Hier de 5 beste VPN diensten voor Mac van 2024

Dit artikel gaat uit naar alle liefhebbers en verslaafden van de epische Mac computers, die nog niet in het bezit zijn van een Mac VPN. Ondanks sommige verschillen tussen de PC en Mac blijven de online-bedreigingen aanwezig. De oplossing ligt voor het grijpen, een VPN voor Mac. Met een versleutelde verbinding houd jij speurders op afstand en blijf jij volledig anoniem. Lees daarom snel verder. Hier lees je namelijk wat de beste VPN voor Mac is.

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Probeer Nu
Probeer de beste VPN voor Mac, ExpressVPN, met een flinke korting van 49%!

ExpressVPN is snel, ultraveilig en gebruiksvriendelijk! En de Mac-applicatie is geweldig. Meld u aan en ontvang tot 3 MAANDEN GRATIS, zonder risico.

De beste Mac VPN van 2024

Er zijn tegenwoordig honderden VPN-providers op de markt. Maar niet alles is gelijk… En u moet een betrouwbare service kiezen om uw gegevens te beschermen en de beste gebruikerservaring te krijgen.

Ons team van experts probeert elke week services uit, scoort ze en vergelijkt ze. U hoeft dus geen tijd te besteden aan het zware werk zelf.

Hieronder vind je het resultaat van ons onderzoek, en wat wij deze week de beste VPN voor macOS noemen!

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Hoe kies je de beste VPN voor macOS?

Deze lijst van de beste VPN netwerken voor Mac is gebaseerd op de volgende criteria:

  • De interface en het gebruiksgemak: we willen allemaal een simpele software die je eenmalig opstart en daarna vergeten kunt
  • De snelheid van de VPN: inderdaad, je gebruikt een VPN 24/7. Dus de perfecte verbinding heeft een goede snelheid
  • De prijs-kwaliteitsverhouding: Een VPN is niet prijzig per maand, maar sommige zijn goedkoper dan anderen. Soms wordt een hogere prijs gehanteerd voor dezelfde specificaties. Let hier dus goed op!

Een VPN MacBook: is het nodig?

Een Mac VPN is uitermate belangrijk voor jouw online beveiliging. Vooral in het digitale tijdperk waar wij ons in begeven, waar de meeste van uw privé-gegevens online beschikbaar zijn. Als Mac-gebruiker kun je mij niet vertellen dat je waardevolle MacBook aanzienlijk veiliger is dan een Windows.

Je hebt gedeeltelijk gelijk, maar dat is voor dit onderwerp irrelevant.

Misschien denk je bij jezelf dat je geen Mac antivirus nodig hebt. Maar dat heb je zeker wel nodig. Over één onderwerp is er geen twijfel over mogelijk en dat is het nut van een Mac VPN. Ik ben er zeker van dat je een VPN MacBook nodig hebt om jouw veiligheid en privacy online te verbeteren. Mac of geen Mac, jouw verkeer blijft openbaar wanneer jij surft op het internet zonder een VPN verbinding.

Laat me je eraan herinneren wat een VPN service precies is: we hebben het over een netwerk dat een virtuele brug tussen een gebruiker en een server vastgesteld. Om toegang te krijgen, moet je een account hebben met je inloggegevens. Wanneer je bent verbonden met het virtuele privé netwerk, gaat al jouw verkeer en data door een speciaal gecodeerde tunnel. Je kunt dan werkelijk anoniem browsen.

Dit is compleet verschillend van privé browsen in incognito modus.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Bescherm jouw privacy met een Mac VPN

Wij komen er allemaal mee in aanmerking. Elke dag browsen wij door tientallen websites en installeren wij continu nieuwe applicaties om ons dagelijks leven aanzienlijk te verbeteren. Het is natuurlijk geweldig hoe dit hele proces in zijn werking gaat. Echter, door al dit internetgebruik en de toenemende populariteit van het web worden onze privé gegevens wel blootgesteld aan partijen die er bijvoorbeeld voor commerciële doeleinden achteraan zitten. Er zijn verschillende partijen die achter jouw gegevens aan zitten, ook met verschillende redenen. Wellicht is een commercieel doeleind een best-case-scenario. Als je te maken krijgt met identiteitsfraude ben je verder van huis Het risico op zulk soort situaties neemt alsmaar toe en dat vereist de noodzakelijke maatregelen.

Dat is waarom jij een VPN voor jouw Mac nodig hebt. In de beginnende fases van de VPN, ontwikkelde bedrijven deze software om communicatie mogelijk te maken zonder dat de tegenpartij of concurrenten deze boodschappen zou onderscheppen. Nu is de consument aan de beurt. De beste VPN voor Mac zal al jouw internetverkeer versleutelen. Daarom browse je elke website anoniem, lees je veilig e-mails en kan niemand bij jouw wachtwoorden. Bovendien zal een Mac VPN-cliënt jouw IP adres vervangen met het IP adres van de server waarmee jij een verbinding hebt. Als de overheid of onafhankelijke partijen jou willen bespioneren lopen ze al snel tegen problemen aan. Ook zijn ze niet in staat om jouw IP adres te traceren. Dit wordt werkelijk onmogelijk gemaakt door de VPN provider.

Veilig verbinding maken met gratis WiFi

De eerste regel is: gebruik altijd een VPN. Tweede regel is: nooit verbinding maken met een gratis WiFi netwerk zonder een VPN. Dit is simpel, onthoud de twee regels. Dus wees er altijd bewust van dat gratis WiFi-netwerken gevaarlijk zijn! Je bent niet veilig op openbare netwerken, omdat je nooit weet waar het netwerk vandaan komt. Het zou zelfs kunnen zijn dat jij je vrijwillig aansluit bij een netwerk van een hacker. Zelfs een kind zou jou kunnen lokken met deze valkuil.

Mensen maken het liefst gebruik van gratis openbare netwerken, juist omdat het gratis is maar bekopen het soms met al hun privégegevens. Vraag jezelf: is dat het echt waard? Blijf uit de buurt van gratis WiFi netwerken. Doe je het toch, voer dan nooit wachtwoorden of cijfercombinaties in. Deze gegevens zijn dan simpel te stelen. Gelukkig is er protectie beschikbaar: een VPN. Gelukkig bieden de meeste VPN aanbieders nu software voor Mac. Met een Mac VPN-cliënt maak jij veilig verbinding met gratis WiFi-netwerken.

Omzeil geografische blokkades

Dit is een van de meest populaire functies van de beste VPN voor Mac. Jij komt niet in aanmerking met censuur. Jouw VPN-software zal jouw voordoen als een inwoner uit een ander land. Hoe werkt dit? Er wordt een koppeling gemaakt tussen jouw computer en een server die zich in een ander land bevindt. Dan surf jij dus ook onder het IP adres van deze server.

Het platform waar de inhoud zich op bevindt zal dan denken dat jij uit dit land komt en je toegang geven tot de inhoud die eigenlijk geblokkeerd wordt in Nederland. Dit wordt dus mogelijk gemaakt door alleen de beste VPN voor Mac. De lijst van van alle servers en beschikbare landen is afhankelijk van jouw VPN-provider. Je kunt deze functie gebruiken om Amerikaanse Netflix te kijken. Dit zal werken voor elk land met geografische blokkades.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe gebruik je een VPN op Mac?

Het gebruik van een VPN op Mac is heel eenvoudig! Alle services die we aanbevelen, bieden een app die u eenvoudig op macOS kunt installeren.

Hier zijn de paar stappen die u moet volgen om uw gegevens te beschermen en het IP-adres van uw Mac te wijzigen:

  1. Meld u aan voor de beste VPN voor Mac: ExpressVPN
  2. Download de app op je apparaat
  3. Log in met uw inloggegevens
  4. Selecteer een VPN-server in de lijst
  5. Aansluiten en klaar!

Als u een gevorderde gebruiker bent, kunt u uw configuratie handmatig instellen door deze instructies te volgen.

Samenvatting VPN Macbook

Na mijn onderzoek heb ik geconcludeerd dat dit de beste VPN aanbieders voor Mac OS zijn. Deze gerespecteerde VPN MacBook aanbieders leveren een betrouwbare service. Wanneer jij verbonden bent met één van de bovenstaande VPN netwerken zul jij succesvol jouw privé data beschermen en toegang krijgen tot geografisch geblokkeerde inhoud.

Probeer vandaag nog onze nummer 1 VPN voor Mac, ExpressVPN zonder risico met zijn geld-terug-garantie. En geniet van fikse korting en tot 3 MAANDEN GRATIS!

Dit was mijn review: 5 beste VPN diensten voor Mac| Blijf anoniem & Toegang tot geblokkeerde inhoud. Op onze website vind je nog veel meer artikelen en reviews over gerelateerde onderwerpen. Ik hoop dat je er wat van opgestoken hebt. Bezoek regelmatig onze website voor nieuwe artikelen en blijf up-to-date.

Jesper Blogger

Jesper is een cyber security expert met een master in informatica. Hij heeft buitengewone expertise als het gaat om het vinden van informatie over VPN's en alles wat daarmee verband houdt. Met Jesper aan boord kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. Zijn diepgaande kennis en vaardigheden maken hem als onderzoeker een waardevolle aanwinst voor ons team. Jesper zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken in de wereld van VPN's. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl