Beste VPN voor UK

Engelse TV kijken, we doen het allemaal. Of het nu gaat om een live stream van Engels voetbal of om je favoriete Engelse comedy show, Engelse televisie kijk je het beste met een UK VPN.

Ik gebruik UK VPN voor het gemak. Hiermee bedoel ik een VPN-aanbieder die geschikt is voor de Engelse markt. Ik heb vele aanbieders getest en de  beste VPN voor UK gaan we uitgebreid bespreken in dit artikel.

Zelfs voor mensen die niet exact zouden weten waarom ze Engelse tv kijken zouden willen, zal ik  alle voor- en nadelen van het gebruik van een versleutelde verbinding duidelijk uitleggen. Het gaat namelijk om het veranderen van je IP-adres zodat je de geo blokkade kan omzeilen.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  21 juni, 2024

Engelse TV kijken – Voordelen

De voordelen van Engelse tv kijken zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Ik zal het daarom kort houden. Ten eerste heb je via Netflix streaming in Engeland toegang tot veel meer series, films en documentaires.

Daarnaast kun je Nederlandse content gewoon blijven bekijken. Al helemaal in het buitenland in combinatie met BSN of een soortgelijke Nederlandse zender, ben je zo goed mogelijk voorzien van al je televisiegeluk.

Hoe het komt dat je in Engeland toegang hebt tot veel meer series en films? Welnu, dit heeft te maken met geografische content blokkades. De Engelse Netflix, of UK Netflix, zoals het zakelijk gezien heet, bevat meer uitzendlicenties dan de Nederlandse variant.

Hierdoor kun je met een Engels Netflix abonnement veel meer series en films kijken dan met een Nederlands abonnement. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar we zijn hier in Nederland. Hoe kun je nu doen alsof je uit Engeland komt, of in het Verenigd Koninkrijk woont, zonder dat dit daadwerkelijk zo is?

Je had het antwoord had ik al gegevens in de inleiding. Met een VPN UK. Maar goed, een VPN, wat is dat nu precies, en hoe werkt het?

vpn uk

VPN UK – Wat is een VPN?

VPN is een afkorting voor Virtual Private Network. Dit is een software programma of app op je computer of ander toestel waarmee je inlogt op een van de honderden, dan wel niet duizenden beschikbare servers van de VPN-aanbieder. Dit met als doel het veranderen van je IP-adres.

Dus, stel in dit geval dat je in Nederland woont, maar wilt doen alsof je uit Londen komt. Je logt simpelweg in op de VPN software en stelt je locatie in op Londen. Vervolgens denken alle websites en apps dat je uit Londen komt. Zo simpel werkt het.

Het is namelijk eenvoudig je huidige IP-adres te achterhalen. Dit wordt dan ook tegen je gebruikt. Hieronder vind je je huidige IP-adres als bewijs hoe makkelijk het is dat zelfs ik het kan:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Er is geen enkele technische know-how vereist of iets dergelijks om gebruik te maken van een VPN. Wat is een VPN heb ik ook een artikel over geschreven, lees het wanneer je meer wilt weten over versleutelde verbindingen.

Beste VPN voor UK

Ik heb tientallen VPN’s uitvoerig persoonlijk getest. Dit zijn de premium VPN’s voor Engelse televisie beschikbaar. Hieronder vind je mijn top ranking van UK VPN’s.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Waarom vind ik deze VPN-aanbieders, de beste VPN voor UK. Ik zal je uitleggen waarom.

De beste VPN voor UK

Allereerst hebben deze premium VPN-aanbieders tientallen servers in het Verenigd Koninkrijk of Engeland beschikbaar. Dit is wel zo handig, want dan hoef je niet altijd het voor de hand liggende Londen te kiezen als serverlocatie. Je zou ook gewoon een klein en onbekend stadje als Blackpool of Wadford kunnen kiezen.

Dit maakt het voor de websites die je bezoekt een stuk lastiger te achterhalen of er een versleutelde verbinding wordt gebruikt.

Hier komt nog bij dat je naast alleen Engelse tv kijken kan, een VPN nog vele andere eigenschappen heeft. Denk bijvoorbeeld aan streamen, inloggen op buitenlandse gaming servers en torrents downloaden.  Met deze premium VPN UK aanbieders ben je eigenlijk van alle markten thuis wanneer we het hebben over bescherming op het internet. En dat allemaal voor een paar Euro per maand.

ExpressVPN – 30 Dagen Gratis UK VPN Truc

Wat nog het mooiste is aan ExpressVPN, van al de VPN UK’s die ik heb uitgeprobeerd, is dat je hem 30 dagen gratis kan gebruiken. Dit werkt eigenlijk met een soort trucje, maar wees niet getreurd, deze ga ik je direct uitleggen!

De, wat ik noem 30 dagen gratis UK VPN truc, werkt eigenlijk simpel. Wat je doet is, je koopt een van de beschikbare abonnementen op de ExpressVPN website. Of dit nu een jaarabonnement is of 3 maanden, de truc werkt altijd.

Vervolgens zeg je dit VPN-abonnement op binnen de eerste 30 dagen. Als je dus een beetje slim bent en maximaal gebruik wilt maken van deze truc, zeg je het op op de 29ste dag. Zo kun je dus 30 dagen gratis, of eigenlijk 29, gratis genieten van de beste UK VPN dienst.

ExpressVPN stelt absoluut geen vragen. Dus je krijgt geen lastige e-mailtjes van waarom je hebt opgezegd en dergelijke. Deze VPN-aanbieder stort letterlijk je geld terug binnen 5 werkdagen op de door je gekozen betalingsmethode.

Beste VPN voor UK – Conclusie

Een VPN UK heb je nodig om onbeperkt en ongestoord Engelse tv kijken te kunnen. De VPN verandert je IP-adres waardoor je censuur en blokkades kan ontwijken. Het is een van de beste technisch manier om veilig en beschermt het internet te kunnen gebruiken.

Met een VPN kan veel meer dan alleen Engelse tv kijken. Denk aan torrents downloaden, streamen en gamen op wereldwijd beschikbare servers.

We hebben alle VPNs zelf uitgeprobeerd. Hierdoor weten we nu dat ExpressVPN de beste VPN voor UK is. Ook weet je dat je deze premium VPN-aanbieder 30 dagen geheel gratis kunt uitproberen.

Voor meer informatie over VPN aanbieders ga dan naar onze homepage.

engelse tv kijken

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Veelgestelde Vragen

Kan ik een gratis UK VPN gebruiken?

Je zou in wezen een gratis VPN UK kunnen gebruiken. Ik raad dit iedereen zwaar af. Ik zal je precies uitleggen waarom ik het gebruik van een gratis VPN afraad.

Voor niets komt de zon op. Zo werkt het ook met VPN services. Gratis VPN’s willen toch op een bepaalde manier geld aan je verdienen als klant. Wat deze gratis VPN’s in de meeste gevallen doen is: ze bombarderen je met gerichte reclame.

Maar het kan nog erger dan dat! Sommige gratis VPN’s stelen je data. Denk aan persoonsgegevens, wachtwoorden, bankdetails en meer. Ze verhandelen deze gegevens vervolgens op het deep web of spelen deze door aan lugubere derde partijen.

Bespaar om deze reden niet op je digitale privacy. Probeer gewoon een premium VPN als ExpressVPN 30 dagen gratis. Daarna kun je als je tevreden bent gewoon de nog geen vijf Euro per maand betalen. Zo ben je op al je devices zo goed mogelijk beschermd tegen hackers, overheden en andere pottenkijkers!

Wat kan ik nog meer met een VPN UK?

Zoals ik al eerder in het artikel heb uitgelegd, kun je veel meer dan alleen Engelse tv kijken met een UK VPN. Zo kun je de VPN ook gebruiken om een beveiligde verbinding tot stand te brengen op openbare Wi-Fi zones. Daarnaast kun je de beste VPN voor UK, ExpressVPN ook gebruiken voor bijvoorbeeld Netflix-streaming en torrent downloading.

Eigenlijk is een VPN veelzijdig. Je kunt het voor ontzettend veel verschillende doeleinden gebruiken. Daarnaast is het in deze tijd bijna niet weg te denken uit ieder modern huishouden. Ook voor je bedrijf is een VPN eigenlijk een must.

Zijn er alternatieven van de beste VPN voor UK?

Ja. ExpressVPN is naar mijn mening dus de beste. Er zijn er ook enkele andere premium VPN aanbieders die je zou kunnen proberen. Deze ook een  gratis proefperiode maar het geld terug vorderen is iets lastiger

Gelukkig gaat het niet om duizenden Euro’s. De premium VPN services die ik voor je getest hebt kosten 3-8 euro per maand. Ik kan je echter niet vaak genoeg waarschuwen: gebruik echt geen gratis VPN!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl