Beste VPN voor UK

Engelse TV kijken, we doen het allemaal wel eens. Of het nu gaat om een live stream van Engels voetbal of om je favoriete Engelse comedy show, Engelse televisie kijk je het beste met een UK VPN.

Hoe een UK VPN of VPN UK precies werkt en wat nu de beste VPN voor UK is, gaan we uitgebreid bespreken in dit artikel.

Zelfs voor mensen die niet exact zouden weten waarom ze Engelse tv kijken zouden willen, zal ik  alle voor- en nadelen van Engelse televisie in een handomdraai haarfijn uitleggen.

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
ExpressVPN Gratis Testen - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  23 juli, 2021

Engelse TV kijken – Voordelen

De voordelen van Engelse tv kijken zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Ik zal het daarom kort houden. Ten eerste heb je via Netflix streaming in Engeland toegang tot veel meer series, films en documentaires.

Daarnaast kan je Nederlandse content gewoon blijven bekijken. Al helemaal in het buitenland in combinatie met BSN of een soortgelijke Nederlandse zender, ben je optimaal voorzien van al je televisiegeluk.

Hoe het komt dat je in Engeland toegang hebt tot veel meer series en films? Welnu, dit heeft te maken met geografische content blokkades. De Engelse Netflix, of UK Netflix, zoals het zakelijk gezien heet, bevat meer uitzendlicenties dan de Nederlandse variant.

Hierdoor kan je dus met een Engels Netflix abonnement veel meer kijken dan met een Nederlands abonnement. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar we zijn hier in Nederland. Hoe kan je nu doen alsof je uit Engeland komt, of in het Verenigd Koninkrijk woont, zonder dat dit daadwerkelijk zo is?

Je had het antwoord misschien al geraden. Met een VPN UK of UK VPN. Maar goed, een VPN, wat is dat nu precies, en hoe werkt het?

vpn uk

VPN UK – Wat is een VPN?

VPN is een afkorting voor Virtual Private Network. Dit is een software programma of app op je computer of ander toestel waarmee je inlogt op een van de honderden, dan wel niet duizenden beschikbare servers van de VPN-aanbieder.

Dus, stel in dit geval dat je in Nederland woont, maar wilt doen alsof je uit Londen komt. Je logt simpelweg in op de VPN software en stelt je locatie in op Londen. Vervolgens denken alle websites en apps dat je uit Londen komt. Zo simpel werkt het.

Er is geen enkele technische know-how vereist of iets dergelijks om gebruik te maken van een VPN.

Beste VPN voor UK

Hoewel ik tientallen VPN’s uitvoerig persoonlijk getest heb, zijn er enkele betere, premium VPN’s voor Engelse televisie beschikbaar. Hieronder vind je mijn top ranking van UK VPN’s.

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
30 dagen volledige VPN Gratis

Toch vind ik van al deze VPN-aanbieders, de beste VPN voor UK, ExpressVPN Gratis Testen. Ik zal je uitleggen waarom ik hier van mening ben.

ExpressVPN- de beste VPN voor UK

Allereerst heeft deze premium VPN-aanbieder tientallen servers in het Verenigd Koninkrijk of Engeland beschikbaar. Dit is wel zo handig, want dan hoef je niet altijd het voor de hand liggende Londen te kiezen als serverlocatie. Je zou ook gewoon een klein en onbekend stadje als Blackpool of Wadford kunnen kiezen.

Dit maakt het natuurlijk voor de websites die je bezoekt een stuk lastiger te achterhalen dat je ExpressVPN Gratis Testen gebruikt (wat sowieso al erg lastig is).

Hier komt nog bij dat je naast alleen Engelse tv kijken kan, ook vele andere dingen met deze VPN kan doen. Denk bijvoorbeeld aan streamen, inloggen op buitenlandse gaming servers en torrents downloaden.  Met deze premium VPN UK ben je eigenlijk van alle markten thuis. En dat allemaal voor nog geen vijf Euro per maand.

ExpressVPN Gratis Testen – 30 Dagen Gratis UK VPN Truc

Wat nog het mooiste is aan ExpressVPN Gratis Testen, van al de VPN UK’s die ik heb uitgeprobeerd, is dat je hem 30 dagen gratis kan gebruiken. Dit werkt eigenlijk met een soort trucje, maar wees niet getreurd, deze ga ik je direct uitleggen!

De, wat ik noem 30 dagen gratis UK VPN truc, werkt eigenlijk heel simpel. Wat je doet is, je koopt een van de beschikbare abonnementen op de ExpressVPN Gratis Testen website. Of dit nu een jaarabonnement is of 3 maanden, de truc werkt altijd.

Vervolgens zeg je dit VPN-abonnement op binnen de eerste 30 dagen. Als je dus een beetje slim bent en maximaal gebruik wilt maken van deze truc, zeg je het op op de 29ste dag. Zo kan je dus 30 dagen gratis, of eigenlijk 29, gratis genieten van de beste UK VPN dienst.

ExpressVPN Gratis Testen stelt absoluut geen vragen. Dus je krijgt geen lastige e-mailtjes van waarom je hebt opgezegd en dergelijke. Deze VPN-aanbieder stort letterlijk je geld terug binnen 5 werkdagen op de door jouw gekozen betalingsmethode.

Beste VPN voor UK – Conclusie

Een UK VPN of VPN UK heb je nodig om onbeperkt en ongestoord Engelse tv kijken te kunnen. Je weet dus nu dat de beste VPN voor UK ExpressVPN Gratis Testen is. Ook weet je dat je deze premium VPN aanbieder 30 dagen geheel gratis kunt uitproberen.

Verder kan je met een VPN veel meer dan alleen Engelse tv kijken. Denk aan torrents downloaden, streamen en gamen op wereldwijd beschikbare servers.

engelse tv kijken

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
30 dagen volledige VPN Gratis

Veelgestelde Vragen

Kan ik een gratis UK VPN gebruiken?

Je zou in wezen een gratis VPN UK kunnen gebruiken. Ik raad dit iedereen zwaar af. Ik zal je precies uitleggen waarom ik het gebruik van een gratis VPN afraad.

Voor niets komt de zon op. Zo werkt het ook met VPN services. Gratis VPN’s willen toch op een bepaalde manier geld aan je verdienen als klant. Wat deze gratis VPN’s in de meeste gevallen doen is: ze bombarderen je met gerichte reclame.

Maar het kan nog erger dan dat! Sommige gratis VPN’s stelen je data. Denk aan persoonsgegevens, wachtwoorden, bankdetails en meer. Ze verhandelen deze gegevens vervolgens op het deep web of spelen deze door aan lugubere derde partijen.

Bespaar om deze reden niet op je digitale privacy. Probeer gewoon een premium VPN als ExpressVPN Gratis Testen 30 dagen gratis. Daarna kan je als je tevreden bent gewoon de nog geen vijf Euro per maand betalen. Zo ben je op al je devices optimaal beschermd tegen hackers, overheden en andere pottenkijkers!

Wat kan ik nog meer met een VPN UK?

Zoals ik al eerder in het artikel heb uitgelegd, kan je veel meer dan alleen Engelse tv kijken met een UK VPN. Zo kan je de VPN ook gebruiken om een beveiligde verbinding tot stand te brengen op openbare Wi-Fi zones. Daarnaast kan je de beste VPN voor UK, ExpressVPN Gratis Testen ook gebruiken voor bijvoorbeeld Netflix-streaming en torrent downloading.

Eigenlijk is een VPN heel veelzijdig. Je kan het voor ontzettend veel verschillende doeleinden gebruiken. Daarnaast is het in deze tijd bijna niet weg te denken uit ieder modern huishouden. Ook voor je bedrijf is een VPN eigenlijk een must.

Zijn er alternatieven van de beste VPN voor UK?

Ja. ExpressVPN Gratis Testen is naar mijn mening dus de beste. Er zijn er ook een aantal andere premium VPN aanbieders die je zou kunnen proberen. Deze hebben echter geen gratis proefperiode en dien je direct voor te betalen.

Gelukkig gaat het niet om duizenden Euro’s. De premium VPN services die ik voor je getest hebt kosten ieder onder de vijf Euro per maand. Ik kan je echter niet vaak genoeg waarschuwen: gebruik echt geen gratis VPN!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming