Champions League vanavond gratis kijken

Als je dit leest ga ik ervan uit dat je de Champions League livestream wilt kijken. Sterker nog, ik ga ervan uit dat je Champions League vanavond nog wilt kijken. Of je Champions League op tv kijkt in je eigen huis, in de kroeg, of een CL livestream op je telefoon tijdens je werk wilt kijken maakt mij niet uit. Ik zal je uitleggen hoe je dit makkelijk voor elkaar krijgt.

BIJGEWERKT: 26 mei 2024

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Live Champions League kijken gratis

Wil je de Champions League vanavond kijken, maar dan gratis? Het lijkt een sprookje maar het kan wel. Makkelijk is het niet, want kanalen die Champions League op tv uitzenden gebruiken daarbij geo-restricties. Dat betekent dat je deze tv-uitzendingen (of de Champions League live stream) in bepaalde landen niet kunt kijken. Dus als je in het buitenland op vakantie bent of er zelfs woont, kan het zo zijn dat je de CL wedstrijden niet kunt zien. Afhankelijk van waar je je bevindt. En vaak is er ook een abonnement nodig voor deze kanalen.

Als je deze restricties wilt omzeilen zodat je Champions League vanavond nog kunt kijken, heb je een VPN (Virtual Private Network) nodig. Ik kan je een aantal VPN-diensten aanraden die jouw locatie kunnen verbergen. Op die manier kan je doen alsof je ergens anders bent, waar de Champions League livestream wel beschikbaar is.

De schema uitzendingen Voetbal Champions League

Fase Ronde Trekkingsdatum Heenwedstrijd Terugwedstrijd
Kwalificatie Voorronde 17 juli 2020 8 augustus 2020
(halve finale)
11 augustus 2020 (finale)
Eerste kwalificatie 9 augustus 2020 18/19 augustus 2020
Tweede kwalificatie 10 augustus 2020 25/26 augustus 2020
Derde kwalificatie 31 augustus 2020 15/16 september 2020
Play-off Play-offronde 1 september 2020 22/23 september 2020 29/30 september 2020
Groeps Wedstrijddag 1 1 oktober 2020 20 & 21 oktober 2020
Wedstrijddag 2 27 & 28 oktober 2020
Wedstrijddag 3 3 & 4 november 2020
Wedstrijddag 4 24 & 25 november 2020
Wedstrijddag 5 1 & 2 december 2020
Wedstrijddag 6 8 & 9 december 2020
Knock-out Achtste finale 14 december 2020 16-17 & 23-24 februari 2021 9-10 & 16-17 maart 2021
Kwartfinale 19 maart 2021 6 & 7 april 2021 13 & 14 april 2021
Halve finale 27 & 28 april 2021 4 & 5 mei 2021
Finale 29 mei 2021 in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanboel, Turkije.

VPN voor Champions League livestream gebruiken

champions league

Het klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar zo’n VPN-service is eigenlijk best simpel. Misschien niet hoe het precies allemaal werkt, maar het gebruik is echt niet moeilijk. Als je de Champions League vanavond wilt kijken is dat in een handomdraai geregeld.

Jouw smartphone, computer of tablet (maakt niet uit welke van de drie) maakt verbinding met een server die je zelf selecteert. Je krijgt dan een IP-adres toegewezen uit het desbetreffende land. Je kunt uit servers in verschillende landen kiezen. En dus ook landen waar de Champions League op tv wordt uitgezonden. De website waar je de Champions League kijken wilt denkt nu dat jij uit een ander land vandaan connectie maakt. Terwijl je eerst geblokkeerd werd als je probeerde voetbal vandaag Champions League te kijken, heb je nu wel toegang.

Champions League online kijken en nog veel meer via VPN

Een Champions League live stream kijken via een VPN is dus supermakkelijk. En zo’n VPN is niet alleen nuttig om Champions League vanavond te kijken, maar is op allerlei andere manieren ook heel handig. Je kunt nog veel meer gratis online content kijken.

Maar wat kun je er allemaal nog meer mee dan? Het oorspronkelijke doel van VPN-servers was om privacy en veiligheid te garanderen. Bijvoorbeeld voor het leger, als ze berichten online wilden versturen. Deze werden versleuteld verstuurd via een VPN-verbinding, zodat niemand anders kon zien wat er onderling gezegd werd. En precies deze technologie is nu handig voor iedereen. Want in het leger wilde de vijand graag meekijken, maar bij de gewone mens wil iedereen tegenwoordig meekijken. Denk aan hackers, je internetprovider en de overheid. Eigenlijk zou het verstandig zijn voor al je online bezigheden een VPN-dienst te gebruiken.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Champions League online kanalen met een VPN provider

LAND TV KANALEN
Albanië Klan TV
Armenië Armenië TV
Australië ESPN
Oostenrijk Sky Österreich
België Club RTL
Brazilië Rede Globo
Bulgarije BTV Actie
Canada Sportsnet, TVA Sport
Centraal Amerika Fox Sports
Kroatië HRT
Tsjechische Republiek CT
Denemarken Viasat
Estland Viasat
Finland YLE, MTV3
Frankrijk TF1, Canal +, Bein Sport
Duitsland ZDF
Griekenland Novasport
Ierland RTÉ, TV3
Italië Sky Italië
Letland Viasat
Midden-Oosten en Noord-Afrika Bein Sport
Montenegro RTCG
Nederland NOS, Sport1
Nieuw Zeeland ESPN
Noorwegen Viasat
Polen TVP
Roemenië TVR, Digi-TV
Rusland NTV, NTV PLUS
Servië RTS
Slowakije RTVS
Slovenië Sport Klub
Zuid-Afrika e.tv
Zuid-Azië TEN Sports
Spanje TVE, TV3
Zweden Viasat
Zwitserland SRG SSR
Turkije TRT
Oekraïne 1 + 1
Verenigd Koninkrijk ITV
Verenigde Staten Vos, ESPN3

Champions League kijken: welke VPN is de beste?

Er is een breed scala aan VPN-diensten te vinden dat geschikt is om Champions League vanavond nog mee te kijken. De volgende punten zijn belangrijk als je op zoek bent naar een VPN om Champions League op tv te kijken:

  • Betrouwbare verbinding – je wilt niet dat de verbinding wegvalt vlak voordat het mooiste doelpunt van de avond gescoord wordt
  • Goede beeldkwaliteit – als je een te lage bandbreedte hebt via de VPN-dienst wordt de beeldkwaliteit nog slechter als wat we in de jaren 90 gewend waren. En dat wil je niet!
  • Makkelijk in het gebruik – Als je de Champions League vanavond nog wilt kijken moet dat wel snel en makkelijk geregeld zijn

Ik heb daarom een lijst gemaakt met VPN-diensten die hieraan voldoen:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Stappenplan Champions League live stream kijken

  1. Kies één van de aanbevolen VPN-diensten uit de lijst
  2. Kies het soort abonnement dat je wilt
  3. Download de app en volg de instructies
  4. Kies de server van het land waar je verbinding mee wilt maken
  5. Borrelnootje erbij en de Champions League vanavond kijken!

Gratis Champions League livestream

De meeste kanalen waar de Champions League op tv wordt uitgezonden zijn betaald. Maar jij kijkt gewoon gratis voetbal vanavond Champions League wordt namelijk in België en Luxemburg uitgezonden door RTL. En daar hoef je geen abonnement op te hebben! Het is gewoon een gratis kanaal voor iedereen in België of Luxemburg. Iedereen daar kan dus de Champions League vanavond zonder problemen kijken.

Maar goed, als je dit leest zit je waarschijnlijk niet in België of Luxemburg, want daar is het dus helemaal niet moeilijk om Champions League op tv gratis te kijken.

Maar dat is helemaal niet erg, want we zijn dus bijna bij die gratis Champions League live stream beland. Je kunt namelijk met je nieuwe VPN verbinding gewoon een server in België kiezen en naar de website van RTL gaan voor de Champions League live stream. Die website denkt dus nu dat jij je in België bevindt en geeft je gewoon gratis toegang tot de stream.

Champions League live stream via gratis VPN

champions league op tv

Okay, ik hoor het je denken. Al die VPN-services zijn betaald. Je had beloofd dat het gratis zou zijn. Kan ik niet gewoon een gratis VPN gebruiken? Het antwoord is: ja en nee.

Ik raad absoluut niet aan een gratis VPN-dienst te gebruiken voor voetbal Champions League wedstrijden. De twee belangrijke punten, betrouwbare verbinding en goede beeldkwaliteit, kun je dan wel vergeten. Het gaat je alleen maar een hoop ergernis opleveren, in plaats van een Champions League livestream. Bovendien verkopen ze vaak je gegevens, om toch geld aan je te kunnen verdienen. Dat lijkt me niet de bedoeling, toch?

Gratis proefperiodes gebruiken

Jij wilt de Champions League vanavond gratis kijken en ik had aan het begin van het artikel beloofd dat het kan. En het kan ook! Maar liever niet met zo’n gratis VPN-dienst dus.

Want wat wel kan, is de gratis proefperiode gebruiken die veel goede VPN-diensten aanbieden. Sommigen, zoals bijvoorbeeld ExpressVPN, hebben een proefperiode van 30 dagen. Je kunt 30 dagen alle voetbal kijken die je wilt, en dan zeg je op en krijg je je geld terug. Kat in ’t bakkie!

champions league

Conclusie

Je weet nu hoe je de Champions League vanavond nog kunt kijken, met behulp van een VPN-dienst. En het maakt dus niet uit in welk land je je bevindt, het kan overal! Het is zo simpel, gewoon de juiste server kiezen en je bent er. Nu is het alleen nog zaak om te kijken wanneer je nog meer naar een Champions League livestream kan gaan kijken.

Ik hoop dat mijn artikel je heeft geholpen. Ik wens je veel plezier met de Champions League vanavond!

Veelgestelde vragen

Op welke zender kan ik Champions League kijken?

In Nederland kan dit via Ziggo Sport. Daar is wel een abonnement voor nodig. In het buitenland zijn er ook zenders zonder abonnement die het uitzenden, zoals RTL in België.

Welke VPN is de beste?

In principe voldoen alle VPN-diensten die ik in de lijst heb staan.

Wanneer begint de Champions League weer?

De kwalificatierondes beginnen vanaf 15 september weer.

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl