Discovery+ live kijken [Guide 2024]

Moe van alleen Discovery+ te kunnen bekijken in uw eigen land? Vaarwel tegen geografische beperkingen en hallo tegen eindeloze uren aan opwindende content, waar je ook ter wereld bent. Met slechts enkele eenvoudige stappen kun je nu genieten van je favoriete programma’s en documentaires overal en altijd. Bereid je voor op een wereld vol onafgebroken entertainment, waar je ook bent.

Probeer ExpressVPN GRATIS uit!
Overal naar Discovery plus kijken!

Met de VPN diensten van ExpressVPN zul je overal naar Discovery plus kijken kunnen. Probeer de VPN dienst uit zonder zorgen met de 30 dagen geld terug garantie voor nieuwe klanten!

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

Waar kan je Discovery plus kijken

Discovery plus kun je in Nederland op verschillende manieren bekijken. Zo heb je bijvoorbeeld een mogelijkheid om de Discovery plus kijken op tv, echter zul je hier wel een extra abonnement voor moeten afsluiten bij je tv-provider.

Je kunt ook online gebruik maken van de Discovery plus streaming diensten of de applicatie downloaden om de streaming dienst op je telefoon to kunt gebruiken.

discovery live kijken

Streaming buiten de toegestane zone

Net zoals andere streaming diensten heeft Discovery plus enkel de rechten om deze streams  binnen een geografische zone uit te zenden. Hierdoor kan het zijn dat je de diensten van Discovery plus niet overal kunt kijken.

De dienst zal geografische beperkingen moeten instellen om dit te kunnen controleren. Aan de hand van je IP-adres zullen ze dan proberen om jouw locatie te bepalen. Indien deze niet binnen de geografische regio ligt, zullen geo-blokkers de toegang tot de streaming dienst blokkeren! Op deze manier wordt het onmogelijk om Discovery plus buitenland te kunnen kijken.

Dit is bijvoorbeeld uw huidige IP-adres, dat uw locatie onthult:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Een VPN kan je echter helpen om dit probleem te verhelpen. Zo zal het namelijk kunnen helpen om de locatie van je IP aan te passen naar een locatie die wel in de streaming regio ligt.

Hoe kan ik Discovery plus kijken?

Wil je graag Discovery live kijken van overal en wil je hier een VPN-dienst voor gebruiken?

Dan kun je best even verder lezen in deze blog. We geven je namelijk de uitleg over hoe je zelf gebruik kunt maken van een VPN-dienst om de geografische beperkingen van Discovery plus te kunnen omzeilen.

  • Om Discovery live kijken te kunnen zul je eerst een VPN-dienst moeten uitkiezen er een abonnement voor afsluiten – ExpressVPN.
  • Download hierna de VPN-applicatie of software
  • Wanneer je de VPN-applicatie opent kunt u verbinden met een server die binnen de geografische regio ligt waar de streaming dienst de rechten heeft om uit te zenden. Voor Discovery plus buitenland is dit een server in Nederland.

Wanneer je dit stappenplan volgt, zul je van overal in de wereld naar de Nederlandse Discovery plus live kijken.

Discovery plus buitenland kijken door een gratis VPN

Zou je graag gebruik willen maken van een VPN-dienst, maar wil je niet meteen moeten betalen voor een abonnement? Dan raden we het gebruik maken van een gratis VPN af!

Deze gratis diensten zullen namelijk je gegevens kunnen opslaan en je internet gebruik volgen. De gratis VPN-diensten hebben vaak ook handelsrelaties met andere bedrijven om je gegevens aan hen door te verkopen. Dit is dan ook meteen de reden waarom een gratis VPN-dienst niet de beste keuze is om Discovery plus kijken te kunnen!

Wil je toch absoluut een VPN-dienst uitproberen zonder hiervoor te betalen?

Dan kun je gebruik maken van de diensten van ExpressVPN! Nieuwe klanten krijgen namelijk een 30 dagen geld terug garantie. Binnen deze 30 dagen kun je de VPN-dienst uitproberen en indien je niet tevreden bent kun je je geld zonder verantwoording terugvragen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

discovery plus buitenland

De beste VPNs om Discovery plus kijken

Wanneer je Discovery live kijken wilt vanuit het buitenland zijn er verschillende VPN-diensten die je zou kunnen gebruiken. Om je te kunnen helpen bij het kiezen van een VPN-dienst die het beste bij je past, hebben we verschillende diensten gebruikt en met elkaar vergeleken.

Hierdoor hebben we de volgende ranglijst kunnen opstellen:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Als je een van de VPN-diensten kiest uit deze lijst om overal Discovery live kijken te kunnen zul je zeker zijn dat het werkt voor je!

De voordelen van VPN-diensten

Naast het gebruiken van een VPN-dienst om overal Discovery plus buitenland kijken, zul je ook nog verschillende andere voordelen hebben. Een VPN-dienst zal je ook kunnen helpen met het ontgrendelen van de content van andere streaming platformen zoals Hulu en Netflix.

Hiermee kun je de catalogus van andere landen in het buitenland bekijken! Zo krijg je met een Amerikaanse VPN-server toegang tot de Amerikaanse Netflix-films en series.

Naast het ontgrendelen van de andere streaming diensten, zal een VPN-dienst ook je online privacy en je persoonlijke gegevens veilig kunnen houden. De VPN-dienst zal namelijk de gegevens versleutelen op een militair niveau.

Ook zal de locatie van je IP-adres aangepast worden zodat derde partijen je internet gebruik niet kunnen volgen en zodat deze je locatie niet kunnen bepalen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Hoe Discovery plus kijken, de conclusie

discovery plus kijken

Wil je Discovery live kijken in Nederland? Dan zul je eerst en vooral een abonnement moeten afsluiten om toegang te krijgen tot de streaming diensten.  Zodra je het abonnement hebt afgesloten kun je tuis Discovery op tv kijken, maar je kunt ook gebruik maken van de applicatie van de streaming dienst. Hiermee kun je overal in Nederland de Discovery plus streaming dienst gebruiken!

Wil je echter Discovery plus buitenland kijken? Dan zul je helaas geen gebruik kunnen maken van de normale streaming diensten. Deze hebben namelijk de rechten niet om Discovery in het buitenland uit te zenden. Om de geografische beperkingen van te kunnen omzeilen zul je gebruik moeten maken van een VPN-dienst. Deze zal namelijk je IP-adres en de locatie ervan kunnen aanpassen naar een locatie die binnen de geografische zone ligt. Ook zal de VPN je online privacy en je persoonlijke gegevens te beschermen.

Heb je geen idee welke VPN-dienst je zou kunnen gebruiken of welke het beste is om Discovery plus buitenland te kijken? Dan raden wij de diensten van ExpressVPN aan!

Deze VPN-dienst geeft je namelijk verschillende voordelen wanneer je een abonnement afsluit. Zo zullen nieuwe klanten bij het afsluiten van een jaar abonnement een 30 dagen geld terug garantie krijgen om de VPN uit te proberen. Indien je niet tevreden bent van de dienst zul je zonder verantwoording je volledige bedrag terug krijgen!

Avatar foto

Jeroen heeft zijn bachelorgraad in Informatiebeveiliging behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een passie voor het schrijven van artikelen, handleidingen en recensies met betrekking tot VPN's, cybersecurity en alles wat daarmee te maken heeft, is hij een echte cyberbeveiligingsexpert. Zijn visie is om mensen te begeleiden met de tools die ze kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen en hun werkomstandigheden te verbeteren. Jeroen vindt het geweldig om te weten dat zijn werk daadwerkelijk waarde toevoegt aan het leven van mensen en dat hij kan bijdragen aan een veiligere digitale omgeving. Als gepassioneerd expert wil hij anderen helpen om bewuste keuzes te maken en zich bewust te worden van de risico's en kansen in de wereld van cybersecurity. U kunt contact opnemen met Jeroen via e-mail: jeroen@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl