Premier league Engeland in Corona tijd 2024

Premier league voetbal……FC Liverpool heeft eindelijk kans om deze week winnaar te worden en zou daarmee de eerste titel in 30 jaar naar Anfield brengen. Dit wanneer woensdag Manchester City fouten maakt tegen Burnley. We kunnen niet wachten om te zien wat er nu weer gaat gebeuren.

Lees verder over hoe je de Premier League live stream online kan kijken en elke wedstrijd over de hele wereld kan volgen.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Premier league voetbal kijken

Tijdens het weekend, Liverpool en Everton eindigden in een teleurstellende 0-0 terwijl Newcastle een van hun beste wedstrijden van het seizoen lieten zien tegen Sheffield United. Voor dat Spurs en United kwamen op een 1-1 die nog het meest interessant was door Roy Keane’s commentaar. FC Arsenal heeft nog steeds geen punten binnengehaald sinds de heropstart, 2-1 verloren tegen Brighton na een 3-0 door City op de opening nacht.

Laten we hopen dat deze week net zoveel drama en actie brengt – en hopelijk wat meer goals! Volg onze gids omdat we je uit gaan leggen hoe je de Premier League live stream online kan kijken en dit overal ter wereld.

Wanneer kan Liverpool de Premier League titel winnen?

Veel van ons verdenken dat de FA Cup al de Premier League trofee heeft verscheept naar Anfield, maar.. er blijft nog steeds de interessante gebeurtenis over hoe Jurgen Klopp’s Liverpool zijde de eerste titel in 30 jaar verkrijgt. Dit kan allemaal de volgende week beslist zijn.

Als Liverpool FC Everton in de Merseyside derby op zondag en Man City verliest tegen Burnley op maandag, dan is het spel gespeeld. Maar wat meer waarschijnlijk iis: Liverpool heeft het lot in eigen handen wanneer ze Christal Palace op woensdag 24 juni zien. Het maakt hierbij niet uit wat City doet. Als de roden de volgende twee winnen is het feesten bij Liverpool!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe kan je Premier League voetbal buiten jouw eigen land kijken?

uk

Als je in het buitenland verblijft tijdens de heropstart van de Premier League voetbal en je kan Engels voetbal echt niet missen met het commentaar van jouw thuisland, is het goed mogelijk dat je een geo-block tevoorschijn krijgt via jouw gebruikelijke provider.

Er is een oplossing! Met de optie van een VPN kan je deze wedstrijden gemakkelijk volgen, het maakt niet uit waar jij momenteel verblijft. Het is super makkelijk om op te zetten én betaalbaar.

Blijf lezen om alles te leren over alle mogelijke opties om Engels voetbal te kunnen kijken. Premier League voetbal is namelijk in super veel landen over de hele wereld te zien. Maar eerst…

Onze software experts hebben honderden VPN services getest en we zien ExpressVPN momenteel als de beste mogelijke optie. Het gebruiken van een VPN is een van de meest efficiënte manieren om jouw internetconnectie van andermans ogen af te schermen.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Hoe kan je de Premier League Engeland live kijken in .. Engeland?

sky sportsBetaalde diensten als Sky Sports en BT Sport hebben vroeger alle teugels in handen gehouden wat betreft de Premier League voetbal, hierbij kon je zelfs soms de middagwedstrijden van 3 uur niet bekijken..

Gelukkig is dat niet lager zo, het grote nieuws rondom de heropstart van dit seizoen is dat alle 92 overblijvende wedstrijden live op UK Live TV zullen worden uitgezonden. Ze worden verdeeld tussen de Premier League drie grote uitzendpartners: Sky, BT en Amazon Prime, en natuurlijk: de BBC.

Hoe kan je vandaag de Premier League voetbal kijken op Sky?

Sky heeft al bevestigd dat 25 van de 64 wedstrijden gratis op hun channel zullen worden aangeboden: Sky Pick. Aangeboden op Sky voor abbonee zonder een Sky Sports extra, maar ook op Freeview channel 144. Er is geen online optie lijkt t, volgens ons is t gewoon op tv te bekijken.

Hoe kan je de Premier League voetbal gratis kijken in de UK?

Amazon geniet van de rechten van 4 blokken en maakt ze allemaal gratis toegankelijk terwijl ook de BBC vier van de Premier League voetbal blokken mag uitzenden.

Hoe kan je de Premier League voetbal kijken en bewaren op BT?

Om Premier League stream om BT te kijken moet je wel betalen want helaas laten ze geen enkele wedstrijd gratis zien.. De maandelijkse kosten bedragen 25 pond en verdient zichzelf redelijk terug. Je kan niet op je laptop of PC kijken maar je kan Premier League voetbal live streamen d.m.v. de BT app via Apple TV, smart TV’s, chromecast, etc.

USA

Hoe kan je de Premier League voetbal live bekijken in de US?

NBCDe Premier League Stream is te zien op NBC. Dit is de officiële zender in US voor de 2019/20 Premier League seizoen met live uitzending. Dit op normale tv en op hun website/streaming opties. Een paar wedstrijden zullen alleen worden uitgezonden op hun nieuwe streaming service Peacock maar het gros is helemaal gratis. Het registreren is simpel, alleen je inloggegevens van je kabelprovider nodig.

Heb je geen kabel? Een van de goedkoopste manieren om Premier League streamen is Sling. NBCSN is onderdeel van de 30$ Sling Blue pakket per maand. Vaak kan je een gratis proefabonnement krijgen of korting. Een app is beschikbaar voor iOS, Android en Chromecast en nog vele anderen.

Australie

Hoe kan je Premier League Engeland in Australië bekijken?

optus sportOptus Sports heeft een drie jaar lange deal met de Premier League stream wat betekent dat zij elke wedstrijd live mogen uitzenden. Ja, alle 380 wedstrijden!Dit kan op jouw mobiel, computer, tablet of Chromecast/Apple TV. Optus Sports kan je bekijken door een abonnement nemen, dit kan al voor 15$ per maand.canada

Premier League restart voorvertoning

Zelfs met de gedwongen pauze heeft de 2019/20 Premier League Engeland ons genoeg opwinding bezorgt. En dit zeker met dank aan de introductie van VAR en Frank Lampards jonge FC Chelsea ‘squad’.  Andere interessante zaken waren de beroemde clubs zoals West Ham United en Norwich City. Deze kunnen allebei eruit vallen op basis van de huidige stand van zaken. Hierdoor kunnen Aston Villa, Brighton en Bournemouth allemaal een grote ontsnapping plannen voor de komende weken en hun plek in Premier League Engeland van volgend jaar verzekeren. Het gaat dus spannend worden voor West Ham.

Later meer nieuws over de Champions League..!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Dus: heb je er zin om Premier League voetbal te kijken?

Lijkt het je nu helemaal fantastisch om clubs als Tottenham Hotspur, FC Southampton, FC Watford en natuurlijk Liverpool te zien schitteren? Deze football league is er helemaal klaar voor.

Meest gestelde vragen:

Hoe kan ik Engelse Premier League Voetbal kijken?

Dit is super makkelijk. Door het gebruik van een VPN kan je gemakkelijk, waar je maar wilt, de Engelse Premier League Voetbal kijken. Met een VPN verberg je jouw huidige locatie en vermijd je elk mogelijk censorship die door televisierechten worden bepaald.

Is er een mogelijkheid om een VPN te testen?

Ja, ExpressVPN geeft jou de mogelijkheid om de volledige werkende versie te testen. Na 1 maand krijg je een keuze om verder te gaan of het af te sluiten. Zonder enige vragen te stellen krijg je binnen 5 dagen je geld terug.

Kan ik Engelse Premier League voetbal gratis kijken?

Ja dat kan. Er zijn heel veel illegale streams op het internet. Als je echter wilt kiezen voor bescherming van je privacy en stabiele verbinding zonder reclames zijn deze gratis streams geen optie. Een VPN provider is goedkoop en veilig.

Kan ik Engelse Premier League Voetbal d.m.v. een livestream kijken?

Ja, er zijn veel betrouwbare streaming kanalen op de markt.

Kan je een lijstje geven van de kanalen die je kan gebruiken?

Ja, echter is een VPN nodig om deze kanalen te kunnen bekijken. Niet zorgen maken, want dit is niet illegaal.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl