Spotify en VPN, de gouden combinatie

Spotify is een van de meest bekende streaming diensten ter wereld die is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Je kunt op dit platform vooral muziek en podcasts luisteren. Er zijn vele verschillende genres beschikbaar en je kunt hier bijna al jouw favoriete muziek vinden.

In dit artikel zullen we jouw informatie geven over jouw privacy tot betrekking met het gebruik van Spotify zonder VPN. Ook zullen we jouw allerlei Spotify tips geven zodat je geld kan besparen, veiliger online bent en je meer muziek tot je beschikking krijgt door Spotify buitenland diensten te gebruiken.

BIJGEWERKT: 26 mei 2024

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Waarom zou ik VPN moeten gebruiken als ik muziek luister op Spotify?

Spotify VPN  Soms heb je in bepaalde landen geen toegang tot Spotify in het buitenland doordat het geblokkeerd is. Maar door middel van VPN kan je alsnog toegang krijgen tot de spotify streaming diensten. Met een goede VPN kan je gemakkelijk en veilig geografische beperkingen omzeilen en het laten lijken dat je op een andere locatie bent, zodat je toegang krijgt tot spotify.

De VPN Spotify zal aan een aantal eisen moeten voldoen. De eerste is dat de server snelheid supersnel moet zijn zodat je zonder enige problemen muziek kan luisteren. Kijk dus goed naar de laad snelheid voor het kiezen van een VPN.

Hiernaast is het ook belangrijk dat de VPN over een geavanceerde beveiligingsfunctie beschikt. Zodat jouw persoonlijke informatie goed bewaakt wordt en je zonder zorgen muziek kan luisteren. De volgende kenmerken zijn van belang voor een goede VPN Spotify.

  • 256-bits codering die ervoor zorgt dat jouw online activiteiten anoniem zijn en je beschermt wordt tegen hackers en dieven.
  • Een strikt “no log” beleid zorgt ervoor dat jouw browse browsergeschiedenis niet opgeslagen wordt.
  • Een automatische “kill” schakelaar zorgt ervoor dat er geen onbeschermde gegevens jouw netwerk kunnen verlaten als de VPN Spotify verbinding zou mislukken.
  • Reclames zijn natuurlijk al irritant op de gratis versie van Spotify en zeker in het buitenland, maar met een VPN Spotify bepaal jij in welke taal de reclame zal zijn. Je kan mij chauvinistisch noemen maar ik luister liever naar Nederlandse reclame dan naar Duitse of Italiaanse. Dit is een van de zeer handige Spotify tips zeker voor Spotify buitenland.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Spotify Tips

Spotify VPN

Er zijn een aantal Spotify Tips die van belang zijn om meer te genieten en niet te veel te betalen voor Spotify. De meest voorkomende redenen voor het gebruiken van Spotify VPN is dat je veel goedkopere prijzen kan krijgen in andere landen.

De prijs voor een Spotify Nederland abonnement is €9.99 per maand terwijl Spotify in het buitenland veel goedkoper kan zijn. Zo is de prijs in Maleisië omgerekend rond de €3.80 per maand. Ook kan je jaarabonnementen aanschaffen. Spotify Nederland biedt dit alleen niet aan, je kan alleen maar kiezen om per maand te betalen.

Er zijn jaarabonnementen voor Spotify buitenland aanwezig. Zo is er in de Filipijnen een jaar abonnement aanwezig voor maar €23 per jaar. Ook heeft Turkije een prijs van ongeveer €30 per jaar.

Ook is er meer muziek beschikbaar. Sommige nummers zijn alleen maar beschikbaar in bepaalde landen vanwege bepaalde rechten die ze hebben. Nu kan je deze liedjes downloaden en toevoegen aan jouw playlist.

De voordelen van het gebruiken van Spotify VPN

  • Je kunt goedkopere prijzen krijgen voor je Spotify abonnement
  • Beschermt tegen het lekken van jouw informatie aan derden
  • Privacy is veel beter aanwezig omdat jouw browsergeschiedenis niet wordt opgeslagen
  • Meer muziek beschikbaar
  • Er zijn Spotify VPN aanbieders die gratis proefversies en niet goed, geld terug garantie aanbieden

VPN spotify de best geteste

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Wat gebeurt er als ik geen VPN aanzet terwijl ik Spotify gebruik?

Spotify VPN

De gevaren van het niet gebruiken van Spotify VPN is dat jouw IP adres traceerbaar is. Dit betekent dat jouw informatie niet veilig is. Door middel van de VPN (virtual private network) is jouw IP adres niet meer traceerbaar en kan je zonder zorgen genieten van je privacy.

Een goede VPN aanbieder slaat jouw browse geschiedenis niet op zodat het niet gelekt kan worden naar derden. Normaal gesproken loop je hier altijd het risico mee aangezien bedrijven graag zo veel mogelijk informatie en data opslaan die ze dan weer kunnen gebruiken voor marketing gerelateerde doeleinden. Er zijn zelfs bedrijven die jouw informatie doorverkopen waarmee jouw privacy niet altijd veilig is.

Op dit moment kan jouw IP adres en locatie gewoon worden gevonden. Het is traceerbaar en hieronder kan je zien hoe makkelijk het is om het te vinden. Dit is namelijk jouw IP adres en locatie. Je ziet dus maar met dit voorbeeld hoe gemakkelijk jouw informatie te verkrijgen is. Terwijl de meeste mensen hier helemaal niet op de hoogte van zijn. Eigenlijk is het aangeraden om gebruik te maken van VPN in het algemeen. Dan weet je zeker dat je veilig online kan surfen en daarnaast zijn er vele voordelen uit de Spotify tips te halen zoals je al in dit artikel hebt kunnen lezen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe kan ik VPN spotify installeren?

1. Kies een betrouwbare, hoge snelheid VPN die een wereldwijd netwerk aan servers aanbiedt zodat je het kan laten lijken dat je Spotify in buitenland gebruikt.

2. Installeer jouw favoriete VPN applicatie op jouw computer, laptop, tablet of telefoon.

3. Maak een account aan en zet de instellingen op hoe jij het wilt hebben en je bent klaar om te beginnen.

Vergeet niet om de instellingen van betalingen in Spotify te veranderen naar het land waarin je de VPN gebruikt zodat Spotify weet dat je in een ander land bent en de prijzen en het muziek aanbod kan worden aangepast.

Conclusie

Om tot een conclusie te komen zetten we alle Spotify tips nog even op een rijtje. Het gebruiken van VPN Spotify zorgt ervoor dat je heel erg veel geld kan besparen aangezien Spotify Nederland best wel duur is. Het kost je hooguit een paar minuten om uit te zoeken welke Spotify buitenland een goedkoop abonnement aanbiedt. Daarnaast zorgt de Spotify VPN er ook voor dat je veilig muziek kan luisteren omdat je IP adres niet traceerbaar is.

FAQ

Is het illegaal om VPN Spotify te gebruiken?

Nee, het gebruiken van een VPN in combinatie met Spotify is niet illegaal als je het gebruikt om te streamen. Het enige wat je eigenlijk doet is gebruik maken van de Spotify buitenland services. Daar is helemaal niks mis mee naast dat het natuurlijk normaal gesproken eigenlijk de bedoeling is om gebruik te maken van de Spotify Nederland. Maar waarom meer betalen voor eenzelfde service als je met de Spotify VPN combinatie heel veel geld kan besparen en beter beschermt bent tegen privacy schending.

Hoe kan ik het land veranderen voor de goedkope prijzen?

Om het land te veranderen waar je wilt voordoen dat je op dat moment bent zal je allereerst op de VPN applicatie je locatie moeten veranderen naar het land van keuze. Dit is vaak makkelijk te vinden en goed aangegeven op de applicatie, maar het verschilt per VPN aanbieder waar het aangegeven staat. Daarnaast moet je ook nog op spotify zelf nog wat instellingen veranderen. Dit kan je doen door het land te veranderen en de betaling methode te veranderen voor het land waar je de Spotify VPN voor in wilt stellen.

Wat voor Spotify VPN aanbieders zijn aangeraden om te gebruiken?

Er zijn eigenlijk best een aantal verschillende VPN Spotify die je kunt gebruiken. In dit artikel naast ExpressVPN zijn er ook  andere aanbieders die betrouwbaar staan aangeschreven voor de Spotify buitenland functie. Deze aanbevolen VPN’s hebben gratis proefversies of niet goed geld terug garantie.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl