Hoe kun je kijken naar Australian Open (Grand Slam) in 2023

Baal je er ook van dat je niet overal kunt kijken naar je favoriete wedstrijden van Australian Open live? In dit artikel laten we je zien waar en hoe je Australian Open (Grand Slam) in Nederland en elders kunt kijken. Zo kun je, onafhankelijk van waar je bent, meegenieten van de meest spannende wedstrijden.

Probeer Nu
Australian Open kijken,met ExpressVPN , met maar liefst 49%!

ExpressVPN zorgt ervoor dat locatie geen probleem meer is, zodat je overal kunt kijken naar wedstrijden van de Australian Open. Profiteer ook van een 3 maanden gratis abonnement bij het afsluiten van een 12 maanden abonnement. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

De beste streaming sites voor livestream Australian Open

Via Eurosport Nederland kun je kijken naar live Australian Open. Je kunt een abonnement nemen op Eurosport, waarna je verschillende opties krijgt om het kanaal te bekijken: niet alleen op tv, maar ook op andere apparaten zoals je smartphone. Zo kun je in verschillende situaties, alleen of in gezelschap met anderen, Australian Open live stream volgen.

Echter hoef je jezelf niet te beperken tot betaalde streaming sites om Australian Open op tv mogelijk te kunnen maken. We hebben namelijk zelfs een lijst gemaakt met gratis kanalen waar je Australian Open kunt kijken. Lees gauw verder voor meer informatie.

live Australian Open

Gratis streaming sites voor Australian Open live streaming

Als je op zoek bent naar gratis streaming sites voor Australian Open streaming, lees dan gauw verder. Voor dit evenement kun je kiezen uit de gratis kanalen RTBF uit België of 9NOW uit Australië.  Je portemonnee trekken is hierbij dus niet nodig.

Er is wel een ander punt: je kunt het evenement alleen zien in de landen waar het wordt uitgezonden, dus in dit geval alleen vanuit België of Australië. Maar treur niet: hier is een oplossing voor, zodat je alsnog toegang hebt tot Australian Open op tv.

Streamen buiten de beschikbare geografische zone

De kanalen, en daarmee dus ook de uitzenders, zijn gebonden aan geografische restricties. Ook als het gaat om Australian Open op tv. Streamen is immers beperkt wegens televisierechten die geografische restricties impliceren. Wegens de getekende contracten met de makers van programma’s, dient de uitzender deze opgelegde geografische beperkingen te respecteren, waardoor Australian Open op tv kijken niet overal mogelijk is.

Dit is afhankelijk van het kanaal en de locatie voor Australian Open stream. Als je bijvoorbeeld in het buitenland bent, kun je niet naar Eurosport Nederland kijken. Of als je in Nederland woont, heb je geen toegang tot RTBF of 9NOW.

Australian Open live stream

Maar hoe kunnen de streaming websites dan weten waar je apparaat is gelokaliseerd? De oorzaak daarvan ligt in je IP-adres, aangezien dit aantoont wat de locatie van de bezoeker is. Je IP-adres zorgt dus voor de blokkade bij geografische beperkingen.

Een buitenlands IP-adres is echter niet de oplossing om alsnog te kunnen streamen. De oplossing ligt namelijk in het gebruiken van een VPN. Een VPN zorgt voor een anoniem IP adres, waardoor geografische restricties niet meer aan de orde zijn. Met een VPN, ben je niet meer beperkt in je internetactiviteiten. Daardoor kun je ineens overal live Australian Open gaan kijken.

Met een kwalitatief hoogstaande aanbieder, namelijk ExpressVPN die de nummer 1 is op het gebied van aanbieders, kun je zorgeloos een VPN inschakelen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe kun je Australian Open kijken met een VPN

Mocht je dit spectaculaire evenement overal willen kunnen kijken, volg dan dit eenvoudige stappenplan om te weten hoe je dit kunt realiseren.

  1. Kies voor een betrouwbare en kwalitatieve VPN. Je kunt ook gelijk voor de nummer 1 VPN aanbieder gaan, namelijk ExpressVPN.
  2. Download en installeer de desbetreffende VPN.
  3. Maak verbinding met de juiste locatie, waar Australian Open op tv kan worden gezien. Voor Eurosport maak je verbinding met een Nederlandse server, voor RTBF maak je verbinding met een Belgische server en voor 9NOW met een Australische.
  4. Na het verbinden met de VPN, ga je naar de desbetreffende streaming website die jij gekozen hebt. Nu kun je overal in het buitenland live Australian Open volgen!

Probeer ExpressVPN volledig gratis uit

ExpressVPN is niet alleen een zeer goede aanbieder, maar ook een zeer gul en klantvriendelijk bedrijf. Je kunt, zonder dat er vragen worden gesteld over je opzegging, een 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie inzetten.

Het enige wat je hoeft te doen, is het nemen van een abonnement en het aanvragen van een terugbetaling vóórdat de 30 dagen verstreken zijn. Je krijgt dan een volledige terugbetaling en kunt daardoor genieten van servers in het buitenland en dus ook content over de hele wereld.

Zo kun je overal Australian open live stream zien, een maand lang. Mocht je hier zoveel van hebben genoten, dan kun je natuurlijk altijd het abonnement doorzetten. Maar je kunt er dus risicoloos aan beginnen door eerst een maand lang gratis uit te proberen. Het aanvragen van de terugbetaling gaat dan ook erg gemakkelijk – dit kan ook worden bevestigd aangezien dit is uitgetest.

Je kunt dit via een simpel chatbericht of een kort telefoontje regelen bij de klantenservice van ExpressVPN. Wel zo makkelijk.

Beste VPN’s voor het kijken naar de Australian Open

Mocht je willen weten wat de beste VPN’s zijn, ook voor live Australian Open, dan is er een betrouwbare lijst waaruit je kunt kiezen. Op basis van zorgvuldig onderzoek, is er een ranglijst opgesteld.  Er is rekening gehouden met diverse aspecten, zodat jij als gebruiker tevreden zult zijn met het inzetten van de VPN. Hieronder volgt het lijstje met befaamde aanbieders:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Op basis van verschillende criteria zijn de aanbieders uitgekozen, zodat je zorgeloos kunt genieten van Australian Open live stream. Een concreet voorbeeld hiervan betreft de verschillende functies die de aanbieder in petto heeft – denk maar aan de hoeveelheid aan servers in verschillende landen. Maar bijvoorbeeld ook de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van het desbetreffende bedrijf.

Voordelen van VPN’s

Een VPN gebruiken maakt niet alleen live Australian Open mogelijk. Je krijgt ook toegang tot andere inhoud zoals op platformen als Hulu of Netflix. Het gebruiken van een VPN is ook een middel tegen censuur, waardoor je niet meer beperkt bent in de inhoud die voor jou beschikbaar is.

Australian Open op tv

En daar houdt het niet bij op. Het biedt ook voordelen met betrekking tot je veiligheid en privacy. Een VPN zorgt er namelijk ook nog eens voor dat je, omdat je IP adres wordt geanonimiseerd, je gegevens versleuteld zijn en je extra veilig bent bij het verbinden met gratis wifi netwerken. Op die manier gaat het gebruiken van een VPN zelfs verder dan het ontrafelen van Australian Open live stream.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Australian Open Kalender 2023

Na het mogelijk maken van Australian Open live stream, kun je onderstaand kalender bekijken. Zo weet je precies wanneer de wedstrijden plaatsvinden.

Date Time Provisional Feature Matches
16 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 1e Ronde
Heren en Dames 1e Ronde
17 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 1e Ronde
Heren en Dames 1e Ronde
18 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 2e Ronde
Heren en Dames 2e Ronde
19 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 2e Ronde
Heren en Dames 2e Ronde
20 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 3e Ronde
Heren en Dames 3e Ronde
21 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 3e Ronde
Heren en Dames 3e Ronde
22 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 4e Ronde
Heren en Dames 4e Ronde
23 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 4e Ronde
Heren en Dames 4e Ronde
24 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames Kwartfinales
Heren en Dames Kwartfinales
25 januari 11:00 am
7:30 pm
Heren en Dames Kwartfinales
Heren en Dames Kwartfinales
26 januari 11:00 am Dames Halve Finale
26 januari 7:30 pm Heren Halve Finale
27 januari 3:00 pm Gemengd Dubbelspel Halve Finale
Dames Dubbelspel Finale
Heren Enkelspel Halve Finale
28 januari 4:00 pm Dames Enkelspel Finale
Heren Dubbelspel Finale
29 januari 4:00 pm Gemengd Dubbelspel Finale
Heren Enkelspel Finale

Conclusie

Australian Open op tv is beperkt vanwege geografische restricties. Zo kun je in het buitenland niet naar Eurosport Nederland kijken. En als je in Nederland woont, heb je ook geen toegang tot de kanalen RTBF of 9NOW. Echter, met een VPN, kun je alle drie de kanalen bekijken – ook als het gaat om Australian Open live kijken.

Met een VPN, ben je niet meer gebonden aan je locatie en kun je in alle vrijheid genieten van live Australian Open. Tegelijkertijd geniet je ook van meer online veiligheid en privacy. Zorg er wel voor dat je een aanbieder selecteert die betrouwbaar is. ExpressVPN is de aanbieder die wij aanbevelen, omdat het alle drie de kanalen kan deblokkeren én je kunt het zonder enige risico gratis uitproberen.

Avatar foto

Jeroen heeft zijn bachelorgraad in Informatiebeveiliging behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een passie voor het schrijven van artikelen, handleidingen en recensies met betrekking tot VPN's, cybersecurity en alles wat daarmee te maken heeft, is hij een echte cyberbeveiligingsexpert. Zijn visie is om mensen te begeleiden met de tools die ze kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen en hun werkomstandigheden te verbeteren. Jeroen vindt het geweldig om te weten dat zijn werk daadwerkelijk waarde toevoegt aan het leven van mensen en dat hij kan bijdragen aan een veiligere digitale omgeving. Als gepassioneerd expert wil hij anderen helpen om bewuste keuzes te maken en zich bewust te worden van de risico's en kansen in de wereld van cybersecurity. U kunt contact opnemen met Jeroen via e-mail: jeroen@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl