Stellar Data Recovery Software

Dit is onze stellar data recovery reviews, omdat we niets willen verliezen en ook zeker onze data niet. Het verliezen van belangrijke documenten, folders en foto’s kan een groot ongemak zijn, of je het nu per ongeluk hebt verwijderd of je schijf werd op een of andere manier beschadigd. Het ergste is dat je het gevoel hebt dat het voorgoed verloren is en dat je niets meer kunt doen om het te herstellen. Of misschien ben je op de hoogte van Computer Data Recovery, maar hebt geen idee hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen.

“Klik Hier” voor korting

Gelukkig gebeurt er voortdurend Data verlies in de technische industrie en hebben software ontwikkeld om je probleem op te lossen. Dus hoe klein of groot of onbeduidend of belangrijk je gegevens ook zijn, we hebben de beste Software weergegeven om je te helpen bij het herstellen van je bestanden. Van de gratis versies tot de Premium Software, Stellar Data Recovery zorgen voor dekking.

BIJGEWERKT: 26 mei 2024

De prijs Stellar Windows Data Recovery en Mac Data Recovery

Hieronder staan twee pakketten van de Stellar Phoenix Data Recovery. Er is stellar recovery software voor Windows en voor Mac.

stellar data recovery

Beste Software is van Stellar

Herstel al je verloren of verwijderde Data, zoals Office-documenten, e-mails, spreadsheets, presentaties, foto’s, video’s, audio files en meer met de Free Windows Recovery Software.

 • Easy Two Step Recovery – Wat te herstellen en waar te herstellen
 • Krijg alle bestanden terug, waaronder kantoordocumenten, foto’s, e-mails, video’s enz.
 • Hiermee kun je gratis aan Daten Recovery doen tot 1 GB
 • Computer Recovery vanharde schijven, SD-kaarten, USB’s, camera’s, geformatteerde partities en camcorders
 • Hiermee kun je een voorbeeld van herstelbare bestanden bekijken voordat je ze opslaat
 • Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP maar ook Mac.

Data Recovery Software

Wat is Data Recovery?

Zoals de naam uitlegt, is Recovery het proces waarbij gegevens worden hersteld die per ongeluk zijn verwijderd, verloren, beschadigd of ontoegankelijk zijn. Verloren gegevens die zich op je hard drive, flash drive of ander opslagmedium bevinden, kunnen nog steeds worden geborgen en hersteld met behulp van een Computer Recovery Software

Andere nuttige hardware voor bijvoorbeeld de opslag van al je foto’s op je telefoon

Geen berichten voor deze criteria.

Hoe werkt het?

Verlies van data kan op veel verschillende manieren gebeuren, maar het goede nieuws is dat het nog steeds mogelijk is om het te herstellen, zelfs als het opslagmedium ernstig is beschadigd, uiteengevallen, verbrand of vernietigd. Natuurlijk, voor de extreem slechtste gevallen, is het misschien moeilijker maar het is niet helemaal onmogelijk.

Dus hoe werkt het Daten Recovery? Het hangt er in de eerste plaats van af hoe de gegevens verloren zijn gegaan. Enkele van de meest voorkomende manieren zijn de volgende:

Verwijderd bestand

Wanneer je per ongeluk een bestand op je schijf hebt verwijderd, maakt je dan maar geen zorgen, omdat elk bestand dat wordt verwijderd in jouw drive blijft staan ​​totdat het door een ander bestand wordt overschreven. Als je het zo snel mogelijk probeert te herstellen, is de kans groot dat je dat bestand terugkrijgt. Als je echter iets op jouw computer doet nadat het bestand werd verwijderd, kan dit ertoe leiden dat het bestand wordt overschreven en niet meer kan worden hersteld.

In geval van het per ongeluk verwijderen van bestanden, probeer dan niet iets anders op je computer te doen. Zelfs surfen op internet kan mogelijk het bestand overschrijven dat je wilt herstellen. Zoek in plaats daarvan naar Recovery Software die algoritmen gebruiken om door je hard drive te gaan en raden waar het bestand fysiek is opgeslagen. Als je geluk hebt en snel genoeg bent, kan het bestand worden gevonden en hersteld.

stellar data recovery

File corruption

Iedereen die een hard drive heeft gehad, vreest dat deze ‘beschadigde hard drive’ een waarschuwing is. Als je deze nachtmerrie leeft, is het nog steeds mogelijk om een Daten Recovery te doen. Meestal is alleen het Operating System beschadigd en zijn jouw gegevens volledig in orde. Om dit te verhelpen, kopieer je de inhoud van de oude harde schijf naar een nieuwe.

In sommige gevallen waarin de partitietabel is beschadigd, moet je een complexere Recovery op de harde schijf gebruiken. Een  Recovery software kan de partitietabel nog steeds herstellen en de bestanden terughalen. Of als het niet lukt om de partitietabel te repareren, kan het nog steeds voldoende informatie herstellen om je bestanden terug te krijgen.

Data Recovery Software

System Format

Net als bij het verwijderen van een bestand, wist het formatteren van een bestandssysteem ook alle gegevens die je hebt. De waarschijnlijkheid van een Recovery hangt af van het type van system format. FAT-file systems vernietigen een enorme hoeveelheid gegevens, waardoor de mogelijkheid om je gegevens te herstellen afnemen, terwijl NTFS-file systems een grotere mogelijkheid tot computer recovery hebben als ze met hetzelfde data systeem worden overschreven.

Met voldoende informatie, kan je met behulp van een  Recovery Software het bestandssysteem herstellen en de verloren bestanden vinden. Een computer software zoals Stellar heeft geavanceerde scan mogelijkheden die vrijwel elk type verloren gegevens kunnen lokaliseren.

Fysieke schade

Een beschadigde schijf is uitermate moeilijk zelf te maken, dus is het raadzaam om het complexe werk over te laten aan de professionals die gespecialiseerd zijn in Recovery via harde schijven. Ze zullen proberen de beschadigde delen van de schijf te repareren en de beschadigde onderdelen te repareren met behulp van geavanceerde  Recovery software.

Hoe je de beste Recovery Software kiest:

Niet iedereen is goed geïnformeerd over Recovery en dat is goed. Er is een breed scala aan  Recovery software beschikbaar die belooft je te helpen bij je Daten Recovery, en we zijn hier om je tips te geven over het verfijnen van je opties.

Dit zijn de factoren waarop je zal moeten letten mocht je niet kiezen voor Stellar Recovery:

 • Ondersteund door je Operating System. Sommige  Recovery software ondersteunt mogelijk slechts één type van Operating System, dus controleer voor de aankoop of het voor jou beschikbaar is, of je nu een Windows- of Mac-gebruiker bent.
 • Gebruiksvriendelijke interface. Het moet gemakkelijk genoeg zijn om te navigeren en er zijn geen extra tools nodig om de verloren gegane gegevens te herstellen.
 • Ondersteunt het type bestanden dat je wilt herstellen. Zorg ervoor dat de software die je kiest, de soorten bestanden kan herstellen die je hebt verloren, zoals die voor afbeeldingen, video’s, documenten, muziek en anderen. Het kopen van een software die niet compatibel is met de bestandstypen die je hebt, zou een verspilling van geld zijn.
 • Bevat andere functies zoals online back-up.
 • Het geeft de mogelijkheid om bestanden te bekijken. Voordat je het ophaalproces start, moet je met de software van je keuze een voorbeeld van de beschadigde bestanden bekijken omdat je mogelijk het verkeerde bestand terugzet. Het hebben van een preview-functie bespaart je tijd en moeite.
 • Kan bestanden ophalen na een partitioneringsfout.
 • Herstelt gegevens uit de prullenbak, zelfs nadat deze is leeg gehaald.

Een goede kwaliteitssoftware zou natuurlijk je gegevens moeten kunnen ophalen, ongeacht hoe gecompliceerd het verlies is. Bovendien moet het gemakkelijk te gebruiken zijn, omdat niet iedereen technisch onderlegd is. Stellar Recovery heeft een goede klantenservice als je problemen ondervindt met de software.

stellar data recovery
Is gratis software goed genoeg?

Het herstellen van verloren en beschadigde Data is geen eenvoudige klus, en het is begrijpelijk dat je misschien twijfels hebt over al die gratis software die op de markt wordt geadverteerd. Ze beloven je een Computer Recovery zonder iets aan te rekenen en dit klinkt echt aantrekkelijk (ik bedoel, wie houdt er niet van gratis dingen?) Maar de waarheid is dat het meer kwaad dan goed zou kunnen doen. Bovendien zijn gratis versies meestal niet uitgerust met de volledige functies die je nodig hebt van een Recovery Software

Als je je huiswerk hebt gedaan over onderzoek naar Recovery, dan heb je mogelijk enkele beweringen gehoord dat sommige gratis Recovery software per ongeluk de gegevens heeft beschadigd die je probeerde te herstellen.

stellar data recovery

Tegenwoordig gebeuren deze gevallen niet vaker, maar oudere versies van gratis Data Recover kunnen mogelijk de gegevens verliezen waar je naar op zoek bent. Scannen naar verloren bestanden is een zeer delicaat proces en als de gratis Data Software niet is uitgerust om dat te verwerken, kan het per ongeluk de verwijderde bestanden tijdens de scan overschrijven, waardoor het nutteloos of beschadigd raakt.

In dit geval is het zoeken naar een uitstekend Computer Data Recovery-servicebedrijf cruciaal. Voer de volgende stappen uit voordat je jouw schijf aan iemand toevertrouwt:

 • Zorg ervoor dat het bedrijf gerenommeerd is en bekend staat om zijn diensten. Online beoordelingen en verwijzingen helpen je jouw zoekopdracht te verfijnen.
 • Professionele Daten Recovery-medewerkers moeten beschikken over certificeringen die bewijzen dat ze de beste toepassingen en praktijken volgen. Ze moeten veilig omgaan met gevoelige gegevens die mogelijk in je harde schijf kunnen worden opgeslagen.
 • Vraag hen of ze meerdere problemen aankunnen, zoals apparaten die op meerdere manieren zijn beschadigd. Het zou tijdverspilling zijn als ze niet alles kunnen ophalen en je naar een ander bedrijf moet gaan.
 • Controleer online beoordelingen over hoe het bedrijf omgaat met klantenservice. Zij moeten een uitstekende klantenservice kunnen bieden en elke zaak met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Data Recovery Software

Waarom is Recovery van software altijd zo duur is?

stellar data recovery
Het is belangrijk om te begrijpen waarom Recovery zo’n hoge prijs heeft en waarom het de moeite waard is, ondanks dat je honderd tot duizend dollar moet betalen. Het uitgeven aan Recovery is immers veel beter dan de gegevens voor altijd te verliezen, toch?

Ten eerste, zoals dit artikel al heeft uitgelegd, hangt de methode van het redden van de gegevens af van hoe het is verloren en de ernst ervan. De services die nodig zijn om een ​​schijf te herstellen en bestanden te herstellen kunnen variëren. Als het probleem net zo eenvoudig is als het verwijderen van bestanden, kan een goede software het gemakkelijk voor je ophalen, maar in gevallen zoals fysieke schade aan de schijf, is het misschien niet zo eenvoudig.

Als jouw computer je waarschuwt dat je schijf beschadigd is, moet je onmiddellijk actie ondernemen als je nog steeds plannen hebt om de bestanden opnieuw te openen. Doorgaan met het gebruik van een falende schijf zal Recovery ingewikkelder maken en kan leiden tot een duurder herstel of verlies van bestanden voor altijd.

Als de drive fysiek beschadigd is, moet je er extra voorzichtig mee zijn en moet je hem onmiddellijk laten repareren.

Conclusie: Recover data software

Onze beoordelingen over de beste Computer Stellar Recovery diensten en wees gerust dat we ze zelf testen. We geven reviews van eerlijke beoordelingen op basis van hun vermogen om verloren Data te herstellen van de eenvoudigste tot de meest complexe gevallen. In het geval van Stellar Recovery kan het eigenlijk niet mis gaan. Je kan de software GRATIS testen tot en met 1 GB. Prima deal lijkt mij en mocht het werken scheelt het je honderden euro’s.

Data Recovery Software

9.3 Totale Score

Eenvoudig in gebruik
9
Werkt 99% van de tijd
9
Eenvoudige interface
9
Geld besparen op dure reparaties
10
levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl