Meteen toegang tot NBA kijken in Nederland 2024!

De Nation Basketball Association, kortweg de NBA, is de grootste basketbalcompetitie van Amerika en daarmee ook meteen van de wereld. Ondanks dat de wedstrijden vaak worden gespeeld terwijl het bij ons midden in de nacht is, is NBA kijken in Nederland toch erg populair. In dit artikel leg ik je uit hoe je altijd en overal toegang tot de streaming NBA kan krijgen.

Ga naar ExpressVPN
Heb jij ook problemen met NBA kijken Nederland

Met ExpressVPN heb je er nooit meer last van dat je toegang tot NBA kijken Nederland wordt geblokkeerd. Het is de perfecte oplossing van je favoriete wedstrijd!

BIJGEWERKT: 21 juli 2024

NBA live kijken in Nederland met een streaming NBA

Als je een Nederlandse NBA-fan bent zul je vast al weten dat er regelmatig wedstrijden worden uitgezonden bij ESPN. Helaas is de competitie zo omvangrijk dat je bij deze zender lang niet altijd alle wedstrijden op televisie te zien krijgt.

Alleen de grote en belangrijke wedstrijden worden uitgezonden, waardoor je het risico loopt dat de wedstrijd van jouw favoriete team er niet tussenzit. De volledige NBA kijken kan alleen met een zogenaamde NBA League Pass.

Met deze betaalde pas krijg je toegang tot de streaming NBA waarbij je alle wedstrijden kunt kijken. Toch krijg je niet altijd toegang tot NBA kijken Nederland, ook als je wel voor ESPN en/of de NBA League Pass hebt betaald.

In dit artikel leg ik je uit hoe dat komt en hoe je dat probleem kan oplossen!

Je streaming NBA wordt geblokkeerd

Het is echt vervelend als je net klaar zit om je team aan te moedigen en je er vervolgens achter komt dat de streaming NBA niet werkt.

Gelukkig is de oplossing simpel! Je toegang wordt namelijk geblokkeerd omdat jij niet op de juiste geografische locatie bent.

Dat zit zo. In ieder land worden de uitzendrechten voor de NBA verkocht aan de hoogste bieder. In Nederland zijn die rechten in handen van ESPN. Zij hebben daarmee het exclusieve recht om de wedstrijden van de NBA voor een bepaalde periode en in een bepaald gebied uit te zenden.

nba kijken

ESPN moet er zelf voor zorgen dat deze regel wordt gehandhaaft en daarom controleren zij bij de streaming NBA altijd wat jouw locatie is. Hiervoor gebruiken ze zogenaamde geo-tracking, die aan de hand van jouw IP-adres achterhaalt waar je toegang tot NBA live kijken probeert te krijgen.

Zodra je buiten de zone van de uitzendrechten valt, wordt jouw toegang tot de stream geblokkeerd. Lees verder om te achterhalen hoe je NBA kijken Nederland toch mogelijk kan maken!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Altijd en overal toegang tot NBA online kijken

Streaming NBA wordt vanaf iedere locatie mogelijk zodra je gebruik maakt van een VPN. Dit is een tool waarmee je jouw IP-adres kan verbergen.

De meeste internetgebruikers schakelen een VPN in om hun online privacy te waarborgen, maar ook NBA kijken Nederland is een van de voordelen van deze tool.

Dat werkt zo. Via de VPN leidt je je internetverkeer om via een server op iedere gewenste locatie. De geo-tracking denkt dan dat jij echt op die locatie bent, waardoor je toegang niet langer geblokkeerd wordt!

Misschien klinkt het nog een beetje ingewikkeld, maar het is veel simpeler dan je denkt. Volg gewoon dit stappenplan:

  1. Kies een VPN uit onze lijst met aanbieders.
  2. Sluit een abonnement af en download de software.
  3. Selecteer in het lijstje met beschikbare servers een locatie in Nederland.
  4. Log in op het platform dat jij gebruikt voor NBA in Nederland kijken: ESPN of NBA League Pass
  5. Geniet van je wedstrijd!

De beste VPNs voor streaming NBA

Er zijn een aantal VPNs die werken in combinatie met NBA kijken Nederland. Ik kan me voorstellen dat je tijdens je zoektocht al snel overdonderd wordt door het ruimte aanbod.

Ik raad je daarom aan om een van de aanbieders uit de onderstaande lijst te gebruiken. Deze hebben wij namelijk uitvoerig  getest en met elkaar vergeleken. Ze zijn als beste uit ons beoordelingsproces gekomen!

Zo weet je zeker dat NBA Nederland kijken mogelijk is en je niet langer meer problemen met je toegang zal hebben!

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Waarom een streaming NBA en een gratis VPN geen goed idee is

NBA live kijken kan natuurlijk ook met een gratis VPN, maar ik zal je meteen vertellen dat je dat nooit moet doen. Waarom niet? Omdat daar een aantal risico’s aan verbonden zitten.

In de eerste plaats kan een gratis aanbieder al jouw internetverkeer bijhouden. Niet alleen tijdens het NBA live kijken, maar iedere keer als jij online bent.

Die informatie kan vervolgens worden doorverkocht aan derden. Op deze manier probeert de aanbieder toch nog wat inkomsten te genereren.

Jouw informatie kan bijvoorbeeld terechtkomen bij marketingbureau’s die willen weten welke websites jij bezoekt, zodat ze gerichte advertenties kunnen sturen.

Het tweede risico is dat je data ook gestolen kan worden. Denk daarbij aan de inloggegevens die je gebruikt voor NBA live kijken, maar ook je inlog voor sociale media of internetbankieren!

Tot slot kan een gratis VPN ook je bandbreedte doorverkopen aan andere gebruikers. Dat klinkt ingewikkeld, maar het kan voor jou grote gevolgen hebben.

nba kijken nederland

Wanneer iemand jouw bandbreedte gebruikt voor illegale activiteiten, worden deze namelijk herleid tot jou als persoon!

Houd er dus altijd rekening mee dat een gratis VPN altijd zal proberen om op een andere manier aan je te verdienen.

NBA kijken Nederland is leuk, maar het weegt niet op tegen de risico’s die aan het gebruik van een gratis VPN verbonden zitten.

Gebruik dus altijd een betaalde VPN voor NBA live kijken. Wanneer je er nog niet klaar voor bent om je vast te leggen aan een betaald abonnement, kan je altijd eens naar ExpressVPN kijken.

Bij ExpressVPN kan je namelijk 30 dagen lang NBA kijken Nederland met een betaalde VPN proberen. Als het toch niet bevalt, krijg je na die periode gegarandeerd je geld terug.

Voordelen die een VPN naast streaming NBA nog heeft

Met een VPN NBA wedstrijden kijken in Nederland is leuk, maar daar houdt de pret nog niet op!

Er zijn namelijk nog veel meer voordelen van een VPN. In de eerste plaats kan je ook toegang tot andere online content krijgen.

Streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime bieden namelijk verschillende content aan per locatie.

nba live kijken

In Amerika of Japan is de bibliotheek van Netflix veel uitgebreider en met een VPN kan je tal van extra films en series bekijken!

Als NBA kijken Nederland even niet kan omdat er geen wedstrijden zijn, heb je met je VPN dus toegang tot genoeg ander vermaak!

Daarbij is je online privacy met een VPN altijd goed beschermd. Je kan zonder zorgen gebruik maken van openbare wifinetwerken, omdat je persoonlijke gegevens altijd versleuteld zijn.

Je IP-adres wordt altijd verborgen voor indringers, waardoor je veel minder gevoelig bent voor hackers.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Streaming NBA kijken Nederland doe je dus zo!

NBA live kijken Nederland was nog nooit zo gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een VPN installeren en verbinding maken met de juiste locatie.

Je toegang tot de stream wordt niet langer geblokkeerd en je kan meteen beginnen met NBA live kijken.

Daarnaast is NBA kijken Nederland niet het enige voordeel dat je met een VPN hebt. Je kan ook toegang krijgen tot nieuwe content op streamingdiensten en je privacy wordt tijdens als je internetactiviteit veilig gesteld.

Voor NBA kijken moet je wel altijd een betaalde VPN gebruiken. Je kan daarvoor het beste eens kijken naar onze nummer 1 VPN ExpressVPN.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl