Goedkoopste VPN aanbieder van 2024

Wat is de beste goedkope VPN van 2024. Elk facet van het moderne leven vind online plaats. Het is belangrijker dan ooit om uw verbinding met het internet, evenals uw surfgedrag en invulformulieren te beveiligen. Hoewel de beste VPN providers vrij prijzig lijken. Zullen de voorgestelde goedkoopste VPN aanbieders in dit artikel een veel minder grote deuk in uw portemonnee creëren.

Ga naar CyberGhostVPN
CyberGhostVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt: 7 april 2024

Wie heeft een VPN nodig?

Het korte antwoord op deze vraag is dat eigenlijk iedereen een VPN nodig heeft. Als het even kan natuurlijk de beste goedkope VPN die er maar bestaat.

Maar waarom heb je eigenlijk een VPN nodig? Waarom zijn de goedkoopste VPN providers, die al jaren bestaan, de laatste tijd zo dramatisch in het reguliere bewustzijn van de alledaagse burger en internetgebruiker uitgebarsten?

U zult verbaast zijn over de prijs kwaliteitsverhouding. We gaan het hier in dit artikel dan ook over hebben. Wij gaan opzoek naar de beste goedkope vpn voor alledaags gebruik.

U zult antwoord krijgen op de vraag: wat is de goedkoopste VPN provider of goedkoopste VPN aanbieder?

Sommige consumenten maken zich zorgen over bedreigingen met betrekking tot hun netneutraliteit. Een zaak die de goedkoopste VPN aanbieders al dan niet kunnen verlichten. Wanneer u zich ernstig zorgen over maakt (logisch). Raad ik u aan om eens goed te klagen bij uw huidige regering. U kunt ook gewoon een van de goedkoopste VPN providers installeren. Nu kan de overheid sowieso niet meer mee gluren!!

Wij houden er niet van dat internetproviders geanonimiseerde informatie over surfgedrag verzamelen en vervolgens verkopen aan de hoogste bieder. Anderen maken zich terecht zorgen over de risico’s van het gebruik van openbare Wi-Fi netwerken. Het gevaar is dat uw verkeer kan worden gecontroleerd en gemonitord.

Weer anderen hebben om hun eigen, persoonlijke redenen bijvoorbeeld Netflix in een ander land te kijken of een bestelling te doen op het Deep Web. Wat uw bezorgdheid ook is. Er is gelukkig altijd een VPN die aan uw behoeften voldoet die niet al te veel hoeft te kosten.

beste goedkope vpn

Ga naar CyberGhostVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Wat maakt een goedkope VPN de juiste oplossing?

Bij het samenstellen van deze lijst van de beste goedkope VPN’s hebben we uitvoerig iedere goedkoopste VPN aanbieder getest. Zo is deze top ranking lijst te komen. Ook hebben we gekeken naar onze eerdere beoordelingen.  Dit om onze keuzes voor deze beste goedkope VPN ranking up-to-date en exact te houden.

Zo kosten sommige premium VPN’s bijvoorbeeld maar een paar euro maand. Echter we niet echt onder de indruk van het aangeboden service. Er is meer nodig om op deze lijst van de beste goedkope VPN’s te komen. Zo moeten deze dan ook voldoen aan onze strenge privacy controle eisen.

Het enige dat goedkoper dan goedkoop is, is gratis en er bestaan dan ook een groot aantal gratis VPN-services. Deze gratis VPN aanbieders en providers zitten echter vaak vol met malware, spam en andere ongewenste zaken omdat zij toch op een bepaalde manier geld op u als klant willen verdienen.

Sommige van de services op deze lijst bieden echter ook wel een gratis versie aan maar meestal met beperkingen die worden opgeheven wanneer u wat geld spendeert. Denk bijvoorbeeld aan bandbreedte en ongewenste advertenties.

Het bedrag wat u spendeert aan uw internetveiligheid en anonimiteit is bij deze goedkope VPN’s op letterlijk een paar Euro en dus vingers op uw hand per maand te tellen en naar onzer mening zeker de investering waard.

De goedkoopste VPN aanbieder

Als u op zoek bent naar de beste goedkope VPN, is CyberGhostVPN onze eerste keuze.

Nog wel even een opmerking met betrekking tot de prijzen gerekend door de verschillende VPN aanbieders: we houden niet enkel rekening met de maandelijkse prijs.

Bij de meeste VPN services krijgt u namelijk korting voor het kopen van langere abonnementen maar let wel, dit is geen vergelijking van wie of welke VPN aanbieder de grootste kortingen geeft.

In deze vergelijking van de goedkoopste VPN’s is het vooral kwaliteit en service waarin we geïnteresseerd zijn. Sommige VPN’s hebben ook verschillende functies op verschillende prijsniveaus.

We zien dit niet zo vaak, maar als de desbetreffende VPN aanbieder een prijsniveau heeft dat aan onze vereisten voldoet, komt deze in aanmerking voor een overweging en eventuele ranking in onze toplijst van de beste goedkope VPN’s.

Soms is goedkoop duurkoop

Hoewel ExpressVPN niet de goedkoopste VPN aanbieder of goedkoopste VPN provider in onze ranglijst is, biedt deze als een van de goedkoopste VPN providers wel de meeste functionaliteiten en beste service en klantondersteuning, ondanks een ietwat hogere maandelijkse abonnementsprijs vergeleken met concurrenten in de top 5.

Daarnaast kunt u deze VPN aanbieder 30 dagen gratis uitproberen met de 30-dagen gratis geld-terug truc, die ik hieronder zal beschrijven.

ExpressVPN 30 dagen gratis truc

De ExpressVPN 30 dagen gratis truc is eigenlijk heel gemakkelijk om succesvol uit te voeren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een abonnement nemen op ExpressVPN; dit kan een maandelijks of jaarlijks abonnement zijn, en je voor de verloopdatum uit te schrijven van ExpressVPN.

ExpressVPN doet totaal niet moeilijk en u krijgt je betaalde abonnementsgeld keurig binnen 2 werkdagen terug gestort op uw bankrekening of gekozen betaalmethode (PayPal, Bitcoin etc.).

Gebruikt u een goedkope VPN in beperkende landen?

De goedkope VPN’s die in dit artikel worden genoemd, hebben servers over de hele wereld. Dit betekent dat ze perfect zijn voor mensen die overal wonen! Als u echter een VPN gebruikt in landen zoals China of de VAE (waar censuur een probleem is), heeft u een VPN nodig met specifieke functies waarmee u overheidscensuur kunt omzeilen.

Als deze situatie op u van toepassing is, raden we u aan om bij CyberGhostVPN te blijven, aangezien deze services alle privacyfuncties bieden die u nodig hebt om dergelijke hardhandige censuurmaatregelen te omzeilen.

goedkoopste vpn aanbieder

Wat u moet vermijden bij het kiezen van een VPN met een beperkt budget:

VPN-logboeken, sommige van de goedkoopste VPN providers houden VPN-logboeken bij en hebben een zeer slecht privacybeleid. Alle VPN’s in dit artikel houden geen invasieve logboeken bij die u in gevaar kunnen brengen en houden uw surfgedrag anoniem en veilig.

Malware en spyware, sommige van de goedkoopste VPN aanbieders hebben malware of spyware in hun VPN-apps, met name gratis services en VPN aanbieders.

We hebben alle VPN aanbieders in onze beste VPN ranglijst op malware persoonlijk en op onze kosten volledig onafhankelijk getest en kunnen dan ook bevestigen dat ze vrij zijn van malware en volledig veilig in het gebruik zijn voor de normale internetgebruiker.

Gebrek aan belangrijke functies, vaak missen goedkope VPN’s vitale functies die nodig zijn om uw gegevens daadwerkelijk privé te houden.

Al onze geteste VPN’s in deze ranglijst hebben de functies die u nodig hebt om veilig te blijven terwijl u surft en misschien wel downloaded op het internet en uw inhoud in welk land ter wereld maar ook wenst te deblokkeren.

Lekken, een VPN met prestatieproblemen, zoals IP-lekken, is een groot probleem, omdat het betekent dat VPN u niet beschermt (ook al is het verbonden en u in de veronderstelling bent dat dit het geval is).

Kwaliteit versus kosten van de goedkoopste vpn aanbieder

Zoals met alles in het leven, is er vaak een afweging tussen kwaliteit en kosten. In het begin lijkt een lagere prijs misschien aantrekkelijk, maar de kwaliteit van sommige goedkope VPN’s is op zijn zachtst gezegd twijfelachtig. Alle VPN’s die we hierboven aanbevelen, zijn doorgelicht om dezelfde robuuste service te bieden die u zou verwachten van een premium VPN aanbieder zoals ExpressVPN.

De beste goedkope VPN aanbieders – conclusie

Alle goedkope VPN’s in dit artikel zijn getest en hebben geen IP-lekken, DNS-lekken of WebRTC-problemen. Daarnaast zijn alle VPN’s in dit artikel bekende en vertrouwde merken die jaar in jaar uit hun waarde en kwaliteit hebben bewezen.

Ze hebben allemaal een bewezen staat van dienst omdat ze zowel goedkoop als veilig zijn, dus ongeacht de provider waarvoor u kiest, u weet dat u een uitstekende service zult ontvangen als u een VPN dienst afneemt van een van de bovengenoemde VPN providers.

Ga naar CyberGhostVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Beste Goedkope VPN s – veelgestelde vragen

Hoe beïnvloedt een VPN uw snelheid?

Een VPN zal uw huidige internet snelheden nooit kunnen verbeteren. U zult zelfs een fractioneel snelheidsverlies ervaren wanneer u verbinding maakt met een VPN. Dit komt omdat een VPN uw verkeer verder moet leiden via de VPN-server en deze het de tijd moet gunnen om uw verkeer te versleutelen.

Het snelheidsverlies is simpelweg te wijten aan de aard van hoe VPN-technologie werkt. Het goede is echter dat hoogwaardige, betrouwbare VPN’s supersnelle servers bieden om deze impact te minimaliseren en ervoor te zorgen dat het snelheidsverlies van gebruikers verwaarloosbaar is. De realiteit is dat snelle VPN’s een luxe zijn, terwijl trage VPN’s je waarschijnlijk gek maken.

De beste goedkoopste VPN aanbieders en beste goedkoopste VPN providers bieden u echter een snelle VPN dienst, tegen een betaalbare prijs.

Hoe betaal je uiteindelijk het minste voor een VPN dienst?

Zoals we bovenaan deze gids hebben vermeld, is de beste manier om de best mogelijke prijs voor een VPN abonnement te krijgen, je VPN contract vast te laten leggen voor een langere periode (minimaal een jaar). Hoe langer u bereid bent zich aan een dienst te committeren, hoe goedkoper deze dienst logischerwijs wordt.

In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om meer dan 80% korting te krijgen op de maandelijkse kosten van een VPN mits u bereid bent u voor een heel jaar of langer te abonneren op de destbetreffende dienst.

Abonnementsplannen worden doorgaans door de meeste goedkope VPN aanbieders aangeboden in maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse vormen. Het komt echter wel steeds vaker voor dat services nog grotere VPN deals aanbieden voor abonnementen van twee jaar of langer, dus houdt uw ogen altijd goed open voor nog betere koopjes!

Wat zijn de gemiddelde kosten van een van de goedkoopste VPN providers?

De gemiddelde kosten van een VPN-service bedragen momenteel ongeveer 5 Euro per maand, of ongeveer 60 Euro per jaar. Echter, dit cijfer kan natuurlijk sterk variëren, afhankelijk van een aantal factoren, zoals de VPN service waarop u zich abonneert en of u bijvoorbeeld extra functies nodig heeft, zoals een statisch IP-adres of iets dergelijks.

Zoals we echter al hebben opgemerkt, is de grootste impact op de prijs de tijdsduur dat u bereid bent zich aan de service te committeren. Natuurlijk geldt: hoe langer het abonnement dat u afneemt, hoe groter de korting zal zijn die u ontvangt. Om deze reden beschouwen we alles in het bereik van vijf Euro per maand als goedkoop.

Zijn goedkope, levenslange VPN abonnementen het geld wel waard?

Nee, dit is een andere gimmick die u misschien zal aanspreken als u de kosten laag wilt houden waar sommige VPN aanbieders u mee in de luren nemen. De helpdesk en andere services houden al snel op en u komt met lege handen te zitten vroeger of later bij dit soort VPN aanbieders en abonnementsvormen.

Dit is overigens het vaak voorkomende voorstel of ‘’proposition’’ van een levenslang VPN abonnement (vooral met sommige VPN aanbieders die een levenslange service bieden voor slechts 30 Euro) maar u uiteindelijk in functies sterk zullen beperken. Dit soort VPN aanbieders weten uiteraard dondersgoed hoe u te belazeren en zijn niet te vertrouwen!

Hoewel een levenslang VPN-abonnement op papier als een geweldige deal klinkt, is de realiteit voor de VPN aanbieder die het u aanbiedt natuurlijk niet rendabel en dienen deals van dit soort trant met een gezonde dosis wantrouwen moeten worden bekeken.

De kosten van het runnen van een VPN

VPN-bedrijven hebben uiteraard veel overheadkosten en om hun activiteiten te behouden en adequate service te kunnen blijven bieden aan hun klanten hebben ze een zeer regelmatige bron van inkomsten nodig. Als gebruikers van hun VPN diensten betalen met een kleine eenmalige vergoeding, zal het VPN bedrijf zeker eerder dan later geen geld meer hebben, wat natuurlijk betekent dat de service ofwel volledig wordt afgesloten of winst gaat halen uit gebruikers door hun gegevens te verkopen.

Hoe dan ook, om deze redenen is een levenslang VPN-abonnement meestal een ramp en is dan ook zeker niet aan te raden.

In plaats van een levenslang VPN-abonnement, raden we u dus met alle zelfvertrouwen aan om u te houden aan een betrouwbare, goedkope VPN zoals die in dit artikel in de ranglijst hierboven worden vermeld.

Deze goedkoopste VPN aanbieders en goedkoopste VPN providers hebben misschien krappe marges maar ze houden in ruil hiervoor hun services ook optimaal voor hun gebruikers.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl