Vypr

De meeste VPN-providers bieden verschillende pakketten aan. VyprVPN biedt 2 mogelijke opties. De eerste is de standaard optie met 3 gelijktijdige login. Dan is er een zogenaamd “Premium” pakket, deze heeft wel 5 gelijktijdige login en het Chameleon™ protocol. We kunnen hier zeer kort over zijn wanneer het gaat om deze twee keuzes. Optie 1 is namelijk geen keuze met maar 3 gelijktijdige login en geen Chameleon™ protocol. Wanneer het gaat om de veiligheid en bescherming en het omzeilen van censuur op het internet kunnen we alleen maar optie 2 kiezen.

Na het  kiezen van optie 2 kun je kiezen uit een maandelijks of jaarlijks termijn. Doorgaans is de jaar aanbieding veel goedkoper dan het maand of halfjaar abonnement. In dit geval scheelt het wel 50% in prijs wanneer men het vergelijkt met de maand aanbieding. Vele VPN aanbieders hebben een geld-terug-garantie periode wanneer je niet tevreden bent over het product, Bij VyprVPN is dit 3 dagen. Niet al te veel tijd, maar genoeg om de versleutelde verbindings aanbieder goed te testen.

 VyprVPN beoordeling

VyprVPN beoordeling behoort tot een van de beste VPN providers wereldwijd wanneer het gaat om bescherming van de privacy en het ontwijken van censuur. In deze VyprVPN beoordeling kunnen we een een groot netwerk van snelle servers met snelle dataverbindingen, ideaal voor het van streamen van bijvoorbeeld iPayer BBC of Netflix USA.

In deze VyprVPN review vergelijken we de prijs met de concurrentie en behoren ze tot de middenmoot, wanneer men de technische aspecten erbij betrekt is het echt een van de beste VPN aanbieders van dit moment. Er worden geen illegale torrents toegestaan op het netwerk!!! Het lezen van deze VyprVPN review is dus wel belangrijk.

8.6 Totale Score
VyprVPN betrouwbaar en stabiel

Ga je voor VypreVPN dan kiest je voor betrouwbaar en een stabiele internet connectie. De prijs is zeer marktconform en de interface zeer gebruiksvriendelijk.

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit netwerk
7
Prijs
8
Aantal beschikbare server landen
8
Flexibiliteit gebruik
9
Pluspunten
 • Chameleon™ protocol (Premium pack)
 • Encrypted cloud (Premium pack)
 • NAT Firewall (Premium pack)
 • Geen log beleid
 • Torrent vriendelijk
 • VyprDNS
 • Snel netwerk
Minpunten
 • Standaard setting, weinig variatiemogelijkheden
Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl