Hoe RTL XL kijken in buitenland 2024

Er zijn veel mensen in Nederland naar de diensten van RTLXL kijken in buitenland. Je gaat namelijk altijd wel eens op reis, en je wiltnatuqrlijk niets missen van de series die je thuis volgt. Maar wanneer je dit kanaal kijken in buitenland wilt, zul je al snel merken dat dit niet altijd even eenvoudig is! Kom er in deze blog achter hoe je RTL kijken overal kan op een veilige manier.

Probeer nu!
Kijk RTL XL van overal met ExpressVPN - 3 maanden GRATIS!

Met de VPN van ExpressVPN zul je van overal in de wereld naar de diensten van RTL XL kunnen kijken. Je kunt het nu zonder zorgen uitproberen met de korting van bijna 49% en een 30 dagen geld terug garantie! Probeer het vandaag nog uit. Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS

Het artikel is bijgewerkt op: 19 juli 2024

Beschikbaarheid van streaming

RTL XL is een van de diensten die wordt aangeboden door de RTL tv uitzender waarmee je verschillende televisie programma’s van de Nederlandse zenders kunt streamen. Wanneer je een abonnement afsluit voor deze diensten kun je overal in Nederland naar deze zenders kijken.

Er zijn ook mensen die dit gebruiken om gemiste programma’s opnieuw te kunnen kijken: RTL gemist kijken in het buitenland zal ook niet even eenvoudig gaan. Voor dit abonnement zul je echter wel een maandelijks bedrag moeten betalen!

rtl xl kijken in buitenland

Waarom kun je niet RTLXL kijken in buitenland?

Dit komt doordat RTL XL de rechten niet heeft om de programma’s in het buitenland te streamen. RTL XL in het buitenland streamen wordt geblokkeerd aangezien de geo-blokkers van de website je IP adres zullen controleren. Indien deze buiten de toegestane zone ligt, dan zal je de stream niet meer kunnen volgen. Maar gelukkig hebben wij een oplossing gevonden!

rtl xl buitenland

Hoe ontgrendel je de streaming diensten om RTL XL kijken in buitenland mogelijk te maken?

Het RTL kijken in buitenland is dus niet zo maar mogelijk, gelukkig hebben wij een oplossing voor je gevonden. Wanneer je onze manier gebruikt zul je zonder problemen naar RTL XL in het buitenland kijken! De oplossing die wij gevonden hebben is: het gebruik maken van een VPN.

Een VPN dienst zal je helpen door de locatie van je IP adres te veranderen naar een locatie die binnen de toegestane zone ligt. Wanneer je dit gedaan hebt zul je van overal RTL XL in buitenland kijken! De VPN dienst zal je ook helpen om tijdens het RTL XL buitenland streamen, jouw persoonlijke gegevens en je online privacy te beschermen!

Tutorial om RTL te kijken met VPN

Heb je nog nooit een VPN dienst gebruikt, maar wil je toch graag RTL kijken in buitenland? Dan kun je best ons stappenplan gebruiken:

  1. Kies een van de betalende VPN diensten, wij raden de diensten van ExpressVPN aan!
  2. Sluit een abonnement af en download de VPN software
  3. Open de software en verbind met een van de VPN servers binnen Nederland, op deze manier zal je IP adres binnen de juiste regio liggen om RTL XL kijken in buitenland.
  4. Wanneer je dit gedaan hebt kun je gewoon naar de RTL XL applicatie gaan en beginnen met het RTLXL kijken in buitenland [hier]!

Probeer ExpressVPN 30 dagen gratis!

We hebben het net al gehad over de vele opties die je hebt wanneer je een VPN kiest om RTL XL kijken in buitenland mogelijk te maken. Tussen deze oplossingen zullen er ook een aantal gratis opties tussenstaan.

We raden echter af om deze gratis VPN diensten te gebruiken bij het RTL XL kijken in buitenland. Deze diensten zijn in de meeste gevallen niet te vertrouwen, ze houden vaak je persoonlijke gegevens bij en verkopen deze door aan reclame bureaus.

Wanneer je gebruik maakt van een Betalende VPN dienst kun je er zeker van zijn dat je persoonlijke gegevens veilig zijn tijdens het RTL XL buitenland streamen! Wil je graag RTL kijken in buitenland op een veilige manier? Dan raden we je aan om de diensten van ExpressVPN aan!

Met deze dienst kun je namelijk 30 dagen de VPN uitproberen om naar een RTL XL buitenland te kunnen streamen. Indien je binnen die 30 dagen niet tevreden bent over de diensten kun je gewoon je geld terug vragen.

De beste VPNS om RTLXL kijken overal mogelijk te maken!

Wanneer je VPN diensten opzoekt om gebruik te maken van het streamen van RTL kijken in het buitenland zul je er snel achter komen dat je enorm veel verschillende VPN diensten hebt die je zou kunnen gebruiken.

Om je te helpen bij het kiezen van een VPN dienst die je het best kunt gebruiken bij het RTL kijken in buitenland hebben we verschillende diensten uitgetest en met elkaar vergeleken. Uit ons onderzoek hebben we de volgende ranglijst voor je kunnen opstellen:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Zoals je kunt zien beschouwen wij de diensten van ExpressVPN als een van de beste diensten die je zou kunnen gebruiken om RTLXL kijken in buitenland te kunnen! Probeer het vandaag nog uit.

De voordelen van een VPN

Het gebruikmaken van een VPN dienst om RTLXL kijken in buitenland mogelijk te maken is niet het enige voordeel dat de VPN te bieden heeft! Naast het RTL XL kijken in buitenland, zal een VPN je namelijk ook helpen om de content van andere streaming diensten zoals Netflix en Hulu te kunnen ontgrendelen!

rtl kijken in buitenland

Wanneer je echter enkel gebruik maakt van een VPN om te kunnen  RTL XL kijken vanuit het buitenland, zal je ook je persoonlijke gegevens beschermen! Op deze manier kun je zonder zorgen gebruik maken van het internet en hoef je niet bang te zijn dat je persoonlijke gegevens gevaar lopen! Zo zal een VPN dienst je helpen om je IP adres te verbergen. Dit werkt ook op onbeveiligde netwerken !

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

FAQ

Er zijn meerdere mensen die graag RTL XL buitenland willen kunnen streamen en die hier vragen over hebben. Misschien heb jij ook wel een vraag die je wilt stellen. De kans is echter wel groot dat we voor jou deze vraag al opgelost hebben. Zo hebben we een van de meest populaire vragen in dit artikel voorzien.

Hoe kun je Nederlandse tv in het buitenland kijken?

RTL kijken in buitenland is niet zo heel moeilijk. Het enige wat je nodig zult hebben is een account voor de streaming dienst en je zult een VPN moeten gebruiken om je locatie binnen de toegestane zone te brengen. Wanneer je dit iedere keer doet zul je van overal naar Nederlandse TV kijken in buitenland!

Is het legaal om RTXL kijken in buitenland mogelijk te maken door gebruik van een VPN?

Ja, het gebruik van een VPN is volledig legaal. Sterker nog, overheden en cybersecurity-bedrijven doen het zelf 24/7. Hoewel je dus bijvoorbeeld torrents zou kunnen downloaden met een VPN, is dit wel geheel op eigen risico. Je kunt namelijk een fixe boete krijgen van copyright-waakhonden als ze er achter komen dat je een hele bibliotheek illegale content op je harde schijf of toestel hebt.

Kost RTL XL live kijken geld?

Nee, in principe niet. Je kunt RTLXL kijken in buitenland zoveel je, maar wilt. Als je alleen programma’s en uitzendingen kijkt van hoogstens 7 dagen oud. Als je oudere uitzendingen wilt kijken, dien je een Videoland-abonnement te hebben.

Conclusie

Wanneer je in het buitenland gebruik zou willen maken van de RTL XL streaming diensten zul je in de meeste gevallen ook gebruik moeten maken van een VPN dienst! Deze VPN diensten helpen je namelijk bij het omzeilen van de geo-restricties die door de website opgelegd worden.

Een VPN zal je ook helpen bij het beschermen van je persoonlijke gegevens en je online privacy! Weet je niet welke VPN diensten je zou kunnen gebruiken? Geen enkel probleem! Wij raden namelijk de VPN diensten van ExpressVPN aan! Met deze diensten kun je namelijk zonder zorgen de VPN dienst uitproberen! Indien je niet tevreden bent van de diensten kun je binnen de eerste 30 dagen gewoon je geld terug vragen met de geld terug garantie!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl