Iedere etappe van de Giro d’Italia livestream 2023 de ultieme gids

De Giro d’Italia, liefkozend ook wel de Giro genoemd, is een van de belangrijkste koersen van het jaar. Als echte wielerfan wil je natuurlijk geen seconde missen en altijd en overal toegang krijgen tot een Giro live stream Nederland. In dit artikel zal ik je uitleggen hoe je dat doet!

Probeer nu!
Kijk van overal naar jouw giro livestream met ExpressVPN 49% korting!

Met ExpressVPN aanbieding kan je altijd en overal deze Italiaanse wielerkoers zonder zorgen bekijken, je hebt namelijk 30 dagen een geld terug garantie!

Het artikel is bijgewerkt op: 27 januari 2023

Waar kun je een live stream giro in Nederland kijken?

Vroeger was een giro livestream kijken gemakkelijk. De volledige koers was in een speciale uitzending Giro d’Italia te bekijken bij de Nederlandse NOS en het Belgische Sporza. Tegenwoordig kun je op televisie alleen delen van de wedstrijd bekijken via Eurosport 1 & 2. Voor de volledige etappes ben je aangewezen op een Giro d’Italia livestream en daarvoor heb je een betaald abonnement nodig.

Toch krijg je soms zelfs met een abonnement de melding dat de inhoud van de live stream giro Nederland voor jou niet toegankelijk is. Dat probleem komt door de uitzendrechten. Ieder jaar wordt er namelijk bepaald wie de Giro d’Italia mag uitzenden in een bepaald geografisch gebied. De aanbieder moet daarbij zelf controleren waar een kijker zich bevindt.

giro live stream

Hiervoor wordt de geo-tracking techniek gebruikt. Deze achterhaalt door je IP-adres wat je locatie is. Als je geen toegang tot de live stream Giro d Italia hebt, is de kans dus groot dat de geo-tracking heeft achterhaald dat jij buiten het toegestane gebied zit.

Dat is vervelend, vooral omdat de Giro in de zomer wordt gereden. In die periode zijn namelijk veel mensen op vakantie op een plek waar het kijken naar hun giro livestream niet mogelijk is.

Gelukkig hebben we een snelle en gemakkelijke oplossing voor dit probleem. Voor je het weet heb jij die livestream Giro altijd en overal binnen handbereik!

Hoe kun je de giro live kijken gratis?

Wil je graag naar de giro wielerwedstrijden kijken of ben je op zoek naar een giro livestream gratis en voor niks? Je zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben dat het vinden van een gratis live stream giro uitzending niet zo heel eenvoudig is. Gelukkig hebben wij voor jou een aantal opties waar je toch gebruik van zou kunnen maken.

RSI

RSI is de Italiaanse radio en televisie omroep voor Italiaans sprekende mensen in Zwitserland. Via de online diensten van deze omroep kun je dus ook naar de live stream giro uitzendingen kijken! Echter zul je hier wel voor binnen Zwitserland moeten zijn!

Rai Sport

Rai sport is een Italiaanse zender die over heel Italië de volledige giro uit zal zenden! Wanneer je dus in Italië bent zou je dus toch nog altijd de live stream giro uitzendingen kunnen bekijken! Deze giro d’italia live stream zal echter enkel binnen Italië werken.

Gelukkig hebben we een oplossing gevonden waardoor je toch buiten Italië naar deze live stream giro uitzendingen zou kunnen kijken!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van januari 2023

Een VPN gebruiken voor een Giro live stream

Om toegang tot een Giro d’Italia live stream te krijgen, moet je een VPN gebruiken. Dit is een hulpmiddel waarmee de privacy van internetgebruikers beschermd kan worden. Al je online activiteiten worden door een VPN versleuteld, waardoor het voor mensen met de verkeerde bedoelingen veel lastiger is om gegevens te achterhalen.

Met een VPN kun je ook je IP-adres veranderen. Je maakt verbinding met een server op een andere standplaats en vervolgens wordt deze als een soort tussenpersoon gebruikt.

Wanneer een geo-tracking voor een giro livestream probeert te achterhalen waar op de wereld je je bevindt, wordt deze omgeleid naar de locatie van de server. Je eigen standplaats blijft verborgen!

Dit is precies waarom het hulpmiddel zo handig is als je toegang tot een Giro d’Italia live stream wil krijgen. Je kunt dan namelijk je IP-adres veranderen naar een locatie waar je wel toegang tot de Giro live stream Nederland krijgt!

Daarvoor moet je het volgende stappenplan volgen:

  1. Kies een VPN. Wij raden de diensten van ExpressVPN aan aangezien je met deze dienst een 30 dagen geld terug garantie krijgt.
  2. Sluit een abonnement af en installeer de software.
  3. Open de VPN en navigeer naar de lijst met servers.
  4. Zoek een server in het land waar je de Giro live stream wel kan bekijken, Wanneer je Eurosport gebruikt is dit Nederland, indien je naar de RSI live stream giro uitzendingen kijkt is dit zwitserland en voor de RAI uitzendingen kies je best voor een server in Italië.
  5. Maak verbinding met een van deze servers.
  6. Ga naar je vetrouwde Giro live stream.
  7. Begin met het kijken van je giro livestream zonder beperkingen!

Een Giro d’Italia live stream kijken met een gratis VPN

Bij een betaalde aanbieder ben je er namelijk zeker van dat je online activiteiten niet bijgehouden worden. Al je internetverkeer wordt versleuteld, waardoor een VPN-aanbieder bijvoorbeeld niet kan nagaan welke websites jij bezoekt. Bij een gratis VPN heb je deze garantie niet.

De gegevens over je gedrag op het internet kunnen daardoor worden doorverkocht aan derden. Daarbij loop je ook het risico dat een gratis VPN allerlei malware op je computer installeert. Ook daardoor kunnen je gegevens gestolen worden, maar je verbinding of je laptop kan ook worden beschadigd of verstoord.

live giro kijken

Dit wordt veroorzaakt doordat een gratis aanbieder veel minder servers heeft. Er zit dan op iedere server te veel verkeer. Je kunt de Giro live stream Nederland alsnog niet bekijken als je via een geblokkeerd IP-adres surft. Een gratis VPN heeft niet de vermogen om een snelle verbinding te ondersteunen, waardoor je Giro d’Italia live stream zal vastlopen of helemaal niet zal laden.

We kunnen ons voorstellen dat je nog twijfelt of je meteen een abonnement bij een betaalde aanbieder wil afsluiten. Gelukkig kun je bij ExpressVPN een abonnement testen in combinatie met je giro live stream Nederland. Als je binnen 30 dagen niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van januari 2023

De beste VPNs voor een Giro live stream

Als je op zoek bent naar een VPN voor een Giro d’Italia live stream, zul je merken dat er veel aanbieders zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om te bepalen wat voor je de beste optie is.

Je moet er namelijk rekening mee houden dat de VPN een server heeft in een land waar Giro live kijken denkbaar is. Daarnaast moet je ook een abonnement afsluiten bij een aanbieder die genoeg snelheid kan garanderen.

Om het voor je wat gemakkelijker te maken om een goede keuze te maken, hebben we de beste VPNs voor live Giro d Italia kijken voor je op een rijtje gezet.

We weten dat dit de beste zijn om dat we ze uitgebreid hebben getest en met elkaar hebben vergeleken voor het bekijken van een giro live stream. Als jij een Giro live stream Nederland wil kijken, zit je bij deze aanbieders goed!

Best Allround 1 ExpressVPN review 2023
9.8
2 CyberGhost VPN review 2023
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2023
9.2
4 IPVanish VPN review 2023
9
5 NordVPN review 2023
8.8

De vele andere voordelen van een VPN

Behalve een giro livestream kijken kun je een VPN voor nog veel meer andere toepassingen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld toegang krijgen tot veel meer online content die tot nu toe niet toegankelijk was. De meeste streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon hebben hun aanbod ook verbonden aan een geografische locatie. Met je VPN kun je het aanbod van ieder land bekijken! Inclusief Tour de France, Parijs Nice en La Vuelta. Zo is je VPN-abonnement ook handig in de periode dat er geen Giro live stream beschikbaar is.

live giro kijken

Daarnaast is een VPN ook handig als je een openbare internetverbinding gebruikt. Door je internetverkeer te laten coderen zijn je gegevens goed beschermd en kun je bijvoorbeeld zorgeloos je online bankzaken regelen.

Zoals je kunt zien is het gebruik maken van een VPN niet alleen handig om jezelf en je online privacy te beschermen, maar je kunt er ook livestreams van andere grote wielersporten mee ontgrendelen. Zo zul je bijvoorbeeld zonder problemen naar de tour de france, de la vuelta of de parijs nice livestreams kunnen ontgrendelen en zonder enige beperkingen deze livestream uitzendingen volgen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van januari 2023

Zo kun je live giro kijken!

Altijd en overal een Giro d’Italia live stream bekijken is helemaal niet moeilijk. Met een VPN verberg je je standplaats. Zo krijg je weer toegang tot de content, ook als je niet in het juiste gebied zit!

Daarbij kun je ook buitenom het streamen van een Giro d’Italia live stream profiteren van de voordelen van een VPN. Je internetverkeer wordt altijd versleuteld, waardoor je gegevens beveiligd zijn.

Een giro livestream kijken doe je het beste met een betaalde VPN. We raden je altijd aan om ExpressVPN te gebruiken. Zo weet je zeker dat de live stream giro van Nederland wordt ondersteund.

Ik schrijf over VPN-gerelateerde artikelen, handleidingen, recensies, enz. Kortom, alles wat met VPN en cyberbeveiliging te maken heeft. Ik hou ervan. Mensen kunnen begeleiden over de tools die ze kunnen gebruiken om hen te beschermen tegen cyberaanvallen en hun werkomstandigheden te verbeteren, was een visie van mij. En ik hou van het gevoel dat het geeft dat wat ik graag doe, daadwerkelijk waarde toevoegt aan het leven van mensen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl