Kijken naar WWE in 2024

Wil je ook liever geen spannende WWE-worstelwedstrijd meer missen? In dit artikel zal worden verklapt hoe je op een eenvoudige en veilige wijze overal je favoriete wedstrijden kunt zien. Lees gauw verder over hoe je flexibel en in alle vrijheid WWE live stream kunt kijken.

Mis het niet
ExpressVPN maakt WWE kijken overal mogelijk

Bij een abonnement van 12 maanden, krijg je maar liefst een kwart jaar (geheel kosteloos) erbij. Bovendien kun je profiteren van een niet goed, geld terug garantie. Dan kun je maar liefst 30 dagen lang een gratis VPN van ExpressVPN, de nummer 1 VPN, inzetten.

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

De beste streaming websites voor WWE live stream

Hieronder vind je enkele betaalde streaming platforms en kanalen waar je WWE (de Engelse afkorting voor World Wrestling Entertainment) kunt zien.

WWE Network is een van de betere opties als je WWE kijken in Nederland mogelijk wilt maken. Het is nu wel onderdeel van Peacock, een Amerikaanse videostreamingdienst. Wel is de dienst in Nederland beschikbaar via Peacock. Het biedt een uitgebreide bibliotheek met WWE inhoud, waaronder pay-per-view evenementen. Pay-per-view zorgt voor een mate aan vrijheid, omdat je betaalt voor de keren dat je kijkt. Ook kun je rekenen op originele shows, documentaires en meer. Via een abonnement op Peacock krijg je toegang tot interessante WWE inhoud en andere programma’s.

wwe live stream

Ook is Ziggo Sport een betrouwbare optie voor WWE live stream kijken. Ziggo Sport is een populaire sportzender in Nederland die verschillende sporten uitzendt, waaronder ook allerlei WWE-evenementen. Hierbij gaat het veelal om WWE-pay-per-view evenementen, maar ook onmisbare hoogtepunten en speciale programma’s. Om toegang te krijgen tot Ziggo Sport heb je mogelijk een abonnement nodig op een kabel- of satelliet dienst waarbij deze zender is inbegrepen. WWE live in Nederland kijken is dus mogelijk met Ziggo Sport.

Nog een optie die je kunt overwegen voor WWE live stream, is FOX Sports. Dit is een andere sportzender die af en toe WWE evenementen uitzendt. Hoewel ze zich vooral richten op voetbal, bieden ze soms WWE-pay-per-view evenementen en shows met hoogtepunten aan. Net als bij Ziggo Sport heb je mogelijk een abonnement nodig op een kabel- of satelliet dienst die FOX Sports aanbiedt.

Behalve deze drie bovenstaande betaalde en kwalitatief hoogstaande opties, kun je ook gaan voor kosteloze mogelijkheden. Er zijn enkele gratis kanalen beschikbaar waar je af en toe WWE-evenementen kunt zien.

De beste gratis streaming websites voor WWE live stream

Mocht je gratis WWE kijken mogelijk willen maken, lees dan gauw verder.

Allereerst is RTL 7 een gratis Nederlandse zender die soms WWE-evenementen uitzendt. Ze hebben meestal hoogtepunten en verkorte versies van WWE-pay-per-view evenementen. RTL 7 is op televisie toegankelijk via een digitale antenne of een kabel- of satelliet dienst, Ziggo Go en online streamingdiensten.

Verder is Channel 4 oftewel C4 een kosteloze optie. Ze kunnen soms geselecteerde wedstrijden uitzenden. Dit kanaal kun je kijken op televisie aan de hand van een digitale antenne, maar het kan ook via een kabel- of satelliet dienst.

Daarbovenop kun je gebruik maken van WWE Network via een zogeheten Free Tier. Dit is een gratis versie van de dienst met 15,000 uur kijkplezier. WWE Network biedt een selectie van WWE gerelateerde content, waaronder “WWE Raw”. Verder is het toegankelijk via een browser of de officiële WWE app.

wwe kijken

Ook kun je gaan voor het Britse kanaal Channel 5, wat ook bekend staat als My5. Ze zenden soms WWE-evenementen uit, inclusief hoogtepunten, speciale programma’s en enkele geselecteerde wedstrijden. My5 is beschikbaar voor streaming via hun website, maar ook via de My5 app.

Daarnaast is Sony LIV geschikt om WWE kijken kosteloos te doen. Sony LIV is een Indiaas streaming platform. Hoewel voor het kijken van sommige inhoud een abonnement vereist is, bieden ze gratis toegang tot bepaalde WWE-programma’s. Dit geldt ook voor hoogtepunten, speciale onderdelen en exclusieve interviews. Het is toegankelijk om te kijken via een browser of via de Sony LIV app.

Hoewel je kosteloos kunt genieten van WWE live kijken, kan de beschikbaarheid van WWE-evenementen op deze gratis platforms dus variëren. Dit ligt aan licentieovereenkomsten. Wel is het zo dat ongeacht of je gaat voor een gratis of betaalde optie, je te maken krijgt met geografische beperkingen.

WWE live stream bekijken buiten de beschikbare geografische zone

Wegens geografische beperkingen, heb je buiten het uitzendgebied geen toegang tot kanalen. Deze uitzendrestricties zijn te herleiden tot televisierechten. Programmamakers hebben namelijk in de contracten die ze met uitzenders hebben afgesloten, ook geografische restricties opgenomen. Hoewel uitzenders genoodzaakt zijn om zich hieraan te houden, hoef jij als kijker niet te worden beperkt.

Er is hier namelijk wel een legitieme oplossing voor. Je IP-adres laat zien waar je bent. Een buitenlands IP-adres is echter geen oplossing. Om je IP-adres onafhankelijk te maken van je locatie, heb je een VPN nodig. Een VPN voorziet je van een anoniem IP-adres. Daardoor kun je geografische restricties omzeilen en overal WWE online kijken.

Wel is het van belang om een betrouwbare VPN-aanbieder te selecteren. Mocht je gelijk voor de nummer 1 VPN willen gaan, dan is ExpressVPN de beste optie. Uit recent onderzoek (2023, volgens data van ExpressVPN) is gebleken dat ExpressVPN meer dan 4 miljoen betalende abonnees in meer dan 180 landen heeft. Dit komt doordat ze constant kwaliteit leveren.

Let op: dit is uw werkelijke IP-adres

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

wwe kijken in nederland

Stappenplan om WWE live stream in het buitenland te kijken

Met een VPN, kun je dus je IP-adres veranderen en geografische restricties omzeilen. Ook zorgt een VPN voor meer veiligheid en privacy. Dit komt doordat je gebruik maakt van een anoniem IP-adres.

Via onderstaand stappenplan kun je WWE kijken met een VPN.

1. Selecteer een betrouwbare VPN-aanbieder. ExpressVPN is aan te bevelen, omdat het consistent betrouwbaar en veilig is gebleken.
2. Vervolgens kun je een app of desktop versie installeren, afhankelijk van het apparaat waarop je het wilt kijken.
3. Na de installatie, is het belangrijk om verbinding te maken met de juiste server. Dat is de server waar de zender mag worden uitgezonden. Hieronder vind je de kanalen en bijbehorende servers:

Britse server: Channel 5
Nederlandse server: Ziggo GoChannel 4Ziggo Sport
Amerikaanse server: PeacockFOX Sports
Indiase server: Sony LIV
Platform: WWE Network (via Free Tier)

Ter informatie: WWE Network is in meerdere landen beschikbaar. Je kunt ook een lijstje vinden met landen waar WWE Network beschikbaar is. Mocht je in een land zijn waar het niet beschikbaar is, dan kun je een server gebruiken in een land waar het wel beschikbaar is (bijvoorbeeld een Amerikaanse server).

4. Na het inschakelen van de server, hoef je alleen nog maar te klikken op de juiste website: Channel 5, Ziggo GoChannel 4Ziggo Sport, PeacockFOX Sports, Sony LIVWWE Network (via Free Tier)

Vanaf nu kun je tijdens een zakenreis of op vakantie, de WWE live stream blijven volgen. Waar je bent, maakt helemaal niet meer uit.

Probeer ExpressVPN gratis uit

Neem je kans om gratis te genieten van ExpressVPN proefperiode. Dit kan worden gedaan via een niet goed, geld terug garantie. Dan kun je 30 dagen lang genieten van een gratis VPN bij deze excellente aanbieder. Er worden verder geen vragen gesteld als je je geld terug vraagt.

Wel dien je de terugbetaling aan te vragen vóórdat de 30 dagen verstreken zijn. Het proces is wel heel eenvoudig, aangezien je het aanvragen van een terugbetaling via een chatbericht naar de klantenservice kunt doen. Vervolgens kun je de terugbetaling binnen enkele werkdagen verwachten. Je krijgt een volledige refund, waardoor je dus niks te verliezen hebt.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

De beste VPN’s voor WWE kijken in het buitenland

Verschillende VPN-aanbieders zijn uitgetest, onderzocht en met elkaar vergeleken. Op basis van uitgebreid onderzoek, waarin verschillende aspecten zoals snelheid en klantvriendelijkheid zijn onderzocht, is er vervolgens een ranglijst opgesteld.

Hieronder vind je de ranglijst met de beste VPN’s:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

De voordelen van VPN’s

Het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) biedt verschillende voordelen voor gebruikers:

  1. Bypasseren van geografische blokkades en bestrijding van censuur: Met een VPN kunnen gebruikers geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot inhoud, websites en streamingdiensten die anders geblokkeerd zouden zijn. Dit geldt niet alleen voor platforms zoals Netflix en Hulu, maar ook voor andere websites en streamingdiensten. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een breed scala aan inhoud die anders niet beschikbaar zou zijn. Bijvoorbeeld, voor het kijken naar Bellator Live, kan de link Bellator live kijken gebruikt worden.
  2. Verhoogde beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt de gegevens die worden verzonden en ontvangen, waardoor het moeilijk wordt voor hackers of andere kwaadwillende personen om toegang te krijgen tot de informatie. Bovendien verbergt een VPN het IP-adres van de gebruiker, waardoor hun online activiteiten anoniemer worden. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waar de beveiliging vaak niet optimaal is. Door een VPN te gebruiken, kunnen gebruikers hun privacy beschermen en veilig blijven terwijl ze verbonden zijn met deze netwerken.

Al met al biedt het gebruik van een VPN zowel toegang tot geblokkeerde inhoud als verbeterde beveiliging en privacybescherming. Het is een waardevol hulpmiddel voor gebruikers die online vrijheid en veiligheid willen waarborgen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Conclusie

Al met al kun je genieten van WWE live stream via diverse kanalen en streaming platforms. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit Nederland gaan voor de betaalde optie Ziggo Sport, maar je kunt bijvoorbeeld ook kosteloos genieten van WWE kijken via Sony LIV in India of Channel 5 in het Verenigd Koninkrijk.

Mocht je niet afhankelijk willen zijn van de uitzendregio, kies dan voor een VPN. Zo kun je in vrijheid genieten van al je favoriete content, waar en wanneer je maar wilt. ExpressVPN is een geweldige aanbieder waar je kunt profiteren van fantastische deals. Ook kun je rekenen op de constante levering van kwaliteit.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl