Een veilige livestream Formule 1 maken

Een Formule 1 livestream? Dat zou toch natuurlijk zeer welkom zijn bij een hoop mensen thuis. Gemakkelijk vanaf de bank alle races en vrije trainingen aanschouwen van onze eigen Max Verstappen. Mis nooit meer de Grands Prix. Livestream Formule 1 eenvoudig en zie alle formule 1 races.

In dit artikel zal ik, persoonlijk ook groot fan, mijn best doen om u duidelijk te maken dat dit voor iedereen de realiteit kan worden. Formule 1 kijken is voor een heleboel mensen een grote gebeurtenis, en terecht! Vanaf nu kan je Formule 1 live kijken via internet, en mis je nooit meer een race omdat je geen Fox Sports hebt.

GRATIS ExpressVPN testen
30 dagen gratis gebruiken

20 september 2020

Algemene regels: gebruik een VPN

Formule 1 kijken is niet zonder gevaar! De livestream formule 1 zijn vaak illegaal en zitten daarom voor reclames. Je weet ook niet wat voor soort partij deze f1 live stream gratis aanbied. Het zijn vaak illegale streams. In sommige gevallen kunnen ze de computer hacken en er vandoor gaan met de persoonlijke gegevens. PAS dus op!!

Het is interessant voor deze illegale aanbieders omdat er maar weinig partijen zijn die een livestream formule 1 officiel aanbieden. Er is veel vraag naar F1 streams nu dat Max verstappen het zo goed doet. Toch zijn er nog genoeg zenders die officiel de Formule 1 uitzenden en er zitten zelfs gratis f1 live stream tussen. Je moet ze alleen weten te vinden. In dit artikel zal ik ook een lijst geven van kanalen die formule 1 kijken mogelijk maken. Zodat we niet hoeven te missen van de formule 1 grand prix van Max verstappen.

Je IP-adres
IP:
Stad:
Land:
ISP:

Het probleem is echter dat we vaak geen toegang krijgen tot deze legale Formule 1 kanalen omdat we worden geblokkeerd. Ons IP-adres wordt herkend als een IP-adres wat geen toegang heeft tot deze betreffende site.

Als voorbeeld zal ik de Ziggo F1 stream gebruiken (we hebben wel een abonnement nodig). Wanneer we buiten EU Ziggo willen openen worden we geblokkeerd dit heeft te maken met uitzendrechten. Ons IP adres wordt herkend als dat van een van buiten Europa. Maar ook wanneer we vanuit Nederland bijvoorbeeld willen inloggen in RTL Duitsland voor live tv, ook dit zal niet lukken.

De versleutelde verbinding

De enige manier om deze blokkades te omzeilen is een versleutelde verbinding, deze maskeert je IP-adres. De VPN provider maakt het mogelijk het IP te veranderen in een locatie naar keuze. Dit is een belangrijke aspect van een VPN verbinding. We moeten echter niet vergeten dat een VPN verbinding ook heel belangrijk is in het beschermen van je identiteit. Bij gebruik van een versleutelde verbinding zal al je communicatie worden gecodeert en het is bijna onmogelijk deze te ontcijferen.

Betrouwbaar netwerk

Dit aspect is heel belangrijk wanneer we Ziggo F1 willen streamen buiten ons betrouwbare eigen thuis wifi netwerk. Gaan we streamen op de camping, op het terras of waar dan ook en doen we dit bij een onbekend Wifi netwerk is dit gevaarlijk omdat we niet weten wie dit netwerk aanbiedt. De aanbieder kan in je telefoon inbreken, je communicatie zien en er vandoor gaan met je persoonlijk gegevens. Dit is het gevaar waar we nog te weinig bij stil staan. De VPN verbinding zal zorgen voor een veilig en beschermd internet.

Het ideale slimmigheidje voor een gratis VPN

Het vereist intelligentie om niet overal voor te betalen. Al heb jij slechts tijdelijk een VPN nodig om bijvoorbeeld grote wedstrijden te zien zoals Formule 1 of de Champions League, dan kom je al vaak terecht bij een zeer kale VPN aanbieder, of betaal je een relatief prijzig bedrag voor een één-maand-abonnement. Er is slechts één aanbieder, waar ik vanaf weet, die de perfecte oplossing biedt voor dat probleem.

ExpressVPN. Deze aanbieder heeft een goed 30 dagen retour beleid waar ze geen vragen stellen wanneer jij als eindgebruiker niet tevreden bent met de geleverde service. In sommige gevallen, wanneer je een maandje krap bij kas zit, kun je dus gebruik maken van dit beleid, en alsnog profiteren van alle bijkomstigheden van dit knap stukje VPN.

Formule 1 agenda voor F1 live stream

RondeRaceLokatieDatum
1
Formule 1 stream  Oosterrijk GP
Red Bull Ring5 jul.
2Formule 1 stream  Oosterrijk GPRed Bull Ring10-12 juli
3Formule 1 stream  British Grand PrixSikverstone, UK17-19 juli
4Formule 1 stream  British Grand PrixSilverstone, UK31-2 aug
5Formule 1 stream  Spanje GPBarcelona-Catalunya14-16 aug
6Formule 1 stream  België Grand PrixSpa-Francorchamps28-30 aug
7Formule 1 stream  Italië GP – MonzaMonza4-6 sept
8Formule 1 stream Italië GP- ToscaneToscane11-13 sept
9
Formule 1 stream Rusland GP
Sochi Autodrom25-27 sept
10
Formule 1 stream Duitsland GP
Nürburgring9-11 okt
11
Formule 1 stream  Portugal GP
Internacional Algarve23-25 okt
12
Formule 1 stream  Italië GP – Imola
Imola30 – 1 nov

Formule 1 livestream in 2020

Vaak is het zo dat jij als kijker tegen geografische blokkades aanloopt, en dat je daarom niet in staat bent om de uitzending van de F1 Grand Prix te kijken. Dit is niet langer een probleem. Met de simpele assistentie van een versleutelde verbinding, die VPN leveranciers bieden, omzeil je gemakkelijk de geografische blokkades en kijk je live Formule 1 via deze servers. In de meeste gevallen is een VPN te gebruiken, maar ik zou toch een betrouwbaar livestream formule 1 kanaal vinden. Dan ben je helemaal verzekerd van de zaak. Ik heb het persoonlijk meerdere malen uitgeprobeerd, en zou jullie graag informeren over mijn rangschikking van de top aanbieders om de F1 live stream gratis te bemachtigen.

TOP 3 aanbieders voor een Formule 1 livestream in 2020

GRATIS ExpressVPN testen
30 dagen gratis gebruiken

De prijs voor live tv met een betrouwbare livestream formule 1 service

Uiteindelijk zal een stream niet geheel gratis zijn. Een betrouwbare aanbieder van een service is nou eenmaal niet kosteloos. Het zal wellicht om een bedrag gaan van 3 tot 10 USD per maand gaan, wat in vergelijking met een TV pakket of Ziggo Sport totaal in het niets valt. Je bent dan ook verzekerd van volledige anonimiteit op het web. Bij deze bedrijven staat uw privacy hoog in de prioriteiten.

Daar profiteer jij als eindgebruiker weer van. De interfaces zijn eenvoudig te gebruiken, wat mooi meegenomen is. In toevoeging hebben de meeste ook nog een helpdesk met chat mogelijkheid die u ten alle tijden gebruiken kunt. Het meest duidelijke voordeel is natuurlijke betrouwbare en vlugge connecties. Er is niets irritanter dan een haperende stream, terwijl Formule 1 op TV mooi soepel loopt. Live streams horen ook vlekkeloos te lopen, dus met een goede verbinding wordt dit mogelijk.

Zelden kijk ik de race terug. Helaas bestaat er dan de mogelijkheid dat de uitslagen al bekend zijn, en ik ze al te weten gekomen ben. Ik kan jullie verzekeren dat er niets boven een direct sportprogramma gaat, zoals een livestream van de GP, of het nou via F1 TV pro gaat, of een internet stream. Echter, heb je een VPN al eenvoudig voor een maand ter beschikking, en zoals eerder beschreven kun je zelfs gebruik maken van bepaalde reglementen waar dat met een TV abonnement veel lastiger is.

Als je geluk hebt kun je tweevoudig deze dienst testen, aangezien een F1 race twee keer per maand plaatsvindt. Dus, kom nu in actie!

Tv Kanalen die een Gratis Formule 1 live stream verzorgen

LandKanaalTaalStreaming
AlbanieRTSH SportAlbanischGratis
AzerbaijanIdman TVAzerbaijanGratis
BrazilieGloboPortugeesGratis
FrankrijkTF1FransGratis (4 wedstrijden)
Midden OostenMBC ActionArabischGratis
Midden OostenMBC PersiaArabischGratis
RuslandMatch TVRussischGratis
SloveniëTV3SlowenischGratis
ZwitserlandRTSFransGratis
VietnamVTV6VietnameesGratis

Formule 1 livestream in 2020

De bekende uitspraak luidt: vroeger was alles beter. We hadden zelfs hadden een GP op Zandvoort. Dit is gelukkig weer in 2020. Maar waar het omgaat is dat vroeger alles minder commercieel was en live GP kijken geen probleem was. Langzaam is dit in negatieve zin veranderd. Recent is het telkens moeilijker geworden om een GP te volgen.

Voorheen waren Britse uitzenders een goed plan B. Helaas is dit ook geen optie meer, dus hadden we geen livestream meer. Natuurlijk zijn er illegale mogelijkheden beschikbaar. Ik raad deze eigenlijk ten strengste af voor een paar redenen. Uiteraard, ze zijn illegaal. Dit alleen al zou een doorslaggevend punt moeten zijn voor uw beslissing. Ook zijn ze onbetrouwbaar met uw gegevens, zijn ze van slechte kwaliteit, bevatten ze tonnen aan reclames én kunnen ze virussen met zich meebrengen. Niet doen dus.

Betaal Tv Kanalen die een Formule 1 livestream verzorgen

LANDKANAALTAAL
Verenigde Staten [penci_button link="http://stream.nbcsports.com/liveextra/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]NBC Sports[/penci_button] Engels
Verenig Koninkrijk(UK) [penci_button link="http://www1.skysports.com/watch/sky-sports-f1" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]NBC Sports[/penci_button]
[penci_button link="http://www1.skysports.com/watch/sky-sports-f1" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Univision Deportes[/penci_button]
Engels- Spaans
Tsjechische Republiek [penci_button link="http://voyo.nova.cz/tv-zive/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Nova Sport[/penci_button] Tsjechisch
Japan [penci_button link="http://www.fujitv.co.jp/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Fuji TV[/penci_button] Japans
Spanje [penci_button link="http://www.atresplayer.com/directos/television/antena3/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Antena 3[/penci_button]
[penci_button link="http://www.tv3.cat/directes/esport3" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Esport3[/penci_button]
Spaans
Frankrijk [penci_button link="http://www.canalplus.fr/c-sport/pid5515-c-formule-1.html" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Canal + Sport[/penci_button] Frans
Italië [penci_button link="http://www.sky.it/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Sky Sports F1[/penci_button] Italiaans
Roemenië [penci_button link="https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Dolce Sport[/penci_button] Roemenië
Zweden [penci_button link="http://stream.nbcsports.com/liveextra/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]NBC Sports[/penci_button] Zweeds
Duitsland [penci_button link="http://www.rtl.de/inside/formel1.html" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]RTL Television[/penci_button] Duits
Kroatië [penci_button link="http://stream.nbcsports.com/liveextra/" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]MAXtv[/penci_button] Kroatisch
Midden Oosten [penci_button link="http://www.en.beinsports.net/watch-live" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]Bein Sport 6[/penci_button] Arabisch
Canada [penci_button link="http://www.rds.ca/courses/formule-1" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]RDS 2[/penci_button]
[penci_button link="http://www.tsn.ca/tv#/TSN3" icon="" icon_position="left" background="#DD0000" hover_bgcolor="#ff3f3f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" full="1"]TSN 3[/penci_button]
Engels- Frans

Formule 1 livestream ontvangen is geen enkel probleem u kunt nu alle races van Max Verstappen volgen via een F1 live stream. Voornamelijk gratis. De F1 live stream free Dutch is dan ook een van de meest gezochte zoektermen wanneer het gaat om dit onderwerp. Maar vermijdt de illegale aanbieders.

F1 live stream gratis

Nederland heeft één volger, Ziggo, die Max Verstappen op de voet volgt. Klanten van Ziggo die hebben met hun interactieve TV en abonnement op deze gigant dus flink geluk. Deze groep kan de race dan ook optimaal aanschouwen. Ook hebben de mensen geluk die F1 TV pro gebruiken.

Je hebt wel een abonnement nodig op deze partij. Voel je niet geforceerd om over te stappen, want er zijn alternatieven. Het is alsnog mogelijk op uw favoriet te volgen en het circuit te bekijken.

Teams en rijders nieuw F1-seizoen 2020

 

Mercedes-AMG Petronas

Formel 1 live stream

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Lewis Hamilton (35 jaar) en Valtteri Bottas (30 jaar)
 • Teambaas: Toto Wolff
 • Resultaat team 2019: 1e

 

Ferrari

Formel 1 live stream

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Sebastian Vettel (32 jaar) en Charles Leclerc (22 jaar)
 • Teambaas: Mattia Binotto
 • Resultaat team 2019: 2e

 

Red Bull Racing

Formel 1 live stream

 • Honda Motor
 • Rijders: Max Verstappen (22 jaar) en Alexander Albon (23 jaar)
 • Teambaas: Christian Horner
 • Resultaat team 2019: 3e

 

Renault F1 Team

Formel 1 live stream

 • Renault Motor
 • Rijders: Daniel Ricciardo (30 jaar) en Estaban Ocon lulletje (25 jaar)
 • Teambaas: Cyril Abiteboul
 • Resultaat team 2019: 4e

 

Haas F1 Team

Formel 1 live stream

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Romain Grosjean (33 jaar) en Kevin Magnussen (27 jaar)
 • Teambaas: Günther Steiner
 • Resultaat team 2019: 5e

 

McLaren

Formel 1 live stream

 • Renault Motor
 • Rijders: Carlos Sainz (25 jaar) en Lando Norris (20 jaar)
 • Teambaas: Andreas Seidl
 • Resultaat team 2019: 6e

 

Racing Point F1 Team

Formel 1 live stream

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Sergio Perez (30 jaar) en Lance Stroll (21 jaar)
 • Teambaas: Otmar Szafnauer
 • Resultaat team 2019: 7e

 

Alfa Romeo Racing

Formel 1 live stream

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Kimi Raikkonen (40 jaar) en Antonio Giovinazzi (26 jaar)
 • Teambaas: Frederic Vasseur
 • Resultaat team 2019: 8e

 

Scuderia Toro Rosso

 • Honda Honda
 • Rijders: Daniil Kvyat (25 jaar) en Alexander Albon (22 jaar) Pierre Gasly (24 jaar)
 • Teambaas: Franz Tost
 • Resultaat team 2019: 9e

 

Williams F1

Formel 1 live stream

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Nicolas Latifi (22 jaar) en George Russel (21 jaar)
 • Teambaas: Claire Williams
 • Resultaat team 2019: 10e

 

Livestream Formule 1. Hoe kan ik F1 volgen? 

Van de F1 livestream heb je in 2019 volop kunnen genieten. De Sebastian Vettel of legende Lewis Hamilton is wereldkampioen geworden met de prachtige Mercedes waarin hij rijdt. Wat ons nu te wachten staat is niet duidelijk. Wie zeker wil zijn van een optimale ervaring zal een service moeten aanschaffen om direct de F1 Grand Prix te kunnen volgen. Rechtstreeks zal het sowieso te zien zijn bij Ziggo Go, en tevens ook op Sky Sport. De klassieke specificaties zoals de haaienvin en T-wing zullen we niet meer zien in de wagens van 2020

Ook mogen er nu nog maar 3 motoren gebruikt worden met bijhoudende straffen. De regels zijn iets verduidelijkt waardoor het voor ons als trouwe kijker iets makkelijker te begrijpen is. Toch handig! Ook zullen nieuwe circuits hun debuut maken. Frankrijk en Duitsland. Deze circuits zijn allemaal te zien via de Formule 1 Livestream.

Een gecodeerde internetconnectie wordt ook wel een end 2 end verbinding genoemd. De activiteit op het internet zal na het activeren van een VPN (virtueel privé netwerk) door een speciale tunnel gaan. Hierdoor is het onmogelijk voor derden om de verbinding te ontcijferen waardoor deze wijsneuzen niet in staat zijn uw gegevens te bekijken.

De overheid, hackers en uw internet service provider kunnen niet meer rond speuren in uw online geschiedenis. De VPN aanbieder zal uw IP adres afschermen, en het verplaatsen met een IP adres wat hun u toewijzen. Hierdoor bent u anoniem en beschermt, en kunt u gerust uw gang gaan.

Waar komt deze technologie dan vandaan, en hoe zijn wij eraan gekomen?

De technologie komt oorspronkelijk uit het leger. Het is gemaakt zodat soldaten met elkaar konden communiceren, zonder dat dit bericht onderschept kon worden door de vijanden. Handig en veilig. Het zou uiteindelijk wel te ontcijferen zijn, maar dit kost gigantisch veel moeite, tijd en geld. Tegen de tijd dat het eindelijk ontcijferd was, was het bericht waarschijnlijk al irrelevant. Eindeloze informatie waar de vijand niets mee kon, en niets van begreep.

Die tijd was er niet in de oorlog. Deze technologie bleek handig te zijn voor meer doeleinden, en maakte de weg naar het bedrijfsleven. Werknemers werken steeds vaker buiten de deur, en om er zeker van te zijn dat de concurrentie niet meeluistert, was deze technologie ook relevant voor deze industrie. Net als in de oorlog, is waardevolle informatie schadelijk voor uw eigen partij in de handen van uw concurrentie.

Eindelijk zijn wij aan de beurt

Nu zijn wij aan de beurt. De consument. Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in ons surfgedrag, voornamelijk voor commerciële doeleinden. Ik zit daar totaal niet op te wachten, en eis vrijheid en anonimiteit! Ook onze eigen overheid neemt steeds meer maatregelen om onze privacy te beperken op het web. Dit heeft catastrofale gevolgen. Wij moeten onszelf gaan beschermen tegen onze eigen overheid, op het gebied van veiligheid, anonimiteit en privacy. De overheid heeft als plicht ons te beschermen, maar nu ligt de bal in onze voet en zijn wij aan zet.

Een VPN is gewoon de perfecte oplossing. Ik kan me een leven zonder een VPN, en versleutelde verbinding, niet meer in beelden. Dit wil ik ook niet. De moderne wereld waar wij ons in bevinden vereist moderne beschermingstechnieken, waar de VPN één van is. Tegen derden partijen die rond willen neuzen in MIJN activiteiten zeg ik, spendeer je tijd liever aan belangrijke dingen!

livestream formule 1

GRATIS ExpressVPN testen
30 dagen gratis gebruiken

Het gebruik van de VPN service

Het is ook mogelijk om in geprepareerde servers van de aanbieder in te loggen. Hierdoor kunt u net doen alsof u zich ergens bevindt, terwijl dit niet zo is. Zo ontwijk jij gemakkelijk de geografische blokkades die sommige landen en websites hanteren. Veel TV kanalen blokkeren hun uitzending wanneer u zich niet bevindt in het desbetreffende land. Dus al wilt u genieten van uw F1 stream, gebruik deze service dan.

Enkele voorbeelden:

 • U bent veilig in uw huiselijke omgeving, maar ook in het openbaar wanneer u verbinding wilt leggen met gratis Wi-Fi netwerken.
 • Ziggo, en dergelijken, is alleen te ontvangen in Nederland. Met het gebruik van deze service is een geografische blokkade geen probleem meer, en ontvangt u gemakkelijk uw favoriete content in het buitenland.
 • Netflix kent iedereen. Ook deze site kent geo-blokkades. Omzeil deze makkelijk met een VPN, en het aanbod van content zal vertiendubbelen.
 • Ontwijk gemakkelijk censuur in bepaalde landen die die hanteren.
 • E-commerce websites hanteren vanaf nu vaste prijzen, omdat ze niet meer een prijs kunnen opstellen op basis van uw locatie van het IP adres. Voordelig voor uw portemonnee dus!

Een Formule 1 livestream met een versleutelde verbinding?

Met een VPN service kun je nu gemakkelijk Formule 1 kijken in een grote variatie aan laden. Wellicht heb je soms te maken met betaalzenders. Dit is met een gecodeerde connectie mogelijk vanaf iedere plaats in de wereld. Nu mis je nooit meer iets, waar je ook bent. Voorheen waren auteursrechten een probleem. Veel TV aanbieders blokkeerden dan de toegang tot hun site wanneer het IP adres niet overeen kwam.

Geografische blokkades zijn makkelijk te omzeilen met het gebruik van een VPN, wat iedereen kan doen. Met de juiste VPN is dit te doen. Met behulp van de provider krijgt u geheel een nieuw virtueel IP adres, waardoor u verbinding kan leggen met servers in diverse landen, zodat u net kan doen alsof u daar bent.

Wat kost een VPN

Er zijn gratis aanbieders. Deze zijn vaak uitgekleed of niet goed. Deze aanbieders zorgen niet goed voor een extreem veilige en anonieme situatie. Doe dit dus niet. Ik raad het af. Vaak is het niet duidelijk wat er gebeurt met uw data. Ze zijn niet te vergelijken met een betaalde VPN, en eigenlijk de titel niet waardig. Wanneer u beslist een VPN te nemen, raad ik aan direct een abonnement voor langere periode af te sluiten.

Dit keldert de prijs, en is dus voordeliger dan een maandabonnement. Afhankelijk van de provider kunt u uw contract opzeggen, mocht u niet tevreden zijn. Gemiddeld liggen de kosten tussen de 2-9 USD per maand. Geniet dus van deze optimale service en bekijk  Max Verstappen, of uw eigen persoonlijke favoriet, op het circuit!

Marco

Ik ben Marco en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

1 Reactie
 1. Jeetje, eindelijk kan ik F1 kijken waar ik ook ben

  Laat een reactie achter

  Privacy en bescherming