Hoe kijk je een Eurovisie songfestival livestream 2024

Eurovisie songfestival live is het jaarlijkse muziek evenement dat wereldwijd bekend staat als een van de grootste ter wereld. Dit wil je daarom zeker niet missen. Na het grote succes in Nederland zal het Eurovisie songfestival dit jaar plaats vinden in Italië. In dit artikel kom je er achter hoe je het Eurovision kijken kan. Ook al bevindt je je in het buitenland.

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

Ga naar ExpressVPN
Denk je dat Eurovisie kijken overal ter wereld onmogelijk is?

Met ExpressVPN is online Eurovisie songfestival altijd beschikbaar voor jou! Het maakt niet uit waar je bent, je kunt iedere uitzending bekijken. Daarbij krijg je ook nog eens toegang tot de content die beschikbaar is in het buitenland met niet goed geld terug garantie.

De beste gratis streaming sites voor Eurovisie songfestival

  • Avrotros

In Nederland kan je al jarenlang het Eurovisiesongfestival kijken via de Avrotros. De Eurovisie songfestival is gratis beschikbaar op de Nederlandse televisie zender NPO 1. In Nederland wordt en deze uitzending altijd groots aangekondigd en er wordt ook altijd veel aandacht aan besteed.

  • VRT

Ook in België kan je het Eurovisie songfestival live kijken via de Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisitie (VRT). De VRT is gratis beschikbaar op het Belgische net, België 1. Deze zender is ook te ontvangen in Nederland via aanbieders zoals KPN, Ziggo, etc. Ook kan je het Eurovisie songfestival kijken via internet zoals op Ziggo GO of KPN interactieve TV.

eurovisie songfestival livestream

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Eurovisie songfestival live streamen buiten de beschikbare geografische zone

Het streamen van een Eurovisie songfestival livestream is niet overal ter wereld beschikbaar als je via een van de bovengenoemde zenders wilt kijken. Dit komt doordat de zender zich moet houden aan de uitzendrechten die in het contract staan opgenomen. Het is namelijk zo dat een zender de uitzendrechten van een evenement zoals het Eurovisie songfestival moet kopen. Deze rechten zijn vaak maar geldig in een bepaalde regio. Daardoor implementeert de zender geografische restricties zodat ze de uitzendrechten niet kunnen schenden.

Door middel van jou IP adres, dat gelinkt is aan jou apparaat, kunnen ze dan zien waar je je op de wereld bevindt. Als de locatie niet overeenkomt met de vereiste locatie wordt je toegang tot het Eurovision kijken ontzegd. Dit is natuurlijk erg vervelend. Stel je voor dat je op vakantie bent in Spanje. Dan kan je dus geen Eurovisiesongfestival kijken. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor!

eurovision kijken

Hoe kan je eurovisie songfestival live deblokkeren?

Om de geografische blokkades voor het Eurovisiesongfestival kijken te kunnen omzeilen heb je een VPN nodig. Door jou IP adres te veranderen kan je het laten voordoen alsof je ergens anders ter wereld bent. Daardoor zal het lijken dat je gewoon in Nederland bent, terwijl je eigenlijk, in bijvoorbeeld, Amerika zit. Dit is niet tegen de wet en daarom de manier om toegang te krijgen tot een Eurovisie songfestival livestream en andere wereldwijde content.

Om het proces om verbinding te maken met een VPN voor het Eurovision kijken te vereenvoudigen hebben wij een stappenplan opgezet.

  1. De eerste stap is het kiezen van een VPN aanbieder. Later in dit artikel staat een ranglijst met de beste VPN aanbieders op de markt. Met op nummer 1 de ExpressVPN.
  2. Als de installatie van de app is voltooid kan je de app openen en inloggen op je account of een nieuw account aanmaken als je dat nog niet had gedaan.
  3. Wanneer het inloggen is gelukt kan je een pakket kiezen die jou voorkeur heeft. Hoe langer het abonnement hoe goedkoper de maandelijkse prijs zal zijn. ExpressVPN, dat de beste VPN op dit moment is, heeft nu hoge kortingen en een 30 dagen, niet goed geld terug garantie.
  4. Daarna is het belangrijk om de instellingen te checken. Sommige functies zijn namelijk van groot belang, maar staan wellicht niet automatisch ingeschakeld.
  5. Dan is het nu tijd om verbinding te gaan maken met een server om toegang te krijgen tot de Eurovisie songfestival. Als je via de Avrotros wilt kijken moet je verbinding maken met een Nederlandse server. Wanneer je via VRT het Eurovisie songfestival kijken wilt moet je verbinding maken met een Belgische server.
  6. Nu je verbinding hebt gemaakt met een VPN server ben je klaar voor het Eurovisie songfestival online kijken.

Probeer de gratis proef periode van ExpressVPN

Het wordt je afgeraden om gratis VPN diensten te gebruiken voor het Eurovision kijken. Ze zijn niet voor niks gratis. Om toch geld te kunnen verdienen kunnen ze jou gegevens en data verzamelen en doorverkopen aan derde partijen. Ook gegevens zoals jou wachtwoorden, inlog gegevens, email adressen, adressen, telefoon nummers, etc zijn dan niet veilig.

ExpressVPN is als beste uit de test gekomen voor het Eurovisiesongfestival kijken en daarom is het de beste VPN op de markt. Ze zijn dus betrouwbaar en hebben uitstekende verbindingssnelheden. Verder hebben ze ook een 30 dagen, niet goed geld terug garantie. Op deze manier kan je de ExpressVPN service uitproberen met een Eurovisie songfestival livestream. Als je dan niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug.

De beste Eurovisie songfestival live VPN aanbieders

Bij het zoeken naar de beste VPN’s voor het Eurovisiesongfestival kijken heeft ons team veel verschillende VPN aanbieders uitgetest. Wij hanteren een vast review proces waarin we de VPN providers uitvoerig testen en met elkaar vergelijken. Belangrijke factoren die worden meegenomen zijn de verbindingssnelheid, het aantal beschikbare servers, betrouwbaarheid, veiligheid, prijs/kwaliteitsverhouding, klantenservice, etc.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Het fijne van deze ranglijst is dat het regelmatig bijgewerkt wordt om ervoor te zorgen dat je altijd een idee hebt van welke VPN aanbieders de beste zijn voor het Eurovision kijken op dat moment. Op een markt met enorm veel VPN’s is dit wel zo fijn omdat het soms onduidelijk kan zijn welke VPN aanbieders goed werken en welke niet zo goed werken.

De voordelen van een VPN voor Eurovisie songfestival live

De voornaamste voordelen van een VPN voor het Eurovisiesongfestival kijken zijn dat het ervoor zorgt dat je de geografische restricties kan omzeilen. Zo kan je overal ter wereld toegang krijgen tot een Eurovisie songfestival livestream. Dit kan je ook toepassen bij andere streaming platformen zoals Netflix, Spotify en Hulu.

Daarnaast verbetert het jou veiligheid en privacy online tijdens het Eurovision kijken. Doordat je een virtueel IP adres toegewezen krijgt dat iedere keer anders is kan je anoniem Eurovision online kijken. Verder is jou data versleuteld en wordt je data getransporteerd door beveiligde tunnels. Hierdoor kan niemand zien wat je online uitspookt. Dit zorgt er ook voor dat je beter beveiligd bent openbare WiFi netwerken. Deze open WiFi netwerken zijn een bron voor hackers en online criminelen die proberen jou gevoelige informatie te achterhalen.

eurovisiesongfestival kijken

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

FAQ

Hoeveel mensen kijken Eurovisie songfestival?

In 2021 waren er wereldwijd ruim 182 miljoen mensen die Eurovision kijken. In Nederland waren er 5.4 miljoen kijkers die, in de finale in Rotterdam, Italië zagen winnen. Dit geeft aan dat het een populair event is dat mensen graag kijken.

Hoe laat begint finale songfestival?

De finale van de Eurovisie songfestival livestream begint om 20:00 Nederlandse tijd. Houd er rekening mee dat als je niet in Nederland bent deze tijden kunnen verschillen.

Is het Eurovisie songfestival live gezongen?

Een regel bij het Eurovisie songfestival is dat er live gezongen moet worden. De muziek en instrumenten die horen bij het nummer zijn niet toegestaan om live te worden gespeeld. Dit betekent dat de piano en gitaar die je hoort wel vooraf zijn opgenomen.

Conclusie

Dus kunnen we concluderen dat het gebruik van een VPN de geografische restricties van een Eurovisie songfestival livestream kan omzeilen. Zodat je overal ter wereld Eurovision kijken kan. Daarnaast zorgt een VPN er ook nog eens voor dat je tijdens het Eurovisiesongfestival kijken beter beveiligd bent en je privacy gewaarborgd wordt doordat je anoniem op het internet kan surfen.

De beste VPN op dit moment voor live streaming Eurovision is de ExpressVPN. Dit is gebleken uit de testen die ons team heeft uitgevoerd. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ExpressVPN hoge kortingen aanbiedt en een goed geld terug garantie heeft.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl