F1 live kijken – Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2023

Wil je dit seizoen geen Formule 1 uitzending meer missen, maar weet je niet hoe je toegang kunt krijgen tot de livestream? Op deze pagina vertellen we je hoe je F1 kijken in Nederland vanaf iedere locatie mogelijk maakt!

De eerst volgende F1 Race
Volgende Formule 1 Race zal zijn de Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2023.

Het Bahrain International Circuit is de locatie en de datum zal zijn 03/05/2023. Will je niets missen kun je in dit artikel de Tv-zenders vinden waar je de Formule 1 livestream kan ontvangen.

Echter, je zult wel gebruik moeten maken van een VPN-aanbieder en wij raden aan ExpressVPN te gebruiken, omdat het de betrouwbaarste keuze is om blokkades te ontwijken. Je zult ExpressVPN ook GRATIS voor een maand kunnen gebruiken en ben je niet tevreden kan je gebruikmaken van de geld terug garantie.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van januari 2023

Het artikel is bijgewerkt op: 27 januari 2023

De beste websites voor de Formule 1 uitzending

Wanneer je het niet erg vindt om voor F1 live kijken te betalen, kun je in Nederland terecht bij Viaplay. Deze nieuwe zender heeft in Nederland het recht om live F1 kijken aan te bieden. Helaas voor Ziggo sport die de bieding voor deze rechten verloor.

Bij sommige providers kun je Viaplay tijdelijk ontvangen via een kanaal op je televisie, maar het is eigenlijk de bedoeling dat je via de app kijkt. Nadat je een abonnement hebt afgesloten, krijg je onbeperkt toegang tot de livestream formule 1 die op hun website wordt aangeboden.

Vervolgens kun je deze bekijken op je telefoon, laptop of smarttelevisie. Houd er rekening mee dat het F1 live kijken op deze manier alleen mogelijk is als je een betaald abonnement bij Viaplay hebt.

formule 1 kijken

Formule 1 uitzending gratis kijken

Voor iedereen die liever gratis Formule 1 kijken wil, is het ook mogelijk om via een buitenlandse zender te kijken. Formule 1 kijken in het buitenland doe je bijvoorbeeld bij RTL in Duitsland of Luxemburg.

Wanneer je deze zenders niet op je televisie beschikbaar hebt, hebben ze allebei ook een livestream formule 1. Deze is gemakkelijk te bereiken via de website.

Tv Kanalen die een Gratis Formule 1 live stream verzorgen

Land Kanaal Taal Streaming
België RTBF Frans Gratis
Oosterrijk ORF Duits Gratis
Albanië RTSH Sport Albanese Gratis
Brazilië TV Bandeirantes Portugees Gratis
Frankrijk C8 Frans Gratis (4 wedstrijden)
Midden-Oosten MBC Action Arabisch Gratis
Midden-Oosten MBC Persia Arabisch Gratis
Rusland Match TV Russisch Gratis

Waarom je niet altijd toegang tot de Formule 1 uitzending krijgt

Wanneer je vanuit het buitenland toegang wil krijgen tot de livestream van Viaplay of wanneer je vanuit Nederland toegang wil krijgen tot Formule 1 kijken bij RTL, kan het voorkomen dat je toegang wordt geblokkeerd.

Dit komt omdat iedere aanbieder zit verbonden aan bepaalde uitzendrechten. Deze bepalen wie er in welk gebied de f1 stream mag aanbieden.

Om te bepalen of jij in het juiste gebied bent, gebruikt een aanbieder daarvoor de zogenaamde geo-tracking. Dit is een techniek waarbij op basis van je IP-adres wordt bepaald op welke locatie je bent.

Wanneer je locatie buiten het gebied van de uitzendrechten valt, wordt je toegang tot de livestream formule 1 automatisch geblokkeerd.

Gelukkig hebben wij een hele eenvoudige oplossing, waarbij f1 kijken nooit meer een probleem zal zijn!

f1 live kijken

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van januari 2023

Heel eenvoudig toegang krijgen tot de Formule 1 uitzending

Je denkt misschien dat je fysiek naar het gebied van de uitzendrechten zal moeten, maar gelukkig is dat niet nodig. Om vanaf een andere locatie toegang te krijgen tot een livestream in het buitenland, hoef je alleen maar je internetverkeer om te leiden.

Dit doe je door een VPN te gebruiken. Dit is een tool die je internetverkeer omleid via een server op een andere locatie. De geo-tracking zal dan denken dat jij ook echt op die locatie bent.

F1 live kijken bij de aanbieder van je voorkeur wordt zo weer mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen, is dit simpele stappenplan volgen:

  1. Kies een VPN uit onze lijst met de beste aanbieders: ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af
  3. Download en installeer de software
  4. Kies een Nederlandse server voor Viaplay en een Luxemburgse server voor RTL
  5. Zoek de livestream formule 1
  6. Veel plezier met kijken!
Het ideale slimmigheidje voor een gratis VPN

We raden altijd aan om een VPN uit onze lijst te gebruiken, ondanks dat je daar voor moet betalen. F1 live kijken met een gratis VPN is risicovol, omdat de aanbieder je gegevens of bandbreedte kan verkopen aan derden. Zo kunnen bijvoorbeeld je inloggegevens voor sociale media of internetbankieren worden gestolen.

Bij onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, kun je 30 dagen lang de software testen. Als je binnen die tijd niet tevreden bent, krijg je zonder problemen je geld terug!

De beste VPNs voor Formule 1 uitzending

Wanneer je een VPN wil gebruiken voor Formule 1 kijken, moet je rekening houden met enkele eigenschappen. In de eerste plaats moet de VPN voldoende servers hebben in de landen waar F1 live kijken mogelijk is.

Daarbij moet je niet gebonden zijn aan limieten voor dataverbruik, anders loop je de kans dat de livestream formule 1 vastloopt voordat hij is afgelopen.

Online zijn er veel verschillende aanbieders voor een VPN te vinden en we kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om te achterhalen wie de beste is.

Om het voor jou wat gemakkelijker te maken, hebben we enkele aanbieders uitgebreid getest en met elkaar vergeleken. In deze lijst vind je alleen de beste VPNs voor Formule 1 kijken:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2023
9.8
2 CyberGhost VPN review 2023
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2023
9.2
4 IPVanish VPN review 2023
9
5 NordVPN review 2023
8.8

Voordelen van een VPN

Als je het zonde vindt om een VPN alleen te gebruiken voor een Formule 1 uitzending, dan hoef je je geen zorgen te maken. Er zitten nog veel meer voordelen aan het gebruik van een VPN!

In de eerste plaats is je online veiligheid en privacy met een VPN altijd gewaarborgd. Doordat al je internetverkeer wordt versleuteld en omgeleid, is het voor hackers veel moeilijker om te achterhalen wie en waar je bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook probleemloos gebruik maken van een (gratis) openbaar wifinetwerk.

Daarbij kun je naast Formule 1 kijken ook nog toegang krijgen tot andere sporten, zoals de MotoGP, de Tour de France of de Champions League.

Ook voor niet sport-gerelateerde content kun je je VPN goed gebruiken. Naast F1 live kijken kun je bijvoorbeeld ook toegang krijgen tot de buitenlandse bibliotheken van Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO Max. Er is geen plek meer op het internet die je niet kunt verkennen!

livestream formule 1

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van januari 2023

Geen Formule 1 uitzending meer missen

De livestream formule 1 vanaf iedere locatie bekijken is dus eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten bij een VPN aanbieder en je internetverkeer laten omleiden.

Daarbij kun je met een VPN ook profiteren van veel andere voordelen. Je kunt jezelf online altijd beschermen en toegang krijgen tot andere online content. Met een VPN zal het internet voor je nooit meer hetzelfde zijn.

Voor de beste ervaring raden we je aan om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN te gebruiken. Hierbij weet je zeker dat je een VPN met de juiste eigenschappen in huis haalt. Test het vandaag nog zelf!

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

1 Reactie
  1. Jeetje, eindelijk kan ik F1 kijken waar ik ook ben

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl