Beste VPN voor iOS van 2024

Wil je je online veiligheid en privacy waarborgen en ben je daarom op zoek naar een iOS VPN? Lees dan snel verder, want hier vind je alles wat je er over moet weten!

Test ExpressVPN!
Ben je op zoek naar een betrouwbare VPN iOS?

Met deze iOS VPN hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw online veiligheid en privacy met niet goed geld terug garantie!

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

De beste iOS VPN

Wanneer je zelf op zoek gaat naar de beste VPN voor iOS, zal je al snel merken dat het aanbod groot is.

Iedere aanbieder claimt natuurlijk de beste te zijn, waardoor het moeilijk is om te achterhalen wie er nu echt de beste is.

Er zijn namelijk aanzienlijk veel aspecten waar je tijdens je zoektocht op moet letten. Het is gemakkelijk om daardoor iets belangrijks over het hoofd te zien.

Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om de beste VPN app iOS te vinden, hebben we een lijst met de beste aanbieders voor je samengesteld.

We hebben ze allemaal uitgebreid getest en met elkaar vergeleken, zodat we er zeker van zijn dat alles helemaal goed geregeld is.

De beste VPN iOS vind je hier:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Hoe je de juiste iOS VPN kiest

Wanneer je op zoek gaat naar de beste VPN iOS moet je op een aantal aspecten letten.

Pas dan weet je zeker dat de app VPN iOS ook echt aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

We snappen dat het misschien niet voor iedereen meteen duidelijk is welke eigenschappen dat zijn en daarom hebben we hier de belangrijkste eigenschappen van de beste VPN voor iOS voor je op een rijtje gezet:

Wereldwijde serverdekking

Het belangrijkste aan een VPN is het aantal servers en de locaties waar deze staan.

Wanneer je de beste VPN app iOS bijvoorbeeld wil gebruiken voor het kijken van Netflix in een ander land, is het belangrijk dat er in dat land voldoende servers zijn.

Het liefst heeft ieder land ook meerdere servers, zodat je altijd kunt schakelen als er één te langzaam is,

Voordat je jezelf vastlegt bij een aanbieder, is het dus verstandig om voor jezelf na te gaan welke servers je nodig hebt. De beste VPN iOS voor jou heeft dan servers in deze landen.

Snelheid van de verbinding

De beste VPN voor iOS heeft een verbinding die snel genoeg is om allerlei online activiteiten te ondersteunen.

Als jij bijvoorbeeld graag en veel wil streamen, heb je een VPN nodig die dat aan kan.

Bij een VPN met een trage ondersteuning kan het gebeuren dat je verbinding niet snel genoeg is of zelfs helemaal stilvalt.

Privacy

Een VPN zorgt ervoor dat al jouw internetverkeer wordt omgeleid, zonder daarbij naar de inhoud van je internetverkeer te kijken.

De beste VPN app iOS heeft een zogenaamde no-logging policy, waarbij staat aangegeven dat jouw gegevens op geen enkele manier worden opgeslagen.

beste VPN voor iOS

Zo weet je zeker dat je privacy wordt gewaarborgd. Let ook op of er sprake is van een externe audit, waarbij een derde partij vastlegt of een VPN zich ook echt aan deze regels houdt.

Klantenservice

De beste VPN iOS heeft een klantenservice die 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar is.

Dat moet wel, want je wil natuurlijk ook geholpen kunnen worden als je VPN opeens midden in de nacht niet blijkt te werken.

Wanneer je VPN niet werkt, kun je namelijk niet verder internetten. Zonder VPN ben je niet beschermd en dat is natuurlijk niet wenselijk.

Prijs

Voor de beste VPN voor iOS zal je moeten betalen, maar natuurlijk niet te veel.

Let tijdens het kiezen altijd op waar je voor betaalt. De beste VPN app iOS met veel verschillende extra functies zal duurder zijn dan een minder uitgebreide VPN.

Ga voor jezelf na welke functies voor jou belangrijk zijn en welke je ook echt zal gebruiken. Denk daarbij aan een Kill Switch en speciale servers voor het downloaden van torrents.

Zo weet je wat de moeite waard is om voor te betalen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Waarom je geen gratis iOS VPN moet gebruiken

Zoals we al eerder hebben aangegeven zal je voor de beste VPN voor iOS moeten betalen.

Misschien vraag je je wel af waarom je dat zal doen, terwijl er voldoende gratis aanbieders beschikbaar zijn.

We zullen je vertellen waarom je een gratis aanbieder nooit de beste VPN app iOS kan aanbieden.

In de eerste plaats moet een gratis aanbieder toch op een bepaalde manier geld aan jou verdienen. Het leveren van een VPN-dienst is namelijk niet goedkoop.

De aanbieder kan er bijvoorbeeld voor kiezen om informatie over jouw online activiteiten door te verkopen aan derden. Dit kan je internetprovider zijn of een bedrijf dat online advertenties aanbiedt.

beste VPN app iOS

De beste VPN iOS houdt geen gegevens over jouw online activiteiten bij, waardoor dit ook nooit mogelijk kan zijn.

Daarbij krijg je bij een gratis aanbieder ook vaak te maken met beperkingen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit heel weinig servers of zit je gebonden aan een maximaal dataverbruik.

Met te weinig servers kan je niet alle online content bereiken en loop je meer risico dat servers te druk en daardoor ook langzaam worden.

Maximaal dataverbruik beperkt je in je opties omdat je vaak maar voor een korte periode gebruik kunt maken van de VPN.

Je moet dat zonder VPN verder, waardoor je niet meer bij de content kan en ook niet meer bent beschermd.

Wanneer je wel een VPN wil proberen, maar nog niet meteen wil betalen, raden wij je aan om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN te gebruiken.

Hierbij krijg je namelijk binnen 30 dagen je geld terug als je niet tevreden bent. Zo heb je voldoende tijd om de beste VPN app iOS te testen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

De voordelen van een iOS VPN

De beste VPN voor iOS gebruiken heeft veel verschillende voordelen. In de eerste plaats kun je hem gebruiken om censuur te omzeilen.

Wanneer jij vanwege je locatie geen toegang krijgt tot bepaalde content, kun je dit met een VPN ongedaan maken.

Zo bekijk je bijvoorbeeld alle series en films uit buitenlandse Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO Max bibliotheken. Dit kan allemaal via je telefoon, maar ook via je computer.

beste VPN iOS

Ten tweede is een VPN ook heel geschikt om je online veiligheid en privacy te waarborgen. De beste VPN app iOS versleuteld al jouw gegevens, waardoor hackers er minder makkelijk bij kunnen komen.

Ook je IP-adres blijft altijd verborgen, waardoor het niet mogelijk is om te achterhalen op welke locatie je bent.

Met de beste VPN iOS kan je bijvoorbeeld zonder zorgen gebruik maken van de gratis wifi op een openbare plek.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Een iOS VPN instellen op je apparaat

De beste VPN voor iOS installeren op je apparaat is gelukkig heel eenvoudig.

We raden aan om de app te installeren, maar het is ook mogelijk om deze handmatig in te stellen.

Wanneer je de app installeert, weet je zeker dat alles naar behoren zal werken. Wanneer je zelf aan de instellingen gaat zitten, bestaat er een kans dat je iets verkeerd doet.

Volg gewoon dit simpele stappenplan:

  1. Kies voor onze nummer 1 VPN ExpressVPN
  2. Download en installeer de software
  3. Ga op je iOS-apparaat naar Instellingen
  4. Zoek Algemeen
  5. Ga naar het tabblad VPN
  6. Kies voor Voeg VPN-configuratie toe
  7. Vul de gegevens in van je VPN aanbieder
  8. Sla de instellingen op

Zorg ervoor dat je altijd verbonden bent met de service, zo weet je dat je altijd veilig kunt internetten.

Controleer ook altijd online of de VPN ook echt werkt, door te kijken of je IP-adres ook echt verborgen is. Dit doe je heel gemakkelijk online.

Veelgestelde vragen

Als laatste zullen we nog een aantal veelgestelde vragen over de beste VPN app iOS voor je beantwoorden.

Wat is de best geteste iOS VPN?

Je bepaalt wat voor jou de beste VPN iOS is door te kijken naar wat je wensen en behoeftes zijn. Lees daar voor ook eens ons artikel over de beste VPN voor iPone.

Wat is de best geteste iOS VPN voor iPad?

Natuurlijk moet je iPad ook worden uitgerust met de beste VPN iOS. Lees voor de beste opties eens ons artikel over de beste VPN voor iPad.

De beste VPN iOS voor iedereen

In dit artikel heb je kunnen lezen hoe gemakkelijk het is om de beste VPN voor iOS te vinden.

Door een VPN te gebruiken kun je je online privacy en veiligheid waarborgen. Je online activiteiten worden altijd versleuteld en je IP-adres wordt verborgen.

Gebruik nooit een gratis aanbieder, daarbij loop je namelijk het risico dat jouw gegevens niet veilig zijn. Ook de beperkingen van een gratis aanbieder zijn niet aantrekkelijk.

We zullen je altijd aanraden om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, te kiezen. Op die manier weet je zeker dat je een aanbieder met de beste kwaltiteiten in huis haalt!

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl