Kijken naar boksen livestream in 2024

In dit artikel kom je erachter hoe je kunt genieten van boksen live volgen, waar je ook bent. Zo ben je nooit meer afhankelijk van je locatie en kun je overal genieten van je favoriete bokswedstrijden.

Mis het niet!
Geniet van boksen livestream met ExpressVPN, ongeacht je locatie

Bij een abonnement van 12 maanden, krijg je maar liefst een kwart jaar gratis cadeau. Daarbovenop kun je ook nog eens genieten van een geweldige niet goed, geld terug garantie. Zo kun je maar liefst 30 dagen lang genieten van een gratis VPN bij de nummer 1 aanbieder, ExpressVPN.

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

De beste betaalde streaming websites voor boksen livestream

Als je een liefhebber bent van boksen en gevestigd bent in Nederland, lees dan gauw verder.

Er zijn verschillende betaalde streamingplatforms en kanalen die live verslag doen van allerlei boks evenementen.

Wel heb je voor onderstaande opties een abonnement nodig:

Een van de populairste opties is Ziggo Sport Totaal. Met zes zenders die gericht zijn op live sport, waaronder livestreams van grote boks evenementen, kun je genieten van verschillende sporten. Naast boksen, bieden ze ook livestreaming van voetbal, tennis, basketbal en andere sporten aan.

Ook Sky Sports is een sport streamingdienst die ook live boks evenementen aanbiedt. Bij Sky Sports krijg je toegang tot gevechten met enkele van de grootste namen uit de boks wereld. Deze streamingdienst heeft ook een bibliotheek met on-demand content. Het platform is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals je laptop, mobiele telefoon en televisie. Bovendien biedt het platform toegang tot originele inhoud en documentaires, waardoor het een uitstekende keuze is voor fans die dieper in de wereld van boksen willen duiken.

Bovendien hebben streamingplatforms zoals Amazon Prime Video en Netflix mogelijk ook boks gerelateerde content beschikbaar als onderdeel van hun abonnementsdiensten. Elk van deze platforms biedt een unieke kijk in de wereld van boksen, waardoor beide platforms een uitstekende keuze zijn voor fans die op zoek zijn naar hoogwaardige verslaggeving van hun favoriete sport.

Mocht je op zoek zijn naar gratis opties, dan kun je de kosteloze mogelijkheden in het volgende onderdeel vinden.

boksen live

De beste gratis streaming websites voor boksen live stream

In dit onderdeel vind je de beste gratis streaming websites.

Als je wilt kijken naar boksen live stream gratis, dan zijn er enkele opties die je binnen en buiten Nederland kunt benutten:

Als je op zoek bent naar opties om gratis livestream boksen in Nederland te kijken, dan kun je gaan voor NPO en NOS. Dit zijn gratis openbare omroepen die mogelijk boks evenementen uitzenden. Je kunt dit kijken via een televisie of browser op bijvoorbeeld je laptop. Ook RTL en SBS zijn goede opties. Dit zijn commerciële zenders die ook mogelijk gratis boks evenementen uitzenden.

Verder kun je buiten Nederland ook genieten van gratis boksen livestream volgen. Zo biedt BBC iPlayer boksen stream aan in het Verenigd Koninkrijk, maar kijkers moeten mogelijk een account aanmaken om toegang te krijgen tot de inhoud.

Ook ESPN+ is een optie. Je kunt dan namelijk de gratis proefperiode van zeven dagen voor nieuwe abonnees benutten. Let er wel op dat de opties gebonden zijn aan hun locatie. Zo is bijvoorbeeld ESPN+ beschikbaar in de Verenigde Staten.

Boksen livestream buiten de beschikbare geografische zone

Of je uiteindelijk een gratis of betaalde optie benut: je krijgt hoe dan ook te maken met een beschikbare geografische zone. Dit komt doordat er televisierechten zijn opgenomen in de contracten die programmamakers met uitzenders hebben gesloten.

Deze televisierechten impliceren ook geografische restricties. Dit zorgt ervoor dat uitzenders niet buiten de beschikbare geografische zone kunnen uitzenden. Vandaar dat je niet overal kunt genieten van boksen live kijken.

Dit betekent echter niet dat je bent overgelaten aan je geografische locatie. Je IP-adres laat zien waar je bent.

Dit is bijvoorbeeld uw huidige IP-adres, dat uw locatie onthult:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Een buitenlands IP-adres is echter geen oplossing.

Voor het omzeilen van geografische restricties, kun je een VPN inzetten. Een VPN geeft je namelijk een anoniem IP-adres.

Zo raak je los van je geografische locatie en kun je geografische blokkades opheffen.

Bij het inschakelen van een VPN, is het wel belangrijk om voor een goede aanbieder te gaan. Als je gelijk de beste aanbieder wilt hebben, dan is ExpressVPN de beste keuze.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

boksen livestream

Stappenplan om boksen livestream te deblokkeren

Door middel van een VPN, kun je dus genieten van wereldwijde content.

Het zorgt er namelijk voor dat je geografische blokkades kunt deblokkeren. Dit komt dus doordat een anoniem IP-adres wordt ingeschakeld, waardoor je ook nog eens profiteert van meer online privacy en veiligheid.

Hieronder kun je zien hoe je gemakkelijk je favoriete bokswedstrijden overal kunt zien, ongeacht het kanaal waar je voor gaat.

 1. Kies eerst een aanbieder die je kunt vertrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat ExpressVPN constant betrouwbaar is geweest. Ook kun je kiezen uit een ranglijst met betrouwbare aanbieders, wat je iets verderop in dit artikel terugvindt.
 2. Nadat je voor een desktop of app versie hebt gekozen, kun je een VPN-verbinding maken met de correcte server. Er zijn servers beschikbaar op verschillende locaties. Voor het gemak vind je hieronder de kanalen en bijbehorende servers:
   • BBC iPlayer: Britse server
   • NPO, NOS, RTL, SBS, Ziggo Sport Totaal: Nederlandse server
   • Sky Sports, ESPN+: Amerikaanse server
 3. Nu hoef je alleen nog maar naar de website te gaan van het kanaal: BBC iPlayer, NPONOSRTL, SBSZiggo Sport TotaalSky Sports, ESPN+

Probeer ExpressVPN gratis uit

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat je gratis VPN’s het beste kunt vermijden. Gratis VPN’s kunnen namelijk al je belangrijke gegevens opslaan en doorverkopen. Daarbovenop kunnen gratis VPN’s cruciale gegevens van je stelen, zoals inloggegevens voor internetbankieren.

In plaats daarvan kun je gaan voor een betrouwbare aanbieder. Zo kun je genieten van een 30-daagse niet goed, geld terug garantie bij ExpressVPN. Geniet maar liefst een maand lang van een gratis VPN bij de nummer 1 VPN-aanbieder. 100 % veilig en gratis.

Het enige wat je hoeft te onthouden, is dat je de terugbetaling aanvraagt vóórdat de 30 dagen voorbij zijn. Ook dit gaat erg makkelijk. Het kan namelijk zelfs via de chat aan de klantenservice worden gevraagd. Je hoeft verder geen reden op te geven. Zo kun je zonder hoofdpijn genieten van een betrouwbare VPN-aanbieder, voor maar liefst 30 dagen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

livestream boksen

De beste VPN‘s

Aan de hand van uitgebreid onderzoek, is er een ranglijst met de beste VPN’s opgesteld. Lees hier gerust meer over ExpressVPN, de aanbieder die als beste uit de bus is gekomen.

Ook kun je hier meer lezen over verschillende beste VPN-aanbieders.

Voor het overzicht, vind je hier de volledige ranglijst met de beste VPN’s:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Voordelen van VPN‘s

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een VPN (Virtueel Privénetwerk) voor gebruikers:

 1. Bypass geo-blokkades en bestrijding van censuur: Met een VPN kunnen gebruikers geo-beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot content, websites, streamingdiensten en andere platforms die anders mogelijk niet beschikbaar zouden zijn in hun regio. Bijvoorbeeld, gebruikers kunnen toegang krijgen tot Netflix, Hulu en andere streamingdiensten uit andere landen, wat hen in staat stelt om content te bekijken die anders beperkt zou zijn tot bepaalde regio’s. Daarnaast kunnen VPN’s ook helpen bij het omzeilen van censuur en toegang krijgen tot geblokkeerde websites of sociale media in landen waar internetcensuur van kracht is.
 2. Verhoogde beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt de gegevens die van en naar de gebruiker worden verzonden, waardoor het moeilijker wordt voor hackers, overheidsinstanties of andere kwaadwillenden om de gegevens te onderscheppen en te lezen. Bovendien verbergt een VPN het IP-adres van de gebruiker, waardoor hun online activiteiten anoniem blijven en het moeilijker wordt om hun locatie te traceren. Dit kan helpen bij het beschermen van de privacy van de gebruiker en het voorkomen van online tracking en profilering. Een VPN is vooral nuttig wanneer gebruikers verbinding maken met openbare Wifi-netwerken, zoals die in cafés, hotels of luchthavens, omdat deze netwerken vaak minder beveiligd zijn en gevoelig kunnen zijn voor hackers of andere beveiligingsrisico’s.

Kortom, het gebruik van een VPN kan gebruikers helpen bij het omzeilen van geo-blokkades, het bestrijden van censuur, het vergroten van hun beveiliging en privacybescherming, en het veilig gebruik maken van openbare Wifi-netwerken.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel een VPN nuttig kan zijn voor deze doeleinden, het nog steeds belangrijk is om de lokale wetten en voorschriften na te leven bij het gebruik van een VPN.

Conclusie

Om boksen livestream te kunnen kijken, kun je uit verschillende kanalen kiezen. Als je in Nederland bent, kun je gaan voor de betaalde optie Ziggo Sport Totaal. Ook kun je de gratis Nederlandse zenders NPO, NOS, RTL en SBS inzetten.

Als je in het Verenigd Koninkrijk bent, kun je gaan voor BBC iPlayer. Vanuit de Verenigde Staten kun je gaan voor de betaalde optie Sky Sports of genieten van een gratis 7-daagse proefperiode bij ESPN+.

Als je van deze zenders wilt genieten zonder afhankelijk te zijn van je locatie, kies dan voor een VPN. Voor de beste ervaring, kun je gaan voor ExpressVPN.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl