Hoe jij ook Tour de France live kunt kijken 2022

expressvpn feestdagen special

De Tour de France is een van de grootste wielrenner evenementen die er in Europa gehouden worden. Deze zul je dan hoogstwaarschijnlijk missen aangezien de Tour de France live stream niet in het buitenland werkt. Wij hebben echter een oplossing gevonden, lees in deze blog hoe je van overal de live stream kunt kijken!

Probeer nu
Kijk overal naar een livestream Tour de France met ExpressVPN - 49% korting

Met de diensten van ExpressVPN kun je overal naar de tour streaming diensten kijken. Wanneer je gebruik maakt van onze korting krijg je 3 maanden gratis als je voor een jaar abonnement kiest! Probeer het 30 dagen zonder zorgen uit met de 30 dagen geld terug garantie.

Het artikel is bijgewerkt op: 2 december 2022

Waar kan ik de tour de France live kijken?

Wil je graag naar de tour de France kijken en ben je in Nederland? Dan kun je zonder probleem naar de Tour de France stream van het NOS sport kanaal kijken. Hierop wordt elke wielrenner etappe uitgezonden. Het kan echter wel zijn dat je voor deze diensten bij je huidige tv provider extra zult moeten betalen. Je kunt via NOS sport ook een samenvatting van de tour de France livestream kunnen volgen, ook hiervoor zul je moeten betalen. Er zijn echter ook manieren waarop je gratis live tour de France kijken kunt.

Tour de France live

Hoe kijk ik gratis de Tour de France Live?

Wil je graag naar een Tour de France live stream kijken, maar wil je hier liever niet voor betalen? Dan zijn er enkele manieren om dit ook gratis te kunnen doen. Zo heb je bijvoorbeeld de diensten van de VRT, Sporza, en de Franse TV uitzendingen van de livestream Tour De France.

De Belgische omroep VRT heeft een dienst waarmee je de tour de France live streaming mee kunt volgen. Hiervoor hoef je niet te betalen, het enige wat je moet doen om de livestream Tour de France te kunnen volgen is een account aanmaken voor hun diensten.

livestream Tour de France

Via het Franse TV kanaal France TV sport kun je ook naar de tour de France livestream kijken. Deze tv dienst heeft ook een online website waar je terecht kunt om de Tour de France livestream te kunnen volgen.

Via deze diensten zul je gratis naar de Tour de France live kunnen kijken. Er zit echter toch een nadeel aan, je moet namelijk binnen een bepaalde regio zijn om deze streams te kunnen volgen. In het volgende deel van de blog leggen we je uit waarom dit precies is.

Waarom kun je de Tour de France livestream niet in het buitenland kijken?

Dit komt doordat deze uitzenders enkel de rechten hebben om de livestream Tour de France  uit te zenden binnen een bepaalde regio.

De website zal je locatie proberen te bepalen door de locatie van je IP adres te controleren. Wanneer deze buiten de toegestane locatie ligt zul je helaas geen toegang meer kunnen krijgen tot de stream. Zo zul je niet naar de Tour de France live kunnen kijken. Maar gelukkig hebben we een oplossing gevonden om de geo-restricties te kunnen omzeilen. Dit kun je namelijk doen door een VPN te gebruiken.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van december 2022

Zo kijk je in het buitenland naar een Tour de France live stream met VPN

Met een VPN dienst kun je de geo restricties van een Tour de France livestream dienst omzeilen en van overal naar de livestream Tour de France uitzendingen kijken. Wil je ook graag een VPN gebruiken, maar heb je geen idee hoe je dit zou moeten doen? Geen enkel probleem, we hebben voor jou een kort stappenplan voorzien waarmee je ook gebruik kunt maken van eender welke VPN dienst.

  1. Ga naar de website van een VPN dienst en sluit een abonnement af, wij raden de diensten van ExpressVPN aan!
  2. download en installeer de applicatie op het apparaat waarop je gebruik wilt maken van de VPN dienst.
  3. Open de applicatie en verbind met een VPN server die binnen de toegestane zone van de Tour de France livestream ligt. Voor de NOS stream is dit Nederland, voor de Sporza stream is het een server in België en voor de France TV Sport stream kies je best een server binnen Frankrijk!
  4. Wanneer je verbonden bent met de VPN server kun je naar de website van de tour de Frans live stream gaan en genieten van het Tour de France live kijken!
Probeer ExpressVPN gratis uit

Wil je eerst een VPN dienst uitproberen zonder dat je meteen vast zit aan een jaar abonnement? Dan heb je de mogelijkheid om dit te doen met de diensten van ExpressVPN. Deze organisatie geeft namelijk een 30 dagen geld terug garantie aan nieuwe klanten die een jaar abonnement afsluiten. Op deze manier kun je 30 dagen de diensten uit proberen en meteen kijken of je de Tour de France live kunt volgen. Indien je niet tevreden bent kun je binnen de eerste 30 dagen je geld zonder verantwoording terugvragen.

De Beste VPN diensten

Wanneer je op zoek gaat naar een VPN dienst om naar een Tour de France live stream te kijken, zul je verschillende opties tegenkomen. Om je te helpen bij het kiezen van een VPN dienst die perfect bij je past, hebben we verschillende VPN diensten uitgetest en met elkaar vergeleken. Met de resultaten van ons onderzoek hebben we de volgende ranglijst kunnen opstellen:

Zoals je kunt zien zijn de diensten van ExpressVPN verkozen tot een van de beste VPN diensten om naar een Tour de France livestream te kijken!

Voordelen van VPN diensten

We hebben je nu al kunnen uitleggen dat een VPN dienst handig is om de geo-restricties van een Livestream Tour de France etappe te omzeilen. Echter zijn er nog een aantal andere voordelen die je hebt aan het gebruikmaken van een VPN. Zo kun je de geo-restricties van andere diensten zoals Netflix en Hulu ook omzeilen. Naast de Tour de France livestream heb je ook de mogelijkheid om de geo-restricties van andere wielrenner evenementen te omzeilen, denk maar aan evenementen zoals: De giro d’Italia, De Parijs Nice, en de Vuelta.

Tour de France livestream

Naast het ontgrendelen van deze streaming diensten kun je met de VPN dienst ook je online privacy en je persoonlijke gegevens een stuk beter beschermen. Zo zal de VPN je IP adres veranderen en je persoonlijke gegevens op een veilige manier versleutelen. Dit is vooral handig waneer je vaak gebruik maakt van een openbaar netwerk.

Conclusie

Mensen die graag in het buitenland live naar de tour de France live stream willen kijken, zullen dit niet altijd kunnen doen via het NOS kanaal. De geo restricties van de Livestream Tour de France diensten zullen namelijk de toegang tot de stream blokkeren indien je IP adres niet binnen de toegestane zone ligt.

Een VPN dienst zal je helpen om deze geo restricties te omzeilen en om de stream te ontgrendelen. Weet je niet welke VPN je het beste kunt gebruiken? Dan raden wij de diensten van ExpressVPN aan! Je kunt deze VPN dienst 30 dagen uitproberen, met de 30 dagen geld terug garantie! Wacht niet langer en sluit vandaag nog een abonnement af.

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl