Hoe u YouTube TV kunt streamen vanaf elke plek

Een van de beste dingen die mensen graag doen is video’s streamen. Het is bekend dat live-streaming de hoogste graad van engagement krijgt van alle content. Het is zo leuk omdat u de films live kunt bekijken en met andere mensen op het internet kunt communiceren.

Youtube TV is een van de toonaangevende streaming-diensten op het internet van vandaag. Het biedt 76 van de top 100 kanalen in de wereld, waardoor het een van de meest bekeken kanalen is. Dit heeft TV YouTube de perfecte vervanger gemaakt voor de meeste Kabel, omdat kijkers toegang kunnen krijgen tot meerdere Amerikaanse kanalen zoals ABC, CBS, enzovoort. 

BIJGEWERKT: 21 juli 2024

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Youtube tv kijken  youtube tv streaming

TV Youtube  is ook de enige meerkanaals streamingdienst die met lokale PBS-stations wordt geleverd. Dit betekent dat u geen van de grote kabelkanalen kan missen.

Buiten de kanalen is Youtube TV streaming zeer eenvoudig te gebruiken en ook snel. Youtube TV streaming is beschikbaar voor alle gebruikers op computers, mobiele telefoons en alle andere apparaten zoals smart TVs. Het beschikt over een Cloud DVR met onbeperkte opslag en alle andere geweldige functies van een hardware DVR zoals TiVo.

Tot op zekere hoogte kan het YouTube TV streaming duur zijn. Als u wilt genieten van alle TOP kanalen en gemakkelijke DVR van kabel en satelliet, kunnen de kosten oplopen voor de gemiddelde persoon.

Het streamen van TV YouTube is ook beperkt tot bepaalde landen. Alleen mensen in de geaccepteerde landen hebben toegang tot de inhoud. Als uw land niet in de lijst van geaccepteerde landen staat, dan wordt u geblokkeerd voor YouTube TV streaming. Dit is de reden waarom zo veel mensen niet in staat zijn geweest om de inhoud die ze graag op het internet bekijken.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken over deze online beperkingen, want er is nu een oplossing.

VPN is een virtueel privaat netwerk dat u op het internet beschermt en u toegang geeft tot veel beperkte content. Het VPN verbergt uw IP-adres en wijzigt automatisch uw locatie in een land naar keuze. Dit betekent dat u online video’s kunt streamen en zonder problemen kunt genieten. Het is echter belangrijk dat u een goed VPN kiest om u maximaal te beschermen.

Dit komt omdat er zoveel VPN-diensten zijn die u oplichten. U moet ervoor zorgen dat u een van de VPN kiest uit onze beoordeling bijvoorbeeld ExpressVPN.

Betrouwbare VPN aanbieders voor youtube tv streaming

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Voordelen van YouTube TV streaming met VPN

VPN geeft u volledige snelheid voor Youtube TV kijken

Een van de meest vervelende dingen als het gaat om online streaming is het hebben van een langzame netwerkverbinding. Dit kan u ervan weerhouden om tijdens het streamen van uw favoriete shows te genieten. Met VPN kunt u uw video’s bekijken zonder enige vorm van traagheid in het netwerk te ervaren. Het beschermt uw online communicatie tegen ongewenste blokkades en snoopers die u kunnen vertragen. Dit geeft u een snelle ervaring bij het streamen van video’s van TV YouTube . Dit werkt altijd en overal perfect.

VPN Beschermt u tijdens youtube TV kijken

Surfen op het internet zonder VPN stelt u bloot aan een heleboel dingen. Iedereen op het internet kan u vinden en volgen met uw informatie. Uw internetprovider kan uw bandbreedte uitknijpen of u zelfs melden bij de autoriteiten. Het gebruik van een VPN beschermt u tegen alle vormen van online hackers en cybercriminelen. 

VPN Bespaart kosten van youtube TV kijken

Een van de dingen die mensen van Youtube Tv streaming ontmoedigen is de kostprijs. De abonnementen kunnen voor de meeste mensen te duur zijn, vooral in niet-Amerikaanse landen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken als u een VPN gebruikt, omdat het u helpt kosten te besparen. Het kan zijn dat u een lagere prijs moet betalen of dat u de inhoud zelfs helemaal gratis krijgt. Dit betekent dat u geen hoge kosten hoeft te betalen voordat u kunt gaan genieten van uw favoriete programma’s op de tv youtube.

Overal toegankelijk

Een van de verbazingwekkende dingen die komen met het gebruik van een VPN om tv youtube te streamen is dat u toegang kunt krijgen vanaf elke plek in de wereld. U hoeft niet afhankelijk te zijn van een andere verbinding voordat u naar Youtube TV kijken. U kunt overal van Youtube TV streaming genieten zolang u verbonden blijft met het VPN.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Hoe kan ik YouTubeTV in het buitenland streamen met een VPN?

youtube tv streaming

Aan de slag gaan is gemakkelijk, zelfs als u nog nooit een VPN hebt gebruikt. U kunt de TV YouTube servers laten denken dat u zich in de VS bevindt en beginnen met het streamen van media vanaf elke internationale locatie. Hier is hoe u kunt genieten van youtube kijken met een VPN.

  • Volg deze stappen om YouTube TV te kijken met een VPN:
  • Begin met het aanmelden bij een geschikte VPN-dienstverlener
  • Installeer vervolgens de VPN-software. De meeste diensten bieden programma’s voor Windows, MacOS, iOS en Android, dus zorg ervoor dat u de juiste versie krijgt.
  • Log in op de VPN-app.
  • Maak verbinding met een van uw VPN-servers in de VS.
  • Als u dat nog niet hebt gedaan, maak dan een YouTube-TV-account aan. Merk op dat hiervoor een betaalmethode nodig is die gekoppeld is aan een Amerikaans adres.
  • Probeer de video op TV YouTube te laden. Het zou bijna onmiddellijk moeten beginnen met spelen, maar zo niet, probeer dan de pagina te verversen of de cache en cookies van uw browser te wissen.

Hoe kies u een VPN voor Youtube TV streaming?

youtube tv streaming

Controleer de VPN kwaliteit

Er zijn verschillende eigenschappen die een goed VPN definiëren. U moet ervoor zorgen dat elke VPN die u kiest deze eigenschappen heeft. Dit kan zijn: snelheid, encryptie en anonimiteit. Voor TV  Youtube heeft u een VPN nodig dat bekend staat om beperkte inhoud te deblokkeren. U kunt meerdere recensies online lezen en zien wat anderen erover zeggen. Als u liever privé doorbladert, dan heeft u een VPN nodig die geen logs bijhoudt en dat voorzien is van een beveiligde encryptie.

Controleer of uw apparaat compatibel is

Een van de fouten die mensen maken bij het kiezen van een VPN is het niet controleren op de compatibiliteit. U moet ervoor zorgen dat het VPN goed werkt met uw toestel. Dit komt omdat sommige VPN’s niet op elk platform beschikbaar zijn. Als u bijvoorbeeld op een Windows-computer zit en u gebruikt een iPhone, moet u ervoor zorgen dat VPN op beide platforms kan werken.

Zorg ervoor dat belangrijke locaties beschikbaar zijn

Om ervoor te zorgen dat u het beste in YouTube TV streaming krijgt, heeft u een VPN nodig dat u toegang kan geven tot de geaccepteerde landen. Dit wordt bepaald door het aantal servers dat beschikbaar is op het VPN. Dus als u toegang wilt krijgen tot content die bedoeld is voor mensen in de VS, dan heeft u een VPN nodig dat wordt geleverd met servers in de VS.  Wanneer u verbonden bent met deze servers, kunt u onbeperkt toegang krijgen tot de inhoud die u nodig heeft.

Selecteer uw betalingsschema verstandig

Een van de belangrijkste zaken bij het kiezen van een VPN voor Youtube TV streaming zijn de betalingsplannen. De betaalmethode is belangrijk als het gaat om Youtube TV kijken, omdat sommige VPN-servers een volledig anonieme betaalmethode zullen aanbieden.  Zorg ervoor dat u niet kiest voor een gratis VPN, want die kan onbetrouwbare bescherming en slechte kwaliteit streaming bieden. Kies een VPN met geld-terug-garantie en geaccepteerde betalingsopties zoals creditcards, PayPal etc.

De “youtubetv vpn proxyserver gedetecteerd” fout

Wanneer u deze foutmelding krijgt, betekent dit gewoon dat youtube heeft gedetecteerd dat u een VPN-server gebruikt en deze heeft geblokkeerd. Daarom raden wij u aan om voor ExpressVPN te gaan of een van de overige VPN aanbieders die wij hebben getest. Wanneer u een VPN met een sterke beveiliging gebruikt, kunt u eenvoudig de beveiliging van Youtube omzeilen en Youtube TV kijken voor zo lang als u wilt.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

FAQs

Hoeveel bedraagt de maandelijkse bijdrage voor Youtube TV kijken?

Op dit moment kost YouTubeTV 49,99 USD per maand. Het komt ook met een twee weken durende proefperiode, zodat u het zonder risico’s kunt uitproberen.

Heb ik smart Tv nodig om naar TV YouTube te kijken?

Nee, tv kijken via Youtube hangt niet af van een slimme tv — YouTubeTV apps zijn ook beschikbaar voor Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV/ Firestick, Chromecast, PlayStation en Xbox apparaten. Natuurlijk kunt u ook kijken met uw favoriete webbrowser.

Hoe kijkt u naar Youtube TV USA programma’s van Europese landen?

Aangezien de meeste Amerikaanse streamingdiensten regionaal verbonden zijn, heeft u een VPN nodig voor het Youtube tv USA kijken. Maak gewoon verbinding met een server in de VS en u zou in staat moeten zijn om allerlei voorheen ontoegankelijke streaming platformen te gebruiken, niet alleen TV YouTube.

Conclusie

Iedereen wil naar Youtube Tv kijken, maar er is een limiet, omdat mensen uit bepaalde delen van de wereld beperkt zijn in het kijken naar YoutubeTV. Dus als uw land beperkt is en u wilt Youtube TV kijken, hoeft u zich geen zorgen meer te maken omdat u gebruik kunt maken van een VPN.

Een VPN beschermt u tegen andere mensen op het internet die u willen opsporen. Het geeft u ook toegang tot het streamen en kijken naar YoutubeTV voor zo lang als u kunt. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat u de beste VPN hebt geselecteerd bijvoorbeeld ExpressVPN of een uit onze ranking waarmee u van deze functie kunt genieten.

We hopen dat u meer hebt geleerd over VPN’s en dat ze youtube TV kijken mogelijk hebben gemaakt vanaf elke plek ter wereld zonder problemen.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl