Hulu Nederland streaming deblokkeren

Wat is Hulu Nederland? Dit platform is een beetje net zoals Netflix, je nieuwe beste vriend, geen eenzame avonden meer. Tegenwoordig is kijken naar live tv uit, omdat alle streaming kanalen op elk gewenst moment bekeken kunnen worden.

Het is niet voor niets dat deze sites populair zijn en miljoenen abonnees hebben. Het enige lastige is dat je in de Verenigde Staten moet zijn om te kunnen genieten van deze uitzendingen. Je zou denken dat dit kleine detail alles zou bederven, maar dit is helemaal niet het geval. Ik heb een oplossing, zodat u kunt genieten van waar ter wereld je ook bent en ik vertel u er in dit artikel alles over hoe u via  streaming Hulu kunt kijken in Nederland.

BIJGEWERKT: 26 mei 2024

Hoe werkt het streaming platform van Hulu in Nederland?

Maar laten we eerst even hebben over hoe Hulu kijken via streaming voordat we u verder hierin meeslepen. Er zijn een heleboel streaming platforms. Het is zelfs onmogelijk om ze allemaal op te sommen. Dus waarom zou de toegang tot Hulu in Nederland  een verschil maken?

hulu

Want net als Netflix, heeft deze dienst zichzelf belangrijk gemaakt. Waar het om gaat is het aanbod. Waar Netflix opvalt met veel originele producties, is het volledige hulu aanbod heel uitgebreid met series, films en muziekvideo’s .

Het maakt niet uit of het al eerder op televisie is uitgezonden, wat telt is de kwaliteit en de vraag van het publiek.

Daarnaast biedt Hulu originele producties aan en het minste wat we kunnen zeggen is dat het goed is aangeslagen, vooral met The Handmaid’s Tale. Daarom willen we er toegang toe hebben vanaf Nederland.

Via Hulu Nederland kijken biedt u de zekerheid dat u op de juiste plaats bent voor de volgende nieuwe series waarover gesproken zal worden. Maar in tegenstelling tot Netflix, is het niet mogelijk om het te bekijken vanaf iedere plaats in de wereld. Het wordt alleen uitgezonden in de Verenigde Staten en in het Engels. Maar het blijft mogelijk om te kijken naar Hulu Nederland dankzij de VPN-technologie.

Het is hoog tijd dat ik u laat weten wat mijn oplossing is om naar Hulu Nederland via streaming te kijken, zelfs als je niet in de Verenigde Staten woont en dit op een volledig legale manier kunt doen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe kunt u hulu Nederland deblokkeren?

hulu streaming

Het is niet bedoeld om een technisch artikel voor u te schrijven. U wilt  het Hulu aanbod in Nederland zien, dus laten we het simpel houden.

Bij het openen van een account krijgt u het eerste obstakel en dat is het betaalmiddel. Omdat u een Amerikaanse postcode nodig heeft als u met uw bankkaart wilt betalen, of met een PayPal-account die in de VS is gemaakt. Gelukkig is er een zeer eenvoudige oplossing voorhanden: de cadeaubon!

Het tweede obstakel komt wanneer u zich wilt aanmelden. Wanneer u verbinding maakt, doet u dit met behulp van een IP-adres, dat aangeeft in welk land u zich fysiek bevindt.   Als u het Hulu aanbod via streaming wilt kijken vanuit Nederland,  dan is dit niet mogelijk omdat het kanaal niet beschikbaar is met een Nederlands IP adres.

Je moet in de Verenigde Staten zijn om er toegang toe te krijgen.

Mijn oplossing is niet om gelijk een vliegtuig te nemen. Er is een eenvoudigere en goedkopere oplossing en dat is te verbinden met een IP-adres uit de Verenigde Staten.

Het blijkt dat een VPN, om veiligheidsredenen, uw echte IP-adres verbergt en het te vervangen door een ander ip adres uit het land van uw keuze.

Dus dat betekent dat je een Amerikaans IP adres kunt kiezen. In dat geval is er geen probleem meer om  Hulu Nederland te zien.

Nu weet u hoe u het moet doen. En nu niet gaan zeggen “ja, maar we moeten iets installeren, het is te  ingewikkeld, mijn computer houdt niet van” of met een ander excuus te komen. U kunt op een hele simpele manier naar Hulu Nederland kijken.

Het is zo gemakkelijk dat u een 5-jarige dit werkje kunt laten doen. Hier zijn de stappen die je hiervoor moet volgen om Hulu nl te kunnen bekijken.

Hoe maak je een account aan met de Hulu nl service?

hulu

Laten we beginnen bij het begin. Ik zet hieronder de stappen om een rekening te openen. Hulu Nederland bestaat niet, u moet de hulu USA blokkade omzeilen om HULU  in Nederland te  streamen, buiten de VS. Maar maakt u zich geen zorgen, het is makkelijk.

  1. Ga naar dit adres https://www.mygiftcardsupply.com/shop/hulu-gift-cards/
  2. Kies het bedrag van de cadeaubon: $ 25 of $ 50 – u kunt zelfs elke maand een kaart bestellen om het abonnement te betalen!
  3. Betaal voor uw aankoop en u ontvangt een e-mail met de cadeaubon.
  4. Ga dan naar deze pagina: https://secure.hulu.com/start/gifting
  5. Voer de code in om uw kaart in te wisselen en klik op “INWISSELLEN” – en klaar is het….. U kunt nu het Hulu aanbod en  Hulu originals en Hulu movies gaan bekijken.! 

 Uw IP-adres verraadt u

IP:
Stad:
Land:
ISP:

De aanbieder kan uw IP-adres gebruiken om te zien in welk land u zich bevindt. Dit maakt het gemakkelijk voor Hulu om te zien dat u in Nederland bent of, een ander land buiten de Verenigde Staten. Op deze manier kunnen ze er gemakkelijk voor kiezen om alle niet-Amerikaanse IP-adressen te blokkeren. Dus de oplossing zou zijn om Hulu de indruk te geven dat u in de Verenigde Staten bent.

Dit kan met een VPN Connectie! De manier om dit te doen is om toegang te krijgen tot de aanbieder via een VPN-server in de Verenigde Staten. Op deze manier geeft u de diensten via Hulu het idee dat u eigenlijk in Amerika bent. U verandert als het ware uw eigen IP-adres voor de buitenwereld in een Amerikaans IP-adres en zo is het wel mogelijk om Hullu in Nederland te bekijken.

Het is zeer eenvoudig om een verbinding te maken met een Amerikaanse VPN-server waardoor u Hulu nl kun zien. De eenvoudigste manier om dit te doen is via een VPN-provider die servers in Amerika heeft.

Dit klinkt lastiger dan het is. De software die verschillende VPN-diensten hebben ontwikkeld om de VPN-verbindingen te gebruiken is zeer eenvoudig te gebruiken.  U Klikt gewoon op het land waarmee u verbinding wilt maken, in dit geval is dat Amerika. En daarna klikt u op de connect knop. Vanaf dat moment kunt u kijken naar het Hulu aanbod van alle programma’s en dit is niet meer dan 10 seconden van het werk.

Hoe u uw ip-adres kunt veranderen en via hulu Nederland kunt kijken?

Nu u een account hebt, moet u nog toegang hebben tot de video’s. Hier gaan we u nu vertellen hoe het moet, in minder tijd dan nodig is om het te zeggen, ik laat u stap voor stap zien hoe u het doet, om u de beste ervaring te garanderen.

  1. U kiest voor een VPN-provider, zoals bijvoorbeeld ExpressVPN, het is perfect voor Hulu  Nederland.
  2. Hiermee is het niet moeilijk, volg de richtlijnen om de software op je apparaat te registreren, te installeren en te dan te starten.
  3. Dan moet je een Amerikaanse VPN-server selecteren. Dit is belangrijk, anders is het onmogelijk om  toegang tot Hulu in Nederland te krijgen.
  4. Ga naar de Hulu website en log in met uw e-mail en wachtwoord.
  5. Vertel iedereen: Dat U heeft toegang tot Hulu nl streaming!

De beste VPN’s om te deblokkeren en toegang Hulu in Nederland te krijgen

Er zijn zoveel VPN-providers waaruit u kunt kiezen dat het in dit universum voelt als een jungle. Maar in de jungle, is er altijd een gevaar  dat ons te wachten staat. Dus beste mensen pas op, kies niet de eerste de beste dienst om van hulu nl in Nederland te kunnen genieten.

Een inschattingsfout hier kan fataal voor je zijn. Het gebruik van een VPN is geen triviale daad. Het is voor uw comfort en uw veiligheid.  En denk niet dat ik me laat meeslepen of u wat op de mouw speldt. Ik spreek wijselijk van comfort en veiligheid. Dat is precies waar het om gaat wanneer u naar Hulu nl wilt gaan kijken.

Voor Hulu Nederland heb je een veilige verbinding nodig. Het moet ook snel zijn. Bovendien moet de software gemakkelijk te gebruiken zijn. Voor al deze parameters en rekening houdend met een goede prijs-kwaliteitverhouding, is de lijst van VPN’s in een keer verschrikkelijk kort. Ik heb 5 geselecteerd waarmee u Hulu in Nederland of belgië onder de beste omstandigheden kunt bekijken. Hier zijn ze:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Conclusie

Dus u heeft gezien, dat het echt heel gemakkelijk is om toegang tot Hulu in Nederland te krijgen. Met een geschikte VPN, zoals ExpressVPN zult u het bijna niet kunnen geloven wat ik u vertel. De goed gevulde Hulu aanbod is van u.

Nu u vpn’s  (virtual  virtual  private network)  kent, wilt u hierover misschien meer informatie en ik nodig u uit om dit artikel te lezen zodat u meer hierover komt te weten en  waaraan de VPN moet voldoen. Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en over de meer en meer online mogelijkheden.

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl